Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olly
aktív tag
Ez valami bug?
Nekem megvolt a cs:go beta! És nem vettem meg a teljes játékot, most mégis újra indítottma a steam-et, eltünt a GO melöl a BETA és elindult a játék..
Most ez valami bug? vagy aki meg vette de volt bétája az meg cumta?cumta = sz*pta csak szebben ...
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #29600 üzenetére
Na v kinek egy 75% os Portal 2 kupon?
Akinek kell irjon privitDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
veterán
válasz laceszgamer #29607 üzenetére
Topik címébe
"(Trade a másik topicban)" azaz itt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Delta×
senior tag
Bitztos volt már erröl szó csak lemaradtam róla de ez a CS:GO ami 10 euró körül van az mot a rendes játék ? Full összes mappal meg minden ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Kareszovics
addikt
Nálatok is behalt Steam?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
po1son
addikt
-
kervantas
aktív tag
válasz Kareszovics #29612 üzenetére
Igen. Pont most akartam megkérdezni én is.
-
Kareszovics
addikt
válasz Kareszovics #29612 üzenetére
Amúgy valamit borzasztó nehézkesen update-el magán a kliens.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
bpx
őstag
válasz Kareszovics #29616 üzenetére
itt jó minden, kiléptem, beléptem, kliens update is megvolt 10 mp alatt
-
kervantas
aktív tag
Most már nekem is meggyógyult.
-
veterán
- Fixed broken offline mode if Steam process didn't shutdown correctly
- Fix jittery scrolling in Steam client web views
- Fixed pre-load UI for games using new content system
- Reduced disc load while updating games using the new content system
- Grid view supports more kinds of PNG images (e.g. grayscale, grayscale with alpha)
- Fixed back/forward buttons not working correctly when searching in the store or viewing workshop discussions
- Fixed "Open link in new tab" in overlay browser
- Fixed creating shortcuts for games with Unicode namesEzeket updatelte a Steam.
iPhone 13 Pro Max
-
polonic
félisten
Kell valakinek beta community access? Van egy fölös.
-
Wolverine
félisten
válasz ViharVadász #29586 üzenetére
Csak akkor jár, ha megvan a Pillar of Community Steam badge.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cskamacska
addikt
válasz jozsi252 #29606 üzenetére
"Bakker, akkor csak sima 1 játékos aztán kész? Fejlesztők nemtudom mi jót láttak ebbe hogy így csinálták meg "
Ej, jó ecsém, azért azért nagy szavak ezek. Nem is csoda, ha a mai játékok egyre inkább unlockos, grindelős, achievementes, DLC-s, MMO izék lesznek.
Ha továbbra is ilyen elcseszett irányba tart a játékipar, lehet visszaszokom asztaliteniszre a végén.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
válasz cskamacska #29622 üzenetére
Speciel én ezt arra értem hogy nem túlzottan jó dolog 1 játékot kiadni online lehetőség nélkül.
Ezeket az acsis DLC-s bővítési lehetőségeket illetve MMORPG-s játékokat pedig nemszeretem én sem.
Szimulátorozni szoktam, ott meg szerencsére a tudás számít. Viszont oda nagyon kell a multi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
DeFranco
nagyúr
válasz cskamacska #29622 üzenetére
Goto Pong
-
Mardel
őstag
válasz Wolverine #29621 üzenetére
Szerintem kevered a Community Beta Accessal.
Nekem nincs Steam közösség oszlopos tagja plecsnim mégis kaptam portal 2 -75%-os kupont és a haverom is akinek szintén nincs.Akinek kell írjon privit egy email címmel, nem muszáj steamesnek lennie.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Spet
addikt
Na ha valakinek esetleg kéne egy Steam Community Beta access (természetesen ingyé'), az küldjön egy Pü-t.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kaptam egy 75%-os Portal 2 kupont. Aug. 30-ig érvényes. Kell-e valakinek? Valamire cserélném. Akár valami kisebb játékra is.
Véleményem szubjektív...
-
Tom6
aktív tag
Ha valakit érdekel:
Darksiders II : Rushanov's Axe: [ 2KNEL-NCJG4-FWCNZ ]
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
screenshot problémám akadt.
fel van töltve 100, de többet nem tudok.
törölni meg rohadt körülményes, mert csak egyesével, mindet megnyitva, almenüt lenyitva, lehet törölgetni.hogyan tudok egyszerre több képet törölni, vagy hogyan lehet 100-nál több screenshotot feltölteni?
(#29634) hackeeeee mindenki kapott, annak apropóján, hogy már a pályaszerkesztővel is lehet co-op pályákat készíteni.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
DeFranco
nagyúr
Belefutottam egy problémába: el akartam küldeni valakinek a 75%-os Portal2 kuponomat de a netes felületről valamiért nem jelenik meg a send gift gomb. Az összes többi itememnél ott van, ennél viszont valamiért nincs.
Ránéznétek, hogy nektek is ez-e a helyzet? Tudja valaki, hogy miért van ez? Mondom még egyszer, ugyaninnen a játékokat és a community beta access (vihető egyébként) itemeket tudom küldeni, csak a Portal2 kupont nem.
-
Lewzke
őstag
Nocsak, változott a community beta. Így már könnyen elérhető minden. Azelőtt a hírekhez csak játékokon keresztül tudtam menni vagy a store-ból, így jobb.
[ Szerkesztve ]
-
olly
aktív tag
Ingyen elvihetők a következő kuponok!
(1db -75% a Nexuiz 4-Pack-ra, és 4db -75% Nexuiz Duel Mode)
Érvényes: 2012. jan. 2-től 2014 március 1ig[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Agyzuzo
addikt
Ez szerintetek Steam-es? TDU2
Már ezer éve várom hogy legyen olcsóbban, de csak nem akar jönni és ha Steam-es, lehet nem várok tovább...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Angelo69
senior tag
Az The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard-ot mindegy honnan szerzi be az ember vagy van valami korlátozás rá?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
Agyzuzo
addikt
válasz SityiSXT #29644 üzenetére
Én is ettől tartottam, csak úgy rémlett, mintha a régebbi kiadáson szerepelt volna a Steam logo. Shittt.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Mardel
őstag
válasz nightmare13 #29629 üzenetére
Valve Announces Beta for Steam Community Update
The Steam Community Beta is now open to the first 50,000 players who earned the 'Pillar of the Steam Community' badge and includes another invite to share. Beta access will increase incrementally until the public launch.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest