Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kervantas
aktív tag
A Steam support tud törölni játékokat az accountomról a kérésemre?
-
kervantas
aktív tag
írtam a magyar nyelvű steam suportnak kb 4-5 napja de eddig nem válaszoltak. Ilyen lassú a folyamat vagy próbáljam meg inkább az angolt?
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
válasz Kareszovics #29612 üzenetére
Igen. Pont most akartam megkérdezni én is.
-
kervantas
aktív tag
Most már nekem is meggyógyult.
-
kervantas
aktív tag
Nekünk kb egy éve még mobilnettünk volt tehát ha akartam volna sem tudtam volna torrentezni (adat forgalom korlátozás fúj), ezért ha játszani akartam meg kellett vennem dobozosan. Anno rühelltem ha Steam-es játékot adtak a GameStar-hoz mert állandóan töltögetett stb, és így rettentően fogyasztotta a keretet.
Aztán amikor bekötötték a korlátlan netet akkor sem lettem kalóz párti, de úgy vagyok vele hogy csak azért fizetek ami megérdemli/ megérdemli és van hozzá multipalyer . Nemrég kipróbáltam a Deus Ex HR-t (torrrent verzió) és annyira megtetszett hogy úgy voltam vele elégedve, hogy úgy döntöttem megérdemlik a fejlesztők a pénzemet, ezért meg is vettem.
Többek közt azért is szerettem meg a Steamet mert eredeti játékokat bagóért lehet megvenni, mindig a legfrissebb verzióra frissít a játék, cloud-saving stb.
Tehát ne úgy értelmezzétek az előző kommentemet, hogy én a warezra esküszöm hanem úgy hogy ha már gyökér a support és nincs mit tenni akkor marad a torrent. (másrészt az agyatlan ctrl+ ctrl+v supportos ember nem érdemli meg a fizetését, tehát nem kell támpgatni)[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
Origin support szerintem elég jó. Egyszer a Mass Effect 3-ban nem kaptam meg a commendation packomat, átállítottam a nyelvet angolra és felmentem a support chat-re és kb 5 percen belül megoldódott a problémám.
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
Nem értem különbem mire jó ez a régió zár dolog.
-
kervantas
aktív tag
válasz cskamacska #30350 üzenetére
Nekem a bőven elég lenne ha csak a játékaimat kezelné. A sok fölösleges vackot úgy sem használom, maximum a chat-et.
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
válasz tupacamaru #30762 üzenetére
hát igen, pedig jó lenne ha össze lehetne fogni többen, mert nekem nincs szükségem mindre.
-
kervantas
aktív tag
Ilyen bug-al találkozott már valaki Batman Arkham City-ben?
Supportnak nem írok, mert úgysem tudok semmi értelmeset mondani. Maximum elmagyarázzák hogy hülye vagyok mert nincs telepítve az XY meg nincs jól beállítva a gép. -
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
Különben lehet manuálisan is addolni max. 6 óra game time-ot.
-
kervantas
aktív tag
válasz TazLeacher #31555 üzenetére
Borderlands 2, Quantum conundrum stb.
-
kervantas
aktív tag
válasz MasterMark #31782 üzenetére
Az arcképeden Illusive Man van?
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
válasz Speeedfire #32049 üzenetére
Szerintem is lényegtelen az hogy honnan van, és inkább örülj hogy felajánlotta!
-
kervantas
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
Valakinek van jó áron happy hour-ból Indie Gala X gift link-je?
-
kervantas
aktív tag
válasz FuRiONight #32960 üzenetére
PayPal-ra szerintem rögtön.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest