Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag

-
Delta×
senior tag
válasz
üzenetére
Másik kedvencem : http://www.youtube.com/watch?v=hcOq813ydiM

-
Delta×
senior tag

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Delta×
senior tag
Meg tudja nekem mondani valaki hogy az Arma 2 Combined Operations egy külön játék lenne mint az Operation Arrowhead ?! Vagy pedig ez az Arma 2 + Operation Arrowhead Bundle ?
-
Delta×
senior tag
Tud esetleg valaki valami tippet adni ?
A helyzet az hogy beléptem haverom steam accjába hogy feltöltsek neki 5 eurót mivel neki még nincs ilyen kártyája .. Először paypal-es vásárlással próbáltam megvenni a csomagot de azonnal a putchare gomb lenyomása után : An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed....
2-3 próba után elegem lett és közvetlen kártyával próbáltam ( én accomon már 1-2 szer sikerült vele gond nélkül) de ott is ugyan ez volt a helyzet.. utolsó gombnál azonnal kiírta hogy nem lehet mert váratlan hiba történt ...
Valami tipp ? Vagy javaslat ? -
Delta×
senior tag
Arról van valami információ hogy ubisoft kiadja e a Watch Dogs-ot steamre ? mert az Assa Black Flag ugyan akkor jelenik meg és azt már lehet is előrendelni :/
-
Delta×
senior tag
Azt tudja valaki hogy a steam trade bann próbaidő fókaság meddig tart ?
(Csináltam pár fergeteges offert az új offer rendszerben és trade próbaidővel jutalmaztak
) -
Delta×
senior tag
annyit még had kérdezek
https://www.humblebundle.com/weekly
ez a 6 játék akkor 3.36 dolcsi ? és mind steames ? és ugyanolyan a vásárlás menete mint amott ? -
Delta×
senior tag
értem én de viszotn ha vásárlásra megyek akkor beállítom hogy 5 dollár és elküldik a mailomra a játékokat ?
-
Delta×
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
És ha nekem a 5. 6. játéknál lakat van akkor nem birom megvenni úgy a csomagot ?
-
Delta×
senior tag
Meg tudja valaki modnani mikor volt utoljára Saints Row leárazva ?
Mert most szereztem meg 800ft-nyi cuccért egy Saints Row: The Third - The Full Package-et o.O csak nemtudom hogy lényegében jól jártam e vagy éppen most leárazás ? -
Delta×
senior tag
Azt hol tudom beállítani hogy játék közben is tudjak tölteni a steam-el..
mert szedek le egy játékot de addig nemtudok G-modozni mert ezt a hoki töltés leáll.. régebben kibirtam ezt kapcsolni most már nem lehet ? -
Delta×
senior tag
Summer sale trade kártyát hogy tudok szerezni ?
-
Delta×
senior tag
Volt már itt arról szó hogy mikor lesz a summer sale, és meddig tart majd ?!
-
Delta×
senior tag
-
Delta×
senior tag
Mit kellene ahoz tennem hogy az accomon tudjak a marketen belül adni veni ? mivel nem tudom eladni a kártyáimat az off accomon
-
Delta×
senior tag
Igen kaptam is 1 percen belül :d köszönöm
-
Delta×
senior tag
Valaki tudna adni egy dota2 giftet ?
nagyon megköszönném!!
Profilom -
Delta×
senior tag
Kérek szépen én is egy ilyen cardot ha tud valaki ¤.¤
Profilom -
Delta×
senior tag
Valaki tudna adni egy iylen steam trade beta dolgot ?
vagy megtudnátok mondani hogy lehet ilyet szerezni ? -
Delta×
senior tag
Hol tudom beállítani a játékaim között hogy cska a joy-paddal játszhatókat mutassa ? vagy van vahol stor-e ban ilyen funkció ?
-
Delta×
senior tag
Van valahol valami funkció ahol kiírja hogy az accomon hány € értékű játék van ?
-
Delta×
senior tag
Tudtok arról valamit hogy téli leárazás hogyha még lesz persze akkor mikor fog elkezdődni ? Vagy volt csak ami 10. ig tartott ?
-
Delta×
senior tag
De egyszerűen nem értem mert nem írtak semmi okot sem csak zutty jött az üzenet mondom biztos haloween szivatás de csak nekem ?? aztán felfogtam hogy ez komoly és sehol semmi indok nincsen.... tf2outposton tradelgettem de ott minden legális pénzbe nem szoktam csak tf2 cuccokat tf2 cuccokra
-
Delta×
senior tag
Kb mennyi idő mire válaszol steam egy ticketre ? még 31. írtam nekik de semmi életjelet nem adnak.. az indok valamiért trade bant kaptam de foggalmam sincs miért soha senkit nem vertem át illetve nem aktiváltam mostanában kétes forrásból származó kulcsokat
-
Delta×
senior tag
Bitztos volt már erröl szó csak lemaradtam róla de ez a CS:GO ami 10 euró körül van az mot a rendes játék ? Full összes mappal meg minden ?
-
Delta×
senior tag
Ha valakinek van fölösleges Portal 2 75% off kuponja az lécives írjon nekem privátba egy steam nevet felveszem

-
Delta×
senior tag
Visszább olvastam hátha beszéltetek már róla de nem nagyon találtam semmit se
Mi ez hogy CS:go 10 euró ? eddig volt vagy 50 o.O -
Delta×
senior tag
Valaki eltudja mondani hogy működik ez a dota 2 kérdőív cucc ? kitöltöttem 1 hete de semmise !? bebuktam az ívet vagy tovább tart az idő amíg oda adják ? Továbbá ezt egyböl az accuntra kapok vagy pedig giftként kapom meg ? mert akkor másik steam profilomon megint kitöltöm de kicsit jobb adatokkal
-
Delta×
senior tag
válasz
Arachnotron0
üzenetére
ment PÜ
-
Delta×
senior tag
-
Delta×
senior tag
Nem nagyon értek ehez az amazon cucchoz azt akarom megkérdzeni hogy counter strike source mennyiért van ott fent ??
-
Delta×
senior tag
Hány órakkor szokták a Today's deal-t megváltoztatni ??
-
Delta×
senior tag
Ez a napi akció ez már a summer sale lenne ? o.O nem értek ehez bár nekem csak a CS:s kellene meg a terrária remélem akciósak lesznek
-
Delta×
senior tag
Az biztos hogy este szoktak mindent frissítani szóval majd akkor derül ki

-
Delta×
senior tag
Tudja valaki mikor lesznek ezek a nagy steam nyári leárazások ?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami