Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Formaster
addikt
Egy kis kedvcsináló Mindenki akit Aly-val vagy netpeti-vel hoz össze a sors, megkapják a Spawning Pool Party portrét a gambe-ben, csak hogy legyen egy kis hypeja is a dolognak
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #40657 üzenetére
A boltba se vagyok hajlandó lemenni, inkább éhezem holnapig, nehogy most átvágjak a fél árvízen.
Apropó, hozzátok még be lehet menni a kettestől, vagy ott is le van már zárva?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #40657 üzenetére
Szerintem még várhatunk az indulással. Eyesis-sem futott még be, Aly sincs még itt. Várjunk legalább fél órát.
A streamet teszteltem most hd-ban, minden rendben vele.
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #40661 üzenetére
Twich elvileg automatán menti. Még nem kezdtük.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz mikromanus #40663 üzenetére
Ne, kb 9 kor kezdünk.
Ha.
üdv, föccer
-
Formaster
addikt
Indítom a check-in-t. Még lehet regelni. Jó lenne ha befutnál Eyesis! Akkor gm meccset is streamelhetnénk Gyertek regelni, akinek kell az új pool portré annak itt a helye (channelen belül is megszerezhető a portré)
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Bracket pontosan 21.15-kor. Onnantól indul a stream is 3 perc delay-el.
-
Formaster
addikt
-
Winner_hun
titán
phCraft
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pincehely
addikt
Kifogtam valami igen barmot. Úgy elkentem a száját ahogy illik. Én Silver, ő Gold, majd utána azt mondta, hogy csaltam, mert nem nyerhettem volna, mert ő sokkal feljebb van rangsorolva.
Gyakori az ilyesmi?http://kefetemap.deviantart.com/
-
föccer
nagyúr
-
Formaster
addikt
Winnerhun a győztes
-
Formaster
addikt
Szerintem csinálhatunk még ilyet és remélem egyre többen leszünk. Az adás visszanézhető. Sajnos kommentelni nem tudtam mellé.
szerk. talán egy kis zene mehetett volna alá
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Formaster #40677 üzenetére
TS-en savaztunk eleget, nem kellett a kommentár
üdv, föccer
-
icons
addikt
Tegnap láttatok játszani, ha azon kívül, hogy játsszak jobban, bármi más jótanácsot tudtok anni, szívesen fogadom (és az sem ér, hogy nem a baneling hülye, hanem nekem nincs multitaskingom)!
Gondolom egyértelmű, de a félreértések elkerülése végett: én vagyok mci (tüdüdüdümmmmmm)
BTW a játékok jók voltak (egy kis gyakorlással még talán Winnerrel is tudok rivalizálni, ha Z-vel játszik), és köszi a szervezést euzsolt! Illetve a streamet is, érdekes így visszanézni, mikor mi miért történt
(#40679) zuzu000
azt mondtad, mostmár menned kell, és elköszöntél. Én úgy értettem, hogy pizsitime van.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Hát pedig nehéz mást mondani :-)
A ZvZ banáncsata sajnos ilyen. Nagyin mikró igényes, amivel még nem is lenne nagy baj. Viszont nem használsz csapatkijelöléseket, kamera nézeteket. Sokkal hatékonyabb lenne a játékod, ha az egységtípusokat beraknád hotkeyre, használnád a next base gombot és a hatcheryk is elérhetőek lennének így. Példának okáért, így nem kellett volna vissza-vissza nézni, hogy lehozhass néhány dront, vagy linget. A seregedet figyelve tudsz gyártani új egységet. A lárvázás is sokkal gyorsabb, ha az összes queen 1 gombom van és használod a next baste-t. 3-4 bázist 1-2 másodperc alatt be lehet köpni.
Szóval elsőre szerintem ezen kellene javítanod.
üdv, föccer
-
icons
addikt
válasz föccer #40682 üzenetére
Na álljon csak meg a násznép!!
Már hogy a fenébe nem használtam volna csapatkijelölést!!
Ahogy szoktam: első bázis 4es és 0ás. Következő 5ös, és megy a nulláshoz is. Tehát nulláson mindig összes bázis rajta van, ezért SOHA nem mentem vissza azért, hogy gyártsak (többi pedig egészen fel 7-8ig. Macrohatch pedig 0ra megy ugyanúgy! Mindig! Ezt soha nem vétem/felejtem el)
Köpést úgy szoktam csinálni, hogy 4es, kijelölöm a Queent (aki általában a hatch egy megadott poziciójába rakok mindig), köp, 5ös, queen, köp, stb.Az egyégeim is mindig hotkey-elve vannak, így amikor Pvel voltam, a kettesen voltak a HTk, egyesen pedig minden más. Tnél egyesen voltak a lingek, kettesen a banelingek. VÉGIG!
Nem lehet, hogy mikromanus meccsére gondolsz? Nála láttuk azt, hogy nem használta a hotkeyeket, de ő Amokk-kal játszott, én meg Winnerrel.
De amiben igazad van: a queen-ekkel lassan köpök (amíg azt csináltam, vesztettem el többször is 5-8 linget 1-2 baneling ellen). Lehet érdemes lenne a queeneket gyorsbillre rakni és hatch váltógombbal váltani a hatchek között? (és akkor az összes queenet kijelölve úgyis az köp, aki ott van a hatch mellett)
(#40683) euzsolt
Valóban jó volt
Legközelebb is mehet! Nekem lenne egy újító ötletem: a prok játszanak offrace-szel (amokk esetében esetleg gyengítve), és a meccsek után akár mehetnek automatikusan ők tovább. Tudom, hogy ez egy picit a rendszer megerőszakolása. De pl én vs. Winner, egyértelműen winner a jobb. Ha nem offrace-ezik, akkor semmi értelme a játéknak. Ergó én elismerem, hogy ő nyert, menjen ő tovább (hogy a végén amokkal játszhasson), de hadd legyen egy élvezetes meccsünk, amit van értelme megnézni (már elnézést mindenkitől, de mikromanus vs amokk meccsek nem voltak ilyenek). Akik meg egy szinten vannak, azok játszanak egymással "rendesen".
Szerintem így a rosszabbak is élvezik (pl én), a nézőknek is jobb, mert nem egyoldalú hentelés megy, és a végén úgyis Amokk vs Winner lesz, mert eredménytől függetlenül őket engedjük tovább (persze ha kérdéses hogy pl Winner jobb-e valakinél, mert feltűnik egy SC isten a fórumban, akkor ott mehet a rendes meccs. De master vs. gold-nak semmi értelme nincsen.[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
Hat igen, de chatbe az volt folyamatosan irva, hogy mara ennyi, meg hogy elhalasztjuk stb.. Ja, hogy az enyemen kivul csak 2 meccs volt jatszva? bracketben nincs is vege meg ^^
-
Formaster
addikt
AmOkk is belátta, hogy offrace-elni kell, váltott is a másodikan terranra. Amit még esetleg bele lehet tenni a versenybe az a balanced bracket. Bár nem tudom, hogy működik, látja e a battle net profilokat, vagy csak az eddigi binary-s meccsek alapján csinálja, de majd megnézem.
Minden esetre AmOkk-ot is meg lehet szorongatni, ha terrannal van. Én egyszer húztam ellene egy meccset (még most is azt emlegetem ) Persze azóta nem sikerült nyernem, de 24 drone vs 75 scv nem is lesz elég hozzá. Mondjuk, ha az a banebust bejön, akkor még máshogy is alakulhat a meccs. Az valami iszonyat szerencsés scout volt AmOkk-tól. De a végén kár volt a swarm hostokért, inkább fektettem volna banebe+mutába, majd gyors hive tech.
(#40687) zuzu000: én ilyenre nem emlékszem, max mikroman írta, hogy neki ennyi mára
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Opcionálisan: queenek egy gyorsgombra, Shift+v és katt a minimapon a hatcheryk négyzeteire. Így is beköpi. HA jó a célzóvized (eltalálod a hatcheryket) és mind mellett van kijelölt queen, akkor ez is egész gyors.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
dkface
aktív tag
Hála istennek megszünik WoL GM már kezdtem unni ezt az ámokfutást
-
föccer
nagyúr
Hmm, akkor lehet keverlek valaki mással. Ez esetben so sorry
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #40695 üzenetére
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
SC2.hu-n volt egy talán idevaló verseny. 1v1, BO1, bronzból indult, a nyertes játszott a következővel. Ha elfogytak a bronzos játékosok akkor az utolsó bronzos az első silveressel és így tovább.. esetleg ezt is ki lehetne itt próbálni.
Amúgy messze nem vagyok verhetetlen meg én a legjobb itt..
-
mikromanus
veterán
válasz Winner_hun #40695 üzenetére
EZ is nagyon jó lett. Az immo igazi badass-terminátor unit, de a többi is jó: A lingek a kedvenceim (ahogy látom a fórumon az avatarokat másnak is)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #40697 üzenetére
Sima King of the Hill.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest