Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [plevips:] Építkezünk 3. rész (2024)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Daneeka
senior tag
Regebben ittam egy ilyet, nekem az remlik, hogy viszonylag artalmatlan alapsort elsavasitottak masodlagos fahordos erjesztes soran, engem pezsgore/ciderre emlekeztetett. Ez volt eletem masodik vagy harmadik szandekosan savanyu sore, tetszett azert de en valami extrabb dolgot csinalnek amikor elkezdem ezt a sour temat, valami bor szeru durvabb barrique hordos, 10% folotti alkoholu de szaraz dolgot. Aztan majd meglatjuk.