Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8544) Daneeka


Daneeka
senior tag

Egyebkent nem tartom draganak az 500-600 forint koruli soreinket, ahoz kepest draga, hogy romlott, esetleg technologiailag hibas illetve tudsz venni ugyanannyiert mondjuk egy BrewDogot ahol kevesbe kell izgulni, hogy romlott-e. (ha pl. 600 forint korul akarnek valami jobb IPA-t csinalni akkor olyan 200 korul lenne a sor, 100 korul az uveg/cimke/kupak, 100-nal tobb az adók szerintem es akkor a maradek 100-200-bol (adotol fugg) menne a fozde meg a berek stb, annyira nem tunik nagy biznisznek, bar 200-at akkor szamoltam amikor valami IIPA-hoz kellett egyenkent, bolti aron osszevasarolni a darabkakat, mondjuk valami 1000 uveges tetelnel azert ezek olcsobbak. A gyakorlatban inkabb 100ft korul lehet a lotty, 60 az uveg/cimke/stb, sok ado, 300ft koruli arres amibol lehet gazdalkodni, nem veletlen amugy szerintem, hogy a csapoltat nyomjak mindenutt)

Tegnap ittam par dolgot, volt egy Sotet Bunko, annak ellenere, hogy a recept nem jott be, ez legalabb rendben volt szerintem. Ok valami egyedibbet akarnak most nyomatni de lehet, hogy ok lehetnenek akiktol vakon meg mernek venni valami ivo IPAt barmikor ha lenne. Meg pl. most jo volt a Keseru Mez is, kifejezetten szomjas voltam tegnap, ez befolyasolhatott de ugy ereztem akkor, hogy amikor rendben van a Keseru Mez akkor eleg jo a hazai mezonyben.

(tapasztalt sorfozotol meg messze allok, o de meg milyen messze, az lesz az elso kis lepes amikor mar legalabb elegedett leszek valamelyik sorommel ;] )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.