Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Akik vártak az ingyenes kártyára, érdemes? Hiába hívtam meg barátom, a postaköltséget fizetni kéne neki.
-
Gabás
addikt
válasz
Franky2Ster
üzenetére
igen, csak érdemes 100 $ alatt maradni a levelezőbankok költsége miatt
-
Tuomas
addikt
válasz
sopruk
üzenetére
Az október havi számlakivonat az nem a szeptemberi tételeket tartalmazza?
Én tudok korábbra is menni, májusig, asszem április legvégén regeltem.
Szerk: Közben megnéztem egy random hónapot, és nem, a kiválasztott hónap nem az előző hónapot tartalmazza, hanem a kiválasztott hónapot. -
sopruk
senior tag
Nálatok jól működik a számla kivonat készítés?
Tavaly szeptemberben regisztráltam, de csak októbertől lehet kiválasztani a kezdő hónapot.
Pedig az appban látszanak rendesen a szeptemberi tranzakciók is... -
zerodot
aktív tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Mégis mi a jó francért érné meg a Revolutnak a drágább és lassabb SWIFTet használni SEPA helyett?!
Amúgy azt írják, mindig a felhasználónak legelőnyösebb módon transzferálnak:
"Revolut supports both SWIFT and SEPA transfers to or from your Revolut account. When you send money from Revolut to any bank account, the system automatically selects the best type of transfer for you. 💪" -
vnorbi
aktív tag
Az ingyenes SEPA-n belüli EUR utaláshoz feltételként írják, hogy a cél országnak a saját országunkon kívül kell lennie, ami nem teljesül, ha magyar Revolut accountról Magyarországra utalunk.
A 150 forintos SEPA-n kívüli utalási díjhoz feltétel, hogy a cél ország SEPA-n kívüli legyen, ami Magyarország esetén nem teljesül.
Marad a 2000 forintos SWIFT, amikor tetszőleges cél országba utalunk az adott ország pénznemétől eltérő devizában.
Már ha szó szerint értjük, amit írtak.
De még a bevezető is fontos ("The following charges might apply when you send a payment. If they do, we’ll let you know..."), ami szerint az is lehet, hogy minden marad ingyenes, csak betettek egy ilyen árazást, amit vagy bekapcsolnak, vagy nem (vagy akár teljesen hektikus lesz, egyik alkalommal kérnek pénzt, máskor meg nem).
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Ezt belátom mert én is belegondoltam és kiszámoltam. De azt is földeritettem mostmár hogy nem lesz az új Revolut pénzutalási költségekből eféle fájdalmunk azaz például "utalásonként 150 huf per MÁK PEMÁP " , mert kishazánk része a SEPA areának: Ezen a zónán belül Free marad a linkelt képkivágásod szerint.
A MÁK - ba PEMÁP-ba az "payment within the sepa region in eur."
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség azoknak akik hasonlóan járhatnak mint én:Vettem tegnap részvényt. A tranzakcióknál megjelent de a tulajdonomba nem látszott még 3 órával később se. A support javaslatára ki jelentkeztem az appból majd újra be és ez megoldotta a problémát.
-
Franky2Ster
senior tag
KBC-re lehet Revolutról USD-ot utalni?
-
viktorhu
veterán
válasz
niklebi
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni a válaszomat. Ha nem lehetne internetes vásárlásra használni az erste kártyádat, akkor a curve kártyát sem tudnád használni. Ha még nem használtad a Revoluton az Erste kártyádat, vagy a Wirecard botrány óta nem használtad, akkor újra kérni fogja az SMS-aláírást az első alkalommal.
-
viktorhu
veterán
válasz
niklebi
üzenetére
Ez nem úgy megy, hogy egy kártyáról csak egy helyen lehetne fizetni. Attól, hogy regisztráltad máshol is, még feltöltheted vele a Revolutot.
Ha a Curve-ön is át akarod futtatni a tranzakciót, akkor ott azt a kártyát válaszd fizetésre, tedd a magyar kártyádat a Curve-ben forintossá, és add meg a Curve kártyát a Revolutban. De még ilyet nem próbáltam, felesleges plusz körnek tartom.
-
goccer
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
Köszi a gyors választ, még egy béna kérdés (bár ez inkább Webkincstáros). Új bankszámlszám rögzítésénél a Mobilkincstár kér egy csomó mindent és hirtelen nem egyértelmű, hogy ebből mi az ami tényleg kell, kicsit elvesztem.
-Jogosult székhelye: ide kell-e valami, ha igen mi?
-Jogosult Bank azonosítója: ez feltételezem a BIC
-Jogosult bankja: számít ez valamit?
-Jogosult bank címe: és ez? -
Shade45
senior tag
Fillérszexuálásnak tűnhet, de ha elkerülhető, miért ne tenném; ez pont 150-nel több, mint a 0 Ft.
Az az 1.800 Ft évente (feltételezve, hogy havonta 2-szer utalsz), ilyen alacsony kamatkörnyezetben sajnos magas költség. Pl. ha fizetnek 50€-t a nehezen összekuporgatott pénzedre, akkor a hozam 10%-a már ment is a levesbe. -
aleister
veterán
Sziasztok!
EUR-t szeretnék utalni külföldre. A partnert felvettem, mint bankszámla és cég. Meg is jelenik a címzettek között. Ha kiválasztom, akkor az összeget tudom még megadni, majd aktív lesz a küldés gomb.
A kérdésem, hogy közleményt hogyan tudok megadni? Nem merek enélkül a küldésre bökni, mert a cég direkt kiemelte, hogy ezt ki kell tölteni. -
niklebi
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Arról nem tudom, mert az is a Curve kártyába van regisztrálva, és az az egyetlen kártyám van. Nincs másik magyar banknál lévő kártyám. Eredetileg azt tettem be a Revolut kártyába, de amikor ezt a virtuális Revolut kártyát beregisztráltam a Curve kártyába és az ellenőrzésnél levont pénzt már a Curve kártyán keresztül vonta le az Erste banktól, és a mobil alkalmazásban is átállította a kártyát a Curve-re. Remélem érthető amit próbálok leírni.
A lényeg, hogy az eredeti Erste debit kártya már internetes vásárlásra nem használható. Bármikor próbáltam a vásárlás mindig érvénytelen volt. Csak a Curve kártyával tudok az interneten fizetni. Megpróbálom, hogy a Revolutot közvetlenül a bankszámláról lehessen feltölteni. Ehhez kértem a segítséget, hogy ezt hogyan tudom megcsinálni. Majd csak megoldom. -
Divinity
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Nincs olyan, hogy csak androidon jelenik meg
Max CSS Viewport-al tudnak babrálni de akkor meg a HTML kódból tudod kinyerni.
Amúgy nekem Outlookban pl pont megjelenik a link, Gmail-ben viszont nem.
Szóval lehet van benne valami csavar, a lényeg, hogy az email forrásból a<a href=3D"https://revolut.com/app/email-authenticate/-re rákeresve megtalálhatod a linket amit meg kell nyitnod az emulátorban
Valami hasonlóan néz ki majd:https://revolut.com/app/email-authenticate/11111=1?tracking_id=3D&scope=3Dlogin -
vmarci21
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Revolut logó sincs ott, így valószínűleg le vannak tiltva nálad a képek megjelenítése..
Bár a gomb nem kép, hanem egy sima link, megformázva CSS-el, de lehet hogy valahogy annak a megjelenését is tiltod.
Nézd meg email forráskódját, ott kell legyen. (Webes Outlookban: három pont (válasz, továbbítás ikon mellett) -> üzenetforrás megtekintése, majd keress rá <a href= -re, és meg kell legyen az emailben). -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
A számlák sorrendjét hogyan tudom megváltoztatni?
Elvileg találtam róla egy leírást, de ez alapján nem sikerült.Azért szeretném, mert pénz váltásnál mindig az EUR-t ajánlja fel alapértelmezetten (az jön a HUF után a számlák között), viszont ált. a GBP-t szoktam használni, így mindig ki kell választanom manuálisan a megfelelő valutát.
Köszi előre is.
Üdv.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Divinity
üzenetére
A szöveg azt mondja, hogy nyomjak egy gombra az üzenetben, ami gomb az üzenetből hiányzik. ublockos, meg csupsz FF-ban is nézem, outlookba jön, és nincs gomb. Még az emulátorban le is töltöttem egy outlook kliens appot, és abban sem volt gomb. Ebből gondoltam, hogy az inbox app-nak szánt kód van az üzenetben, így valami, hú de biztos androidos cuccli által az appok lebeszélnék egymás közt.
-
zerodot
aktív tag
válasz
balinlin
üzenetére
Ezt nem tudni, mivel nem regisztrált be, így kártyát sem rendelt.
Fizetett a payment linket megnyitva, és a Sikeres tranzakció (vagy ilyesmi) képernyőn a Revolut egyúttal felkínálta, hogy lehet egy ingyen Revolut kártyája ha beregisztrál. De a pontos megfogalmazást nem láttam.
-
goccer
aktív tag
Utalt már ki valaki eurot Revolutra államkincstárból? Díjmentes volt? llyenkor gondolom az euro alszámla IBAN-ját érdemes megadni célnak. Utóbbit nem akasztják meg ilyen személyes azonosítás és hasonló követelményekkel?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Shade45
üzenetére
Én is a "Local payments..."-et gondolnám az alkalmazandónak, ha magyar címmel regisztrált az account HUF pénznemmel, akkor Magyarországra szerintem ingyen lehet forintot utalni.
Augusztus közepén kiderül, addig csak találgatunk, vagy lehet érdeklődni a supportnál.
Mondjuk ez már egy jó hónapja kinn van, és ahogy nézem, nem javítottak benne semmit. A Magyarországra indított EUR utalások magyar accountról még mindig SWIFT szerinti legdrágább utalási kategóriába kerülnek, ami azért remélhetőleg nem így lesz, és a váltásnál alkalmazott havi limit számolásához írt példájukban még most is hibás az egyik szám.
-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45
üzenetére
Hűha, lehet, hogy rosszul értelmeztem a belinkelt képet, és ránk a "Local payments..." szekció vonatkozik?
Valaki tud esetleg konkrétat?
Első olvasatra azt hittem, hogy az utolsó "Cross-border..." vonatkozik a HUF-os utalásokra is. Mivel eddig is megvolt utaztatva a pénz, Anglia és Magyarország között.
Bocs, ha nagyon triviális a kérdés...
-
kásás
tag
Sziasztok!
Gránit Most kártyáról fotót kértek be valakinek, hogy igazolja, hogy a nevén van? Ugye nincs rajta név.
Mi volt a megoldás? -
niklebi
senior tag
A Revolut virtuális kártyámat beregisztráltam a Curve kártyámba. Ma pénzt szerettem volna rátölteni és azt írta, hogy Eur alapú a kártya amiről utalni akarok és ha forintot akarok utalni akkor konverzió történik. A Curve forintra van állítva. Azt szeretném hogy a Revolut közvetlenül a bankszámláról vegye le a pénzt. Mit kellene csinálnom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balinlin
üzenetére
Mint írtam, mint A probléma: az emulátorban nincs inbox. Bluestacks-ról lenne szó. Fél évvel ezelőtt még nem kellett így e-mailezni, ezért akkor nem jött elő a probléma. A messengeres ügyfélszolgálat reagálgat...
Ha nincs account-törlős, vagy egyenleg nullázós inactivity-policy, akkor hagyom ezt most... bár utóbbi esetén is csak 1000 huf amit vesztek kb... -
pdr755
aktív tag
Sziasztok,
Inkább ide írok, mint a meglévő facebookos csoportok valamelyikébe, mivel itt nem kell névvel arccal megjelenni v kamu reget regisztrálni.
Tehát: 2019 február óta van revolutom, tavaly aktívan használtam (jellemzően külföldi vásárlásokra és/vagy euró váltásra), de ősztől egyre jobban aggódtam a szaporodó lezárások, blokkolások, source of funds check-ek, ügyfélszolgálat nehéz elérhetősége, stb. miatt és abbahagytam a használatát. Idén nem használtam még és az egyenleg is folyamatosan 0.00 volt. A vele kapcsolatos történéseket követem, bár főleg az angol nyelvű felületeken.
A kérdésem annyi lenne, hogy ha csak kártyával töltöm fel (betéti és nem hitel), bejövő utalásokat sehonnan nem fogadok rá, nem használom a tőzsdei és kriptopénz vásárlási modult, és amennyire lehet a revolutról kifelé se utalok (vagy max a saját számlára), tehát gyakorlatban elektronikus pénztárcaként használom. (felhasználása: jelenleg online külföldi fizetésekre -nem a bankok által plusz kockázatúnak tartott dolgokra, pl. szerencsejáték, etc. azt hiszem erre nem is biztos hogy lehet- , forint euróra való váltása után. 100 ezernél többet nem tartanék rajta)
Ebben az esetben mennyire kell tartanom a blokkolástól? Mert ahogy néztem leginkább a nagy összegek rátöltése/mozgatása, a bejövő utalások amit nem ismert fel az idióta algoritmus, valami részvény/kripto kereskedéssel kapcsolatos dolog, voltak amik miatt blokkoltak embereknek.
Itt mi volt a tapasztalat, van e olyan akinek ilyen felhasználási profil mellett is blokkolták a számláját? Ha az elmúlt hónapokban történt, mennyire gyors volt a feldoldása?
Előre is köszönöm! -
ledgeri
nagyúr
Üdv! Revolut story-m:
Még múlt év végén kerültem kapcsolatba a témával: Android, és iOS eszköz hijján PC-n emulálva az egészet eljutottam oda, hogy regisztráljak, igényeljek kártyát, ami meg is jött, ismerős telóján belépve arc alapu konfirmáció is volt, küldtem, fogadtam pénzt, sőtt még ATM-en keresztül is vettem fel.
Majd amiért az egészbe belekezdtem, project ,csúszott, és a revolut is elfelejtődött. Ezalatt volt egy PC-os váltás, szóval minden identitás ment vele.Már egy ideje érett az újrapróba, de az emulátornak valami baja volt a w10-zel, és mivel nem volt létkérdés, nem erőltettem.... de az ismerős hívott, hogy kapott egy revolutos üzit (úgy, hogy nem volt megadva se az ő telefonszáma [enyémre jött az akkori ellenőrzőkód], se az ő emailcíme [Én a sajátomra regeltem]... utóbbi max az áruházok keresztül jutott a revoluthoz, mert ő nem használja). Gondoltam nekiállok megint.
Mai próbakor, a korábban nem működő emulátort sikerült indulásra bírni, de a revolut app ellenőrzést kíván... jogosan, de a methóduson nem tudok tullépni: Az android emulátor fiókja egy emailcímet használ, míg a revolut másikat, mégis a revolut app csak "nyisd meg az ~~inboxodat~~ , majd nyomj az *gombra"-t nyomatja.
Ennek a rétegjeit boncolgatnám itt:
A az emulátorban nincs inbox app
B külön megnyitott böngészőben (PC) azt írja, hogy csak az az eszköz ellenőrizhető, amelyiken az app kéri (nincs tokenes link, vagy hasonló)
C a revolutos emailcímem "nem rendelkezik android fiókkal", és nem tervezem androidos emailklienshez csatolni.Ha A és B meg is kerülhető egy telón, a C-re van valami megoldás, vagy tényleg csak úgy tudna műküdni, ha az alapértelmezett inbox appba vezetem bele azt az email címet, amit jelenleg nem szeretnék.... és mivel emailcímet is csak appon keresztül lehet babrálni, ha lehet, így lényegében kizártam magam, míg nem engedek??
Egyébként mennyi ideig marad meg egy account, és az egyenlege rajta? (Kb1000 forintom ragadt bent, de nem emiatt vennék telót, hogy legyen egy androidos cuccom... akarok, fogok, de még messzebb van)
-
Divinity
őstag
válasz
Kamillapapa
üzenetére
Akkor nem a kártyával van baj hanem a telefonnal.
Van egy GPay-es Logout postom, alatta egy egész jó community gyűlt össze, gyere nyugodtan ezzel a kérdéssel, megpróbálunk segíteni
-
Detached
csendes tag
Pentek spontan kaptam egy mailt es az app-ban is jeleztek h szeretnek a penzem forrasat ellenorizni, hurra... ;) meg abban a fel oraban be is kuldtem a szamlakat, es bankszamla kivonatot. Semmi korlatozas semmi gondom nincs, csupan csak egy kerdes h ez az ellenorzes hany napig tart? Mert itt viritt az app-ban az ikon h kerik a turelmem folyamatban van. Nem zavar, csak azt kerdezem aki tul van rajta annak ez mennyi ido volt, gondolom hetvegen nem meloznak... ;)
-
Kamillapapa
újonc
válasz
Divinity
üzenetére
Divinity!
Köszi, megtaláltam, megcsináltam mindent, angliai cím, stb. Új virtuális kártyát cstoltam, fizethetek neten keresztül, de az nfc-re nem használhatom. Ugyan azt írja: "ez a telefon nem használható üzletekben való fizetéshez. Lehetséges, hogy a telefon rootolva van, vagy valamilyen más módon megváltoztatták."
Valami ötlet? -
Divinity
őstag
válasz
Kamillapapa
üzenetére
Összefoglalóban találod a megoldást
-
emeritus
tag
válasz
Kamillapapa
üzenetére
A Revolut kártya - tudomásom szerint és ritka kivételektől eltekintve - még nem GPay képes. Általában egy Curve kártya "mögé" téve alkalmassá tehető a GPay fizetésre: ott az a kivétel, ha nem működik. Nézz át a vonatkozó blogokra, ha gondolod.
-
Kamillapapa
újonc
Üdv!
Teljesen új vagyok itt, elolvastam vagy 400 bejegyzést, sikerült az itt leírtak alapján letöltenem és regisztrálnom google pay-t. Viszont a visa revolut kártyámra ezt a hibát írja a galaxy note8:"Nem sikerült befejezni a beállítást az üzletekben való fizetéshez. Ez a telefon nem használható üzletekben való fizetéshez. Lehetséges, hogy a telefon rootolva van, vagy valamilyen más módon megváltoztatták."
Belefáradtam az olvasásba, bár sok okos infót kaptam. Van erre megoldás?
Előre is köszönöm. -
Joef
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Sziasztok,
Volt arra példa valakinél az elmúlt pár hónapban, hogy nem rendelte meg a fizikai kártyát a standard csomaghoz, és 2-4 héten belül felajánlotta volna a Revo az ingyen postát?
Különösen úgy , hogy a virtual v. eldobható kártyával nem költött az illető.
köszi, Joe -
zerodot
aktív tag
válasz
Inflat
üzenetére
Ahol az összeget megadod, alatta van (az angol verzióban) egy "Sent from Revolut" szöveg. Arra rá lehetne kattintani és átírni. Viszont ez nem referencia szám, hanem közlemény lesz. Referencia számot tudtommal eddig sem lehetett megadni, azt a Revolut rendelt hozzá automatikusan.
-
-
Inflat
újonc
Elnézést, lehet én vagyok a szerencsétlen, de nem tudok referencia számot hozzárendelni az utaláshoz. eddig mindig sikerült, én vagyok béna ,vagy frissítettem az appot és nem kínálja fel. megköszönném a segítségeteket.
-
madrac
senior tag
Már megint mi ez a baromság a részvényekkel, hogy minden részvény értékét 100$-al számolja? És olyan pénz összegű értéket mutat rá , hogy kiesik a szemem...?
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, elkelne kis segítség. A Kezdőlapon lefelé görgetve a "Heti információk" 4 db színes kép van, van akinél működik? bármelyikre kattintok megnyílik ugyan de azonnal körbe forog és kikapcsol, semmit se lehet nézi velük. Valami 5let esetleg?
-
beers
addikt
Ma megérkezett a junior kártya!
-
Franky2Ster
senior tag
Ez az új ajándék dolog, hogy van? Elküldtem de a fogadó fél nem találja.
-
Divinity
őstag
-
megint én
őstag
Sziasztok!
A revoluton van megoldás céges számlára? Vagy valami hasonló. Mert EURban fizetek, forintban van a bevétel, és ez így drága. -
xy.zsolt
őstag
tele a tököm azzal, hogy revo az utalásnál kéri a kedvezményezett lakcímét IS
.....amit persze nem mindenki hajlandó megadni. Mondván, minek nekik az....és igazuk van...minek????
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest