Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Quinine911
üzenetére
Köszi. Akkor nem tudom mi volt ez, ebayen nincs nyoma, pénz nem tűnt el, ezért tiltani nem fogom a kártyát.
-
t72killer
titán
Engedélyeztem a közeli felhasználóknak fizetést "people near me". Egyszer használtam, de már nem kell. Hogy lehet ezt az engedélyt visszavonni?
-
xy.zsolt
őstag
Most töltöttem Rafis EUR számlárol pénzt a revo-ra.....nem volt biztonsági ellenőrzés. Akkor most mégsem kéri a rendszer....vagy találomra megy ez?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken utaltam Öcsémnek a CIB-számlájára 70000 ft-ot. De még mindig nem érkezett meg neki a pénz. Pedig hétfőn kaptam róla email-t, hogy el lett küldve. A Revolut-számlámról le is lett vonva. Mikor korábban utaltam neki, azt megkapta. Tehát az adatok helyesek, elmentett adatokkal dolgoztam.
Hol tudom legegyszerűbben felvenni a Revolut ügyfélszolgálattal a kapcsolatot? Angolul is jó, de jobb lenne magyarul. Az android alkalmazásban nem indul a chat. Talán azért, mert "minimal" user vagyok. Csak virtuális bankkártyám van, amihez egy K&H-s kártya van hozzárendelve.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv,
Teo -
Peter.70
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm
-
vmarci21
tag
Csak a tények kedvéért módosítanom kell a zárolásokról szóló tapasztalatomat
:Mégsem lett meg az egész 24 óra alatt, mert ma már megint nem tudtam belépni azzal, hogy bocsi, de még egy friss szelfire is szükségünk lenne a fiók feloldásához. Így több héttel a zárolás eredeti feloldása után jó hogy eszükbe jutott..
-
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ezzel a Litván átállással ugye nem szünt meg az a lehetőség, hogy feltöltök a Revolutra HUF-t debit kártyával, és azt tovább utalom másik Magyarországi folyószámlára ingyenesen? -
blueye
veterán
Volt egy 0 HUFos terhelesem a revolut kartyamon ebaytol, ami most fuggoben van (kartyaengedelyeztetesi keres).
Nem vasaroltam mostanaban ott semmit.
Van koze a most kapott emailhez ("Figyelem, üdv az új európai cégünknél!")? -
Tuomas
addikt
Csak a jegyzőkönyv kedvéért:
Át lettem én is állítva Litvánra, a gpaynek (még) nincs nyoma, és nálam is megszűnt a hazai gyűjtőszámlára való topup lehetősége. -
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Hasonlóan az elmúlt 1-2 napban hozzászólokhoz én is bele estem abba a körbe, aki a regisztrációkor már litván feltöltési lehetőséget kapott, így a forint átutalás kilőve. Szomorú vagyok, mert tegnap regisztráltam és pont azért, hogy a kártyám adatait ne kelljen megadnom sehol. Paypalra is mindig átutalással töltök, Revolutnak sem szerettem volna a kártyám adatait megadni.
Megkérdezhetném, hogy többségében Ti hogy töltitek fel a Revolutotokat? Adjam meg nyugodt szívvel neki a kártyám adatait? -
Leonetto
újonc
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Revolut átutalásokhoz korábban felvett kedvezményezettek valamelyikét hogy lehet törölni, szerkeszteni? (Kezdőlap/Számlák/Küldés/Bankszámlák) Itt csak címzett hozzáadása lehetőség van, szerkeszteni, törölni nem tudok. Előre is köszönöm! -
Somatom
veterán
Kapja be a Revolut! Tegnap volt a hófordulóm. Ma már 350 ezres limitet ír váltásnál.

-
Capricornhun
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Köszi!

-
gixxergabi
senior tag
válasz
Capricornhun
üzenetére
Capricornhun
DriveWealth supportra írtam, hogy szerintem már lejárt a 90 napom. Előbb jött egy vizsgáljuk, köszönjük a türelmét levél, majd egy másik hogy Feloldották, és megkértek hogy ne csináljak többet ilyen jogsértést ha nincs 25e$ a számlámon....
Revolut support az csak látta, meg majd továbbítja a kollégának stb. -
Capricornhun
tag
Sziasztok! Revoluton tőzsdézöktől érdeklődnék. Pattern Day Trading 90 napos tiltás munkanapra vagy naptári napra vonatkozik?
93 nap eltelt de még nem kaptam feloldozást. -
exlepra
tag
Miért csak a drágább SWIFT van még?
Nekem az írja EUR topupnál, hogy "Ony SWIFT transfers are accepted". -
AcCEsS
senior tag
Lassan két éve használom a Revolutot, de így még nem jártam. Tegnap volt egy külföldi vásárlásom 6.10EUR értékben (Steam), és kétszer jelent meg a terhelés. Az EUR egyenlegből levonta ahogy kell, de a forintost is megterhelte 2180.71,- összeggel. Csak utána láttam, hogy éppen valami karbantartás volt este. Lehet, hogy az volt az oka? A Steam vásárlási előzményeiben csak a 6.10EUR tranzakció látszik. Mit csináljak? Hagyjam a francba, mert majd jóváíródik?
-
rkristof
tag
másnál sem mutatja már a pre-market price-okat a részvényeknél?
-
L4CI2
aktív tag
Helló
Biztos olyat kérdezek ami vagy 100x le lett írva szóval bocsi de vak vagyok
.
A magyar gyűjtőszámlára akarnék utalni hogy rá kerüljön a revolut számlára de nem találom hol van az a adat amit be kell írni a közleménybe.
Amit találtam infót hogy a számla fülön rá kéne nyomnom a magyar zászlóra és akkor ki írja ezeket az adatokat ,de sajnos ott nincs ilyen. -
viharhozo
addikt
Van esély arra, hogy ezután az ottani OBA ránk revolutosokra is vonatkozik majd?
Esely mindenre van, egyelore biztos nincs ilyen, nem is irtak.Iden eddig bevontak 580 millio dollarnyi friss toket. A tavalyi veszteseg 140 millio volt. Ha megint megharomszorozzak, iden akkor is mukodniuk kene gond nelkul.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Melack
üzenetére
Nem vagyok benne biztos de ezek szerint még működhet (ha volt már rá befizetés, és ezért még tudod a számlaszámot és közleményt):
"Hogy az átmenet még könnyebb legyen, további két hónapig használhatod mind a régi, mind az új IBAN-számod a nemzetközi átutalásokhoz, egészen 08/11/2020 napjáig. 08/11/2020 után a régi IBAN-ra indított kifizetések már nem érkeznek meg, a rendszer automatikusan visszairányítja az összeget a feladóhoz." -
vmarci21
tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Van engedélyük, de nem oda kerülnek most a felhasználók:
2 Litván Revolut cég van:
Revolut Payments UAB - e-pénz kibocsátók, pont úgy mint a brit Revolut
Revolut Bank UAB - Speciális bank, normál működés során csak a Revolut Payments UAB-al van kapcsolatban, valahogy így.2020 nyár elején az volt a hír, hogy 300 000 embernek érhető el a Revolut Bank, ami szerintem nagyjából azt jelenti, hogy az összes Litván Revolut felhasználó tudja aktiválni a Revolut Bank funkciót. Kb. 2 hetes hír volt, hogy idén év végére minden közép és kelet európai Revolut felhasználónak elérhetővé akarják tenni a személyi kölcsönöket és a hitelkártyát, amit meg a Revolut Bank biztosít.
-
Dogmeat
újonc
Sziasztok! Korábban egyszerűen tudtam választani hogy a részvény mennyiségét, vagy az elköltendő összeget adom-e meg, de most csak az USD-t ajánlja fel. Lemaradtam valamiről? Hogyan tudok darabot megadni vagy ez a lehetőség megszűnt? Előre is kösz a válaszokat. A Google Pay-es dolog is érdekelne, nem jön le a képből hogy akkor ezt most hogyan lehet előszedni? A Revolut app ajánlotta fel magától?
-
Solymi81
aktív tag
Nem mondom, hogy ne aggódj, de jelenleg nem látok problémát.
Sztem nekünk jó, hogy átkerültünk a litvánokhoz, ha esetleg bukó lenne valami miatt a pénz, akkor egy picit egyszerűbb az EU-n belüli ügyintézés.Másrészt ez tipikusan megint az a történet, hogy egy nem várt válságba bele lehet bukni, de túl is lehet élni illetve egy hosszú távú terv során az első évek veszteségesek.
Azért a Revolutnál vannak nagy befektetők is, nem gondolnám, hogy hirtelen csak úgy becsődölne illetve elég "kicsi" még maga a cég, kb. 12 millió felhasználóval.Azért a legtöbb banknál (itt is) a számlacsomagok olyanok, hogy lehet más devizában (akár forintban) is számlád, egy minimális havi díjért és pakolhatod a pénzt közötte.
Szóval lehet ez is bejátszik abba, hogy nincsen még annyira elterjedve.Én pár hete költöztem ki Prágába és nem kevés pénzt kellett magammal hoznom a lakbér miatt, ennek jelentős része most is a Revoluton csücsül, plusz forintba is mehet majd rá nagyobb tétel, de ezeket majd átteszem az itteni "rendes" számlámra.
-
Mops
tag
Kinek mi a tapasztalata, mennyi pénzt mertek/szoktatok huzamosabb ideig a revolut számlátokon tartani?
Évek óta nagy megelégedéssel használom az applikációt, de a folyamatos riogatások, a fintech cégekkel kapcsolatos negatív hírek (Telegraph) elbizonytalanítanak, hogy jó ötlet-e itt lebonyolítanom egy nagyobb váltást (8 számjegyű összeg HUF-ban - pár napig lenne a számlán a pénz).
Szerintetek változtat majd bármit, ha átkerülünk a litvánokhoz? Van esély arra, hogy ezután az ottani OBA ránk revolutosokra is vonatkozik majd?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Melack
üzenetére
Tegnap volt itt már szó róla, ha átkerültél a litván oldalra, akkor remélhetőleg csak ideiglenesen, de megszűnt a forint feltöltési lehetőség átutalással. Esetleg kérdezz rá a supportnál, hátha tudnak erre valamit mondani. Én pont a múlt héten intéztem az utalást, és még amúgy is az UK oldalon vagyok, ahol működik a forint beutalás, de örülnék, ha azért egy hónapon belül ez megoldódna a litván részen is, ahová előbb-utóbb átkerül az én accountom is.
-
Melack
veterán
Segítsetek pls. Most totál elvesztem. Revolut Béta van fenn, de nem találom benne a belföldi utaláshoz szükséges HU-s számlaszámot plusz egyedi azonosítót. Több okból is kellene, ebből egyik a kp befizetés. Köszönöm a segítséget!
-
vnorbi
aktív tag
Napi clickbait:
Felárral büntetik a Zuglóban parkoló Revolut-felhasználókat
Spoiler: Nem, nem büntetik őket, hanem az egyébként megbüntetetteket kérik plusz díj fizetésére, ha Revolutról (devizás?) átutalással fizetnék a büntetést.
-
balco
aktív tag
Én kihasználtam, hogy még nem váltott le a kisebb limitre az app.
Egyébként is ki kellett vegyek pénzt PEMÁPból. Hétfőn utaltam ki MÁK appból Revolut GBs IBANra, ma reggelre jött meg. Át is váltottam forintra és kiutaltam magamnak Erstés számlára. Ehhez csak pár óra kellett.
Költség nélkül kijött az 1 850 000 Ft.
-
gorje
senior tag
Unibet kifizetés sikeres volt virtuális mastercard kártyára (magyarországi cím). Péntek hajnalban igényeltem, vasárnap megkaptam.
Köszönöm az infókat staker és viharhozo! -
hunluigi
senior tag
Szerintem a türelem lesz a nyerő kombináció
-
sub71
senior tag
Letöltöttem én is a legújabb bétát és tényleg! ha lapozok a kártyák között, a virtuál MasterCard kártyák alatt megjelent az Add to G Pay felirat!... Ilyet akkor láttam eddig, amikor egyszer pont ez miatt Brit címet adtam meg...
-
t72killer
titán
A kriptopiac kezd megint szivatóssá válni, jól felcsapott az éter aztán csukafejes...
-
kmarci25
veterán
Ma engem is áttettek litván számlára, de a Google pay nem működik. Kipróbáltam fizikai és virtuálissal is, MasterCarddal és Visa-val is, de nem...

-
hunluigi
senior tag
Ne keress logikát. Engem pl. átraktak litvánra, de gpay-t nem kaptam...
-
Oliverda
félisten
válasz
Tuomas
üzenetére
"...lehet ABC sorrend, valami féle azonosító sorrend, de még abba is lehet igazság, hogy aki aktívabban használja a szolgáltatást, az előbb kapja meg a funkciókat."
Látatlanban mernék fogadni, hogy mindháromban előrébb vagyok a listán, már, ha nem csökkenő sorrendben nézik.
-
Tuomas
addikt
válasz
anadroid
üzenetére
Én mondtam, szerintem nem voltam jó Revolut user, ezért nem kaptam semmit.

Viccet félretéve, gondolom fokozatosan történik a dolog, és úgyis mindenki sorra kerül előbb, vagy utóbb. Mi alapján az jó kérdés, lehet ABC sorrend, valami féle azonosító sorrend, de még abba is lehet igazság, hogy aki aktívabban használja a szolgáltatást, az előbb kapja meg a funkciókat.
A google pay miatt most irigykedem is nagyon.
-
vmarci21
tag
válasz
hunluigi
üzenetére
Alkalmazás indításnál ez a kép jött fel:
[kép]
És kártyák menüben, a kártyák alatt is látszik az "Add to G Pay" gomb (egyetlen angol szöveg Revolutban), amivel elkezdi a kártya Google Pay-hez adását. (kártyák részről nem tudok képernyőképet csinálni, mert nem engedi.) Magyar Revolut és Google regisztrációval, Magyarországról.
(De ezek szerint nálatok nem látszik ez. Ha engem néztek ki magyar Google Pay tesztelőnek, akkor ez nem lesz túl sikeres teszt NFC nélkül.
) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
vmarci21
üzenetére
"Revolutban hozzáadás gombra feljön ... "
Hol a Cards (kártyálnál)? Mondjuk nem is értem, hogy miért ott jönne fel. Nem a Revolut-hoz veszed fel a Google Pay-t, hanem fordítva.
Ja, meg úgy látom neked Mastercard-os a Revolut kártyád (nekem Visa-s)Nekem Eurós vagy Dolláros fülön / számlán a kis zászlóra kattintva az IBAN még mindig "GB"-vel kezdődik.
" ... Google Pay alkalmazás megnyílt magától (...) Sosem láttam a telefonomon sehol még a nyomát sem ... "
... és most fenn van? Megtaláltad az alkalmazások között? Egyébként - elvileg - nem kell maga az alkalmazás az érintéses fizetéshez. Ez az egész "pay" gyakorlatilag már része a "Play Szolgáltatások"-nak. -
vmarci21
tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Revolutban hozzáadás gombra feljön a Google Pay teljesen magyarul, bejön a reklámszöveg, hogy fizess online és boltokban is a telefonoddal, majd elfogadtatja a felhasználási feltételeket, majd hozzá is adja a kártyát. Nekem itt azzal folytatódott, hogy kiírta, hogy a telefonom nem alkalmas az érintéses fizetésre, de internetes vásárlásokra így is használhatom a kártyát. (ami igaz is, tényleg nincs NFC a telefonomban.)
2 dolgon lepődtem meg a folyamat során:
1. hogy Google Pay alkalmazás megnyílt magától, gondolkodás nélkül. Sosem láttam a telefonomon sehol még a nyomát sem, apk-ból sem tettem fel, mert minek, ha nincs is NFC a telefonban, de valahogy, valahonnan mégis előkerült.
2. hogy a Google Pay magyar volt. Eddig még Play Store-ban sem látszódott Magyarországról, most meg hirtelen itt van a semmiből, és még a nyelvet is beszéli.Nem tudom, sikernek könyvelhető-e el, hogy Google Pay-hez hozzá tudta adni a Revolut kártyát, ha aztán közli, hogy a telefon nem jó érintéses fizetésre, mindenesetre nem a kártyára, hanem a telefonra panaszkodott, így szerintem sikerült neki a hozzáadásos dolog..
-
vmarci21
tag
Úgy tűnik, sok minden történik ma a Revoluttal: Litván átállás a magyaroknál is, Japán indulás és:
Google Pay Magyarországon:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

.

, mert az én számlaszámom már úgy kezdődik, hogy LT.