- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
retesz147
addikt
Olvastam itt, hogy CIB-is sarccol kp levételnél már.
Ha jól hámoztam ki a fórumból, akkor K&H, MBH, Raiffeisen még nem sarcol kp felvételt ATM-ből?
Nem szoktam felvenni, de most kellene, simán csak 75e-t, sima alap Revo csomaggal.
Ez a 3 bank továbbra sem sarcolja meg a kp felvételt?
OTP, Erste, CIB sarcol csak?Köszi!
-
zerodot
aktív tag
-
FireFox1996
addikt
-
pictigjis
őstag
-
Noxy
veterán
-
FireFox1996
addikt
Nem szeretném visszarakni a régebbi app-ot, ha már banki alkalmazás, akkor biztos biztonsági javítások is lehetnek a későbbi változatokban.
Inkább maradok a limit beállításoknál.
Kényelmetlen lehet, mert belefutottam már abba, hogy pénztárnál elutasított a bank, aztán kellett beállítani a limitet. De nem találok jobb megoldást. -
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
-
remetelvtars
junior tag
-
Oliverda
félisten
Ja, persze, mert ez pont így működik.
Nem fognak kardjukba dőlni, ha a 1,5 millió magyar ügyfélből lemorzsolódik pár százalék, aki eddig leginkább csak veszteséget termelt. Egyébként bármilyen áremelés elsősorban az egyedülállóan magas bankadóra és a többi állami sarcra vezethető vissza. -
xy.zsolt
őstag
Ha pedig mindenképp kell a plusz többszázezres ügyfélkör a többi banktól akkor kapjanak csak azok magyar számlaszámot és fizessenek emiatt csak ők az utalásukért. Nem kötelező átigazolni a revohoz. Aki mégis váltana annak az utalásidíjon kívül is éppen elég oka van arra.
De ezt mind nem mi döntjük el mit lépjenek.....de egy biztos és amiben dönthetek az az, hogy amint még egy sápot kivet rám a revo húzok is el. -
Oliverda
félisten
Az ingyenes feltöltésnek azért volt és van létjogosultsága, mert egyelőre máshogy nem lehet ingyen és azonnal forintot tenni Revolutra. Amint ez megoldódik a magyar, AFR kompatibilis számlával, többé nem lesz szükség a kártyás töltögetésre, a Revolut pedig egyértelműen azt akarja, hogy havi rendszerességgel hozzájuk érkezzen a fizetés, nyugdíj, akármi. A hitelkártyás trükközők pedig fizessék csak ki a havidíjat, mert ilyen funkciót egyik magyar bank sem kínál még díjazás mellett sem.

-
JóGéza
aktív tag
-
Oliverda
félisten
-
Donki Hóte
veterán
-
Oliverda
félisten
Majd a Revolutnak kell, ha kiszagolják, ugyanis világosan tartalmazza a felhasználási feltételek 11-es pontja, hogy kizárólag a tulajdonos nevén lévő kártyát lehet hozzáadni a fiókhoz:
You can add money to your Account using a card registered with us (we call this your "stored card"), bank transfer or by cash. Your stored card must be in your name.
Egyszóval a válasz nem, nem lehet. Regisztráljon be, töltse fel a saját fiókját a saját kártyájával és küldje át a pénzt. -
Jim74
nagyúr
-
pècsimunkás
addikt
-
kp78
veterán
-
$atirka
őstag
-
g@bo
nagyúr
-
Nikaré
őstag
-
8
őstag
Félreértitek, csak egy szubjektív megállapítást tettem, nem foglaltam állást semmi mellett és ellen sem.
Hálát sem rebegtem, és nem is mocskolódtam.Egyébként meg én például kifizettem a revonak a standard fizikai kártyát (""""postázási díj"""", máshol meg kártya kibobocsátás/gyártás díjának nevezik, meg elsőéves díjnak stb stb) tehát például fizettem azért, hogy használhassam a pénzem a fizikai kártyával.
Például te is fizetsz az ingyenes csomagban is váltáskor például a spread-del. Fizetsz azzal is, ha csak 0.01Ft-ot tartasz a revos egyenlegen. Sőt, a be nem váltott revpointokkal is fizetsz a szolgáltatásért.
Illetve fizetsz az adataiddal is, a személyes adataiddal és az összes tranzakciós adatoddal a szolgáltatás használatáért. Meg odáig, hogy milyen telefonnal használod, meg ha hozzáadtál mondjuk egy dogecoin árfolyam widgetet a főképernyőhöz. Valaki azzal is fizet a revonak hogy feltölti nekik a kontaktjait, vagy megadja a helyadatokhoz a hozzáférést.
Hiszen mindezen adathalmaz feldolgozására-használatára-értékesítésére épülnek a neobankok üzleti modelljei.Mindenki fizet pénzzel és nem pénzzel a saját pénzéhez való hozzáférésért, ez eddig is, mindig is így volt az összes banknál
-
8
őstag
-
Moleman
addikt
+1.
Nem fogyasztok telefonon semmilyen tartalmat, egész nap asztali gépnél ülök, de mikor épp nem vagyok itthon és muszáj megnéznem valamit, akkor nem reklámokat akarok nézegetni a véges adatforgalmam terhére.
De amúgy is, semmilyen formában nem érdekelnek a reklámok, ha sehogy nem lehetne eltüntetni őket, akkor nem fogyasztanám többet azt a tartalmat - pl ezért nem nézek tévét évtizedek óta.
-
Oliverda
félisten
-
ollie
MODERÁTOR
-
axioma
veterán
allamkincstar nem szolt, es az nemreg volt, de a tobbi 1+ eve
unicredit csak nem indult a fejlesztoi telora telepites utan
[valami meg nem is telepult, talan Granit de lehet h nem az, nem volt szamomra lenyeges]
otp app-ot sose akartam, elobb leptem toluk egy evtizeddel -
axioma
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
Nasuto
tag
-
Aryes
nagyúr
-
zsola400
senior tag
-
Noxy
veterán
Nem véletlenül tiltja a Revolut meg az összes bank.
Nem kellene okosabbnak gondolni magunkat a banki appok fejlesztőinél.
Lehet hogy tudnak valamit, amit te még nem.
Pár banknál is csak mostanában kaptak a fejükhöz, hogy az AnyDesk-l le lehet üríteni a b..számlát. Le is tiltották gyorsan a banki appban a képernyőmentést. -
Oliverda
félisten
-
bigdady
nagyúr
-
net91
senior tag
-
pictigjis
őstag
elnezest, ne haragudj, hisztizz meg, biztosan lesz eredmenye! es a topik szinvonalat is csak emeled vele
#pdr755 nincs semmilyen konkret emeles, a valtasi spread mar magasabb. de a kollega legnagyobb baja az, hogy a csunya revolut egyszer atmenetileg kitiltotta a nyitott bootloaderes vackaval
-
pictigjis
őstag
-
Oliverda
félisten
-
ollie
MODERÁTOR
-
Aryes
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
namenlos
tag
-
bigdady
nagyúr
-
4Grider
félisten
Akkor ez az oldal mi?
-
vmarci21
tag
-
Aryes
nagyúr
-
bod101
aktív tag
-
xy.zsolt
őstag
-
Gabás
addikt
-
esbii22
őstag
-
Gabás
addikt
-
vmarci21
tag
-
nrg_52
addikt
-
Noxy
veterán
-
pictigjis
őstag
-
esbii22
őstag
Megoldották. Vagy használsz normális (nem rootolt telót, vagy zárt bl-t) rendszert vagy nem használhatod az alkalmazást.
Korábban is kitárgyaltuk, annak örüljetek hogy eddig ment így.
Ezért is rühellem a sok kínai androidos telot. Mindent megcsinalhatsz rajta, ilyen rom - olyan rom, aztán megy a sírás ha valami nem működik.
-
teptep
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
-
xy.zsolt
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Gabás
addikt
-
pn4hvq
senior tag
-
Gabócza
senior tag
-
vacs
veterán
Root lehet nincs, de bootloader nyitva!?
#52485 és az ennél újabb hozzászólásokat olvasd el. -
Noxy
veterán
Ez milyen szolgáltatás, hogy enged mínuszba menni?
Valszeg mínuszba se engedtek volna, ha nincs EUR és USD a számládon.
Amúgy meg normálisan figyelmeztetek hogy mínuszba vagy és van rá 7 napod. Nem a Revolut tehet arról, hogy ilyen üzenetet kapsz, és tök felesleges ezen besértődni. -
xy.zsolt
őstag
Ok, most neztem es a HUF egyenleg -3.47Ft (!) volt a hisztijuk oka
....ez azert durva, hogy ahelyett hogy atvaltana a rendszer alapbol mas devizabol elkezd figyelmeztetessel (fenyegetéssel) bombazni. Annyi eszuk miert nincs hogy ha nem jott ki valami a HUFbol akkor mas devizabol vonja le. Kezd negyon elegem lenni a revobol....regen nem volt ilyen gond. Egyre tobbet kernek ilyen olyan szolgaltatásert es pluszban meg szorakoznak is velem. Mindegy most atvaltottam annyit hogy ne legyen minuszban a HUF. -
Noxy
veterán
-
xy.zsolt
őstag
-
zsola400
senior tag
-
xy.zsolt
őstag
-
Oliverda
félisten
-
xy.zsolt
őstag
Ugyanakkor eléggé megvezetheti az embert a revo mert ha belépek pl az EUR eladása felületre akkor az ott most szereplő 1€=396,58 Ft egyből kb 1 Ft-tal csökken ahogy akár 1€ összeget is elkezdek beírni......szemét egy átverős trükk a részükről
398at adtam meg.....nem teljesül pedig a tőzsdei ár e fölött volt eddig -
Moleman
addikt
-
bigdady
nagyúr
-
zsola400
senior tag
-
xy.zsolt
őstag
-
junkhead
aktív tag
-
MADcat
MODERÁTOR
-
Oliverda
félisten
-
kp78
veterán
-
törölt tag
-
sambenez
addikt
-
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
Csak telefont és AW-t használok. Leírok egy érdekes dolgot. Telefonokkal mindig ment rendesen a fizetés. Apple Watch SE-vel (1. generációs) pedig nagyon ritkán. Három boltból az egyiknél ment a másik kettőnél nem. És ahól jó volt ott legközelebb már nem. Fel is adtam és a telefont használtam. Aztán lecseréltem egy AWS6-ra és mindenhol tudok fizetni elsőre. Még a KP.-t is azzal veszem fel. Apple bevizsgálta az órát és azt mondta hogy minden rendben van vele.
-
geryboro
senior tag
-
vacs
veterán
-
cappa72
nagyúr
-
pictigjis
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Gubu0101
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
xy.zsolt
őstag
-
kmarci25
veterán
-
axioma
veterán
Jaja, beneztem a nagysagrendet hamu a [matkus...] fejemre. Hat tobb ev alatt ha visszamegy a tozsde akkor talan elernenk vegig tartogatas eseten egyben kivetelkor, de pont az van h kene az a penz is folyamatosan, erre kell csatorna. De most kaptam tippet h a tuloldalon oldjam meg [az egyik nempublikus ad specko arakat].
Koszi azert a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lol
....ez azert durva, hogy ahelyett hogy atvaltana a rendszer alapbol mas devizabol elkezd figyelmeztetessel (fenyegetéssel) bombazni. Annyi eszuk miert nincs hogy ha nem jott ki valami a HUFbol akkor mas devizabol vonja le. Kezd negyon elegem lenni a revobol....regen nem volt ilyen gond. Egyre tobbet kernek ilyen olyan szolgaltatásert es pluszban meg szorakoznak is velem. Mindegy most atvaltottam annyit hogy ne legyen minuszban a HUF.