- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak te. És azt tudod megosztani vele.
"16 nap van hátra"
Nekem is 16 napot ír... én a linkből indultam ki, ott ír jan 22-őt, nem számoltam utána, lehet, akkor nem arra utal a linkben ez a megnevezés. A lényeg, hogy biztonsági szempontból jobb ha már előbb végeztek 1-2 nappal, elvileg nem a magyar időzóna számít.... Mondjuk én elég hamar lezongoráztam. csináltam 2x 1000 és egy 2000 tranzakciót, kész is volt. (pl telefonfeltöltés), virtuálissal.Egylébként nem egységesek a promóciók, amikor én meghívtam magam, decemberben. (családon belül csináltam egy Telekomot, és abból) akkor 10.000 forint volt a bónusz. Most 2500-al több... ebből meg már simán kijön a kártya is. Nekem 2212 ft volt kb a posta. És még neked is marad (meghívó).
-
thommypl
tag
-
UberMutant
őstag
-
Wohme
tag
A Junior számla hirdetménye szerint 10.630 Ft-ot kellene fizetnem (ami a maximum), ha csak simán átutalnám az összeget.
Ezt szeretném megspórolni a revolutos megoldással.
Ahogy említetted akár zárolhatnak is. Ha jól gondolom ez sem rejt túlzottan nagy kockázatot, mivel a pénzemet semmiképp nem veszik el. Saját magam igazolása után pedig továbbra is fogom tudni használni tovább. Százezres pénzmozgásokra eddig is használtam a Revolutot, most milliósról lenne szó.
Ha van bármi jobb ötlet a revolutosnál, nagyon örülnék neki, mert őszintén nem szívesen bonyolítanám én sem a dolgot.
-
sutyesz96
addikt
-
viktorhu
veterán
-
Tivi103
tag
Nem zárolták, csak szeretnénk egy revolut kártyára több ember felől is utalni, szállás foglalás költségeinek egyesítése miatt. Így már nagyobb összeg lenne, mint a pár ezer Ft, amikre eddig használtuk a kártyát, így felmerült hogy mi történne ha például zárolják emiatt. Akkor munkahely nélkül de fix jövedelem mellett (ezekszerint az ösztöndíj is annak minősül), hogyan is tudnánk a hitelesítést igazolni, hogy minden rendben legyen.
-
balinlin
senior tag
-
sopruk
senior tag
-
AcCEsS
senior tag
-
Somatom
veterán
-
dugynok
senior tag
-
aujjobba
addikt
Ma este jön ki a végleges ios13, ami az esetek 99 százalékában megegyezik az utolsó bétával, ergo azzal ami a telefonomon most fut.
Érted, ha a jelenlegi revolut app rosszul működik ezen az utolsó béta rendszeren, akkor a ma este megjelenő végleges, mindenkinek terített rendszeren is rossz lesz.Az meg, hogy ez kinek a hibája (Apple vagy Revolut) az a felhasználók szempontjából totálisan lényegtelen.
-
petipetya
nagyúr
-
aujjobba
addikt
-
plus44
veterán
-
sopruk
senior tag
-
atee_13
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
xy.zsolt
őstag
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
A szerkesztési időm már lejárt, de nézd mit tálaltam neked: [link]
És egy kicsit bővebb válasz: szóval én is így használom, amire te szeretnéd, a rendes kártyámat már nem is hordom magamnál.
Amúgy on-line vásárlásokhoz is bőven jó, mert ha valamit külföldről vásárolsz (legyen az egy játék a steam-en), jobb árfolyamon vált. -
Tuomas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Óvodások homokozója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest