- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4Grider #46887 üzenetére
Azoknál az ATM-ek ahol lehet érintéssel is pénzt felvenni ott az óra is megy. Leginkább a nagy zöldnél láttam ilyet. Egyszer a kórházban kellett kp-val fizetnem, de nem volt nálam az ATM meg tudta az érintéses “fizetést” így revre dobtam pénzt és Applepay-el intéztem.
-
válasz
TrollBalint #46854 üzenetére
Igazából nagyrésze biztos elmegy. Ingyenes csomagban vagyok és most minden 0-án van a váltás és a kp felvét is. Egy roborock s8 tuti lesz belőle az meg 175 k környéke.
Köszi a segítséget. -
Sziasztok!
11.11-re készülök több dolog vásárlásával. Mivel 11.-e szombatra esik feláras lesz a váltás ezért a mai nap folyamán átváltanék 250.000 ft-ot dollárra. Kérdésem az lenne, ha mégsem találok ennyiért olyan cuccokat amik kellenek nekem, van valami költsége a visszaváltásnak, vagy büntetnek érte, hogy nyerészkedek?
1% a hétvégi felár ezt szeretném megspórolni. Mit javasoltok? Segítséget előre is köszönöm. -
válasz
Somatom #37897 üzenetére
Ennyi volt nálam, azaz nem igaz mert 110 volt és még 50-et vettem fel és nyilván ezt vissza is kaptam és pont mondtam az asszonynak hogy pénteken indulunk majd haza holnap a maradék 90 eurót ami papír el kell költeni. Pár perc alatt megoldja tuti. Pár koktél a medence partján…
Csak a kis bódékba és múzeum meg ilyen helyeken nem lehetett kártyával fizetni mindenhol igen. Pár helyen nem ment az Apple pay, mert nem volt érintés ott a fizikait használtam. -
válasz
zerodot #37895 üzenetére
Nekem is azt mondta a srác a hotelben, mikor kiderült hogy elkeverte az utazási iroda a foglalást és péntek este 6 volt, hogy fizessem ki azt az estét és holnapra megoldják a dolgot. Mondom oké kártya. Azt nem javasolja, mert 30 nap is lehet amíg a foglalót feloldják és a kp-t beleteszi egy borítékba ad róla papírt és ha rendben a foglalás vissza is adja. Mondom akkor ez így jó lesz nem szeretnék 160 eurót kölcsönadni 30 napra 0 kamattal.
-
-
Tegnap Bar-ban kérdeztem a srácot lehet-e kártyával fizetni? Mondja természetesen. Kihozza a terminált érinteném a telefont és mondja, hogy nem érintős a terminál be kell dugni a kártyát. Még jó hogy ott volt a fizikai kártya is.
-
Van arról infó, hogy Montenegróba, ha kell felvenni eurót akkor melyik automata nem számol fel plusz pénzt? A szállodába lévő OTP-s 50 euróért 4,99-et kért.
Hogy on is legyek: Megváltozott a feleségem neve a Rev-nek is le kell jelenteni? Ha igen hogyan a legegyszerűbb? -
Nah ma az Alleeba kipróbáltam az euró felvevős mókat. Előre átváltottam és simán le is vettem nem kérdezett semmit, hogy honnan meg ilyenek.
Még majd hétvége előtt váltok át kicsit ami arra kellhet aztán már simán csak forint megy rá és váltsa az aktuálison.
Köszi a segítséget. -
válasz
pictigjis #37644 üzenetére
Mi termináljainknál csak az utolsót lehet törölni és semmi nem kell hozzá. Se kártya se ember, hogy ott legyen semmi. Ezért kellet beállítani megerősítést, mert a hoka moka játszott vele és megnyomta a 2 gombot a megfelelő menübe és már ment is vissza az utolsó fizetés az utolsó vásárló számlájára.
-
válasz
Williamgrant #37600 üzenetére
Igen. Tranzakciós illeték sincs. (Azaz nyilván van csak nem én fizetem.)
Viszont ez már itt nagyon off. -
válasz
Williamgrant #37572 üzenetére
Elsőször is köszi a segítséget, mégha a stílusa fura is volt. Azért nem váltottunk előre, mert nem tudtuk, hogy belföld, vagy külföld lesz. 19.-én van a fordulónapja a revemnek és 24.-én indulunk… csak ki akartam használni teljesen. Jah és az asszonynak is van szóval olyan nagy baj nincs. Nem gondoltam hogy a kp felvét is megy a váltásból is, mert anno mikor csináltam úgy írták, hogy havi 75 ezer forint vagy 200 euró. (De lehet én emlékszem rosszul)
Mivel van Erste hitel kártyám is amivel tavaly nyárig Visa árfolyamon ment a váltás nem kellet a revvel foglalkoznom csak volt. Meg is lepődtem hogy csak kicsit rinyáltak hogy most egyben többet tettem fel rá és váltottam el, majd utaltam tovább mint a meglévő évek költésének a 3-4x-ese. Tavaly óta a Kínából rendelés is vissza esett így leginkább pihent csak és kp felvét kiegészítő volt. Most majd aktívan használjuk és mivel nem megyünk egy évbe 2-3x nyaralni külföldre(sajnos) a standard csomag elég lesz ezután is. Fura lenne, hogy a bankszámla 0-ás és a revre meg fizetek. -
válasz
UberMutant #37568 üzenetére
Nincs euró a számlámon. Csak forint abból hagyom hogy váltson, csak eddig sosem kellet figyelni a 350-es limitre. Most a nyaralás miatt a szállásra elhasználtam a teljes keretet és a kp felvétből is már csak 30 e van, de akkor eurót már csak a 0,5%-os felárral tudok váltani a hónapfordulóig.
Köszi a segítséget. -
Még egy kérdés, gondolom túlbonyolítom, de biztos ami biztos. Van a standard csomag havi 75000 Ft kp felvét limit. (Ingyenes)
Nincs külön limit más pénznemre ebből váltja. Szóval ha veszek eurót fel akkor 75000-t kell osztani éppen az appban lévő árfolyammal és annyit vehetek fel. Ilyenkor ha nem forintot veszek fel akkor a váltás miatt viszi a 350000 Ft-os kedvezményes váltásból is az összeget, vagy az ide nem vonatkozik? Szóval csak a 75000 átváltja s kész, vagy a 350000-es keretből is elveszi? -
válasz
TrollBalint #37541 üzenetére
Igen erre gondoltam én is főleg, hogy most alapból is húzós árra van az eurónak, hogy váltok át indulás előtt ami elég hétvégére(pénteken indulunk) utána meg tudunk simán váltani.
Már csak azt nem tudom, hogy a szerb autópálya díjat 1070 Rsd vagy mi azt abba terhelik-e pár az még pénteken van akkor mindegy.
Mikortól indul a hétvégi árfolyam?
Ez a geolokációs cucc nincs bekapcsolva most legnéztem. Szűkségem van erre?
Meg alul bán valami érintéses fizetés 0/150 euró, ha eléri a 150-et ki kell 0-ázni vagy nem tudok tovább érintve fizetni?
Apple pay alatt használom az estek 99%-ban ott mi a helyzet? -
válasz
MasterMark #37501 üzenetére
Montenegróban mivel fogják terhelni a kártyát? Euró?
Ha letakarítom a kártyát és csak eurót hagyok rajta, (hétvégi váltás felár miatt) akkor abból fogja vonni ha jól értem. -
válasz
freelancer68 #37493 üzenetére
Van az is, de sosem használtam még, nem kellet. Nem volt még rajta forgalom.
-
Köszi mindenkinek a segítséget megoldottam. Feltöltöttem a pénzt átváltottam ami belefért az ingyenes limitbe. A többi ment az asszony revjére és ő is átváltotta. Majd egyszer 850 tőle meg 60 EUR ment két utalásba ismerős eurós számlájára. Ma délután utaltam azt írj kb hétfőre ér oda. Először nekem bedobta átverésbe mégegyszer jóvá kellet hagyni és bejelölni mire megy az utalás. Köszi a segítséget.
Lenne még 2 kérdésem
Egyik azt hol látom, hogy a fordulóig mennyi eurót vehetek fel? Csak a forintot írja abból meg már 40k-t felvettem (75-ből)
Mennyi eurót vehetek még így fel? (Ha jól tudom akkor egy hónapban a saját fordulom nézve 200-at lehet)
Hol lehet “ingyen”, egyéb költség nélkül eurót felvenni pl a 11 kerbe? -
Sziasztok
Lehet amit kérdezek benne van az összefoglalóba, de ma hulla vagyok. (sorry)
Eurót kellene utalnom, magyar (vagy az is lehet külföldi számlára) az járható út, hogy kártyáról feltöltöm a revre és ott átváltom és azt tovább utalom?
Külföldre megyünk nyaralni és a szállást fizetném így. (előre kell nem lehet kártyával.)
A nyaralás alatt elég ha forintot töltök fel rá és mindig az aktuális árfolyamon átváltja nekem euróra amennyi kell ugye?
Segítséget előre is köszönöm. -
-
Ha én az Erste app-ot használom fizetésre és az van beállítva alapértelmezettnek, akkor ha nekiállok gpay-ezni akkor az el fog szállni, vagy megkérdezi mindig mit akarok majd?
-
Kitöltöttem, de nem én leszek a fő célpont egy ilyen tesztnél...
-
válasz
Tuomas #24637 üzenetére
Nekem egy raklapszor előfordul, hogy gyors fizetést akarok a mobil appal és csak odateszem a feloldott telefont akkor először röviden csipog akkor azonosítom magam az ujjlenyomattal és mehet vissza. Nah itt a régi terminálok lefagynak és újra kell kezdeni a kártyás fizetési folyamatot.
Az újabbak simán mennek. -
-
válasz
SzabóTamàs90 #22426 üzenetére
Te tuti valami csókos vagy... Neked is fizetnek?
-
Bakker egy napig nem olvasok és közben meg, jók a programok, csak...
-
válasz
Franky2Ster #22323 üzenetére
Nah erre én is kíváncsi leszek, bár még van több mint egy évem a full ingyenes számlámból...
-
Miért szerinted mit kellet volna írniuk? A covid 19 miatt nem lehet utazni és pénze is kevesebb van az embereknek. Mi is szarul állunk ezért drágább lesz minden. Kösz haver legyen szép napod....
Ez jobb lett volna?A változások 2020. augusztus 12-én lépnek életbe.
Vedd meg gyorsan a kocsit....
-
Most jött emailba:
A legfontosabb változások:
Szeretnénk, hogy minden ügyfelünk biztonságban tudhassa a pénzét, ezért még részletesebben leírjuk, hogy hogyan védjük a nálunk elhelyezett összegeket. Ismered azt a szörnyű érzést, amikor útnak indítasz egy kifizetést, és pár másodperccel később rájössz, hogy rossz számlaadatokat adtál meg? Mostantól nem kell aggódnod: ügyfélszolgálati csapatunk ezentúl vissza tudja vonni a Revolut-számlákra érkező téves kifizetések egy részét.Bizonyára tudod, hogy ha a havi ingyenes átváltási limitnél több pénzt váltasz át, díjat kell fizetned. Most 350,000 HUF-re csökkentjük a limitet (amelyet kutatásaink szerint a legtöbben biztosan nem fogtok elérni). A limit felett felszámított díj változatlanul 0,5% marad, és mindig jelezni fogjuk, ha az adott devizaváltási művelet díjköteles. A Premium és a Metal csomag továbbra is korlátlan díjmentes átváltást kínál.A hétköznapokon változatlanul élvezheted a bankközi átváltási árfolyamot. A hétvégéken indított átváltások esetében azonban a legnépszerűbb pénznemeknél 0,5%-ról 1%-ra növeljük az árrést. Ennek célja, hogy fedezzük a mostanában egyre gyakoribb piaci mozgásokból eredő veszteségeinket. A többi pénznemnél változatlan marad a felár. Itt megnézheted a teljes listát. (Ne feledd, ha hétköznap indítod el az átváltást, elkerülheted a díjat.)A legnépszerűbb fizetési módok, például a Revolut-felhasználóknak indított kifizetések, a belföldi átutalások és az egységes eurofizetési térség (SEPA) területén belüli eurós átutalások ingyenesek maradnak. A külföldi számlákra indított más típusú kifizetések közül havonta az első ingyenes marad, ezt követően azonban minden fizetésért 150 HUF díjat számítunk fel.Ha egy országba nem az adott ország pénznemében indítasz átutalást, az USD-átutalások (például USD átutalása Brazíliába) esetében 1000 HUF-t, a nem USD-átutalások (például GBP átutalása Brazíliába) esetében pedig 2000 HUF-t számítunk fel. Minden esetben előre szólni fogunk, ha az általad beállított átutalás díjat von maga után. -
válasz
viktorhu #21812 üzenetére
Mondjuk ebbe van ráció azért főleg kelet Európában.
Képzeld el, hogy most feltételezzük a jobbik esetet, hogy nem csalni akar a hoka moka, csak tényleg elfelejti lemondani, vagy azt hiszi nem kell mert úgyse tudják levonni. (ez már szerintem hajaz a csalásra)Szerintem ez így tök korrekt.
Pont most volt egy cikk, hogy a netflix törli azokat a szerződéseket, ahol egy éve nem használták a szolgáltatást, de a user fizeti a havi díjat továbbra is!!!! (WTF???) -
válasz
oOKitsuneOo #21807 üzenetére
Nah végre akkor jól megcsinálták. Egy igazi széfet nem lehet olyan könnyen megtalálni...
-
válasz
Somatom #21689 üzenetére
Nekem már többször mondták fel Magyarországon biztosítok évfordulóra a lakás/casco biztosításom. Nem kell megindokolni neki, benne van a szerződésbe, ahogy neked se kell megindokolni, ha felmondod évfordulóra. Nyilván nem érte meg nekik, mert mindig volt valami amire fizetni kellet nekik. Ennyi...
-
Nem tudom volt-e már róla szó, de nekem ma jött az email, hogy elkezdtek áttenni a Litván cégbe.
"Azért fordultunk Litvánia felé, mert szerettük volna, hogy a Brexit ne okozzon fennakadást az európai ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásban."
looool
A fontosabb változások rövid összefoglalását alább olvashatod:
Az a Revolut-cég, amellyel kapcsolatban leszel, a Revolut Payments UAB névre hallgató elektronikus pénzintézet, amelynek működését a litván jegybank hagyta jóvá. Ez a vállalkozás ugyanolyan engedélyekkel rendelkezik, mint az egyesült királyságbeli cégünk (Revolut Ltd.), és ezek az engedélyek egész Európára érvényesek.A panaszaidat kezelő felügyeleti szerv a litván jegybank.A Használati feltételeket szabályozó törvényekre a litván törvények érvényesek, és jogi panaszokkal kapcsolatban a litván bíróságok jogosultak dönteni. Bizonyos esetekben a saját országodban is lehetőség van bírósághoz fordulni az adott ország törvényei szerint.
Miután átkerülsz a litvániai cégünkhöz, automatikusan ezek a használati feltételek vonatkoznak majd rád.looool
-
válasz
Williamgrant #20896 üzenetére
ÓÓÓ az nem azon múlik, hogy valaki elvált-e, vagy sem.
-
válasz
Williamgrant #20889 üzenetére
legalább mikor elváltok, majd ki kell cserélni az asszonynak a papírokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro Black Használt, karcmentes, ajándék tokkal és 1 év garanciával
- LG OLED Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest