- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
senior tag
-
bigdady
nagyúr
-
mentor_4
csendes tag
Tényszerűen világos a jelenlegi tájékoztatás a revoluttól a _jelenlegi_ állapotra vonatkozóan.
A revolut sem árult még el minden részletet, illetve további lehetőségeket is behozhatnak. Nem az első honosítás, amit csinálnak a világban, hanem n-edik.
A kérdésem a jövőre vonatkozott.A többinek pedig nincs köze a topik témájához, így pedig az egységsugarú fotelfeltételezések és ugrásra kész fotelaggresszorok között felesleges reagálnom

-
mentor_4
csendes tag
-
zerodot
aktív tag
-
Simia
junior tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
Celithrandi
addikt
-
JóGéza
aktív tag
-
negyven2
nagyúr
-
sambenez
addikt
-
Gáboromm
tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
g@bo
nagyúr
nyilván nem várható el az ingyenes felvétel (főleg idegen kártyára) de 100 euróra 5 euró??
azért az már fosztogatás szint. hja, és egy felvét 100 eur, mi az már? eu övezetben meg 100 euró egy fél bevásárlás (itthon egy egész) összege, rendben, legyen 1 eur / 100 eur (1%) a felvétel költsége, mert munka van vele, meg minden, de 5?
-
Donki Hóte
veterán
-
Gáboromm
tag
"Magyar adóazonosítót megadtál?"
Nem emlékszem. AZt hol kell pótolni, ha nem?
Fiók/Személyes adatoknál nem látok ilyet. lakcím, születési dátum van csak.
"Ok nélkül akkor szokott ilyen levonásokat csinálni ha az ügyfél adóilletősége nem ismert (legalábbis én ilyeneket olvastam)"Passz. Dehát magyar vagyok, magyar adószámmal.
"Még egy kérdés: ugye nincs a NAV (vagy bármelyik EU-s ország adóhatósága ha máshol dolgozol) felé semmi lejárt tartozásod?"
Volt egyébként, de július 1-től nincs. most néztem meg az adóegyenlegem.
Magyar nav. Sosem dolgoztam külföldön.
"Mert ha igen akkor a litvánok a másik adóhivatal felkérésére a neki legitim módon járó adótartozást vonják le és utalják nekik tovább."Ezt értem. De akkor jelezz a magyar hatóság, vagy a litván emailen vagy bárhhogy. De ilyen nem volt.
"A revolut nem egy offshore számla arra nem alkalmas hogy a létezését az adóhivatal elől elrejtsd."Nem is szeretném.
De a szeptemberi 180 eurós levonás is 1 napra rá terhelődött.
Most gyorsan átutaltam az otp-s számlámra a 190ezret. (volt rajta költség, de mindegy) És b...szák szájba magukat! Holnapra már levonta volna.
Nem tudtam, hogy most már azonnali a jóváírás, most már így fogom kérni, ha még utalnak nekem revolutról.
Közben beléptem a fb károsult csoportba. Látom mik történhetnek. Inkább menekülök revolutról. Inkább drága magyar bank, de megbízható legyen.
(Olvastam egy cikket közben, hogy nem a magyar, hanem a litván központi bank felügyeli, így nehézkes az ügyintézés.) -
Kasya
nagyúr
-
xy.zsolt
őstag
-
tabletta
tag
-
namenlos
tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Mercutio_
félisten
-
törölt tag
Csöpög, csurog. Néhányaknak már megérkezett, 15,16,17 utalások,de 13. utalásokról még nincs ilyen hír."Ma delelott megjottek a 8-9 napos forintutalasok. "
Jó hír
Csak visszaáll a rend, jövő hétre...
"Wise-ben magyar számlaszámnak nincs IBAN száma. Revolutból meg csak IBAN számmal lehet utalni."
Wisenak csak belföldi forint számlaszáma van, magyar ezért nem lehet Revolutról rá utalni. Lehet próbálkozni. -
kekedi
senior tag
-
zsola400
senior tag
-
emeritus
tag
-
student
őstag
-
balinlin
senior tag
-
emeritus
tag
-
Maxximus
őstag
-
sopruk
senior tag
-
Gabás
addikt
-
pdr755
aktív tag
-
Franky2Ster
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Vicces képek
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- DIY 2x15"-os passzív zárt mélyláda eladó
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Magyar nav. Sosem dolgoztam külföldön.