Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Tegnap sikerült belefutnom a készpénzfelvételi limit túllépésbe. Nevezetesen a honlapon havi 75000 szerepel. Most gyorsan átpörgettem az ismertetőt, és láttam kiemelve, hogy ez nem hófordulótól ketyeg, hanem a regelés dátumától. Mivel a hivatalos oldalon erről nem találtam infót, ez elég megtévesztő így szerintem.
Érdemes ezt megreklamálni, vagy engedjem el?Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Maffia91
aktív tag
válasz gixxergabi #24297 üzenetére
Köszönöm!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok a béna, de az értékpapír számlámon történő tranzakciókat nem tudom letölteni egy excelbe vagy pdf-be? Elég amatőrnek tartom, hogy egyesével kiírjam egy papírra.
Köszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
viktorhu
veterán
válasz Bestspiler7 #24287 üzenetére
A következő munkanapon meg szokott érkezni, szerintem te is holnap már megkapod.
-
-
Taktoj
aktív tag
válasz zsola400 #24269 üzenetére
Köszönöm az infót...nézem mindkét lehetőséget. Bankkartyártyás befizetést kért linken keresztül, oda a revolutos kártyát írtam , úgyhogy a revolut váltson. 1000 rubelt küldtem próbaképpen 173 rubel volt a plussz költségem.. a jövőben viszont kb napi 20 50 ezret jell küldenem, ezért lenne fontos a dolog. Ha más nem keresek orosz tanárt a regisztrációhoz. Köszönöm a tippet.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
szuszinho
őstag
válasz Bestspiler7 #24287 üzenetére
RC? Ott mennyi a váltás költsége?
-
Oliverda
félisten
válasz Bestspiler7 #24284 üzenetére
Amerikai célszámlára inkább Transferwise-zal érdemes utalni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
szuszinho
őstag
Készülök nagyobb devizát váltani. Meg is néztem, hogy szeptember 4-én kerülnek a havi limitek frissítésre. Akkor nyugodtan mehetnék jelenleg addig, amit az alkalmazásban látok limit?
-
kovisoft
őstag
válasz Bestspiler7 #24282 üzenetére
A közvetítő banktól 100-500 USD feletti utalásnál számíthatsz egy 20-40 USD díjra. Sajnos eléggé random a dolog.
Szerk: a Revolut oldalán vagy az appban erről nem fogsz konkrétumot találni, ott csak a Revolut által esetlegesen felszámított díjak szerepelnek.
[ Szerkesztve ]
-
sopruk
senior tag
válasz Bestspiler7 #24282 üzenetére
Eddig a Revolut oldaláról nem volt költsége, csak ha a közvetítő bank számolt fel díjat.
Aug. 24-től vannak változások, de régi felhasználóknak tudtommal még nem aktiválódtak.
Frissebb regisztrálóknál már az új limitek, díjak érvényesek. Alul az utolsó ikon / fogaskerék / díjcsomag-nál tudod megnézni, hogy már az új 350e.-es limit van-e nálad...[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
-
törölt tag
Rendes CIB-es kártyával nekem sem működött, de hibát nem írt, csak tíz percig töltötte a semmit. Aztán virtuális kártyát csináltam, azzal ment instant. Nem is értem...
Na de majd valaki, aki ért hozzá írja meg nekem, hogy a részvényekből a hozamot hogy tudom kivenni? Vagy muszáj részvényt eladni? -
Kobe
veterán
CIb es feltöltést revolut másnak is visszadobja elégtelen fedezet címszóval?
-
Bestspiler7
tag
revoluton hogy tudok közleményt irni az átutaláshoz?
-
Oliverda
félisten
A Revolut nem támogatja az azonnali HUF átutalást, ezért az erre alapuló fizetési tranzakciókhoz egyelőre alkalmatlan.
Szvsz itthon nem fog elterjedni a bolti QR-kódos fizetés, az átutalásos meg pláne, amíg a bankok és csomagok nagy részébe 20k alatt is fizetni kell egy nyomorult tranzakcióért.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
vmarci21
tag
A magyar, azonnali átutalásos QR kód visszafelé kompatibilis az európai szabvánnyal:
"A QR-kód használata elképzelhető külföldi, az EPC QR szabvány szerint működő fizetési megoldások esetében is, ekkor az EPC szabványon túli hazai, kiegészítő szolgáltatások fejlesztését támogató mezők nem kerülnek figyelembe vételre.
Továbbá lehetséges a hazai QR kód olvasására fejlesztett alkalmazások átjárhatóvá tétele az EPC QR szabvány felé is, a hazainál szűkebb adattartalom használatával, a két szabvány megegyező adatmezőinek figyelembe vételével."A kérdés csak az, hogy az OTP Simple-s megoldás az most szabványos-e, vagy saját, OTP fejlesztés.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
KTU
addikt
Rákerestem a QR szóra a topikban de nem találtam rá utalást hogy szó esett volna a QR kódos fizetésről, és itt most nem a csekkeken lévő QR kódosra gondolok.
Revolut alkalmazásban a "Fizetések" oldalon jobb felső sarok, megjelent egy QR kód ikon.
Az ilyen fizetési módot is biztosító boltokban tudunk fizetni.
Beolvassa az IBAN-t, országot, pénznemet, cégnevet, és persze a összeget.
Beta alkalmazást használok, nem tudom a másikban van-e.Remélem használható lesz a SimpleBusiness szolgáltatásával.
POS terminál nélkül fizethetünk:
QR-kódos fizetés bankkártyával
(Simple felhasználók)Linkes fizetés bankkártyával
(Bárki számára elérhető)QR-kódos fizetés utalással
(OTP ügyfelek)Linkes fizetés utalással
(Bárki számára elérhető)[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
Hali.
Revolut hozamot ki lehet venni, amikor nyitva a piac, ha igen hogyan vagy csak részvényt tudok eladni? -
kp78
addikt
válasz kovisoft #24266 üzenetére
Igen, azt most hétvégén feltűnt, h az EUR 350,2 volt, aztán hétfőn reggel már 353-354 körül.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
zsola400
aktív tag
-
törölt tag
Örülök, hogy nem működött a Revolut, amikor vásárolni akartam. Mire javítottak és felkerült rá a pénzem plusz 4865 Ft-ba került a rendelésem.
-
kovisoft
őstag
Nézd meg majd hétvégén. Azt fogod látni, mintha leesett volna az EUR vagy USD árfolyama, valójában ilyenkor kevesebb forintot kapsz egy euróért vagy egy dollárért, mert ez az EUR->HUF és USD->HUF váltás iránya. Ha ez a másik irány lenne, akkor hétvégén emelkednie kellene az árfolyamnak, hiszen hétvégén többe kerül EUR-t vagy USD-t venni.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Hátha valakinek van tapasztalata. Egy orosz srácnak kellene naponta küldenem kisebb osszegeket. Revolur ismeretlen az oroszoknal, qiwi yandex paypal, van aztán old meg. Kellene vmi olcsó megoldás... A paypalal kb 17%t húz le miattam az utalásért úgy hogy a revolutot adtam meg mint váltási lehrtőség, a yandex nem nagyon fogad kulföldieket, a qiwi vel is van vmi gáz, online váltó 8s magas díjjal dolgozik. Hogyan lehetne megoldani vagy esélytelen?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
-
t72killer
titán
Valami ott tényleg nem stimmel, 298 ezek szerint.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
RBJ
addikt
válasz Quinine911 #24252 üzenetére
Nekem most se se semmi.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
regos
tag
üdv
Most váltanék forintot dollárra és 334-el számolja.
Vajon miért?
Perpill ezt nem nagyon értem.
Nem valahol 280 és 300 között kellene lennie? -
kp78
addikt
válasz Quinine911 #24252 üzenetére
Nekem nem
Benéztem a netbankba, a korábbi Revolutos feltöltések kártyás vásárlásként vannak feltüntetve (Revolut**0**3* VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL), a mai 11:40-es meg ennyi: "Revolut**0**3* Kártyás művelet"
Kinél reklamáljak, ha holnap sem érkezik meg?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Quinine911
aktív tag
válasz Quinine911 #24251 üzenetére
Update: nekem már jóváíródott a feltöltés most az elmúlt percekben!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
kp78
addikt
-
RBJ
addikt
Nekem is 11 óra óta fenáll a feltöltési probléma. Először azt hittem zárolás van.
De ugyanaz a hiba és hiába a ki be lépés az se használt.
Topping up via bank card hiba jelzést meg nem is tudom értelmezni.
Lényeg a lényeg 11 óta függőben van.
Pedig soha nem volt ilyen problémám még.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tuomas
addikt
A szolgáltatás állapotát mutató link bekerült az összefoglalóba.
We were here
-
kovisoft
őstag
válasz vnorbi #24240 üzenetére
Hát a problémák már csak ilyenek, hogy általában először jelentkezni kezdenek, aztán jelentik a felhasználók a support felé, majd mikor milyen gyorsasággal reagál a support.
Ilyen általános problémák esetén amúgy meg szokott jelenni az alkalmazásban is egy figyelmeztetés (lásd Somatom képernyőmentését), amiben lévő System Status link is erre a státusz oldalra visz. És a szöveg szerint ők is azt javasolják, hogy ezen az oldalon ellenőrizzük a probléma állapotát.
-
kp78
addikt
-
vnorbi
aktív tag
válasz kovisoft #24237 üzenetére
Amikor Somatom írta, hogy vár a pénzére, akkor a státusz oldalon még minden zöld volt. Ha az idő közben megjelent hibajelzésnél az időpontot az angliai időzóna szerint kell érteni (valószínűleg igen), akkor legalább 80 perc eltelt, mire jelezték a hibát.
Ettől persze még mindig jobb és átláthatóbb, mint amit máshol (bankoknál) látni, de azért ez sem teljesen valós idejű.
-
kp78
addikt
válasz #04441088 #24233 üzenetére
Nekem is függőben van egy OTP-s kártyával 11:40-kor történt feltöltés.
Nekem is írta a feltöltési hiba üzenetet, remélem hamarosan azért "odaér".Ma újra megpróbáltam az itt említett, első alkalommal is használt terminált 1020.- Ft fizetésre.
Újra direkt nem érintősen, hanem chip-et használva. És most is ott volt az összeg felül dollárban 2,80 talán, ha jól emlékszem, de az biztos, h 3 nem volt.
Ezek szerint a terminál miatt lehet ez.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kovisoft
őstag
válasz #04441088 #24233 üzenetére
A Revolut státusz oldalát is érdemes megnézni ilyenkor.
-
törölt tag
Hali.
Egy órája töltöttem fel pénzt Revolutra. Azóta is függőben van az összeg. OTP levonta, beszéltem velük telefonon, sikeres tranzakciót látnak. Revolut meg azt írja, hogy várnak az OTP válaszára a befizetéssel kapcsolatban. Nincs náluk épp valami rendszerhiba vagy mi lehet ennek az oka?
Kártyával mindig instant felment a pénz, utalva 7-8 perc kellett mire jóváírásra került. -
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #24226 üzenetére
Megjött a lóvé, meg egy ilyen üzenet.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz t72killer #24225 üzenetére
Szerencsére nem. Az Erste Mobilbank nem kezeli az Eurós számlákat, csak egy összesítőt látok. Megnéztem webes felületen, a 2,26 Euró egy ettől független, vmi korábbi banki költség terhelése.
Viszont a feltöltés még mindíg függőben. Sztem is vmi rendszerkommunikációs probléma lehet, mert az Erste nem küldött ellenörző üzenetet feltöltéskor. Viszont, a 300 Eurós zárolás él, tehát vmi történt banki oldalon.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Somatom #24224 üzenetére
Az, h függő, tényleg nem normális, homokszem ment a 2 bank közötti gépezetbe, valamilyen jóváhagyás hiányzik? A +2.26EUR a ("külföldi") "kp-felvét" díja lehet. Én végeztem a kártyás feltöltéssel - főleg, h ennél nagyobb összegeket buktam, átutalás a tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Valami nagyon nem stimmel. Erste Eurós kártyával feltöltöttem 300 Eurót. Az egyik gond az, hogy most függő tételként mutatja az app. Máskor ez azonnal megtörténik. A másik gond, hogy az Erste számlámon 302,26 Euró van zárolva.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz Donki Hóte #24221 üzenetére
Köszi
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
OTP számlára szeretnék utalni be írtam az IBAN számot és minden szükséges adatot. El is tudom küldeni viszont nem találok opciót, hogy oda tudjam írni a nevem, megjegyzés gyanánt. Azt hol találom? -
kokokka
őstag
válasz UberMutant #24217 üzenetére
még ha az lenne a dologban! Talán jobban is kezeltem volna horzelen.
-
kokokka
őstag
válasz anadroid #24215 üzenetére
Nekem mondod? Teljesen véletlenül vásároltam pontosabban nem is én hanem maga a program. Betettem a kosárba két merevlemezt,bhogy megnézem mennyi lenne a postaköltség és összehasonlítsam az Alival. Rányomtam a tovább gombra és innen jön a hihetetlen része. Saját magától nyomott még két továbbot, és az utolsó oldal amit láttam az volt hogy köszönjük a vásárlást. nem akartam elhinni azt hittem kiesik a szemem és nem jól látok. Semmihez sem értem hozzá mégis tovább ment magától két oldalt és kifizette a regisztrált virtuális kártyámról. Tudom hogy hihetetlen de esküszöm hogy így történt. Eszemben sem volt onnan vásárolni. Kétszer vettem tőlük valamit még tavaly aztán el is felejtettem őket. Most meg így leszop@tott.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz kokokka #24213 üzenetére
A wish-nél kevés átverősebb cég van. Nagyon amerikai a stílusuk. Aki jót akar magának, kerüli őket.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
KTU
addikt
válasz kokokka #24213 üzenetére
Nem a te hibád.
Az alkalmazás felhasználói felülete egyre átláthatatlanabb.
Főleg amit te is jeleztél, hogy nem látszik legalább részben, több "devizazseb", hogy csak húzni kellene oldalra.Régi kezdőlap:
3 devizanem egyenlege is látszott felül, igaz csak halványan, de látni lehetett.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kokokka
őstag
Sziasztok. Vásároltam a wishen a virtuális kártyáról. Mivel egy hulladék amit kaptam így megrelamáltam és visszautalják a pénzemet. Tegnapelőtt jött az értesítés, hogy maximum 14 napon belül azon a kártyán lesz a pénz amiről fizettem. Ezzel nekem nem lesz gondom ugye? Ha számít valamit, még nincs törölve a virtuális kártya.
-
t72killer
titán
válasz gixxergabi #24207 üzenetére
Értem, háát ez így tleg felejtős, kár pedig. Ha kicsit kevésbbé lennének kapzsik, életképes opció lehetne max 2%-os költségszint mellett.
-
gixxergabi
senior tag
-
t72killer
titán
válasz gixxergabi #24204 üzenetére
ok, tehát kripto eladásakor már nem jelentkezik a 2.5%? Az már majdnem vállalható ráta - ha nem akar az ember külön kriptotőzsdével vacakolni.
Ami a limit mellett elgondolkodtat, hogy a normál devizaváltásoknál külön figyelmeztetnek, hogy a számla "nem forexezésre" való, azaz bannolnak, ha "haszonszerzés" céljából oda-vissza váltogat az ember. A kriptó semmi másra nem jó, vajon ezt arra is gondolták? Azaz a kriptoszámlát csak arra tartsam, hogyha egy zsarolóvírus blokkolja a p1rnógyűjteményem, akkor ki tudjam nekik fizetni az 1/gyökPi mennyiségű BTC-t?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz zerodot #24202 üzenetére
Belegondolva a "prémium" 1.5%-a is igencsak meredek, lévén kriptóban nemigen lehet fizetni sehol, azaz vissza is kell váltani, 3% buktáért. A nemesfémek rátája még kb okés, de látható, hogy nem erről szól a platform, ott ugye alapból 3% az árrés - ennyiért fizikai aranyrudat is kapsz és akkor nem kell aggódnod, hogy csődbemegy a platform/valami hajánál fogva előráncigált okkal nem adják ki a teljes árát.
[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest