Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise10
újonc
Sziasztok!
Pár hete hackelték meg a google fiókom és a rendes bankkártyámról emeltek le pénzt a Google Playnek.
Azóta visszakaptam megoldódott szerencsére.Viszont ma regisztráltam Revolut-ra igényeltem kártyát és az a terv, hogy a virtuális részét adnám meg az internetes vásárlásoknál.
Ki mennyit szokott havonta a Revolutra költeni? nekem ilyen 50-60k a terv mint egy zsebpénz úgymond és azzal gazdálkodnék. Mennyi az az összeg aminél nem érzékeli "gyanúsnak" a rendszer? Olvastam ma, hogy Romániából feljelentette valaki a Revolutot mert 1,3 milliót akart a Revolut egyenlegére tölteni. De ezt nem is értem igazából, hogy mit gondolt.. Meg ezekről a befagyasztásokkal nem vagyok eléggé tisztába.
Egy ismerősömmel beszéltem azt mondta teljesen jó a Revolut, de inkább megkérdezek több embert is.
Válaszokat előre is köszönöm
-
Tuomas
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Először alapértelmezett pénznemben terhel, ami ugye gondolom a HUF.
Ezért nem az Euró zsebhez nyúlt.
Ha nem lett volna rajta HUF, akkor terhelt volna az Euróból HUF-ra.Bővebben az összefoglalóban le van írva.
Úgy lehet kényszeríteni, ha nincs rajta HUF, vagy vásárlás előtt a HUF-ot széfbe helyezi.
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Ez változatlanul így történik? Mert akkor jól félretájékoztattam a havert.
Én eddig - konkrét tapasztalat híján - azt hittem, hogy az lényeg, melyik zseb van kiválasztva.
Pl. ha Eur-os, de Magyarországon vásárolok, akkor csinál egy Eur → Huf konverziót. De, nem! A cimbi arról számolt be, hogy ilyenkor is a forinthoz "nyúl" a kártya. Ezek szerint nem lehet "force-olni", hogy melyik zsebet használja? -
zsola400
senior tag
Fizetési hivatkozással nem lehet 100e.ft bekérni van valami limit?Csak a "Csatlakozás a Revoluthoz" gomb jelenik meg.Több mint fél éve használom rendszeresen vásárlásra is, 20-50e.ft bekéréssel működött.
-
hunluigi
senior tag
Litván számlaszám mellé vissza kaptuk a magyar gyüjtőt.
-
sutyesz96
addikt
Egy céges számlára hogy tudok simán utalást kezdeményezni?
-
sopruk
senior tag
Már megint változtattak a menüben.
Alul az utolsó ikonnál eltűnt a külön widgetek menü, helyette csak lejjebb kell görgetni és szép színes képekben lehet kiválasztani őket. melyek oldalra húzhatóak...
A limitek pedig ugyanide, legalulra kerültek a fogaskerék alól, szintén oldalra húzható a menü...
7.19.2 -
sopruk
senior tag
Hogyan lehet az automatikus átváltást beállítani HUF-ról más devizára?
Mert HUF-ra rendben működik a cél beállítása, például 1 GBP legyen 390 Ft váltáskor.
De visszafelé: 1 Ft = 0,0025 GBP
Hogyan lehet beállítani a cél összeget, hogy 390 Ft-nál váltson...?Köszi előre is!
-
Oliverda
félisten
válasz
pube111
üzenetére
OTP?
Ha a Group Vault (közös széf) nem jó, akkor fintechben egyelőre nincs rá megoldás.
-
pube111
senior tag
Meg lehet valahogy oldani, hogy több ember lássa egy számlának az előzményeit? Kb 15 ember küldene rá pénzt havi rendszeresen, és mindenki látná, hogy a többiek is töltöttek.
-
emeritus
tag
Rendszerszintű elutasítások ismertek, pl. a Diákhitelt nem tudom Revoluttal fizetni, jóllehet ott az elszámoló bank a Revoluttal kitüntetett kapcsolatban álló KH. Ott a kibocsátó bank feltüntetésére rovat sincs, más bankok (pl. OTP/Simple) a Revolut kibocsátó bankként való feltüntetését elfogadják.
-
KTU
addikt
Időszakonként, már talán 3 - 4x is találkoztam olyannal, hogy valamelyik közművet MC virtuális kártyákkal nem tudtam kifizetni, VISA Revolut fizikaival működött.
Az első alkalommal hagytam, 1 vagy 2
hét múlva simán kifizettem ugyanavval a virtuális MC kártyával.
Persze ekkor kaptam a következőhónapba büntető kamatot az NK-tól.Revolut, MC vagy VISA?
OTP, MC? -
kp78
veterán
Tegnap jegyet vettem (volna) a jegymester.hu, de a Revolut-os kártyát nem fogadta el.
Egyenleg volt rajta, de mégsem.
Aztán a kevés jegy miatt nem volt időm molyolni, megadtam a "rendes" OTP-s maestro kártyám, amit elsőre elfogadott.
Kibocsátó banknak beírtam, hogy "Revolut". Ez lehetett a gond?
-
tread777
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mi van akkor ha egyikotok pl a fizikai kartyaval fizet, a masik fel pedig virtual kartyat hozzaadja a telefonjahoz es azt hasznalja?
Igy kvazi kulon utakon, kulon kartyaval egy szamlat hasznaltok. Azt nem tudom h ezt a szabalyzat engedi-e, de akar mukodhet is. -
válasz
viharhozo
üzenetére
A linkelt szabályzat alapján kezdek rájönni, hogy nálam miért működhet másképpen. Ez a 2010.11.01. után kibocsátott kártyákra vonatkozik.
Beleolvastam, egyrészt az én szerződésem 2009-es:
- a kártyám 5.-9. számjegye (5256-42**-*) nincs megemlítve, hiába BB standard
- a kedvezmény azonosítóm (LOY***) sincs ezek közt.
- nincs felső korlát a havi jóváírások összegére
- minden itthoni költés* után 1%, minden külföldi után 2% jár vissza.
(* Állampapír vásárlás után nem kaptam 1%-ot.)Igyekszem megbecsülni.

-
-
vnorbi
aktív tag
-
Oliverda
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs még lehetőség közös számlára.
Esetleg a Group Vault (közös széf) lehet valamiféle megoldás.
-
FoxiestFox
félisten
Sziasztok.
Tudtok olyan opciót, amivel a folyamatos split billezés nélkül lehetne közös számlát nyitni Revoluton?Tehát az elképzelés, hogy van egy havi büdzsénk amiből vásárolunk egy hónapban, azt minden hónap elsején ráutalnánk egy ilyen közös valamire, és abból költenénk.
-
KTU
addikt
válasz
tread777
üzenetére
kb. igen.
Csak nem értem a boltnak miért kell megadnod a teljes bankkártyaszámod.
Általában részükről "csak egy gombnyomás" a tranzakciónál a visszatérítés.
Nem ismerik a teljes kártyaszámot amivel fizettél, csak hiányos bankkártyaszámot mutathat a fizetési szolgáltató a boltnak.
Beazonosításhoz általában a bankkártya utolsó 4 számjegyét kérik, mivel ezt biztosan látják.Épp ma is írtak a bankszámlás topikba, hogy visszaéltek bankkártyával webshopok.
-
KTU
addikt
válasz
tread777
üzenetére
Magyar cég?
A kártyára visszaküldésnek működnie kell mindenhol.
Ha a kínai webshop meg tudja csinálni, akkor egy itthoninak is tudnia kell.
Írd nekik hogy írsz a kártyatársaságnak (VISA, MC) és majd ők útbaigazítják ha nem tudják hogy kell.
Közleménybe irányítósat ne adj meg, elcseszik, és futhatsz a pénzed után.
Vagy ha annyira utalni akarnak, adj meg Revolut-tól független számlaszámot.
Talán az Alza is így csinálta.
Mivel úgy se tudják mi a számlaszám. -
tread777
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Vásárlást szeretnék sztornózni, a "szolgáltató" vissza is utalná a pénzt, de a közlemény rovatba nem tudja beleírni az egyedi azonosítóm, h hozzám érkezzen vissza az összeg.
Ráadásul, levon pár forint kezelési díjat, így hiába vonnám vissza a tranzakciót, nem fognak stimmelni az összegek. Mi a teendő ilyenkor?
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
hát az alapertelmezett opciot azert belerakhattak volna, na meg ugye a reszveny arfolyamfigyelo sem az a kifinomult fele, van hogy feljebb van a minusz es lejjebb a plusz.
annyi hogy arfolyamszerinti egysegaras megbizast nem tudsz elkulneni megbizasnak nyitas elott, de ez logikus is.
en is iden keztem vele a tozsdezest.
tapasztalatok alapjan talan tudsz adni valami tanacsot az adobevallasos reszerol.
eleg lesz hozza a kivonat amit kiallitanak vagy macerasabb? -
válasz
focvis
üzenetére
Szeptemberben 2x töltöttem BB hitelkártyáról, a kivonat alapján mindkétszer megadta a 2% visszatérítést.
Aztán lehet, hogy csak engem, régi ügyfelüket szeret ennyire a BB.
Most indítottam egy nagyösszegű belföldi átutalást, szintén BB hitelkártyáról fedezve, kíváncsi leszek. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Én már csináltam ilyet véletlenül... forgott egyet a pénzem, de első blikkre levert a víz, hogy töltöttem, pénzt levonta de az egyenlegem ugyan annyi maradt.

-
-
goop
őstag
válasz
vnorbi
üzenetére
Az enyém nem.

A poén, hogy payserara is utaltam, mondom megnézem melyik a gyorsabb hétvégén, annak is rafis gyűjtő számlája van ráadásul, de szombat délelőtt óta egyik sem jött még meg. Paysera supportnak írtam, azok gyorsabbak mint a revolut az tuti, meg oda több pénzt is küldtem.
-
-
Tuomas
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Csak akkor érdekes, ha nem vonja le, de mégis hozzáadja, mert ebben az esetben feltaláltad a hatékony, befektetett energia nélküli pénzkeresést.

-
LordRajZoL
aktív tag
Ejnye de gagyi a rendszer

Revolutot akartam töltenni Google payon keresztül, Curveval
Curve meg Revolutra volt állitva
Hát nem le akarta vonni saját magától a feltöltést. Nem volt rajta annyi. Nem tudom ha lett volna akkor mi vanLehet megnézem
-
vnorbi
aktív tag
OTP. Utaltam ma Államkincstárba és TransferWise számlára is ugyaninnen, és mindenhova odaért (pedig a TransferWise topicban pont az megy, hogy most valamiért akár órákig tart mire a jóváírás megjelenik, de az azonnali volt, a Revolut meg lóg a levegőben). Azzal zártuk a chatet, hogy ha 24 órán belül nem kapom meg a pénzt, akkor jelentkezzek náluk újra.
Szerk:
Ja, látom, a TW-t nem kell magyaráznom neked

-
-
vnorbi
aktív tag
Van, aki még nem került át a litván oldalra, és próbált mostanában forintot beutalni a gyűjtőszámlára? Nekem az ilyen feltöltés eddig pár perc alatt jóváíródott, most pedig fél órája semmi...
-
kmarci25
veterán
A Kártyák menüpont alatt, minden kártyámnál megjelent egy új lehetőség "Gyorsabb internetes vásárlás" címen. Alatta ez szerepel: Kártya hozzáadása a Chrome-hoz. Ha rábökök, akkor feljön egy ablak, hogy menthetem a kártyámat a Chrome-ba, adjam meg a CVV kódot és kattintsak a mentés gombra. Ha elindítom a folyamatot, akkor feljön egy ablak, hogy melyik automatikus kitöltési szolgáltatást akarom használni (Nincs/Google/Bitwarden). Ha nem a google-t használom, akkor kiírja, hogy csak az használható, ha a google-t választom, akkor pedig toast üzenetben az "Auto-fill is not available" jön fel, és ennyi. Más találkozott ilyennel?
Béta app, verzió: 7.20 -
<Adamsky>
nagyúr
A banki utalásnak (Revolut → magyar számla) van valamilyen limit-je?
Eddig pár alkalommal utaltam csak tizen-pár ezer forintot és azt tapasztaltam, hogy külön díja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A