Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Revoltra beutalás magyar bankszámláról.
Sikerült elb@szarintani, mert a fos netbankban két mezőben is lehet utaláshoz kapcsolódóan infót megadni, van egy "Partnerek közti egyedi azonosító" és van egy "Közlemény" mező is. Én persze nem a közlemény, hanem a másik mezőben adtam meg a revolut azonosítómat, így nem olyan nagy meglepetés, hogy nem érkezett meg az összeg a Revolut számlámra.
Járt már valaki hasonló helyzetben? Mennyi idő, mire visszautalja a Revolut az összeget, feldolgozási hibára hivatkozva? Vagy esetleg Revolut üfsz segítségével el lehet irányítani az összeget a számlámra?
-
teo77
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Franky2Ster, focvis, bigdady, köszi szépen!
-
Tommy1982
tag
válasz
Capricornhun
üzenetére
Sajnos igen
, akkor az lesz a baja, majd átutalással csinálom. -
zerodot
aktív tag
válasz
bigdady
üzenetére
Szerintem eléggé összekeverted a dolgokat...
"magyar bankszamláról utalás nem egyedi hanem a feladó a Revolut egyetlen bankszámlája"
Ha magyar bankszámláról utalsz, akkor a feladó a magyar bank lesz, a Revolut pedig a fogadó. Itt szükséges a közleményben megadott egyedi kód, hogy a Revolut be tudja azonosítani a felhasználóját, akinek a pénz érkezik."magyar bankszámlára utalás vissza irányba szinten közlemény alapú"
Visszafelé a Revolut lesz a feladó és a magyar bank a fogadó. Mivel a banknál egyedi számlaszámra történik az utalás, itt tudomásom szerint semmilyen extra kódot nem kell megadni se a közleményben, se máshol, hiszen a számlaszám egyértelműen azonosítja a fogadót a banknál. -
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy tudjuk azt, hogy pontosan mettől meddig tart a REvolut-nál a hétvégi rosszabb árfolyam?
Tehát mondjuk péntek este 8 és hétfő reggel 6 között?
ha rendelek az amazonról mondjuk hétfő hajnal 1-kor, akkor az még hétvége?
köszi -
bigdady
nagyúr
válasz
Tuomas
üzenetére
Hat hogy a magyar bankszamláról utalás nem egyedi hanem a feladó a Revolut egyetlen bankszámlája, onnan “utal” a revo felhasználó. Itt ha a közleményben elirsz valamit nem tudjak beazonosítani netán visszaküldik nem könnyű mire előkerül a pénzed. Revo magyar bankszámlára utalás vissza irányba szinten közlemény alapú akkor talál meg ha a közleményben hiba nélkül van feltüntetve a revo felhasználó kódja
-
teo77
őstag
válasz
focvis
üzenetére
Szia!
Én nem tudok válaszolni a kérdésedre, kérdezni szeretnék tőled:
-ingyen, postaköltség levonása nélkül kaptad meg a fizikai kártyát? Ha igen, meghívóval rendelted?
-és kb. mikor regisztráltál? (már, amennyiben ez releváns az ingyen postázásra nézve)Én e hónap 1.-én regeltem (meghívásos regisztráció), tegnap hoztam létre a virtuális kártyám, töltöttem fel az egyenlegem 3500 ft-al. Nem egyértelmű számomra, hogy ezek után ingyen kaphatom-e a fizikai kártyát.
Főnököm pár hete rendelt (szintén meghívósan); neki nem kellett fizetni a kártyáért. Mikor én regeltem, nem volt semmiféle postaköltségmentes akció.
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ha vár az ember megkap(hat)ja a fizikai kártyát minden költség nélkül, mert felajánlja neki a Revolut. Erről egy hsz.-t láttam csak.
Tapasztalta ezt más is?
Köszi szépen, előre is! És mindenkinek, aki hozzászól, köszönöm!
Üdv,
Teo -
Broki1
tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Adományok-Ilga-Europe, itt adakoznod kell 1200 Ft-ot, és megjelenik a kártyáknál, a postaköltség még 2000 Ft pluszban!
-
gattolino
senior tag
válasz
madrac
üzenetére
Nem, igazából semmi gond. Egyik munkatársam is mondta, hogy ő eladná most, még ha veszteség is lenne. De június elejei a cikk és azóta is boldogan elvannak. Lehet vele kereskedni. Amikor el kellett vna adni akkor hülye voltam és nem adtam el. Most várok. Remélem július jobb lesz
-
Tommy1982
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, sajnos elakadtam...
sikeresen regisztráltam, a személyit és szelfi képet is elfogadták, de nem tudom megcsinálni az első 3500 forintos feltöltést. Unicredit bankszámlám van dombornyomott Mastercard kártyával, a feltöltéskor meg kell nyitnom az Unicredit mobilalkalmazását és ott engedélyezni a tranzakciót, ennek megerősítése után SMS-ben kódot kapok de ezt a kódot Revolut-ban már nem tudom beírni, kétszer Mastercard ellenőrzés jön csak fel Folytatás gombbal majd még egy Folytatás és ennyi, néhány perc után elutasítják. Mit csinálok rosszul?
-
madrac
senior tag
válasz
gattolino
üzenetére
Akkor nincs miért keseregned, hisz mindent tudsz. Én azért sok jóra nem számítanék, ha olyan cég papírjaiban állna a pénzem amelyik már hónapokkal ezelőtt csődbe ment, és aminek felszámolás is lehet a vége... nem vagyok szakértő, de ha jól olvastam a meglévő részvényeket törölhetik is. Isten ments, hogy befolyásoljalak vagy tanácsot adjak, ez csak a privát véleményem.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
van itt valaki, aki rendszeresen utal revolutról idegen Magyarországi bankszámlára? -
Quinine911
aktív tag
hol? a kártyák kérésénél? nekem nem ad fel semmilyen szivárványost, csak a szokásos kék/lilát...te hol láttad?
-
-
gattolino
senior tag
válasz
madrac
üzenetére
Hát, ha követnél néhány oldalt, mint pl stocktwits, vagy investing.com, akkor tudnád, hogy ez butaság. Továbbra is kereskednek ezekkel a részvényekkel. Nem, nem fogják 50 centért kifizetni a tulajdonosokat, mert még továbbra is el lehet adni.
Egy eléggé megbízható cégnek tűnik, valamint könnyen kezelhető a platformja. [link] -
madrac
senior tag
válasz
gattolino
üzenetére
Hát, ha a NYSE tőzsdén nem listázzák, akkor ott nem hinném, hogy más is tudna továbbra is venni belőle... Ez nem a Revolut sara szerintem.
WLL úgy látom lehúzta a rolót, és 50 cent per részvény áron fogják kifizetni a tulajdonosokat, legalábbis valami ilyesmit olvastam. Szóval ezt kezeld csak pletykaként.
Miért, a Trading 212 ennyivel megbízhatóbb? -
madrac
senior tag
válasz
gattolino
üzenetére
Szia,
Jó híreim vannak. utánanéztem a CPE, LPI részvényeknek, és ha minden igaz rákerültek a NYSE nem teljesítő cégek listájára, amiket bizonyos feltételek nem teljesítése miatt nem listáznak a new yorki tőzsdén. Na most elvileg relatív friss hírek szerint lekerültek a listáról, vagyis úgy néz ki ismét eleget tesznek a feltételeknek. Ezért arra számítok, hogy ismét vásárolhatóak lesznek ezek a papírok. -
Broki1
tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Lehet is rendelni! Most nem ingyenes, mint tavaly.
-
válasz
bigdady
üzenetére
Telefonáltam ma a BB-nek, hogy írjak jóvá a pontjaimat, 19 7XX Ft lett. A június végi kivonaton 12 8XX szerepelt, a különbség 68XX pont (Ft). Tehát nem kaptam meg a 2%-ot, ami 7000 lenne, de valamit - gondolom 1-et - egész biztosan, mert nem költöttem ennyit 2 nap alatt.
(Annyira bátor nem voltam, hogy megemlítsem a Revolut feltöltést.
)@ Boti: Thx!

-
oOKitsuneOo
tag
Sziasztok, egy account zarolas meddig szokott tartani? Azt irtak hogy furcsa dolgot eszleltek ezert kell par adat. Egy selfie mai datummal egy lapon, hogy kaptam e fura uzeneteket....
Uj telefonra koltoztem, ez lehetett a baj?
-
z67
őstag
Tud valaki segíteni abban, hogy ha előfizetek Premiumra, akkor bukom a jelenlegi MC kártyáimat? Van egy sima, meg egy beta MC-m. Vagyis csak Visa igényelhető? Junior miatt fizetnék elő, azzal kapcsolatban pedig az a kérdésem, hogy a neten 2 féle kártyakép látható, de állítólag 3 féle van. Elérhető a 3. képe is valahol?
Köszönöm szépen!
-
zerodot
aktív tag
-
-
válasz
focvis
üzenetére
vagy pont ebben az esetben van egy olyan opcio amely pont az enyemnek a kontrasztja,
jopar hsz-el korabbrol, ha curve ala beszurod a revot, es curve-on belul adod meg,
hogy milyen valutaval terhelje az adott kartyat a tranzakcio.
pl euroval, akkor csak euroval fogja lemarni, nem kell valtanod semmit, es nem nyul bele a masik zsebbe. ez is egy pocio.. -
viktorhu
veterán
-
vmarci21
tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Igen, van üzletszabályzata, amiben megtalálható ez a mondat:
"Cégünk egyéb okokból is dönthet úgy, hogy megszünteti vagy felfüggeszti az Ön számláját. Mielőtt erre sor kerülne, a Revolut appon keresztül legalább két hónappal előre értesítjük Önt."Senki sem mondta, hogy tilos utalgatni, de elfogadtad regisztrációkor, hogy ha a Revolutnak nem tetszik amit csinálsz, akkor 2 hónap felmondási idővel, indoklás nélkül felmondhatják veled a szerződést..
És abban igazad van, hogy az csak találgatás, hogy azért tiltanak embereket, mert csak készpénz kivételre / utalásra használják a Revolutot, de több esetben olyanok írtak fiókmegszüntetés miatt, akik nagyjából csak erre használták azt, így azért elég jó tippnek tűnik erre gondolni...
-
viktorhu
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nézd meg a számlakivonatodat egy nem eurós külföldi (akár online) vásárlás után.
Ott lesz az összeg euróban plusz az euróárfolyam, amivel számoltak, ami a deviza eladás, de nem a vásárlás napján élő, hanem amikor a külföldi partner ténylegesen lehívta az összeget (kb. T+2 nap, de lehet akár egy hét is).
-
válasz
bigdady
üzenetére
Ugyebár új vagyok a témában... de az jutott eszembe, hogy nekem VISA Revolut kártyám van, esetleg emiatt nem hisztizik a BB és adta a 2%-ot?
A BB kártya "természetesen" MasterCard.Még kérdeznék:
Feltöltöttem a 350 k-t, a mai világban elfogadható 350 HUF / EUR árfolyamon át tudnám váltani euróra. A Booking.com szerint EUR-ban kell majd fizetnem a szállást Horvátországban. Tegyük fel átváltom ma, lesz 1000 euróm.
De ha esetleg mégis HRK-ban terhel a szálloda, és én nem váltom át előre az EUR-t HRK-ra, akkor mi van?
- Felszámolják a 0,5%-ot?
- Esetleg rosszabb árfolyamon vált a Revolut?Tudom, hogy apróság, de ilyen a természetem. 🤗
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy autót, és ennek az értékét szeretnénk átutalni Magyarországon belül. Mivel nagy összegről lenne szó érdeklődnék, hogy van e utalási költség ebben az esetben, illetve nem zároljál e a számlám ekkora összegnél?
-
bigdady
nagyúr
-
válasz
bigdady
üzenetére
"Budapest Standard Hitelkártya", mezei piros színű.
Azt tudom hogy állampapír vásárlás (Magyar Államkincstár applikációban) után nem fizeti a forintos 1% bónuszt.BTW: A készpénzfelvételi limitet a kezdetektől 1 Ft-ra állítottam, így nem számolhatja kp-felvétnek. A 2% visszatérítés csak a hónap végén derül ki majd, a kivonatból.
-
bigdady
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Melyik hitelkártya pontosan?
De lehet mcc kód mizéria miatt újra adhat akkor..
Jógéza: ezt sem tekintik annak hirdetmény szerint. Szűrik tavaly ótaHitelkártya kedvezményszabályzat hirdetmény:
2019.08.08. után a kedvezmények nyújtásával kapcsolatos általános szabály, hogy a Budapest Bank a következőekben meghatározott MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében nem biztosítja a hitelkártyás vásárlás után járó kedvezményeket: 6010, 6011, 6050, 6211, 6529, 9399, 4900, 6540, 4829, 7801, 7995. 2019.11.21-től a havi kedvezmények nyújtásával kapcsolatos általános szabály, hogy a Budapest Bank a következőekben meghatározott MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében nem biztosítja a hitelkártyás vásárlás után járó kedvezményeket: 6012 (Bankon kívüli egyéb pénzügyi szolgáltatások , pl. Curve kártya feltöltés ), 6538 (Mastercard kártya-kártya közötti pénzküldés és fogadás ).
A Budapest Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód besorolásának helyességéért.Kedvezmények nem vonatkoznak a következő tranzakciókra: Első vásárlási tranzakció, Részletformáló Szolgáltatás. -
Brandynew
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
Nem biztos, hogy hazudik, szimplán nem érti, hogy mi történik körülötte. Van egy verziója, egy sztori, amit az átlagfelhasználó fejével felállít, megért, de a Revolut álláspontját nem ismerhetjük az egyes ügyekben.
-
MrPeekaboo
senior tag
Twitter-en olvastam, hogy nemsokára lehet rendelni megint szivárványos kártyát. Tavaly is volt akció, akkor ingyen lehetett kérni, de elég hamar elfogyott. Idén elvileg nagyobb készlettel fognak rendelkezni.
-
AXisBOLD
addikt
nem, HUF elszámolású, de ezt az oda-vissza váltást nem értem.
viktorhu ezt írta alább: CHF --> EUR --> HUF, ha jól értettem.Hol lehet ennek utána járni, hogy konkrétumokkal tudjak számolni (az árfolyam mozgást figyelembe véve természetesen)?
(#22858) viktorhu: ok ebben még ki kell okosítanom magam.
(#22862) JóGéza: ezt se tudtam eddig, köszi -
petir
senior tag
válasz
focvis
üzenetére
Próbáld ki kisebb összeggel de nagy az esély, hogy kártyás vásárlásnak fogja venni. Voltak bankok akik szórakoztak de a BB nem volt köztük.
Vásárolj nyugodtan ! Használd bátran! Amit tudni illik , hogy amelyik országba mész annak az országnak a devizájába legyen az az összeg. Tehát nyiss olyan "alszámlát".
Pl :
Horvátországba mész akkor HRK-ra váltsd át.
Olaszországba mész akkor EUR-ra váltsd át.Annyi , hogy amennyiben ezt nem teszed meg mindig azt az "alszámlát" terheli amin a legtöbb összeg van.
Értsd:
Van 104729 Ft és van 10€ Te vásárolsz 15€ akkor a forintot terheli be.Én igazából ha külföldön használom mindig a teljes összeget átváltom mivel nincs plusz költség...
Jaaa hétvégi váltás extra díj ... Nem éri meg beszopódni
-
emeritus
tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
A betéti kártyával végzett feltöltés (topup) ingyenes függetlenül a kártya tipusától. Szabályosan a saját névre szóló kártya használható. Alappal remélhető, hogy ez így lesz a belátható jövőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, akkor az lesz a baja, majd átutalással csinálom.

)