Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz kosmoo81 #25398 üzenetére
Szerintem pedig vagy rosszul adtad hozzá a kártyát, vagy túl nagy összeget akarsz feltölteni vele.
steevo0: Ha tényleg csak ennyi, akkor nem vitték túlzásba a testreszabhatóságot.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Peter.70
addikt
válasz kosmoo81 #25398 üzenetére
Nekem nem volt gond vele. Napi limit db szám is oké volt? Gránitnál a napi limit 20 db ( vásárlás, és azt hiszem a revolut feltöltés duplán számít )
Curve-val ha fel akarsz venni kp-t, akkor nem az ATM limit a mérvadó, hanem a vásárlási, mivel a curve kp felvétel vásárlásnak van könyvelve[ Szerkesztve ]
-
kosmoo81
tag
válasz Peter.70 #25397 üzenetére
Semmi gond a limitekkel, 200e es 500e vam beallitva, 10ezres kp felvetet is elutasitotta a curve.
Topup csak osztrak kartyaval megy, magyarról csak utalni tudok..
Beszeltem a bankkal de naluk minden ok azt mondjak. Szerintem nem biznisz nekik ez a dolog es lehet emiatt nem engedelyezik.. -
kosmoo81
tag
sziasztok
tudja valaki mikortol lesz magyar topup?
-
anadroid
senior tag
válasz smallmer #25384 üzenetére
A hét végén bejátszik 1% "bünti".
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz ad4m1337 #25380 üzenetére
Hogy visszahozz valamit a 2000 Ft-ból, igényelj Curve kártyát is. Ugyan itt is ki kell fizetned a szállítást, viszont az 5 angol font bónusz ezt bőven kiegyenlíti. A Curve három általad választott (és a listájukon szereplő) kereskedőnél (nekem Aldi, Shell, Tesco) az aktiválástól 90 napig 1% visszatérítést ad. Sőt, tavaly karácsony előtt ezt a 90 napot újra megkaptuk, és a kiválasztott kereskedőket is ki lehetett cserélni. A 90 nap alatt, ha legalább 200 ezer forintot otthagysz az általad megjelölt kereskedőknél, az 1%-okból máris visszajött a 2000 forintos Revolut-kártya szállítási költséged. Ne feledd: csak a meghívós regisztrációnál kapsz bónuszt! Több információ a Curve-ról: CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben topik.
Nagyon off: vegyél valami értékeset az Aldiban (pl. notebook), majd a türelmi idő lejárta előtt vidd vissza, hogy nem tetszik. Az árát visszakapod kp-ben azonnal, és megmarad a Curve 1%-a. Fújjj...
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az lehet, hogy a Revolut drágábban váltja az Euro-t mint az OTP? -
zerodot
aktív tag
válasz ad4m1337 #25380 üzenetére
Hát, akkor fogd fel úgy, hogy a Lidls kártyahasználat előnye számodra a melléje kapott ingyenes utalás és kp felvét
Régebben voltak amúgy akciók ingyen fizikai kártyára is, illetve ha számlanyitás után egy ideig nem rendelted meg, akkor felajánlotta ingyen.
Ha mindenáron ingyen kártyát akarsz, akkor rendelj egy Curve kártyát, ami 5 GBP, de azt visszakapod, ha refkóddal regisztrálsz. E mögé aztán beállítod a Revolut virtuális kártyát és úgy fizetsz.
Illetve ha elég az nfc-s fizetés, elvileg a Revo virtuális kártya berakható egyenesen G/A/S Paybe is, bár ezt nem tudom biztosra most így hirtelen. -
zerodot
aktív tag
válasz ad4m1337 #25377 üzenetére
Jobb ügyfele leszel a Revolutnak, így kisebb eséllyel tiltják le a számládat, mintha csak utalgatnál meg ATMeznél
Ami még előny lehet, hogy az appban egész részletesen kapcsolhatók ki/be a kártyához tartozó különböző fizetési módszerek (bár azt nem tudom, h az Erste appjában milyen lehetőségek vannak):
-
kanyi51
senior tag
Azt kérdezném hogy a Revolut- - Kinek fizetsz - Bankszámlák oldalon ha rosszul adtam meg egy számla adatokat akkor törölni, vagy javítani hogyan lehet?_
-
zerodot
aktív tag
válasz ad4m1337 #25371 üzenetére
Alapvetően igen, csak nem biztos, hogy ezt a Revolut hosszútávon szeretni fogja, mivel ezek nekik ugye mind pénzbe kerülnek (kártyával töltés, utalás, kp felvét). Szóval ajánlott lenne a Revolut kártyát rendszeresen fizetésre is használni. Minél többet fizetni vele, és minél ritkábban kp-t felvenni.
-
anadroid
senior tag
válasz ad4m1337 #25371 üzenetére
Mindkettő igen.
-
ad4m1337
aktív tag
Sziasztok!
Eddig aktív felhasználója voltam a TransferWise kártyámnak több külföldi országban de itthon még nem kellett bevetnem.
Most bankot kényszerültem váltani (Erste) és tapasztalom, hogy iszonyú drága a korábbi OTP Jump számlámhoz képest (ezen még nem volt tranzakciós adó).
Ha beszerzek egy Revolut számlát, akkor tudom majd belföldi Ft utalásokra használni díjmentesen? Illetve Erste Mastercard debit kártyáról fel tudom ingyenesen tölteni ugye? Tehát összegezve a célom az lenne, hogy ingyen tudjak belföldön utalni és kp -t felvenni.
Köszi előre is a válaszokat!
-
Zugi
aktív tag
válasz Tuomas #25366 üzenetére
Egyelőre itt felfüggesztettem a dolgot, mert innen egymagam nem tudok továbblépni, csak a mobilja volt nálam, apám nem ért hozzá, segítenem kellene a szelfizésében is, ami most komplikált a vírushelyzet miatt. Ma jó lett volna ingyen átutalni a számláink között, de most már mindegy, megoldottam máshogy és egyelőre most a Revolutja nem s.o.s., de legalább már tudom, hogy miképp élesztem fel az appot hosszú idő után.
-
Zugi
aktív tag
Apámnak egy nem épp mai gyerek, de annyira azért mégsem vállalhatatlanul retro Samsung Galaxy A5(2017) mobilján tavaly működött a Revolut, azóta nem volt használva, de most pedig az appot elindítva a jelszó megadása után mindig csak végeláthatatlanul "homokozik", de nem csinál semmit, nem lép be az app-ba. Ha letörlöm és újratelepítem, akkor sem. Mi lehet a gond? A legfrissebb verziójú appal már esetleg nem megy egy korábbi androidon? De akkor el sem kellene a jelszó bekérésig jutnia. Netkapcsolattal sem lehet baj, mind wifin, mind mobilneten ugyanez. Vagy egyáltalán hogy lehetne újra működésre bírjam, hogy beléphessek?
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
Most totálisan összekeveredtem, ha lehetne valakivel privibe megbeszélni?
-
kanyi51
senior tag
válasz Friczy #25354 üzenetére
Értem, de hogyan tovább?
Bocs de.... amit adtál linken ez olvasható -- " Belföldi utalások esetében a megszokott, 24, illetve 16 jegyű számlaszámok maradnak használatban, ez esetben nem az IBAN formátumú számot kell megadni. " most akkor mi is van? nem értem
[ Szerkesztve ]
-
NHeidfeld
újonc
Kedves Fórumtársak!
Egy - lehet, hogy nagyon egyszerű - kérdést szeretnék feltenni: ha az a célom, hogy biztonságban érezzem magam Aliexpressen/Banggoodon való fizetéskor, akkor mit ajánlotok? A Revolutot nézegettem, nagyon csábító, hogy csak annyit töltök rá, amennyi épp kell, illetve bármikor zárolni lehet egy mozdulattal... van esetleg ennél jobb megoldás? Eszembe jutott a saját bankomban virtuális kártyát igényelni, de a takarék sajnos annyira béna, hogy ott ilyen lehetőség nincs is.
Illetve még egy kérdés: korábban voltak nagy akciók a Revolutnál (3kHUF ajándékba, ilyesmi), akkor elég sok emberke kinnhagyta neten a linket, ami egy meghívót tartalmaz az illető "alá". Ha én mondjuk egy ilyennel reggelek most, akkor a random idegenhez hogyan fogok kapcsolódni? Van értelme ilyet csinálni? Gondoltam azért használnám, mert ugye akkor a fizikai kártyát ingyen küldenék ki.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
-
kanyi51
senior tag
Segitséget kérnék !
Budapest Bank 3x8 számjegyű hitelszámlára szeretnék utalni x összeget havonta. Miután eddig nem volt szükségem utalásra így fogalmam sincs hogyan és mit kell a revoluton beállítani. Nézegettem a programot de nem igen jutottam dűlőre. A Revo 7.20 -as verzió. Ha valaki eltudná szájbarágósan , mit hova hol írjak, azt nagyon megköszönném, és akár privibe is lehetne csak jó legyen és tudjam utalni. OTPm van de az onnan utalás 200 Ft körüli összegbe kerülne havonta. Kösz ha tud valaki segíteni. -
Tuomas
addikt
válasz K Norbi #25344 üzenetére
Kártyáról kártyára nem utalunk (asszem csak otp-nél van valami ilyesmi), ezt a megfogalmazást szerintem felejtsük el.
Egyenleget töltünk fel:
TW bankkártyával lehet tölteni Revolut egyenleget, akár több féle pénznemben is. Ha tehát van TW-on a HUF egyenlegeden némi Ft, azt fel tudod tölteni Revolutra a HUF egyenlegedre (vagy más néven zsebedre). Ha Euród van TW-on, akkor az Euró zsebedet is fel tudod vele tölteni Revoluton. Ez olyan, mintha lenne rajtad egy gatya (nevezzük Revolut gatyának), amin van sok zseb és mindegyik zsebedben más pénznemet tárolsz. Egyikbe Ft, másikba meg Euró, vagy épp a harmadikba Dollár. Van egy másik gatyád is (ami a Transferwise gatya), azokon megint zsebek vannak, és egyik gatyád zsebéből a másik gatyád zsebébe át tudod rakni a különféle valutát. Ha mondjuk a HUF gatyazsebből akarsz EUR gatyazsebbe rakni, akkor először ahhoz váltani kell.
Revolut bankkártyával lehet tölteni TW egyenleget, de pénzbe kerül.
Ezek kártyás vásárlásként könyvelődnek el.Utalni egyenlegről egyenlegre szintén lehet, különböző pénznemekben.
Pl. Transferwise-on van ha van Eur egyenleged, ahhoz tartozik egy Belga IBAN szám, amiről tudsz utalni Eurót a Revolutos LT IBAN számodra.Transferwise-on van már egyedi HUF-hoz tartozó bankszámlaszám is, amiről tüdsz utalni HUF-ot a Revolut gyűjtőszámlára az egyedi azonosító közleményben való megadásával.
Fordítva ez még nem működik, mert a TW-os egyedi bankszámlaszámot még nem lehet hozzáadni Revoluthoz.Remélem egyértelműen meg tudtam fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz viharhozo #25345 üzenetére
Ma volt egy rövid "iszapbirkózás" a support-al, ill. a "live agent"-el, ami tapasztalatom szerint csak egy picit okosabb, mint a chatbot. Mind1, harmadszorra megértette, hogy se a top-up nem megy (igen, igaz, hogy társkártya, de a sajátja) se pedig mi (a férje és én) nem tudunk rá pénzt küldeni. Szólt, hogy akkor magasabb szintre vinné a dolgot. Innentől már rendben folytak az események (ugye hozzáértőhöz került az infó) és kb. 1/2-1 órán belül működött is minden.
— más —
Amennyiben nekem olyan pénznemben küldenek pénzt, amilyen account-om perpillanat nincs, akkor az magától létrejön vagy átváltásra kerül az alapértelmezett pénznemre?
-
sopruk
senior tag
válasz UberMutant #25341 üzenetére
"revultról forintot utalni TW forintos számla sincs költsége."
Az új magyar TW számlaszámokat sajnos még nem lehet hozzáadni a Revoluthoz, így amíg ezt meg nem oldják, nem lehet rá HUF-ot utalni... -
UberMutant
őstag
-
milu
aktív tag
Véleményetek és tapasztalatotok szerint Revolut kártyáról TransferWise kártyát fel lehet tölteni?
Ha igen a válasz, a Revolut kártyáról-TW kártyára feltöltésnek van költsége? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz viktorhu #25334 üzenetére
... és @sub71, köszi!
Kezdem kapiskálni.Miközben próbálom megérteni a Revolut "lelkivilágát", fut a "project", melynek keretében szeretném a havert rávezetni a Revolut használatára. Ő tulajdonképpen már használ(gat)ja is, csakhogy közben felmerült, kellene egy reg.-et csinálni az asszonykájának is.
Regisztráció, beazonosítás, e-mail validáció: ✓
Akartuk volna rendelni a fizikai kártyát, de ahhoz ugye pénz kell. Na már most. Se a haver nem tudott rá top-upolni (ami mondjuk érthető, mert másé a kártya), se az asszonyka a saját társkártyájával (na ez már kevésbé).
Aztán eszembe jutott, hogy hozzunk létre egy virt. kártyát, és akkor arra majd a haver v. akár én is tudunk küldeni pénzt. Aha. Naná, hogy ez sem ment. Az külön vicces, hogy én nem láttam a Revolut-os kapcsolataim között, csak miután úgymond direktbe kiválasztottam.
Egyébként minden esetben a "Something went wrong ..." nagyon sokat mondó hibaüzenetet kaptuk.
5let? -
sub71
aktív tag
válasz <Adamsky> #25313 üzenetére
"Magyarán mégsem szűnik meg teljesen a "számla" és a kártya kapcsolata, - és maga a kártya sem -"
Úgy képzeld el, mint egy feltöltőkártyás mobilt, amin tegnap elfogyott a keret.Telefonálni már nem tudsz, de Téged tudnak még rajta hívni egy ideig. A kártya pedig egy más pin kóddal majd valamikor egy másik ember egyszerhasználatos virtuális kártyája lesz, ha nem így lenne, akkor hamar elfogynának a lehetséges kártyaszámok...[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz <Adamsky> #25310 üzenetére
A mögöttes számla megmarad, így a visszatérítés ugyanúgy működik. A próbahónap függ a tranzakció típusától: ha részletfizetés tranzakció volt, ugyanúgy vonják tovább (pl. éves szerződés), egyéb esetben a szolgáltatón múlik, hogy felmondja a szerződésedet, vagy megpróbálja behajtani a tartozást.
-
geleati
tag
Sziasztok!
Tegnap fizettem valamit barionon keresztül virtuális kártyával, de mivel volt egy tévedés, így a szolgáltató, akinek fizettem, visszatérítette az összeg egy részét, de a Revolutos accountomra nem érkezett semmi (direkt engedélyezetten hagytam a virtuális kártyát). Regisztráltam a barion-ra, hátha ott elérem, de ott 0 Ft az egyenleg, viszont a tranzakció történetben látom, hogy "Visszatérítés kártyára". Mit tudok tenni, hogy visszakapjam az összeget?[ Szerkesztve ]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
Tuomas
addikt
válasz <Adamsky> #25321 üzenetére
A visszaélés nem ugyan az, mint a megszívatás (a trágár beszédet ha lehet még cenzúrázva is mellőzzük, köszi!). Ahogy (#25318) vmarci21 is írta, és kijavított engem (sorry a téves infóért, bár igazából csak feltételeztem), nem ismétlődő tranzakció, és lehet, hogy csak egyszer működik, és az is azért, mert volt azon a kártyán már egy terhelés, aminek az összege változik meg 0 ft-ról az előfizetés összegére.
Minden ismétlődő tranzakció megújul, ez van, szerencsére már vannak módozatok ezeknek a nyomon követésére, kezdve a mezei naptártól, a Revolut ilyen jellegű menüpontjáig.
Ha nem hagyod, hogy megszivassanak, nem fognak megszivatni.[ Szerkesztve ]
We were here
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Tuomas #25314 üzenetére
" ... lenyúlják a kártyád adatait, és vissza akarnak élni vele, az egy új tranzakció lesz ... "
... vagy, nem. Innentől elég ha már alapból egy ismétlődő tranzakciót állítanak be. Vagyis, ha egy oldalt eleve azzal a szándékkal hoznak létre, hogy megsz*p@ssanak, akkor - ezek szerint - sikerülni fog nekik. -
Tuomas
addikt
válasz vmarci21 #25318 üzenetére
"HBO GO valószínűleg azzal "játszik", hogy próbaidő után a pending állapotban hagyott, eredetileg 0 ft-s "teszt"-terhelést módosítják, és azzal fejezik be a tranzakciót. "
Erre én is gondoltam, de azt nem írtam le, hogy azt nem tudjuk, hogy többször is megtörténik, vagy csak 1-szer.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz K Norbi #25317 üzenetére
Én párhuzamosan használom mindkettőt, leginkább TW fizikai kártyával fizetek boltban, neten meg revolutos virtuális kártyákkal. Díjazásban vannak még különbségek, illetve nem elhanyagolható az sem szerintem, hogy a Revolutnál is és a TW-nál is 75-75 ezer ft vehető fel ingyenesen, tehát ha revoulod is lesz, az +75 ezer ft-al megdobja az ingyenes kpfelvételi keretedet.
We were here
-
vmarci21
tag
válasz Tuomas #25315 üzenetére
Ismétlődő fizetésnél minden levonás külön tranzakció, így minden hónapban új tételként megjelenik, illetve ha éppen letiltod a kártyát amikor épp levonnák a következő havi díjat, akkor nem fog nekik sikerülni.
HBO GO valószínűleg azzal "játszik", hogy próbaidő után a pending állapotban hagyott, eredetileg 0 ft-s "teszt"-terhelést módosítják, és azzal fejezik be a tranzakciót. - De ezt csak egyszer lehet eljátszani tranzakcióként, illetve még idő limitbe is "bele futnának", sok országban 10-14 napja van a kereskedőnek befejezni egy tranzakciót, Magyarországon ugyan ez 30 nap, de még 30 napba sem férne bele 2 havi levonás sem.... Illetve ha már kész állapotban van a tranzakció, azt nem lehet módosítani, azt a kereskedő csak visszatéríteni tudja (részben, vagy egészben), de az pont fordított irányú pénzmozgás, így havi díj szempontjából nincs jelentősége.
Tehát praktikusan ahhoz hogy egy már zárolt kártyát meg tudjanak terhelni, 2 dolog kell összeálljon:
- kell legyen egy régebbi, de még mindig pending állapotú tranzakció
- ami nem régebbi 10 - 14 (Magyarországon 30) napnálSzerk.: Ez alól talán kivétel a részlet fizetéses tranzakció, de az Magyarországon gyakorlatilag majdhogynem ismeretlen dolog, illetve ha jól tudom, akkor ott is időlimiten belül meg kell a kereskedőnek határozni, hogy összesen mennyit fog levonni, így az nem alkalmas havi díjak levonására, illetve a kártya "korlátlan lefogyasztására" sem ad lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! TW mellé érdemes Revolutot is beszerezni?
Mik a különbségek -
emeritus
tag
Ügyleteknél mindkét fél részére azonosan biztosítani kell a szabályozott rendezhetőséget.
Ha a eldobható "záródna", egy első részlet "okos" kifizetése után az eladó számára méltánytalan teher lenne pl. az "elfelejtett" további 11/23(?) részlet "megszerzése". Egy rosszindulatú oldal "szipolyozása", vitatható, a hibás terhelés törölhető, visszaigényelhető.Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Tuomas
addikt
"Ennyi erővel egy rosszindulatú oldal is szipojozhatja a kártyám tovább. Én nem látom a különbséget. "
Szerintem az a különbség, hogy ezek ismétlődő tranzakciók, viszont ha vásárolsz valamit egy kétes oldalon és közben lenyúlják a kártyád adatait, és vissza akarnak élni vele, az egy új tranzakció lesz, és nem fog sikerülni. Elvileg.
Meg kell próbálni eldobható kártyával 2 valamit rendelni mondjuk ugyan azon az oldalon, szerintem nem fog menni, mert két eltérő tranzakció.Egyébként egy új funkcióval Revoluton belül nyomon követhetők az ismétlődő tranzakciók, ahol nekem pl megjelenik a Netflix, tehát szerintem ezek a megújuló előfizetések nem feltétlen csak a kártyával vannak kapcsolatban. Mondjuk azt pay-palon keresztül intéztetem és nem eldobható kártyával.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kmarci25 #25311 üzenetére
" ... úgy emlékszem, hogy akinek volt, annak simán visszakerült a pénz a számlájára ... "
Ez azért érdekes. Magyarán mégsem szűnik meg teljesen a "számla" és a kártya kapcsolata, - és maga a kártya sem - különben ez nem működne." ... logika szerint ott gond lehet, azaz nyilván nem fogja tudni levonni a díjat egy nem létező kártyáról ... "
Ezt sejtettem. Itt arra gondoltam, hogy így nem kellene figyelni, hogy mikor jár le próbaidőszak. Beállítom a disposable virtual card-ot, kipróbálom az adott szolgáltatást mondjuk 2 hétig, aztán el lehet felejteni az egészet. Ha mégis tetszene a dolog, akkor megadok egy nem "disposable" kártyát.(#25312) sopruk
Köszi!
Azért kirkri sztorija eléggé meglepő. Számomra legalábbis. Ugyan viktorhu szerint ez normális, de szerintem mégsem az. Ennyi erővel egy rosszindulatú oldal is szipojozhatja a kártyám tovább. Én nem látom a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz <Adamsky> #25310 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert még nem volt vissaztérítésem (úgy emlékszem, hogy akinek volt, annak simán visszakerült a pénz a számlájára, nem jelentett gondot, hogy egyszer használatos volt). Illetve próbahónapra sem használtam (logika szerint ott gond lehet, azaz nyilván nem fogja tudni levonni a díjat egy nem létező kártyáról).
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kmarci25 #25295 üzenetére
Ha, már egyszer használatos kártya ...
Mi történik olyankor, ha ilyen "disposable virtual card" használata után visszatérítésre lenne szükség?
A másik kérdés: ilyen "próba hónapos" regisztrációkra ez mennyire használható? Ugye ezeknél az szokott lenni, hogy megadod a kártyádat, 30 napig ingyen használhatod az adott szolgáltatást, majd - ha nem mondod le időben (a fordulónap előtt) - a 30 nap elteltével automatikusan vonják az első havi előfizetést. Nem akarnék én semmit ügyeskedni, csupán így nem kellene odafigyelni a fordulónapra. -
kmarci25
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz sambenez #25303 üzenetére
"Ez így elég vicces." - de, hát ezért szeretjük a Revolut-ot. Ja, nem.
Igen, nekem egyértelműbb volt a hibaüzenet. Előtte nem sokkal kaptam meg a kártyát, és én is Curve mögül használtam, valamint netes rendeléseknél. Aztán fogtam magam, dobtam rá egy kis "költőpénzt" és egy v. talán két hónapig arról intéztem a vásárlást (Aldi, Lidli, Tesco ... stb. lássák a használatot). Én csak ezt - vagy a live agent-et - tudom Neked ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz <Adamsky> #25302 üzenetére
Ez így elég vicces. Kényelmetlen nekem a kártyát használni. Állandóan feltölteni mielőtt fizetek egy boltban. Erre a Curve sokkal hatékonyabb.
Mondjuk neked a hibaüzeneted pont a kártya használatra vonatkozott, de itt gyakorlatilag semmi utalás nincs arra miért nem engedi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz sambenez #25297 üzenetére
"Szeretnék létrehozni egy fizetési hivatkozást."
"Rendszeresen használom a revolutot ... " - a kártyát is?
Én is ugyanezzel küzdöttem az elején (bár a hibaüzenet más volt, ld. a link-elt hsz.-t), aztán azt a választ kaptam itt a fórumon, hogy egyszer majd (ennél egzaktabb válasz sajna nincs) jó lesz. Az baj, hogy ez is azon funkciók egyike, ami algoritmizálva van a Revolut-nál. Senki, sehol nem tudja, megmondani ezzel kapcsolatban a tutit.
Én azt ajánlom, hogy a kártyát kezd el használni. Vagyis a netes vásárlás - még ha komolyabb összeget is versz el - kevés lesz.[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Madycsa #25300 üzenetére
Nem mostanában, de nekem volt olyan, hogy egyik telefonon lejött a bizonylat, a másikon nem (eltérő android verzióval). Aztán előbb-utóbb, ahogy jöttek a Revolut app frissítések, egyszer csak jó lett.
Ha sürgős, akkor elvileg tudsz ilyen pdf-et kérni chaten a supporttól. Legalábbis amikor nekem volt hasonló gondom az appból letöltéssel, és ezt jeleztem, akkor megkérdezték, hogy melyikre lenne szükségem, és aztán e-mailben küldtek egy linket, amit böngészőből kellett megnyitni, ott azonosítani magam, és ezzel az a konkrét pdf ott letölthető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest