Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Heló!
1. Ha most próbálok új kártyát rendelni, csak MC-t enged. Egy hónapja még Visát adott. Volt vmi bejelentés erről vagy ez csak úgy megváltozott?
2. Már a meghívós reg után is fizetni kell az első kártyáért vagy vmi bug van?
Taktoj: ha Visára kérsz ki pénzt, azt a kiutalás után pár perccel megkapod. Ha nem kapod meg, az azért van, mert a kiutaló még nem adta ki. Szerencsejátékoldalak max. a depót adják ki azonnal, de többnyire azt se.
-
Taktoj
aktív tag
2nap függőség után megkaptam a kiutalásom az 1xbet ről. Ma délben ismét kiutaltam, gondoltam majd mostmar minden rendben lesz, s ismét függőbe rakta, sírok kínomban, irtam a supportnak, ezt kaptam: [kép] . Kérdésemlenne, hogy esetleg tudnátok e revolut helyett mást ajánlani, ert sajnos nem elfogadható nekem a 15 nap., de még a 2 sem.
-
dugynok
senior tag
Prémium szàmlànàl ezt ìrja:
"az első 8 értékpapìr-tranzakcióért nem szàmìtunk fel dìjat, utàna 368Ft a dìj"
Ez havi szinten értendő vagy összesen? -
axioma
veterán
Azt ki tudom valahogy kapcsolni, hogy barmikor barmire automatikusan valtson? Csak akkor teljesulhet a tranzakcio, ha az adott devizaban van eppen eleg osszeg. Vagy ilyen nincs?
Mondjuk ma mindegy volt mert csak elfelejtettem atvaltani feltoltes utan, de en mindig minden automatizmusra kovetkezetesen tiltast mondtam neki, azt gondoltam ez is full ki van kapcsolva. Beallitast se talalok hozza, csak az automatikusan valtast, a tiltasat nem. -
-
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Raiffeisen kártyával tölteném fel a Revolut-ot, kér jóváhagyást a Raiffeisen alkalmazáson keresztül, de a jóváhagyás után nem a félbehagyott tranzakcióhoz megy vissza a Revolut app, hanem újraindul. A telefon 4GB RAM-mal rendelkezik, és 1,3GB szabad volt.
Tapasztalt más is ilyet?
Van erre megoldás? -
sopruk
senior tag
Változó feltételek
Értesítő az appban... -
Cufter
tag
sziasztok!
virtuális kártyám hamarosan lejár.
még sose használtam, mert csak a fizikait használom.
van bármi haszna ingyenesen "megújítani"? -
t72killer
titán
Most, kb 1kEUR befizetése után vettem észre, hogy a hitelkártyás bankom 3%(!!!) jutalékot számolt fel a befizetések után, pedig semmiféle konverzió nem volt. Kvázi automatából kp-felvétnek kezelték. Ezzel nagyjából mindenféle konverziós előnyt buktam erre a körre, maradok az átutalásos feltöltésnél, mert ez így még a paypalnál is rosszabbnak tűnik.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
Persz, legjobb lenne, ha maradna minden a régi (mostani) állapot szerint :-)
Nálam amúgy nem a bankokkal versenyeznek, hanem a TransferWise-zal, de mindkettőre úgy tekintek, mint felfutó startupra, ami ideiglenesen jobb árazást biztosít mint a bankom, és amíg ez megy, addig kihasználom, aztán vagy lesz másik, vagy megyek vissza a hagyományos bankrendszerbe. Ha meg még 5-10 év múlva is lesz TW és Revolut is ugyanezekkel az előnyökkel, akkor majd örülök, hogy kb az elejétől kihasználtam a lehetőséget :-)
-
-
t72killer
titán
válasz
freelancer68
üzenetére
? A "csökkentett" limit arról szól, hogy 350eFt felett is lehet váltani, csak 0.5% díja van. Ma vasárnap egyébként is díja van, nem?
-
balinlin
senior tag
válasz
freelancer68
üzenetére
Nekem is maradt, 14-én volt a forduló
-
freelancer68
tag
Info:
Standard csomagom van, a mai napon (aug.16) van a fordulónapom és nullázodtak is a limitek. Örömömre, az árfolyamnál maradt az 1 850 000Ft átváltási limit és nem lépett életbe a csökkentett. Nem tudom így marad-e. -
balinlin
senior tag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
A kártyarendelésnél látszódik, hogy milyen kártya jönne.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Nekem master jott
-
petir
senior tag
válasz
üzenetére
Szia,
Töltsd fel a forint egyenleget és utána tudsz átváltani . Arra figyelj , hogy NE hétvégén válts mert az plusz költséggel jár.
A virtuális kártyát azonnal tudod használni.
Igen csak az kerül levonásra kártyás fizetésnél ami a terminálon van. Nincs semmi extra költség!
Jaaa még annyi , hogy alap esetben az euró számlát terheli de ha nincs elég fedezet a forintról fog terhelni. A terhelés részletre bontva nem megy ! Tehát egy összegben a forintról megy majd le.
Ha szükséged van más számlára nyiss bátran többet is , nekem is 7 deviza van. -
törölt tag
görögbe nyaralásra eur-ban fizetnék.
most regisztráltam és a virtuális kártyát beraktam apple pay alá a telefonba...
a személyazonosság ellezőrzéséhez még türelmet kér (ez mennyi idő szokott lenni?)
ezután tudok átváltani Ft-ot EUR-ra... most két "számlám van" egy huf 3500 Ft-al és egy EUR 0 .
mikrotól fizethetek nfc apple pay-el? (csak ha megerősítették a személyazonosságom?)
átváltani az azonosítás után tudok úgyis.. ha jól látomFontos kérdés még, ha átváltom a Ft-ot EUR-ra akkor a külföldi vásárlásnál csak a vásárlás összege kerül majd levonásra EUR-ban, vagy van egyéb díj is? megyik zsebből vonja ilyenkor az összeget ?
-
viktorhu
veterán
-
Ha upgradelek Metalra és rendelek Metal kártyát, akkor MasterCard vagy Visa Infinite kártyát fognak küldeni?
-
Taktoj
aktív tag
esetleg tudna valaki segíteni, hogy az appon belül megtalálom valahol a supprtot?
-
balinlin
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Dehogynem létezik. Van egy név a kártyán. Beírod azt, vagy bármit. Nincs jelentősége. Én legtöbbször csak egy monogramot szoktam beírni, sőt időnként csak ráütök véletlenszerűen a billentyűzetre.
Netes vásárlásra meg a virtuálisat használd inkább egyébként is.Ha meg annyira zavar, akkor írj a supportnak és kérj cserét.
-
Tuomas
addikt
válasz
Taktoj
üzenetére
Erre gondolsz?
Összefoglaló:
"Ha 7 napon belül a kereskedő nem igényli az összeget, megtörténik a sztornózás."
Mit jelent ez?VVagy egész pontosan milyen "kifizetés"?
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Párnapja érkezett meg a standard kártyám, voltam aktiválni is vele boltban gond nélkül ment, tudtam online befizetni, szintén nem volt gond.
Ma kértem kifizetést egy helyről ahol le is minuszolták az összeget viszont a rev már egy órája függőben státusza van. egy ismi akart küldeni pénzt s szintén hivatkozási linket kér neki, hogy át tudja küldeni.
Írnék a supportnak de az appban nem találom.
Mit tehetnék mik lehetnek a problémák?
support hogyan érhető el esetleg?A másik kérdés hogyha váltanék nagyobb csomagra akkor amíg meg nem érkezik a másik kártya addig a simát használhatom e pénzmozgatásra?... ha majd egyszer megszünik a függőben státusz.
-
magyar fizetes fogadasaval kapcsolatban nemzetkozi utalaskent minden a legnagyobb rendben volt.
kivancsi leszek svajci fizetes fogadasara is. -
t72killer
titán
Megjött a kártyám. Miután fizettem is érte sok meghívottal ellentétben, sikerült elírniuk a nevem
. Pedig amikor belépek az App-ba minden ok.#23814 Számlát nyitni teljesen más tészta, feltételezem engedély kell az adott ország pénzügyi hatóságaitól.
-
xy.zsolt
őstag
Ma kaptam egy e-mailt, hogy már ausztráloknak is elérhető lett a revolut...ami azért fura, hogy csak most mert tavaly ősztől hónapokig ott csak a revo kártyám használtam....mindenhol elfogadták és díjtalanul is tudtam pénzt felvenni.
-
st6969
őstag
Üdv,
ma történt, hogy Curve + Revolut kombóval fizettem egy Lidl-ben (Google Pay-jel, telefonnal).
Az elsőt elutasította (bár a Curve felvillanó pipával jelezte, hogy OK, mint eddig mindig). A kasszás kérte, hogy ismét érintsek...itt egy kicsit filóztam, hogy vegyem-e elő a rendes bankkártyámat, vagy mi legyen...végül ismét a Curve+Revolut-ot használtam, ugyanúgy telefonnal. Ezúttal a terminál elfogadta, a Curve ugyanúgy felvillanó pipát jelzett, mint 1 perccel azelőtt.
Otthon megnéztem a tranzakció listát: Curve-ben az első tranzakció declined, viszont Revolutéknál mindkettő függőben.
A help résznél oldalakat ír arról, hogy 2x beterhelés, stb...de nem tudom, hogy az az én esetem-e, ugyanis én 2x érintettem, mivel az elsőt valamiért elutasította.
Feleslegesen nem akarom terhelni a supportot, de azt sem akarom, hogy az legyen, miért nem most szóltam?!
Mit tegyek? Várjak? Vagy live agent? -
Imalent
csendes tag
A standard csomagban az Egyszer használatos virtuális kártyákért kell-e fizetni?
App-ban kiválasztható és nem jelzett plusz kiadást.
Csak azért kérdezem, mert a két fizetős csomagban ki van emelve mint plusz szolgáltatás. -
Friczy
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ha ilyen korlátozásokat építenek be, akkor meg az sírna, akinek - lehet, jogos - tranzakcióját korlátozzák. Normális helyeken nem ritka az ilyen önkorlátozás jellegű dolog, egyszerűbb ezt leírni és néha ellenőrizni, mint technikai korlátozást bevezetni.
Pl. valaki egy nagyobb összeget átvált, mert úgy gondolja, hogy jó lesz később vagy kelleni fog, aztán váratlanul mégis az eredeti devizában kell a pénz, és nem válthatja vissza, csak X idő múlva, az neki elég nagy szívás lenne. Egy egyszeri oda-vissza váltást feltehetőleg a Revolut sem szankcionlálna, rendszerest igen.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok... Mennyi igazságtartalma van annak hogy a Revolut adatszolgáltatást ad a NAV nak?. Valakinek van erről több infója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

max létrehozol egyet ha kell.

Pointert nehéz fizikai formába hozni

. Pedig amikor belépek az App-ba minden ok.
mindjárt utána nézek hátha tudom reprodukálni.