Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Nekem volt (még meg van) első verziós pi1 em 256mb rammal, elsők között rendeltem anno farnelltől 2012-ben. Akkor azért az árért elég nagy telejesítményt nyújtott, kis fogyasztás mellett, tökéletes volt 0/24 -ben futtatáahoz.
Később pi4-re váltottam, sokáig használtam azt is, meg van még az is.
Pi5 öt már nem vettem, os telepítésnél vagy sd-re rakod a rendszert, vagy hdd-re, de akkor törli az egészet, nem lehet particionálni, ilyen olyan kerülő utakkal, üres lemezre telepítéssel, aztán klónozással, lemez UUID átírással, fstab módosítással lehetett áthidalni a dolgot. Nem gyakran kellett telepíteni, de kényelmetlen volt.
Az 5-re már nem mentem át, nagyobb stabilitásra vágytam, végül építettem pc alkatrészekből, egy otthoni szervert Intel N100 cpu, nagy teljesítmény, viszonylag alacsony fogyasztás, rugalmasabb szoftveres megoldás, standard pc alkatrészek.
Nálam már elveszítette a régi varázsát a pi. -
-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Miért kéne adapter?
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
A cikkbéli árakkal az 1 TB-s SSD 30 kHUF, az 512-es 20k, ezek azért nem olyan hihetetlenül jó árak, ilyet most is lehet venni.
-
válasz
Dragon3000
üzenetére
Van egy csomó más SSD, ami kompatibilis mással, a Raspi SSD-től viszont elvárnám, hogy kompatibilis legyen a Raspival.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Itt honnan veszed, hogy leragadnak egy fw-nél? Azért m2, mert az egy szabvány, egy saját csatlakozóval biztos drágább lenne és nem lenne kompatibilis mással...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Legalább megoldhatták volna, hogy ne kelljen adapter, ha már Pi cucc, annyival több lett volna, mint a matrica. Na meg egyes gyártók nem ragadnak le egy fw-nél, amiből most állítólag baj is lett, hanem ha jön ki a vezérlőhöz új fw, adaptálják a saját cuccaikhoz...
-
válasz
Tutti Georg
üzenetére
A címke saját.
-
Tutti Georg
csendes tag
Saját cimkés...
-
Ha már a címkén látszódik, BiWin SSD-ről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest