- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Nekem volt (még meg van) első verziós pi1 em 256mb rammal, elsők között rendeltem anno farnelltől 2012-ben. Akkor azért az árért elég nagy telejesítményt nyújtott, kis fogyasztás mellett, tökéletes volt 0/24 -ben futtatáahoz.
Később pi4-re váltottam, sokáig használtam azt is, meg van még az is.
Pi5 öt már nem vettem, os telepítésnél vagy sd-re rakod a rendszert, vagy hdd-re, de akkor törli az egészet, nem lehet particionálni, ilyen olyan kerülő utakkal, üres lemezre telepítéssel, aztán klónozással, lemez UUID átírással, fstab módosítással lehetett áthidalni a dolgot. Nem gyakran kellett telepíteni, de kényelmetlen volt.
Az 5-re már nem mentem át, nagyobb stabilitásra vágytam, végül építettem pc alkatrészekből, egy otthoni szervert Intel N100 cpu, nagy teljesítmény, viszonylag alacsony fogyasztás, rugalmasabb szoftveres megoldás, standard pc alkatrészek.
Nálam már elveszítette a régi varázsát a pi. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
E.Kaufmann #8 üzenetére
Miért kéne adapter?
-
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
A cikkbéli árakkal az 1 TB-s SSD 30 kHUF, az 512-es 20k, ezek azért nem olyan hihetetlenül jó árak, ilyet most is lehet venni.
-
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Van egy csomó más SSD, ami kompatibilis mással, a Raspi SSD-től viszont elvárnám, hogy kompatibilis legyen a Raspival.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #8 üzenetére
Itt honnan veszed, hogy leragadnak egy fw-nél? Azért m2, mert az egy szabvány, egy saját csatlakozóval biztos drágább lenne és nem lenne kompatibilis mással...
-
válasz
Dragon3000 #6 üzenetére
Legalább megoldhatták volna, hogy ne kelljen adapter, ha már Pi cucc, annyival több lett volna, mint a matrica. Na meg egyes gyártók nem ragadnak le egy fw-nél, amiből most állítólag baj is lett, hanem ha jön ki a vezérlőhöz új fw, adaptálják a saját cuccaikhoz...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Tutti Georg #4 üzenetére
A címke saját.
-
Saját cimkés...
-
Graphics
Jómunkásember
Ha már a címkén látszódik, BiWin SSD-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest