- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Up.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok, jó szemészt és optikai boltot keresek,ha esetleg tud valaki (gyereknek) köszönöm szépen
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Sopronban ismertek autókárpitost, illetve megbízható autószerelőt illetve autókárpitost? Lacia Delta 1.6 mjet-et szeretnék elküldeni egy állapotfelmérésre illetve akkor már ajánlatot is kérnék a javításra.
Köszi előre is!
-
Moleman
addikt
Sziasztok, ha valakinek érdekes lehet, van egy eladó elektromos dobcuccom.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan illetőt aki átnézné a gépét a gyereknek?
Igazából két gép is problémás. De ha egyikből varázsolnánk egy normálisat, már örülnék.
Szervízbe volt az egyik, kétszer kitakarították 15 ezerért. Stb.
Nem találtak gondot.
De újraindul mégis hol 5 perc, hol 3 óra után.
Eztán vettem egy komplett gépet, mondom át rakom a vga-t, RAM-ot stb.
De most ez el sem indul.
Valaki ügyes kellene.
Természetesen nem kívánom ingyen. És ha venni kell bele valamit persze nem gond.
Bár van már 3 gépnyi alkatrész idehaza.
Köszöm előre is ha valaki tudna segíteni.
-
Moleman
addikt
A Sonnensee tényleg nagyon szép helyen van. Görbehalomtelep mellett is van egy kis tó (Fehér úti tó), ott is szoktam fürdőzőket látni.
Éttermek tekintetében kicsit szegényes a felhozatal és valóban drágák, de a Tercia Hubertus szerintem elég jó, legalábbis mi szeretjük. Ha pedig pizzát ennétek, akkor mindenképp Patrick's pizzéria. A Rosengarten is jó, de az még magasabb árkategória.
Régebben mi is jártunk a Fehér Rózsába, de aztán hallottunk pár horror sztorit ott dolgozó ismerősöktől, azóta nem megyünk.
A Gyógygödör nem igazán jó, a Fórum pizzéria nagyon rossz, különösen a "mexikói" kínalatuk.
Mindenmentes cukrászda is van, a Café Nana, bár én nem mertem kipróbálni, mert én az édesítőszerekre vagyok érzékeny.
A Harrer és a Hoffer szerintem is jók, fagyiból pedig a Kiwi.
-
Noxy
veterán
Ajánlatom: [Mazsola Kisvendéglő]
Ha ez nem ok, akkor 50m-re arrébb, uan abban az utcában a Fehér Rózsa
Ausztria strandolni: Sonnensee Ritzing
(Nem kell körbe menni országúton, mert Brennbergbányánál át lehet menni kocsival, az erdőn keresztül.)
Érezzétek jól magatokat. -
Locutus
veterán
Mi otthon szoktunk fürdeni
Amúgy van városi uszoda, nemrég épült újjá, elég jó.
Jó árban lévő éttermet viszont nem fogsz találni, itt minden aranyárban van. Inkább akkor már arra menjetek rá, hogy ennyiért ne szart egyetek. Pl tudom javasolni a Rosengartent, ott biztos nem csalódtok. Jó grill cuccok, meg steak pedig a Katlanban van. Deák meg a Hubertus is felkapott, de én még erős közepesnek se nevezném a kajájukat. Ajánlgatják még a balfi Panorámát is, de ott mint a heringek annyian szoktak lenni, és a kajájuk sem semmi extra. Fehér rózsa, meg a jégverem is egy szar szerintem. Az új A16 bistro is sokkal (de sokkal) drágább mint amennyire jó.
Streetfood/büfé jellegű dolgokban meg a 762, Gázfröccs, illetve még úgy-ahogy az Ottimo jó. -
tzimash
őstag
Sziasztok.
Bár nem nagyon pörög a topik, azért megkérdezem.
Sopronban leszünk családdal 1 hetet augusztus 20-a körül, keresek jó ár/érték arányú kajáldákat, lehet kifőzde, büfé, étterem, akármi.
Ha olyat tudtok, amit muszály kipróbálni, mert máshol olyat nem kapok/eszek, az is jöhet.
A soproniak hová járnak fürdeni? Fertő tó osztrák részére? Augusztus vége felé lehet lesz még 30+-os, meleg nap, akkor strandolás is szóba jöhet. -
mgm81
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek itt a fórumba 2x16gb ddr4 3000mhz ramja? -
sith7
félisten
Sziasztok
A Mülleren kívül van olyan bolt Sopronban, ahol lehet kapni makettet, hozzá való festéket, higítót stb. ?
-
Locutus
veterán
Eladó
Komplett hangrenszerem: Mackie stúdió monitorok, sub, DAC/AMP, kábelezés. -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Sopronban van 4 eladó kerék egy Kiára, amit szeretnék Budapesten birtokba venni.
Van valaki, aki októberben erre jár és tudna segíteni a logisztikában?Köszi előre is!
-
Locutus
veterán
Arctic Liquid Freezer II 360 ARGB eladó
[link] -
Locutus
veterán
Van egy IKEA Markus székem eladó, ha valakit érdekel:
-
Fvp99
kezdő
Sziasztok!
Van itt valaki, aki Sopronba egy adott címre el tudna menni néhány napon belül és az előre kifizetett csomagot fel tudná adni nekem Packeta/Foxpost automatába? Ha igen kérem írjon rám. -
pelenka35
őstag
Sziasztok!
Hol lehet kapni jó házi sonkát? Köszönöm -
mgm81
aktív tag
Sziasztok!
Eladó MSI 1080TI fórumtársaknak személyesen 100.000ft
A vga Oem. csak a kártya. Adok rá 2 hét próba garit.
XfX RX 6700XT 28 hó garanciával.
Dobozzal, garipapírral. Fórumtársnak 150.000 ft.
[6700XT]
Az RX kártya hírdetve az oldalon. Az Nvidiáért érdeklődj.
Hátha életre kel a fórum. -
sith7
félisten
Sziasztok
Sopronban nincs véletlenül olyan bolt, ahol lehet venni farkasos/sasos/koponyás/metálos pólót/pulcsit ?
-
DJGABI
addikt
Úgy látom nem túlzottan pörög ez a topic... Obiban ezekből az akksis cuccokból lehet még? [link]
Köszi előre is
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Lenne itt Sopronban egy [Gemer noti] ha valakit érdekel.
Fórumtársaknak 10% kedvezmény. -
adatfalo
senior tag
Sziasztok!
Június 28- 30.-ig keresek 3 személyre szállást. Sajnos az összes szálláshely kereső oldal teltházat mutat (Volt fesztivál). Van esetleg aki ezek ellenére tud valami tippet, lehetőséget?
Előre is köszi!
-
dances
tag
Üdv!
Ismer valaki a városban olyan kerékpár boltot, ahol a SZÉP kártyám szabadidő alszámlájának terhére tudok vásárolni?
-
bhonti
aktív tag
Van már vagy lesz valahol Chester emlékhely?
-
Patrick
addikt
Eladó Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition kormány. Érdeklődni privátban.
-
mgm81
aktív tag
Sziasztok.
Sopronban cserélném csak személyesen a notim komolyabb notira.
Az enyém Lenovo Y510P
Specifikácio:
Kijelző: 15.6″ HD (1920×1080) Antiglare / matt
Processzor: Intel Core i7 – 4700MQ – 2,4/3,4 GHz (Haswell)
Memória: Ramaxel RMT 2x 4096MB DDR3 – 1600MHz
Grafika: Intel HD Graphics HD4600 + Nvidia GeForce GT750M SLI (2*2GB GDDR5)
HDD: 1500GB HDD / 5400 rpmHibátlan állapot.
-
tahepa
senior tag
Keresek szálláshelyet Sopronban vagy környékén 2017.07.27.-2017.08.01 között 3 személy részére.
Saját fürdőszoba és konyha , parkolási lehetőség minimum követelmény.
Előre is köszönöm a segítséget. -
parandroid
félisten
-
xenom0rph
őstag
válasz
Ereshkigal #662 üzenetére
Volt alatt nem hiszem hogy lehet már bármit találni. Sátrazás nem játszik?
-
hdman
őstag
válasz
Ereshkigal #662 üzenetére
Szia! Ha Hegykő is belefér,írj rám
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Sopronban keresnék 2 főre szállást jún. 27 - júl. 2 között, elfogadható áron. Úgy néz ki, elkéstem a szállásfoglalással, és már nem találni erre az időpontra.
Köszi! -
Rick4
félisten
Szevasztok srácok. Kellene nekem egy kis segítség, holnap összejön két dolog, mennem kell Sopronba, és fel kell adnom egy kicsi csomagot Ausztriába. Mivel ott vagyok közvetlenül, nyilván nem itthonról postáznám 6 ezerért, hanem átmennék, és feladnám ott. Abban tudtok-e segíteni, hogy merre menjek, elvileg Kismartonban már lesz posta, viszont nem tudom, hogy saját dobozt vigyek-e, mennyi pénzzel készüljek egy 30x20x10centis, 1.5 kg-os csomagra, illetve a.magyarral és az angollal boldogulok-e ott. Holnap reggel indulok, dél körül leszek ott, közben van telefon, net is, hívni bárkit visszahívok. Aki esetleg jártas, segítsen már, aztán hadd üldözze a hálám élete végéig. Köszönöm.
-
Patrick
addikt
Eladó 1 évet használt Sapphire AMD R9 390 8GB DDR5 NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5-ös videókártya, dobozával, hdmi kábellel, cd melléklettel.
Ár: 60 000 Ft
Érdeklődni privátban. -
Patrick
addikt
Eladó Barum Polaris 3 - 195/65 R15 91T - Téligumi.
Made in Czeh Republic.
2 db 2015. július, 1 telet futott.
2 db 2013. január, 3 telet futott.24 000 a 4 db.
Eladó Goodyear EfficientGrip Performance - 195/65 R15 91H - Nyárigumi.
Made in Germany.
2 db 2014. februári, 3 nyarat futott.
2 db 2014. novemberi, 2 nyarat futott.28 000 a 4 db.
Többi privátban.
-
flymi
addikt
Sopronhoz közel, olyan 40-50km-es körzetben kéne találni valami jó kis hegyvidéki kirándulóhelyet, pihenővel, kajáldával, akár a sógorok oldalán is, hogy gyakorolhassuk a nyelvet, de tényleg ne legyen messzebb.
Mixnitz és tsa-i tehát kiesnek.
Ötletek? Minden segítséget megköszönök! -
Patrick
addikt
Sziasztok! Tud valaki megbízható, jó autófestő-fényező/karosszérialakatost?
-
xenom0rph
őstag
Inkább kirándulósok vagytok, vagy kulturálisok?
--
Civitas Pinceszínház - Ezt elég erősen tudom ajánlani. Nagyon jó előadások szoktak lenni, egy kocsma gyakorlatilag ahol egy sör ,bor mellett kiváló darabokat adnak elő.
-
xenom0rph
őstag
Fertőrákosi Kőfejtő és barlangszínház
Nagycenk Széchenyi kastély
KalandparkHa belefér egy kis kocsikázás, kirándulás: Bärenschützklamm, Mixnitz.
De 45 perc alatt kilehet érni Bécsbe Sopronból, oda inkább nem sorolok programokat, mert itt ülnék egy ideig.
-
Hoffman
csendes tag
A belvárosban tavasztól ősz végéig gyakorlatilag minden hétvégén koncertek és kirakodó vásár van. A neten megtalálod a Petőfi Színház oldalát, ugyanúgy, mint az Elit Moziét. Kiállításokat leginkább a Liszt Ferenc kulturális központban tartanak, ami közvetlenül a színház mellett van.
Winnie: Ha egy nap, bringázzatok vagy hajózzatok egy jót a környéken. A magyar partszakasz rövid, még sétány sincs. Nád viszont van bőven. Ha kocsival néznétek szét: Fertőboz-> kilátó; Fertőrákos -> part, ebéd, kőfejtő; Sopronkőhida -> Páneurópai piknik. Ez kb egy nap, kényelmesen. Ha rohanósak vagytok, utána Sopron vagy Eisenstadt.
Érezzétek majd jól magatokat
Pacsik
-
flymi
addikt
Mi nászútra megyünk, szóval alaposan körülnéztem, de ha lesznek már elérhető programok majd legfeljebb szúrok be linket.
Kezdésnek itt van ez. Sok minden benn van.Egynaposra? Hát nem tudom mennyi minden fér abba bele. Ráadásul nem tudhatom, benneteket mi érdekel. Mondnám a hajókirándulást, nem nem tudom víziszonyosak vagytok-e vagy épp tengeri betegek.
Én olyan részletes programismertetőre vágyom, hogy a szüreten, merthogy akkor lesz pont, lesznek-e fellépők, milyen darabot adnak a színházban, milyen film fog menni épp a moziban, lesz-e valamilyen érdekes időszakos kiállítás, stb...Éhen már nem halunk, visszaolvastam pár hozzászólást.
-
flymi
addikt
Mi is megyünk majd szeptemberben 5 napra (5-10), programokat néztem, kérdeztem a tourinformot is, azt mondták ennyire nem látnak elõre, de folyamatosan frissítik, bõvítik majd a listát.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A Fertő tó förnyékére mennénk kicsit kirándulni, tudnátok mondani pár tippet, hogy mit nézzünk meg? 1 napos kirándulás. Köszönöm!
-
bhonti
aktív tag
Hello. PS/2->USB átalakítója lenne valakinek esetleg eladó? PS/2-es billentyűzetet szeretnék USB portra kötni vele.
-
én már találkoztam CoolBoy-jal, igen rosszarcú srác, inkább nekünk adjátok ki
viccen kívül, ha valaki/valakinek az ismerőse foglalkozik szállással a VOLT idején, akkor plz jelezzen, júni 30-tól júli 2-ig érdekelne, igényes szép szállás amit természetesen meg is fizetnénk. jómagam +3 hölgy lenne a vendég.
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok! Szállást keresek 5 fő részére július 1 (kb déltől) - július 3 (délig kb)
-
xenom0rph
őstag
Cserkészkápolna érdekes lehet Bánfalván alatta a Kolostor szintén. A környéken van a Hősi temető, azt is érdemes lehet megnézni. Kifelé brennbergbánya felé a bányászati múzeum valamint a Fehér úti tó is jó kiránduló hely. Étteremből a Deák amit mondanék vagy a Moa (drága). Ha steakesek vagytok ott a Papa Joe's..
-
vans?
őstag
udv,
tudnatok ajanlani latnivalokat a varosban az alapokon kivul? Karoly kilato, Tuztorony stb. megvoltak mar sokszor, most megyunk harom napra, szivesen vennek otleteket, a fenti etteremajanlasokat is koszi.
-
Geri89
aktív tag
köszönöm az ajánlatokat!
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Sopronban, vagy a környéken olyan éttermet, ahol normális áron, finomat lehet enni? Akár kis családias étterem is szóba jöhet..jah és vasárnap legyen nyitva
Előre is köszi!
-
Patrick
addikt
Eladó egy HIS AMD Radeon 7790 1 GB GDDR5-ös VGA. Érdeklődni priviben.
-
hdman
őstag
55nm erkélyes lakás eladó Sopronban a Ferenczy János utcában! [link]
-
meszi85
tag
Ingatlanjogban jártas ügyvédet tudnátok ajánlani Sopronban. (Jöhet több is.)
-
bhonti
aktív tag
Jó reggelt
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok!
Megkezdtük a 11. PROHARDVER! tábor szervezését.
Mint az a korábbi tapasztalat is megmutatta, nem lehet elég korán kezdeni.Pár dolog, amit egy ilyen táborról tudni kell:
- a tábor helyszíne Hajdúnánás, termál kemping.
- időpontja: 2015. július 30 - augusztus 2.
- kempingben próbálunk lenni, ahol sátorozási lehetőség van. Akinek nincs sátra, vagy hálózsákja, tudunk ingyen kölcsönadni.
- napi költség az kb 2000-2500 Ft volt tavaly, amibe a sátorhely és az esti sütés-főzés is benne van. Eddigi menü: grill kolbász, grillezett husik (csirke, marha, sertés, csípős kivitelben is) salátával, kenyérrel, paprikás krumpli kolbásszal és virslivel, gulyásleves, amibe megáll a kanál (utóbbi kettő bográcsban). Természetesen előre ezt meg tudjuk beszélni.
- a tábor szerdától – vasárnapig tart, de akinek nincs erre lehetősége, az persze jöhet pár napra is, hétvégére, vagy akár reggel jön, este megy.
- minden táborban résztvevő külön költségért rendelhet PROHARDVER! táboros pólót.Egy feliratos póló 1500 Ft volt. A darabszámtól függően kapjuk majd meg az ez évi árat, de idén is ezt az árat célozzuk meg.. Ilyen egy régebbi logó, ami lett a póló hátuljára nyomtatva.
Csak az kapja meg a pólót, aki el is jön a táborba!
Ha valaki előre elutalta a póló árát, azt természetesen tábor után visszautaljuk ha a megrendelt pólóját a táborban részvevők megveszik!
Minta nélküli pólók is rendelhetők, hasonló módon, csak jelezzétek, hogy nem kértek rá logót.A számlaszám, ahova a pólók árát (1500Ft/db) utalni:
Nagy Gábor
Erste Bank
11625009-11169501-25000005A közleménybe írjátok bele a nicket, színt, méretet és gyártót.
- a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat többen meg szoktuk nézni. Erről később adok tájékoztatást. Ezek plusz költséggel járnak (belépődíjak, stb). Természetesen van aki kirándul, és van aki a táborhelyen marad. Ezt mindenki magának dönti el.
- oda és visszautazásról mindig tájékoztatást adunk a topicban, mert van aki autóval jön és van szabad hely nála. Tervezett autók indulása, útvonala és szabad helye folyamatosan kialakul majd.
Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, várom a jelentkezéseket és javaslatokat!
Mivel sok LOKÁL topikba beírtam ezt a hozzászólást, amiket nem tudok követni, ezért egyéb kérdésekkel a táboros topicban, vagy privátban lehet bombázni!Kemping árak:
Felnőtt személyi díj: 1 400,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 250 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Diák, nyugdíjas személyi díj: 1 100,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 000 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (1-2 személyes): 1 000,- Ft/fő/éj+IFA vagy 900 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Sátor területi díj (3 vagy több személyes): 1 300,- Ft/fő/éj+IFA vagy 1 150 Bocskai korona/fő/éj+IFA
Lakókocsi: 2 000,- Ft/éj vagy 1 800 Bocskai korona/ éj
IFA: 300,- Ft/fő/éjSZÉP kártyát elfogadnak!
PindurAnna
Tájékozódásként az előző táborok topicjai:
1. PROHARDVER! tábor: 2005.július 22-24. Nyékládházai bányatavak
2. PROHARDVER! tábor: 2006.augusztus 3-6. Nyékládháza
3. PROHARDVER! tábor: 2007. július 26-29. Vadna-park
4. PROHARDVER! tábor: 2008.augusztus 7-10. Oszkó
5. PROHARDVER! tábor: 2009. augusztus 6-9. Császárszállás
6. PROHARDVER! tábor: 2010. 07. 29 - 08. 01. Soltvadkert
7. PROHARDVER! tábor: 2011.07.28-31. Mád Bor-tó
8. PROHARDVER! tábor: 2012.08.2-5. Szanazug
9. PROHARDVER! tábor: 2013. július 18-21, Szelidi-tó
10. PROHARDVER! tábor: 2014. július 31 - augusztus 3. Poroszló, Tisza-tó,[ Módosította: ngabor2 ]
-
Patrick
addikt
Hali!
Tud valaki egy jó hűtőgép szerelőt?
Köszi!
-
xenom0rph
őstag
válasz
Cathfaern #616 üzenetére
Pizzaforte a legjobb a városban szerintem! Jobbat még nem ettem itt, pedig már rendeltem pár helyről Sopronban...
Fent vannak a plazában a második emelet végén, leülni lelehet, 3fajta tészta ,óriási választék. Ha pedig jó kebabost kerestek akkor a Torna utcában van egy nagyon jó. Ja,meg nyílt mostanság egy isteni hamburgerező a Ferenczy János utcában, az is mennyei.
-
Hanzsi
tag
válasz
Cathfaern #616 üzenetére
Amit én így hirtelen tudok: Fórum pizzéria, közvetlenül a Fő tér mellett, Rókalyuk pizzéria a Várkerületen. Ezek régi és kedvelt helyek, általában dicsérik is őket. Nem vagyok egy nagy pizzázó, régen ettem ezekben, de akkor jó volt.
Én mást nem is ismerek... Tényleg nem vagyok egy nagy pizza pusztító.
-
Cathfaern
nagyúr
Tudnátok ajánlani Sopronban jó pizzázót? Olyan kellene, ahova be is lehet ülni, nem csak házhoz szállítanak
-
bhonti
aktív tag
MindigTv dobozt vennék
-
GB HD6870 OC eladó. 19e.
-
Noxy
veterán
Figyi, itt egy kis tévedésben vagy, hogy valaki megmondja neked a személyes hozzáférési kódját, amit a UPC a regisztrált e-mail címre küld ki, minden UPC internet élőfizetőnek.
Gondolod hogy ezt nem tartják nyilván?
Ki garantálja azt, hogy más kódjával ki mit csinál a neten, milyen oldalakat látogat stb...? -
bhonti
aktív tag
Nokia Lumia 530 lett a megoldás...
Más: UPC Wi-Free hozzáférést tudna esetleg valaki mondani nekem? -
hdman
őstag
Van eladó Xbox 360-om, gitárral, DJ pulttal, sok egyébbel, Ds Lite-om, DLR nappali menetfény, Ken Block napszemüveg, tok Galaxy S2-re. Ha valaki érdekelne vmi, írjon
-
bhonti
aktív tag
Vennék telenoros vagy független mobilt nem túl drágán, amivel lehet internetezni, viszont se nem android se nem iphone.
-
bhonti
aktív tag
up
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- VoLTE/VoWiFi
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest