- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
gandol #38443 üzenetére
Én a régi akksikról lebontom a vezérlőt, majd amekkora belefér, a lehető legnagyobbat leütöm. Li-po 3,7v meg a méretek. 503550 pl 5mm vastag 35 széles 50mm magas-t jelent azt hiszem. Van amikor így olcsóbb. Persze nem biztos hogy minden készülék szereti ezt. A 3510es meg a 6510es nem rinyált még. s3 miniről hallgatok zenét, egy 8000mah-s akksival. 11napig nem kell tölteni.
-
-
-
MurdR
veterán
válasz
gandol #23409 üzenetére
Ha gondolod akkor személyesen is elbeszélgethetünk egy kávé mellett pl holnap a Nyugatiban, mert elég érdekes kép alakult ki benned az én személyemre vonatkozóan. Sosem voltam apuci kedvence, és ezt szerintem ne is feszegesd itt, mert nem egy 12 éves kis hülyegyerek vagyok.
-
zorzy4
addikt
válasz
gandol #23409 üzenetére
Független "szakértőként" hadd szóljak bele. A moto t290 tényleg 500-2000ft-os telefon, de a mai világban e b&o sem lehet 5000nél többért eladni. Mondom úgy hogy talán nekem van a legtöbb ritka és különleges telefonom, és volt b&o, és van t290 csak úgy mert az mint nem ritkaság, nem is számít a gyűjteményembe.
Más, lassan én is kénytelen vagyok csoport képet csinálni, mert az oldalamon senki nem nézi meg. -
MurdR
veterán
válasz
gandol #23407 üzenetére
Egy, az az egy darab 10k-t érő timeportot ajánlottam, de rohadt vicces
Akkor cseréld el egy iPhone7re, azt csinálsz amit akarsz
Nem szeretem a szar poénokat.Balázs:
Komoly kis cucc volt, de a maga idejében.
Mondjuk ha szereted az ilyen kütyüket, akkor szerintem az első komolyabb-minőségibb darab az az Ericsson MC218 volt. Na az előtt le a kalappal -
MurdR
veterán
válasz
gandol #23390 üzenetére
A karcmentes T290i-t? Nem a 10 db p7389 egyikét akartam érte adni elhiheted. Minolta 6000ért adta el nemrég.
Keress már eladó T290i-t jóember.
El vagy egy kicsit szállva a B&O-val. 20000ért nézz már fel vaterára hogy milyen Bang&Olufsent árulnak.
Tartsd meg akkor, nem könyörögtem hogy add oda 1000forintért. De akkor utána ne vergődj már itt, hogy én át akartalak b.szni. -
kadam4
tag
válasz
gandol #10301 üzenetére
Igaz, hogy sok olyan hely van, ahol egyáltalán nincsen térerő, de azt lehet jelenteni a szolgáltatónak. Az is igaz, hogy ezt a szolgáltató nem nagyon reklámozza, hogy hol lehet bejelenteni. De bejelentés után kimennek mérőautóval és méréseket végeznek.
Legalább is T-mobiléknál biztosan így van, a többit nem tudom.Sajnos azonban nem biztos, hogy fognak antennát telepíteni, mert vagy nem lehet (környezeti adottságok miatt) vagy a szolgáltatónak az adott területre nagyon nem éri meg.
Mindegyik mérőautóban három mérőállomás van, mert a szolgáltató a saját hálózatán kívül a konkurencia hálózatát is beméri, így tudják egymásról is pontosan, kinek milyen lefedettsége van.
Ja, és országhatárok környékén tényleg könnyen roamingol a készülék, ha automatán van hagyva.
Főleg a szlovák határ közelében, mert a szlovák bázisállomások nagyobb jelet sugároznak.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest