- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
hello Evribadi. Addig olvasgattam a topikot, mig vegul en is beszalltam a buliba, eladtam a w3+-t es kb egy hete megerkezett az utod, a w8+. Az osszkep eddig felemas, van egy nagyobb es egy aprocska problemam. A nagyobb gondom az aksitoltessel van. Ugye alapesetben azt varna az ember, hogy bedugja a toltokabelt a teloba, a masik veget meg vmi usb portba, es feltoltodik az aksi. Nos, nalam nem igy van, teljesen kiszamithatatlan, mi tortenik. A w3+-nal is volt olyan, hogy ha 5% toltottsegi szint alatt es bekapcsolt allapotban tettem toltore a telot, akkor hiaba volt egy ejszaka erejeig igy a telo a tolton, semmit se toltodott az aksi. Viszont, ha kikapcsolva tettem a toltore es vartam egy negyedorat, akkor mar kb 20% fole ert a toltottsegi szint, na akkor ha bekapcsoltama telot, akkor onnan mar feltoltodott teljesen. Jo szokas szerint 2 aksival erkezett a w8+, az egyik aksi valoszinu kuka, mert bar van meg benne szufla - valamennyire feltoltve erkeztek - az istennek se tudom tolteni, se bekapcsolva, se kikapcsolva. Bekapcsolva az aksitoltoltest jelzo kis ikon ugy mutatja, mintha toltodne, de a piros led nem vilagit, es ha orak multan leveszem a toltorol, azt latom, nem emelkedett a toltottsegi szint. Kikapcsolva vilagit a piros led is, es az animacio szerint is toltodnie kellene, de megsem. Szoval valszeg egy rossz aksit kaptam, ami nem volna akkora gaz, ha a masik jo volna.
A masik aksival az a szitu, hogy ha kb 50%-on van, vagy folotte a toltesi szint, akkor ha tolteni kezdem, minden tovabbi nelkul feltoltodik fullosra. Tegnap hagytam 5% ala merulni,aztan bekapcsolva a laptoprol fel akartam tolteni, a kis ikon szerint toltodott, es a piros led is vilagitott, megsem toltott egy szalat se. Gondoltam, ugyanaz van mint a W3+nal, tehat majd kikapcsolt allapotban feltoltom valameddig, es bekapcsolt allapotban pedig feltoltom total. Na, habar fel orat vartam, a led is vilagitott, megis maradt a toltesi szint 3%. Kikapcsolva-bekapcsolva felvaltva probalkoztam, es vagy tizedjere valahogy sikerult eletet lehelni az aksiba. Nem volna az igazi ezt minden alkalommal eljatszani..., igy most ha 20% korul jar, rateszem a toltore. Hallottatok mar ilyesmirol? Mit gondoltok, az aksik lehetnek rosszak,vagy valami bug van a romban esetleg mindketto?A kisebbik problem gps vonatkozasu, ratettem az "enmegyek" navigatort full hd beallitassal, masokkal ellentetben nekem cold start utan fel perccel epo segitseg nelkul mar megvolt a jel, a gond nem is ezzel kapcsolatos, hanem lassu es szaggat a progi, piszok lassan forgatja a terkepet. Ugyan nem w8+-ra, hanem s4-re van optimalizalva, de szerintem siman el kene fusson ezen a vason is a program. Nektek milyen navigacio valt be? Mit ajanlanatok? Koszi a tippeket elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest