- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
hippo0315 #1991 üzenetére
Hát ez se lesz rövid hsz... fölöslegesen kezdünk belemenni a részletekbe, és sok értelmét nem látom. Okkal írtam azt, amit.
Nem is vártam rá választ, csak a sztorit és a véleményemet írtam le. Te érezted úgy hogy ezt korrigálnod kell, de nem mindenkinek 4GB-os készüléke van, vagy van felrakva a gravity mod. Azért az csak feltűnt, hogy néha én is írok, vagyis nem tegnaptól követem a topikot és van egy ilyen készülékem nekem is, vagyis feltételezhető hogy ilyen alap dolgokkal én is tisztában vagyok, hogy más romokban ezt már javították. Pont ez az ami nem szimpatikus és az ahogy a bolt se vesz komolyan. Ha valakinek válaszolok, akkor csak rákeresek a keresővel az illető postjaira hogy érdemben tudjak neki válaszolni, és pár mp alatt minden kiderül, ha nem emlékszem rá, vagy ha látatlanban írok, akkor úgy teszem hogy lefedjem az egész témát.
Nem tartottam szükségesnek, hogy állandóan leírjam, és ismételgessem magam, hogy milyen készülékem van, ha nem egyszer írtam a problémáimról. Már amúgyis elég kényelmetlenül érzem magam, hogy csak nekem ilyen a gps-em és ezzel fárasztok másokat, és még a csoda faster gps app se javította meg, noha az mindenkinél csodát művelt. De, hát csak bosszantja az embert az ilyen, és hátha mégis lesz valami megoldás.
Egyszóval nem szerencsés, ha valaki rögtön azt feltételezi, hogy ugyanolyan készüléke van mint neki, és más nem is lehet, noha már nem először írtam. Hovatovább a gyenge gps-el kapcsolatban pont te javasoltad 2x is a faster gps-t, ami másokkal ellentéteben nálam nem hozott csodákat, de ezt is megírtam már vagy 5x... tehát annyira mégse lehetek ismeretlen számodra se, vagy a problémáim..
Az lenne korrekt, ha minden gyári romban is orvosolnák ezeket a nem olyan kicsi hibákat, pláne ha csak a beleszarás miatt nem rakták még bele ebbe a modellbe, és nem csak egy custom rom szerző. Azért egy külsős ember támogatása még nem egy életbiztosítás, és nem is lehet ezt elvárni tőle, és azért lehetnek ebből bonyodalmak is.
A válaszuktól függetlenül, igenis megérte írnod neked is a thl-nek, hisz ki is javították ezt a bugot a tietekben, nemde? Ezzel egyúttal értesültek a bugról is, ha esetleg nem tudtak volna addig róla, illetve minél több ember jelzi, annál komolyabban veszik. Vagy ez kifejezetten a multilanguage rom-ról szólt? Mindenesetre arra legalább van gyári rom amiben ez már javítva van.
Tökéletes készülék nincs, de az ember csak igyekszik a legjobbat kihozni, pláne ha valami fontosabb nem stimmel másokéhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- League of Legends
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest