Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-27 20:18:48

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19031) sgeza válasza Zooliegsm (#19026) üzenetére


sgeza
veterán

Az iOS-nél is pont ugyanúgy van, mint itt. Csak ott nem használsz másik képnézegetőt. Tehát mindent abban csinálsz. Ha csak és kizárólag a Samsung galériát használod, csak abban kezeled a képeid, és a Samsug felhőbe mentesz, VAGY csak a Google fotók alkalmazást használod a képkezelésre, és a Google felhőbe mentesz, akkor nem merül fel a felvetett probléma.
Itt viszont sokkal bővebbek a lehetőségeid, ezért fordulhat elő az, hogy a Google fotókkal biztonsági mentett képeidet más alkalmazással törölve nem kerülnek törlésre a Google felhőből. Ezért ezek a felhőből nem törölt képek megjelenítésre fognak kerülni a google fotókan.

mSchumi87-nek is:

Amit én használok nem egy különleges dolog, csak éppen egy épeszű, gyakorlatilag minden igényt kielégítő konfigurálhatósággal rendelkező szinkronizáló alkalmazás. Rengeteg protokollt és felhő tárhelyet ismer, tehát szinte bárhova menthetők vele a szükséges adatok bármilyen szempont szerint. Több szinkronizálási beállítást is meg lehet adni, illetve bármilyen szűrési eljárás is megadható. Lehet kézzel vagy ütemezve is szinkronizálni természetesen.Én még nem találtam benne olyan reálisan elvárható opciót, amit ne tudna. Érdemes kipróbálni! Számomra annyira tökéletes, hogy én megvettem a PRO változatot. Szerintem megéri az árát.
Ahogy én használom: a komplett belső tárhelyet (rejtett fájlokkal együtt) időnként szinkronizálom az itthoni fájl szerverre, valamint csak a DCIM könyvtárat, tehát a képeket, videókat mentem a Google Drive-ra is (ezt azért csináltam külön is meg, hogy útközben is tudjam menteni, illetve így mégegy helyen megvannak a biztonság kedvéért). Én úgy állítottam be, hogy a törléseket is szinkronizálja, de igény szerint bárhogy lehet. Bár neked pont ez a lényeg, hogy teljes szinkronban tartsa.
Ez az alkalmazás a FolderSync (illetve annak PRO változata).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.