Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

OnePlus 3 - A harmadik Plus

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27851) G4bi89 válasza Rick4 (#27849) üzenetére


G4bi89
senior tag

Köszi :D
Nincs Samsungom, (okkal) de megnéztem és S7-re kint van az októberi security patch. Elsőre blikkre lazán azt mondtam volna,hogy jó pár hónap lemaradásban lehetnek ők is.

"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."

(#27852) ilyr válasza TomMusic (#27845) üzenetére


ilyr
tag

A custom ROM-okat általában a legfrisebb security patch-ekkel szokták csinálni, így a support vége után se maradsz le róluk, max nem OxygenOS-t fogsz használni ha ez fontos. A Google amúgy pont most akar bekeményíteni a népszerübb telefonok kötelező támogatását illetően, bár ez valószinüleg az OP3-at már nem érinti... :)

(#27853) sutszi


sutszi
veterán

Autós töltési megoldást keresek. Még nem használtam ilyet ezért némileg vakon tapogatózom. Jó lenne ha dash kompatibilis lenne a töltő és egy rövid kábel elég. Mi az ajánlott megoldás erre?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#27854) Tibko8 válasza sutszi (#27853) üzenetére


Tibko8
senior tag

Én ezt rendeltem elméletileg a vélemények alapján működik is[link] Nekem még sajnos úton van hozzám. De ha meg érkezik írok róla.
Állítolag a Huawei gyorstöltés is megy ezt is megnézem mert van itthon egy P20 Pro is a családban

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

(#27855) sutszi válasza Tibko8 (#27854) üzenetére


sutszi
veterán

Köszi. Közben nézelődtem én is. Úgy tűnik ebay-en elég jó áron lehet O+ -os eredeti autós töltőt venni...én bepróbálok egy olyat szerintem, aztán kiderül jó-e vagy sem. 3500Ft körüli pénzt megér.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#27856) Rick4 válasza sutszi (#27853) üzenetére


Rick4
félisten

A Opneplus töltőjét vettem meg, hibátlan, olyan amilyennek lennie kell. Mennyi pénzt ér meg a többivel való kísérletezgetés?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27857) emeron válasza TomMusic (#27845) üzenetére


emeron
tag

Tegyél fel LineageOS-t. Egyáltalán nem nehéz és ahhoz rendszeresek a frissítések. OP3/3T még jó sokáig támogatott marad náluk.

(#27858) flegga92 válasza Tibko8 (#27854) üzenetére


flegga92
senior tag

Lassan egy éve van meg ez a töltő, igaz más márka de ugyan így néz ki és ugyan ez a specifikáció, hetente többször használom, megy vele a DASH a hozzá járó kábelével is. Kicsit lassabb mint a töltés mint a gyári fali töltővel, mert 3,6A-t tud leadni, a fali pedig 4A-t. Ahogy nézem a gyári autós töltő 3,5A-t tud.

(#27859) Tibko8 válasza flegga92 (#27858) üzenetére


Tibko8
senior tag

Az bőven jó. Mennyire melegszik a telefon töltés közben?

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

(#27860) flegga92 válasza Tibko8 (#27859) üzenetére


flegga92
senior tag

Nem szokott, pedig a saját kocsimban a klíma se megy rá közvetlenül.. Míg 2A-es sima töltőt használtam jobban melegedett. A töltő sem meleg túlságosan.

(#27861) TomMusic válasza emeron (#27857) üzenetére


TomMusic
őstag

Köszi, megfontolom! :K

Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbálom a lehető leghosszabbra nyújtani.

(#27862) sutszi válasza Rick4 (#27856) üzenetére


sutszi
veterán

Láttunk már olyat, hogy egy bizonyos terméket, ebay-es storeból olcsóbban megkapod mint a gyártótól...főleg kínai forrás esetén.
Pl. Thinkpad hűtést kérdezd meg mennyi szervizből, aztán nézz ebay-re.

Szóval azért mertem csak berendelni, mert top rated seller, sok értékelés, és azokat átnézve is jónak tűnt a dolog és OEM O+ autós töltőként van árulva... Kockázat mindig van, de azért több mint 10 ezer vagy 3500, az nem mindegy.

De ha megjött akkor beszámolok róla, hogy mennyire érte meg vagy sem.

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#27863) Rick4 válasza sutszi (#27862) üzenetére


Rick4
félisten

Ha oneplus töltőt veszel, akkor nincs gond, épp most veszek 3 db oneplus 6-ot, darabját 389 dolcsiért, de ez ugyanaz amit máshol is meg tudsz venni, nem csak egy hasonló termék. Csak arra szerettem volna utalni, hogy egy dolog ugyanazt máshol olcsóbban, vagy egy egész más terméket megvenni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27864) jubilleum


jubilleum
senior tag

sziasztok,

Kaptatátok már szét ezt a telefont? :)
Összetörtem a kijelzőmet, és szeretném kicserélni.
Viszont az alaplap alatt van egy nagy fekete matrica 6 db lyukkal.
Ez az új kijelzőben nincs ott.

Tudjátok hogy mi ennek a matricának a feladata? Van egy két tippem de nem vagyok benne biztos.

(#27865) snyper990 válasza Rick4 (#27863) üzenetére


snyper990
őstag

És ha neadjisten szervizelésre kerülne a sor, rájössz majd, mennyire igazad van

(#27866) Kindar


Kindar
tag

Sziasztok,

Egy kis élménybeszámoló a csodálatos Lengyel márkaszervizzel kapcsolatban:
Mint korábban írtam ahogy sokaknak, nekem is elkezdett a kijelző kiesni a telefonból (jobb felső sarkon elengedte a ragasztás és mozog a házban). Nyitottam egy ticketet, gyártó felvette a kapcsolatot, elfogadták a bejelentést, és jött a futár. 1 nap alatt kiért a telefon a Lengyelekhez és fél nap múlva jött az ajánlat, kijelzőcsere 30.000 HUF. Az ajánlat mint sokan tudjátok egy automatikusan generált levél, ami leírja, hogy mit cserélnek mennyiért. 5 napon belül válaszolni kell, különben javítás nélkül visszaküldik a telefont. Mivel nem igazán értettem, hogy miért kell egy olyan kijelzőt kidobni és vennem helyette 30-ért egy másikat aminek semmi baja, ezért írtam a levélben található címre. (a levél bátorít is rá, hogy bármi kérdésed van oda írhatsz)
3 nap elteltével nem érkezett válasz, így megint írtam, valamint az 5. napon ismét. Egy hét múlva érkezett válasz, amiben elnézést kértek a késői válaszért. Megírták, hogy ha nem kérem a javítást, akkor is ingyenes a szállítás, valamint a másik két kérdésemet felteszik a "technikusnak" és amint kapnak választ, megírják. A kérdések azok voltak, hogy miért kell kijelzőt cserélni ha csak a ragasztás engedte el a kijelzőt, valamint mennyi lenne egy USB C csatlakozócsere ha úgy döntök, hogy cseréltetem a kijelzőt és már úgyis szét van szedve...
Eltelt 10 nap, mialatt ismét háromszor írtam, hogy legyenek kedvesek válaszolni, de semmi, ellenben ismét megkaptam az ajánlatot a kijelzőcseréről a rendszertől. Mivel már lassan egy hónapja nem volt telefonom és válaszaim sem így nem kértem a javítást. A válaszomat követően 2 nap múlva itthon volt a telefon... Szóval ennyit a márkaszervizről. Jó telefon, csak ne legyen semmi baja.
És most ebből adódóan lenne egy kérdésem. Tudnátok e ajánlani valami olyan tokot, ami a kijelző szélén is felfekszik, kicsit jobban mint a gyári slim tokok (pl sandstone)? Mivel még éppen csak mozog a kijelző nem szedetném szét itthon, inkább bepróbálnék egy olyan tokot ami ott tartja fixen a helyén és nem engedi tovább felválni a ragasztást.

(#27867) Csorbi válasza Kindar (#27866) üzenetére


Csorbi
addikt

Biztos ami biztos, ezt a sztorit a levelezésekkel, időpontokkal megjelölve küldd be az OP HQ-nak. [link] Külön kiemelve a kommunikációból fakadó hiányosságokat.
Kérlek tudasd velünk a végkifejletet. :R

[ Szerkesztve ]

(#27868) Aljasvip válasza Kindar (#27866) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Én beszéltem hazai "kínaitelefon szervízzel" (most így hirtelen nem tudom melyik volt, aki vállal OP javítást).
Alapvetően 6k az újraragasztás díja, de az a baj, hogy ez a ragasztás csak az egyik irányba könnyű. Ha le akarod feszegetni a régi kijelzőt, akkor elég esélyes, hogy eltörik az AMOLED panel.
Hőlégfúvóval (melegítés után súllyal lenyomás - direkt rákérdeztem) nem érdemes próbálkozni, mert a kijelző szenvedheti kárát.
Használni ugyanúgy lehet a telefont tovább, és mondták, ha már csak kis részén tartja a ragasztó, akkor keressem majd őket.

Én ennek hallatán nem is küldtem lengyel szervízbe, ott se okosabbak - mint kiderült a te esetedből is :(

(#27869) Kindar válasza Csorbi (#27867) üzenetére


Kindar
tag

Gondoltam rá, hogy megírom nekik, de sok hasznot nem várnék tőle, éppen elég volt "levelezni" a szervizzel.
Többek között azért is gondolom így, mert amikor a gyártó felvette a kapcsolatot a ticket miatt, ott is volt kérdésem a javítással kapcsolatban, de válasz nem érkezett csak a csomagfelvétellel kapcsolatos információk... Eladni azt tudnak ha valaki venni akar, de ez a cég már nem más mint egy webshop.

(#27870) Kindar válasza Aljasvip (#27868) üzenetére


Kindar
tag

Nem is azzal van a baj, hogy nem okosabbak, de ha leírnák, hogy "Te paraszt másképpen nem tudjuk javítani, mert törik a kijelző", akkor visszaírom, hogy cseréljétek ki a csatlakozót is és akkor még két évig boldogan használom a telefont, de erre nem képesek. Így marad a tok, ha találok valami normálisat. 30 pénz nem kevés, de semmi bajom a telefon teljesítményével és a 30 kevesebb mint 180 egy újért.

(#27871) kkltuska


kkltuska
újonc

Sziasztok!

Van egy oneplus 3-as telefonom, de a héten megjött a 6os. Mennyiért lehet most eladni a hármast?
Jó állapotban van, szilikon tokkal, üvegfóliával, minden gyári benne. Kb 2,5 éve vettem ( de a számlán tuti rajta van).
Annyi probléma van vele, hogy a beszédhangszóró halkabb lett. Úgy olvastam lehet ezt szoftveresen is javítani, de a gyártótól nem érkezett ilyen, én meg nem álltam le vele mókolni. (Erre mi most a legjobb megoldás? )
Esetleg a töltőjét cserélném el az újra, mert az újat már A típusú töltővel kaptam átalakítóval, de az úgy nekem nem jön be.
Ja és a füles már kuka.
Előre is köszi a segítséget.

(#27872) DamianB válasza sutszi (#27862) üzenetére


DamianB
őstag

Pont jó a téma én is most gondolkodok hogy be rendeljek e egy GB től egy OP6 ot nekem 105k alá jött ki vagy 6T a gyártótól .
Az OP3T sztorim véget ért totál kár 331 euro minusz 25 euro a kártérítésem.

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#27873) Rick4 válasza DamianB (#27872) üzenetére


Rick4
félisten

Hogy jön ki a 6-os 105K alá?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27874) Rick4 válasza snyper990 (#27865) üzenetére


Rick4
félisten

És pont fölötted írják, hogy mennyire nem biztos az a gyári gari sem. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27875) DamianB válasza Rick4 (#27873) üzenetére


DamianB
őstag

Sztem mert LVL 6 szinten vagyok GBn és onnan kaptam egy kupont .
Ma este már mindenképpen megrendelem valamelyiket . Csak azt az egy hónapot nagyon nincs kedvem kivárni . Valószínűleg 6T lesz .

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#27876) snyper990 válasza Rick4 (#27874) üzenetére


snyper990
őstag

Ja, mert egy garancián túli javításra felajánlották a sztenderd megoldásukat. A mocskok.
Azt aláírom, hogy a különleges esetek kezelése mehetne olajozottabban, viszont garanciális javításról rosszat itt még nem emlékszem, hogy olvastam volna.
De neked legyen igazad, remélem bejön a dolog. Csak készülj fel arra az esetre is, ha esetleg mégsem.

[ Szerkesztve ]

(#27877) Rick4 válasza snyper990 (#27876) üzenetére


Rick4
félisten

Hol írta, hogy garancián túli javítás? :U Amúgy meg sokadik onepluson vagyok től nagyjából tudom, mi hogy megy, nincs ezzel baj.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27878) Macika66 válasza Rick4 (#27873) üzenetére


Macika66
addikt

A 6/64-es most pedig annyi...

(#27879) Rick4 válasza Macika66 (#27878) üzenetére


Rick4
félisten

Pénteken vettem 3 darabot, nem annyi. :D 389$ az ár, és sehol sem adnak 270-ért $-t..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#27880) ToniSlow


ToniSlow
senior tag

Sziasztok,

Amennyiben van köztetek Telekom előfizető, és aktiválva van a 4G Hangra keresztelt VoLTE, akkor van lehetőség a használatára annak ellenére hogy a Telekom által támogatott készülékek listáján értelemszerűen nem szerepel a Oneplus, továbbá a Oneplus átal sem támogatott hivatalosan a VoLTE a Telekom HU szolgáltató esetében. Az eredeti leírást itt találjátok, teljesen értető, nincs különösebb trükk benne. Mivel alapvetően OP5/5T és OP6-hoz készült a leírás, így a Telefonica_UK_Commercial és a India-VoLTE-Vodafone profilt nem fogjátok megtalálni (készülékenként mások az előtöltött szolgáltatói profilok), visont az OP3-ban megtalálható Commercial-VDF profillal is tökéletesen működik a Telekom VoLTE szolgáltatása.

(#27881) UberMutant válasza ToniSlow (#27880) üzenetére


UberMutant
őstag

és aktiválva van a 4G Hangra keresztelt VoLTE
ezt ki és hol aktiválja?

(#27882) ToniSlow válasza UberMutant (#27881) üzenetére


ToniSlow
senior tag

A szolgáltató aktiválja. Ha üzleti előfizetés akkor a kapcsolattartón keresztül lehet kérni, ha lakossági akkor az ügyfélszolgálaton.

[ Szerkesztve ]

(#27883) snyper990 válasza Rick4 (#27877) üzenetére


snyper990
őstag

Hol írta, hogy nem?
Egyébként csak sejtem, mivel garanciális hibákkal egyáltalán nem szoktak szarozni, továbbá tudtommal épp a napokban telt le az utolsó eladott példányok garanciája is

(#27884) ilyr válasza ilyr (#27823) üzenetére


ilyr
tag

Újabb érdekes megoldás az "undorító" (ízlés kérdése) notch megoldások helyett... :)

(#27885) zhata válasza ilyr (#27884) üzenetére


zhata
senior tag

Kíváncsi leszek, hogy a csúszka (amit persze állandóan babrálni fog a tulaj), mennyi idő alatt romlik majd el.

(#27886) Piloss válasza ToniSlow (#27880) üzenetére


Piloss
senior tag

Te magad kipróbáltad? Reboot után nálam visszaáll a törölt profilra, bármit csinálok

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

(#27887) ToniSlow válasza Piloss (#27886) üzenetére


ToniSlow
senior tag

Szia,

Igen én is használom. Furcsa mert pont azért törlöd ki a profilt hogy ne tudjon arra visszaállni. Mi volt az eredeti profil?

(#27888) szpali válasza zhata (#27885) üzenetére


szpali
addikt

Ez alapján elég sokat

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#27889) zhata válasza szpali (#27888) üzenetére


zhata
senior tag

Pont ettől tartottam.
Közlekedési eszközön utazva gyakran látok olyan utasokat akik kezdettől fogva babrálják a készüléküket. (Pl. percenként többször is ki-be kapcsolgatják, stb.) Ezt figyelembe véve hasonló számot vélelmezhetek a csúszka mozgatását illetően is, és nem csak utazás alatt.
De ha csak parcenként egyetlen egy csúszka mozgatást is feltételezünk, akkor az is évi több,mint fél millió.
[Tudom, tudom (éjszaka) nem annyit.]
De ez a szám nem "laboratóriumi körülményeket" tételez fel.

(#27890) Piloss válasza ToniSlow (#27887) üzenetére


Piloss
senior tag

Kis korrigálás az előző kommentemhez

OEM_Overseas_CDMA-Commercial volt az eredeti, ami el is tűnt , de ezután mindig visszaáll a OEM_Overseas_NoCDMA-Commercial profilra, bármire lövöm át

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

(#27891) ilyr válasza zhata (#27889) üzenetére


ilyr
tag

Ha kényszerbetegségben szenvedsz és nem tudod megállni a telefonod felesleges csattogtatása nélkül, illetve nem valami máson töltöd ki a kényszered, akkor miért csodálkozol, ha idő elött tönkremegy? :) Ez nem a telefon hibája, hanem azé aki úgy használja.

(#27892) ToniSlow válasza Piloss (#27890) üzenetére


ToniSlow
senior tag

Azt torold. Amugy erdekes nekem is igy volt, pedig nalunk nagyon nincs CDMA halozat.

(#27893) zhata válasza ilyr (#27891) üzenetére


zhata
senior tag

Nem magamról beszéltem. Észrevehetted volna. Ülj vissza, egyes.

[ Szerkesztve ]

(#27894) Piloss válasza ToniSlow (#27892) üzenetére


Piloss
senior tag

Elvileg most már jó, de ugyanúgy levált 3G-re, pedig az előfizum Volte képes. Mindegy, csak mint érdekességképp próbáltam mert alapvetően custom romot használok.

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

(#27895) ToniSlow válasza Piloss (#27894) üzenetére


ToniSlow
senior tag

Van volte ikonod a térerő ikontól balra? Ha nincs, és vissza is vált 3G-re akkor nincs aktiválva a szolgáltatás szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#27896) jeriko2 válasza kkltuska (#27871) üzenetére


jeriko2
tag

Most hétvégén javasolta valaki, tisztítsam meg a hangszórót. Egy kis darab szigetelőszalagot tettem rá, többször rányomtam, lehúztam. Szemre nem szedett ki semmit, de drasztikusan hangosabb lett a készülék, nem is értettem, mitől ennyire durván hangos (előtte zajosabb utcán nem tudtam vele beszélni).
Egy próbát szerintem megér.

(#27897) ilyr válasza zhata (#27893) üzenetére


ilyr
tag

Én se rólad beszéltem, hanem általánosságban... :) Visszaülhetsz te is...

(#27898) sztomasso


sztomasso
csendes tag

sziasztok, a mai napon kész katasztrófa
kezdődött úgy hogy a telefonon guest üzemdban akartam használni, de megfagyott. sebaj mondom akkor ujrainditom, de semmi ugyanugy befagyott, próbáltam ezt azt, végül a factory resetnél maradtam.
eltartott vagy másfél óráig is, gondoltam hagyom még egy darabot. mire megnéztem megint tök fekete volt, azóta se kép se hang :( nemreagál se töltésre se semmire, próbáltam ezt a 30 másodpercig lbekapcsológombot lenyomva tartani majd töltőre dugnit is de csak egyet rezgett. totál megöltem a telefont? most fogom megpróbálni a hard brickre írtakat hátha. azért is kérdezem mivel formatálás közben merülhetett le, van rá esély hogy helyepofozzam?
köszi előre is,
Tomi

(#27899) t181 válasza sztomasso (#27898) üzenetére


t181
senior tag

Szvsz amíg ad ki valamilyen életjelet, vissza lehet hozni.
Fehér LED világít?
Próbáld meg úgy indítani, hogy valamelyik hangerőgombot nyomod közben.
Kétféle Unbrick csomag van fent xda-n, az egyik pár száz megás, a másik pedig emlékeim szerint kb másfél GB. A kisebbikkel nekem nem sikerült anno lelket verni a telómba, csak a nagyobbik csomag segített.

Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4

(#27900) Piloss válasza ToniSlow (#27895) üzenetére


Piloss
senior tag

S8-ba átrakva a SIM-et tökéletesen működik, én se értem.

We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.