Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
Nekem ismét kezdi, hogy feltöltés után órákig 100%-ot mutat az akku, majd később elkezdi a Titanicot játszani és hirtelen elkezd merülni, végül gyorsan kikapcsol kb. 18-20% körül...
Gyaluval ez helyrehozható? Egyszer itt olvastam, hogy kikapcsolt állapotban kell tölteni 8 vagy 10 órát, majd pont le kell húzni a töltőről időben. -
PartyShan
aktív tag
válasz Cabrio #27754 üzenetére
Igen volt már róla szó. Idézem a kollégát, akinek ez volt a baja.
"Leírom, hátha valakinek jól jön.
Az volt a problémám, hogy 15%-nál fogta magát és kikapcsolt a telefon, mindenféle figyelmeztetés nélkül. Azt írta, hogy teljesen lemerült. Feltöltöttem max-ra és ezt eljátszotta újra.
Olvastam, hogy másnak is volt már ilyen 7-8%-nál, volt akinek 50-nél.
Az egyetlen megoldás ami működött (OnePlus fórumon találtam):
1. Hagyd, hogy teljesen lemerüljön a telefon és kikapcsoljon
2. Rakd fel a töltőre és ne kapcsold be
3. Töltsd 6 órán keresztül (ne többet és ne kevesebbet)
4. Vedd le a töltőről és kapcsold be
Ez a hivatalos újrakalibrálás root nélkül, azóta tökéletesen működik. Javasolt, hogy ezt csináld meg 3x, de 1x is elég volt." -
HSM
félisten
válasz kurucz7 #27758 üzenetére
Csináltam belőle 3T verziót is.
Nem próbáltam még 5.0.6-on (5.0.3-on vagyok még mindig, fun fact, 130 nap feletti üzemidővel ), de nem hiszem, hogy lényegesen változott volna az energiatakarékossági rész. Legrosszabb esetben nem lesz olyan hatékony a script, kevésbé rossz esetben visszajelzi, hogy nem sikerült alkalmazni, jó esetben pedig minden gond nélkül fog menni. Szóval, szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni.
Mindenképpen a "Öntesztelős, folyamatosan futó script" verziót próbáld a logout írásom aljáról.Majd a 9.0-s update-nél kell alaposan újra ránézzek, ott már lehetnek nagyobb módosítások a motorháztető alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madoc
veterán
Félreértessz. Nem kell bemutatni. A Magik-et 1,5-2 éve használom, mindennel működik a hide amivel próbáltam csak az Nkm földgáz appal nem.Használom az Otp, és a K&H Netbankját is gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
PistiSan
addikt
Nekem LineageOS fut gyári ROOT-al, szóval nálam a Magisk nem játszik így, viszont nagyon felháborodtam azon, hogy egy földgáz diktálós app nem fut root mellett? Miért?
A K&H mobilbank, és a benne lévő mobiltárca telepítése utáni első indításnál jelzi, hogy rootolt a készülék, el kell fogadnom hogy tisztában vagyok vele, utána minden működik.
Ha egy ilyen kaliberű alkalmazást van lehetőség root mellett is használni, akkor nem értem egy gáz diktálásban hol van a nagy biztonsági veszély. -
zhata
senior tag
válasz PistiSan #27767 üzenetére
A Raiffeisen banki applikáció sem törődik azzal, hogy rootolt-e a készüléked, vagy nem. Föl nem tudom ésszel fogni ezt az új módit, bízzák csak nyugodtan rám, hogy root-tal, vagy anélkül használom.
Van egy olyan sejtésem, hogy az ilyen applikációk mögött rejlő gyenge és támadható háttér miatt teszik meg ezt a lépést. -
krisztosz89
csendes tag
Sziasztok!
Gyári tokot keresek megvételre Oneplus 3 telefonhoz.
Bamboo vagy black appricot első sorban, de bármilyet megnézek ha akad.Kérlek mailben bombázzatok, a krisztian.gyulai(KUKAC)gmail(PONT)com címen képpel & árral.
Nagyon köszönöm!
Krisz[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Budapesten nem igazán találtam tokot, meg kijelzővédőt ezeken kívül:
tok
kijelzővédő.
Valakinek valami (esetleg bevált) tipp?
Ez lenne ám a király, de elég esélytelennek tűnik beszerezni: [link]Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
HSM
félisten
válasz TomMusic #27771 üzenetére
Nekem fólia ilyen van rajta: [link]
Nagyon jó minőségű, nem ront a képminőségen, viszont elég nagy részt nem fed le a két szélen (ugye a hajlítás).
Tokból nekem ilyenből kettő is van a családban [link], szeretjük, nagyon jól véd és praktikus is, az ára is nagyon kedvező, viszont sajnos eltart pár hétig, mire megérkezik. Ez olyan tok, hogy kis háromszögbe hajtható, és akkor fektetve meg is tartja a telefont, pl. videót nézni nagyon jól jön.[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
Ilyesmi tokon én is gondolkodtam, de maradok szerintem a Spigen toknál, feltéve hogy be tudom szerezni. Azon izgulok majd még, hogy az üvegfólia és a tok ne vesszen össze. (Apropó, nincs ilyen eladó üvegfóliád? )
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Tibko8
senior tag
válasz TomMusic #27776 üzenetére
[Tok]
Ez nem felelne meg olcsóbban? Nekem ilyen van és semmi probléma vele.
Üvegfoliat pedig direkt olyat rendeltem ami nem er le a kijelző széléig teljesen, mert a tok felnyomja. [Üvegfolia]
Mivel most rendeltem nálam van 2 meg ami a telefonon van. Ha kell akkor írj rám. Most egyenlőre ez a 2 csak porosodik. Tartalékba vettem.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
TomMusic
őstag
Na most hogy végre tudom használni az új nanoSIM kártyámat, illetve sikerült tokot és üvegfóliát szerezni (köszi Tibko8!), végre belaktam a telót. Hát eszméletlenül tetszik!
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz PartyShan #27782 üzenetére
Köszi!
Bár most éppen azzal szenvedek, hogy a LED értesítő nem akar működni. Szóval ha jön üzenet FB Lite-on, vagy Skypeon, nem jelzi.
Viszont a töltést jelzi.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Na végül maradtam a Light Manager-nél.
Más:
Átállítottam a készülék nyelvét angolra, mert elég gáz a magyar nyelvű menü. Viszont így a gépelés is angolra állítódott be. Azt meg lehet adni valahol, hogy magyar legyen? Szóval ha elkezdem gépelni, hogy "időjárás", akkor ne az legyen hogy "idojaras"..Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
norbert1998
nagyúr
válasz UberMutant #27788 üzenetére
fleksy
-
TomMusic
őstag
válasz UberMutant #27788 üzenetére
Ezt azóta javították? Valahogy nem túl bizalomgerjesztő.
-
TomMusic
őstag
válasz UberMutant #27791 üzenetére
Csak egy kérdés volt.
-
TomMusic
őstag
válasz UberMutant #27791 üzenetére
Viszont köszönöm szépen a tippet, fel is raktam, egyelőre nagyon tetszik.
-
őstag
Nem ide törölhető.
[ Szerkesztve ]
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Aljasvip
senior tag
A kíváncsiság kedvéért megnéztem, hogy most mennyiért számítanak be OP3-at. Ha mondjuk 100€-t adnak, akkor számomra megfontolandó a váltás 6T-re.
De a teljesen hibátlan telefonért 40£-ot ajánl fel nekem a rendszer. Majdnem hátra borultam a székkel, és nem a nevetéstől. De ahogy néztem az újabb telefonok is eléggé leértékelődtek.
Nektek is hasonló árat dob? -
Aljasvip
senior tag
válasz TomMusic #27797 üzenetére
Megnyugtató, hogy ilyen korán reggel is humoránál van a topik.
Gondoltam nem én vagyok az egyetlen, aki emlékszik, hogy fél éve még 148£ volt a beszámított értéke, nem a ~negyede.
Nem vártam csodát, mint írtam, 80-90£ korrekt lenne a telefonért, de nem 40.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest