Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Lineage os tud olyat hogy híváskor a kapcsolat létrejöttekor rezzen egyet? (Amikor elindul a mp számláló)
Tegnap tettem fel, ma nagyjából belaktam a telefont és híváskor feltűnt hogy valami hiányzik. Összevissza keresgettem már de sehol nem találom. Ha tud ilyet merre rejtették el a fejlesztők?"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
ToniSlow
senior tag
válasz Freeman007 #28501 üzenetére
Szia,
Én úgy emlékszem hogy a telefon app beállításai kozött kell lennie.
-
Freeman007
senior tag
válasz ToniSlow #28502 üzenetére
Szia, igen én is ott kerestem de nem találtam. Feltehetőleg a stock gapps miatt két tárcsázó app van most fent, az egyiket tiltottam és ami maradt abban nem találtam, most hogy újra engedélyeztem, abban megtaláltam, bekapcsoltam, de nem működik. Pedig abból a telefon appból indítottam a hívást ahol be tudtam kapcsolni.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
L4mie
veterán
sikerült valakinek megoldani, hogy nem működik az értesítő led gmail e-mail bejövetelekor?
9,0 ról valami hír?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
desigo
senior tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy szervizt ahol foglalkoznak ezzel a márkával?
OnePlus X teló leesett azóta nem éled fel a kijelző.
Rezeg,értesítések jönnek rá,Led világít,újraindul ha kell,töltődik... -
TomMusic
őstag
Olyan szép ez a teló, sajnálom tokban tartani.
De ha leesne és megsérülne, azt jobban sajnálnámÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
pècsimunkás
addikt
válasz TomMusic #28509 üzenetére
Èn is így voltam . Kb 1 èv után levettem a fóliát , kivettem a tokból , nem sokkal kèsőbb kiesett a lyukas zsebemből , össze is tört . Megcsináltattam , azóta is tokban van , ès fólia is van rajta .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz desigo #28506 üzenetére
A legjobb és egyben a legolcsóbb a márka saját szervize lesz. Az előzőben linkelt cégnél a kijelző 32 ezres. Nemrég csináltattam egy 3-ast, 88 eur volt oda vissza szállítva cakk pakk az egész kijelzőcsere, és nagyon sokan vannak jó véleménnyel a szerviz munkájáról, a készülék azóta is hibátlan.
Drágábban "akárkikkel" szervizeltetni nem sok értelme van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ToniSlow
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
fpunto
csendes tag
Tegnap én is feltettem zárt bootloader-re.
A telefon gyökerébe, helyi rendszer frissítéssel.
Eddig nincs panasz rá, teszi a dolgát. -
TomMusic
őstag
Android 8.0.0 Oxygen 5.0.8.
Skype nálatok se mindig értesít?
Hiába írnak, nem értesít, csak amikor belépek látom hogy írtak.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Tibko8
senior tag
Pie community aki használ nálatok értesítési sávban megjelenik a Bluetooth ikon ha bekapcsoljátok?
Nálam akkor sem látni ha bármilyen eszközre csatlakozom.
Zárt bétánál nem volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
snyper990
őstag
Miui annyira át van szabva, hogy arra általánosságokat alapozni nem igazán lehet.
Viszont úgy rémlik, talán valamelyik LOS topikban olvastam hasonlót xda-n, és talán pont a notch-os kijelzőkön lévő, kisebb rendelkezésre álló terület miatt lett így.
Mindenesetre nálam a 3. gyorskapcsoló a Bluetooth, úgyhogy könnyen tudom ellenőrizni. Meg amúgy is többnyire tisztában vagyok a telefonom aktuális állapotával -
HSM
félisten
-
zselijan
csendes tag
Aki felrakta a bétát, azokhoz egy kérdésem. Hogy lehet megváltoztatni, hogy a hangerőgombokra a csengőhang hangereje változzon és ne a média hangereje?
-
snyper990
őstag
Nincs rá LOS vagy valami normális custom ROM? Talán megérne egy próbát.
(#28528) zselijan: Tudtommal sehogy, ha jól emlékszem ez is Pie újítás.
Nekem pl. jobban tetszik így, nincs olyan gyakran szükségem a csengőhang hangerejének megváltoztatására (max. némításra), viszont azt nem szerettem, hogy a Bluetooth hangszórómon nincs hangerőszabályzó, így mindig meglepetés volt, hogy éppen milyen hangerőn fog megszólalni -
snyper990
őstag
Anyukámnak van egy Redmi 4x-e. Remélem, a 8-as és 9-es verzió óta kicsit gatyába rázták a Miui-t, mert abban annyi fölösleges, kiirthatatlan app volt, amiket ráadásul Play áruházon kívülről frissített, plusz annyira erőszakolta volna a Mi-fiók regisztrációt, hogy már nekem lett belőle elegem, pedig nem nekem kellett vele együtt élnem. Úgyhogy raktam rá LOS-t, nekem sokkal szimpatikusabb. Persze nem volt egyszerű a bootloader nyitás, meg a TWRP sem az igazi, szóval megvannak annak is a hátrányai, megértem azt is, ha valaki inkább nem kezd bele
-
norbe74
csendes tag
Alkalmazások, Alkalmazáslista, Gmail, Tárhely, Gyorsítótár törlése, Adatok törlése
Ezután jobb felső sarok 3 pötty frissítések eltávolítása, majd Play áruház frissítés.
Ha ezután sem működik akkor az Adatok törlése után Alkalmázás eltávolítása és újratelepítés majd az Értesítések fülön minden legyen bekapcsolva ezen belül E-mail itt is minden be kivéve a Ne zavarjanak mód majd alkalmazás további beállításai, e-mail címed, Értesítések mind, Értesítések a beérkezett üzenetekről mind pötty
Természetesen a LED értesítés alapból be legyen kapcsolva.
Nekem se volt értesítő LED, de mióta ezt így megcsináltam azóta működik, remélem neked is fog. -
HSM
félisten
válasz snyper990 #28532 üzenetére
Mi fiókot csináltam, azt ez is kéri, de semmi felhős marhaságukat nem használom. A sok felesleges app is pipa, de a nagyját ki lehetett a 10.3-ban már lőni, ne legyen jogosultságuk garázdálkodni, helyettük a legtöbb esetben van normál Play-es alternatívám, szerencsére.
A bootloader nyitást elsősorban az adataim védelmében nem szeretem megejteni, ha nem feltétlen szükséges, ha elvesztem a esetleg a telefont, céges és privát adatok ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe.
Amúgy azért így is érződik, hogy mennyire más világ. Az OOS alatt végig azt éreztem, a telefon van értem, és próbál úgy működni, ahogy én szeretném, próbál a lehető legjobban kiszolgálni. Az új alatt meg inkább a küzdelem volt az első élmény, hogy hagyjon már engem békén a számomra teljes felesleges erőltetett marhaságaival... Most már ez is be lett állítva, hogy nagyjából engem szolgáljon, de azért kellett ehhez jópár menet és hét.
-
L4mie
veterán
-
plejik
addikt
-
overland
aktív tag
Sziasztok,
utángyártott éritőpanel kompletten kerettel, jó minőség? Cserélt már valaki?unatkozó okoskodó okostojások kíméljenek!!
-
ToniSlow
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #28543 üzenetére
Adatvesztés nélkül lehet frissíteni az előtte lévő bétárol?
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
dbius
veterán
válasz Tibko8 #28544 üzenetére
Azért csak óvatosan! előtte ments le mindent a készülékről.
Nekem is open beta volt fent +magisk, root és mindent gyalult, mivel frissítés után nem tudta a titkosított adatokat kiolvasni.
Azaz a frissítés látszólag hiba nélkül lezajlott, majd az újraindítást követően kiírta, hogy nem sikerült a titkosítást feloldani, és formázni kell mindent. Na ekkor legyalult mindent.
Kíváncsi vagyok ez a második pie verzió az előzőre rámegy-e - nálam - gyalulás nélkül.
-
snyper990
őstag
Gondolom nem gyári recovery van fent. Azt frissítetted, mielőtt rátoltad az új romot?
Én pl. TWRP-vel elég sokat szívtam a múltkor egy Xiaomi Redmi 4X-en, mivel frissítés után kétszer is elszállt a gapps, használhatatlanná téve a telót. Mindezt úgy, hogy azelőtt semmi gond nem volt frissítések során. Azóta jött ki új TWRP, de majd akkor fogom kipróbálni, ha kijön a LOS 16 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest