Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5201) junior11 válasza ΞΔGLΞ (#5200) üzenetére


junior11
veterán

Az utóbbi időben úgy viselkedett, mint az időjárás, egyik héten szapulta a W10M-t, Xiaomi-t akart, aztán fordítva, szerintem maga sem tudta, mi legyen tovább, de aztán mégis hű maradt a Windózhoz. :D

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#5202) ΞΔGLΞ válasza junior11 (#5201) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A franc, aki egy forintot is adna (már) ennek ez elcseszett cégnek.
Én jó sokat fizettem már 2010 óta, mindig reménykedve és bízva bennük, de többet nem leszek HÜLYE! :D

(#5203) Cooley18 válasza Zoliee (#5199) üzenetére


Cooley18
aktív tag

Kinek, mi. Nekem az egyetlen dolog, ami hiányzik az a Messenger appból a hívás funkció, de azt is túlélem, mert ott a Skype. Viszont mint mondottam volt, a következő telefonom vagy egy olyan vindózos lesz, ami képes asztali appokat is futtatni, és még stabil is, vagy ha azt is elszarja az MS, akkor átpártolok az almások táborába jobb híján.

@zsoltzsolt (Pycee): Ennél sem lehet sajnos. Ragasztott, úgyhogy csakis egyben lehet cserélni kijelzőstől, digitizerestől, üvegestől. Ennek köszönhető az "eszméletlen" ár.

(#5204) Pycee válasza Sztyepadzso (#5197) üzenetére


Pycee
tag

Köszönöm!
Az a helyzet, hogy több helyen is érdeklődtem és mindenhol egyben akarják cserélni, pedig lehet kapni (már van is) hozzá csak a "lapot". Láttam is róla egy youtube-os videót, hogy hogyan kell csinálni. Az az igazság (bár nem vagyok ügyetlen), hogy jobb szeretném, ha olyan csinálná, aki ért is hozzá!
A lényeg az, hogy ki lehet cserélni csak a szervizekben nem pazarolnak időt erre, mert jobb ha az egész ki van cserélve egyben!

Pycee

(#5205) ΞΔGLΞ válasza hroberto (#5177) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ma nekem kétszer is csinálta ezt, vagy ötször nyomtam rá, mire észhez tért.
Bár lehet többször is csinálná, alig van a kezemben ez a szar és akkor is szívat. : D
Valamit nagyon tudnak ott az MS-nál, hogy kell tönkrebaxni totálisan egy frankó készüléket. O_o :@

(#5206) ΞΔGLΞ válasza ΞΔGLΞ (#5205) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Annyi még, hogy kb 5-10 perc "pihenő" után, újra és újra alig reagált a bekacs gombra, de egy restart most úgy néz ki helyrerakta. Kíváncsi vagyok meddig marad így...Ez az egyik legidegesítőbb bug. :/

(#5207) Gymnova81 válasza sum-blink (#5171) üzenetére


Gymnova81
tag

Micsoda velős megfogalmazás volt ez ellenérvként a hozzászólásomra. Gratula..... :C
Nyílván a mellékelt példák és az előttem /utánam hozzászólók is azt mutatják tévedek. Sajnos nem.

[ Szerkesztve ]

(#5208) laccy88


laccy88
senior tag

Mostanában szereti nem jól szabályozni a képernyő fényerejét.. kollégám 650-e szintén.

(#5209) turbulencia8


turbulencia8
őstag

Neha fol kell raknom a Vibert (pl. Egyiptomban csak az mukodik 3g-rol), de eleg tragikusan mukodik. Hanghivas vegen neha csak ujrinditassal lehet lerakni, valamikor nem nyitja meg a csevegest stb. Alig varom, hogy hazaerjek es toroljem a francba, a Whatsapp fenyevekkel stabilabb.

(#5210) BB9000 válasza Pycee (#5204) üzenetére


BB9000
senior tag

A szerviz nem rosszfejségből nem vállalja az üvegcserét. Túl kockázatos. 10 ből 2-3 akkor is eltörik szétmelegítéskor, ha a legprofibb szervizes a lehető legügyesebben csinálja. Nem bénaságból, hanem mert a belső feszültségek láthatatlanok.
Ha pedig csere közben eltöri a telefonod fő alkatrészét a szervizes, akkor te joggal várhatod el, hogy saját zsebből pótolja azt. 10 ilyen cserén X ezret bukik a szerviz, (X>60) amellett, hogy 5-6 óra munkaidő is elmegy a cserékkel.
Ha a szerviz oldaláról nézed a dolgot: bejön az ügyfél és azt kéri, hogy dolgozzanak/dolgoztassanak 5-6 órát úgy, hogy a végén ráfizethessenek X ezret. Tán így már érthető, hogy nem vállalják be.

(#5211) Pycee válasza BB9000 (#5210) üzenetére


Pycee
tag

Igen. Azt értem és tisztában vagyok vele, hogy nem "rosszfejségből" teszik ezt. Csak érdekesnek találom azt, hogy lehet kapni külön ezt az üveg lapot, és láttam a neten már nem 1 sikeres szétszedést, összerakást. Ráadásul nem biztos, hogy echte hozzáértők csinálták. De a szervízben meg sem említik, hogy van ilyen lehetőség. Persze őket köti a szabályzatuk, meg sok minden más...
Csak érdekes.

Pycee

(#5212) hroberto válasza turbulencia8 (#5209) üzenetére


hroberto
veterán

Én is utáltam a Vibert, de sajnos kis hazánkban jóval népszerűbb a WhatsApp-nál, ezért voltam kénytelen használni és szopni vele. Ahogy írtad, sokszor csak a soft resettel lehetett letenni.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5213) hroberto válasza ΞΔGLΞ (#5205) üzenetére


hroberto
veterán

Én egyenlőre a fiók mélyén pihentetem. Még nem döntöttem el, hogy eladom-e vagy sem. De használni egy darabig nem fogom, annyira megutáltatta magát a végén...

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5214) ΞΔGLΞ válasza hroberto (#5213) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szinte nem is használom, de amikor tényleg telefonálni szeretnék, akkor a képembe nyomja ezt, hogy értékeljek.
Persze ez sem a készülék hibája, hanem az MS baromsága, vagyis a rendszeré. Komolyan, mintha direkt azon lennének, hogy kihozzák a felhasználót a béketűrésből! A normális az lenne, ha az áruházban barangolok és akkor kérdezné meg valamikor, de egy sürgős, vagy rosszabb esetben, mentő etc...hívásakor ez egyszerűen nonszensz, ha kis időre is, de feltartják ilyen faszsággal a tulajt!

[ Szerkesztve ]

(#5215) ZavaBalazs válasza ΞΔGLΞ (#5214) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdőt.

értsd: ha nem úgy van beállítva a privacy - feedback & diagnostics menüpontban, hogy sose kérjen visszajelzést, akkor honnan kéne tudnia a rendszernek, hogy téged ez zavar? :)

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5216) ΞΔGLΞ válasza ZavaBalazs (#5215) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Most gondolod, hogy újat írtál nekem? :) és mindjárt ehhez egy másik kérdés...

Szerinted ez így rendben van?
Ha nem totál hülyék kódolnák ezt a rendszert, akkor (ha már olyan fontos) használat után illene megjelennie egy ilyen kérdésnek, nem előtte.
Értsd: Erről szólt az fenti írás.

[ Szerkesztve ]

(#5217) ZavaBalazs válasza ΞΔGLΞ (#5216) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

hát, figyelj, én nem is emlékszem már, hogy ez pontosan mikor és hogy kér véleményt, annyira régen nem találkoztam vele, mivel első dolgom volt kikapcsolni. bár tény, hogy ha kikapcsolja az ember, akkor nem lehet dőlt betűs, félkövéres önfelkúrós panaszposztokat írni róla, de hát valamit valamiért.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5218) bnoe


bnoe
tag

Én szőke női újoncként nem akarok beleszólni a nagyok vitájába, csak azt tapasztaltam, hogy insider preview ringen stabilabb a rendszer, gyorsabban javítják a hibát ( hamarabb lesz í betű, korábban kapsz olyan skypeot ami nem írja ki 2 perc után hoppá hiba történt) gyakrabban frissítenek DE ha ezt használod, vagy bármelyik ringet a véleményezést kikapcsolni nem tudod. ☹

(#5219) N€T0X|N válasza ZavaBalazs (#5215) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Ebben az a szépséghiba, hogy engem is b@szogat néha ilyenekkel a rendszer, pedig ki van(!) kapcsolva a visszajelzés (legutóbb a térképeknél jött elő, nem pont életbevágó dolog, de pl. ha kamerával kéne lekapni valamit pillanatok alatt, akkor számít és olyan is volt már). :U Mondjuk együtt tudok élni vele, engem nem nagyon érintenek szerencsére az itt előforduló általános zavaró dolgok, csak megjegyeztem. :))

Sent from my keyBoard

(#5220) ΞΔGLΞ válasza ZavaBalazs (#5217) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha ennyire nem megy a szövegértelmezés(e), át kell ugrani a hsz-t, vagy többször elolvasni, ha már mindenképp valamit írni, válaszolni akarsz rá, függetlenül attól, hogy van-e értelme, vagy nincs.
Akkor még egyszer és utoljára, aztán többet nem is érdekel ez a része...

A telefont szinte nem is használom, kb 2 hét, vagy több után arra vetemedtem (én marha), hogy telefonálok róla egy gyorsat. A tárcsázót megnyitva (most figyelj és értelmezd) ezt azigen fontost kérdést nyomta képembe még mielőtt bármit csináltam volna, kápis? Ha már kíváncsiak rá, akkor telefonálás, használat után tegye, ne előtte!
Ha nem érted, az sem baj, de hülyeségeket ne hozz már fel, ráadásul félkövéres írás nem is volt, a dőlt betűs részek meg macskakaparás jelleggel bírnak nálam.
Még annyit, hogy én, mint (volt) igazi wp/vérfanja ennek a rendszernek, aki állandóan küldte a feedback-ek sokaságát, amit a sok többivel együtt leszartak és a mai napig leszarnak, vagy diktatórikus módon átírtak, (mert erre is volt példa), szóval meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kikapcsoljam. Nem ezzel volt/van a bajom, nagyon sok sebből vérzik már ez a rendszer, jobb is lenne ha kivennék ezt az egész semmit nem érő feedback részt, egy tárcsázóban meg ott sem lenne, főleg úgy (és most már sokadjára írom), hogy használat nélkül tette fel a kérdést.

Persze ez nem a telefonnak szól, mert ez egy nagyon frankón összerakott minőségi készülék, arról nem tehet, hogy egyre hígabb fost tolnak az ereibe.

[ Szerkesztve ]

(#5221) ZavaBalazs válasza ΞΔGLΞ (#5220) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

köszönöm az aggódást a szövegértési készségem iránt, de szerencsére alaptalan. egy dologban viszont egyetértünk, semmi értelme nincs folytatni a másik mellett elbeszélést. részemről is offolom a témát. ;)

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5222) Sztyepadzso válasza Pycee (#5204) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Az ukránok így tolják:
https://www.youtube.com/watch?v=siuCsN_D4AQ

(#5223) Sztyepadzso


Sztyepadzso
őstag

Hölgyek, Urak,

Nektek a beépített lejátszó lejátsza a hanját a felrakott avi vagy mkv filmnek?

(#5224) Hallosz


Hallosz
senior tag

Sziasztok!

Tavaly ősszel, kb. 18 hónap WP (8.1 & 10) után megváltam a készüléktől. Most kíváncsiságból benéztem, hogy javult-e a helyzet. Ahogy látom nem, és a helyett, hogy javulna, csak botrányosabb lesz. Nem bántam meg, hogy léptem. Van még 2 platform, mindegy melyiket választod, így nem hagynak magadra, mint a W10.
:R

Mert lakni, muszáj.

(#5225) turbulencia8 válasza Sztyepadzso (#5223) üzenetére


turbulencia8
őstag

A beepitett appok csak akkor jatszak le biztosan a tartalmat, ha konvertalva masolod fel fajlokat. A gyari lejatszok helyett filmekhez a CCPlayert javaslom, zenehez meg a CorePlayert, ezek gyakorlatilag minden formatumot lejatszanak.

[ Szerkesztve ]

(#5226) Sztyepadzso válasza turbulencia8 (#5225) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Köszi a választ, tegnapelőtt este végül a VLC-t választottam, az is vitte a dolgokat.
Mir kellene egyébként konvertálnom? Mp4? Gp3?

(#5227) JamesLavelle


JamesLavelle
tag

Ha continuummal a tv-hez kötöm, akkor megjeleníti a feliratot? Mert a telefon kijelzőjén úgy láttam hogy igen (legalábbis az XL), de ez azért érdekelne. Kérdésem még hogy ha HD filmről (mkv) beszélünk, akkor ugyanolyan szép minőségben jeleníti-e ezt meg, mintha mondjuk laptopról játszanám le a filmet?

Köszönöm előre is (a konstruktív) válaszokat!

(#5228) turbulencia8 válasza Sztyepadzso (#5226) üzenetére


turbulencia8
őstag

Bevallom fogalmam sincs mite kovertal az asztali Win10. En a kezdetek ota mellozom a gyari lejatszot, egyedul csengohangot masoltam fol kovertalva, azt szerintem wma-ba alakitotta.
Jameslavelle: emlekeim szerint a CCplayer teljesen jo minosegben jatszotta le az mkv-kat (feliratostul) continuum alatt is.

[ Szerkesztve ]

(#5229) JamesLavelle válasza turbulencia8 (#5228) üzenetére


JamesLavelle
tag

Köszi!
Ha még további tapasztalata van valakinek, megköszönöm!

(#5230) lindisu


lindisu
csendes tag

Készülékem mostanában a következő hibajelenséget produkálja:
- Ha teljesen lemerül, a töltőhöz csatlakoztatva nem töltődik, nem lehet bekapcsolni csak rezeg egyet.
Ezt a rezgést kb. percenként megismétli... :((

Gyári töltőnél és más töltőnél is ugyanez a helyzet.

1 napig nem volt telefonom, pedig töltő volt nálam... Az összes haverom szívta vérem, nem sok választott el attól, hogy rálépjek... :)

Hazaértem és próbaképpen ráraktam a dockolóra és láss csodát elkezdte tölteni...
Persze ezután már a gyári töltője is feltöltötte.... :N

Valaki találkozott már ezzel a hibával? Mi okozhatja? :W

(#5231) ΞΔGLΞ válasza lindisu (#5230) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Valami szoftveres bug lehet ez is, vagy nem állt le rendesen, vagy épp a boot-nál akasztotta meg valami, ezek ilyen kideríthetetlen hülyeségek. Azért én megpróbálnék egy aksi ki-be játékot, ha ilyet csinálna.

Milyen készülékről van szó egyébként?

(#5232) ΞΔGLΞ válasza ΞΔGLΞ (#5231) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Bocs a hülye kérdésért :B , valamiért azt hittem, hogy a simán a win topikba írok. Így természetesen senki ne vegye figyelembe a kérdést.

(#5233) lindisu válasza ΞΔGLΞ (#5231) üzenetére


lindisu
csendes tag

Aksi ki-be többször is volt.. Sajnos eredménytelenül.. :N

(#5234) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

mostanság (nem minden app esetén, de elég sokszor) teljesen lenémított app+média hangerő ellenére is a hangszóró folyamatosan aktív, és statikus zörejt hallat. tipp erre, hogy mi okozhatja? mi a megoldás, HR, WDRT, szerviz?

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5235) Petester válasza ZavaBalazs (#5234) üzenetére


Petester
senior tag

Ha nem minden app esetén csinálja, akkor talán szoftveres hiba lehet. Inkább WDRT, mint HR, időben nem sokkal több.

(ó\_!_/ó)

(#5236) ZavaBalazs válasza Petester (#5235) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

akkor a hétvégén elszórakozok vele. szerencsére még pont nem passzoltam le anyumnak a 930-at, ha mégis szerviz lenne, pont jól fog jönni. :D

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5237) bnoe


bnoe
tag

☹ Hogy a fene egye meg ezt a telót....🤢elegem van....ja whats upon hívás funkció csak teló újrainditása után aktív....android is ennyire beteges?

(#5238) Clemi válasza bnoe (#5237) üzenetére


Clemi
veterán

Jaaa nekem egy 64GB-os pendrive-al szórakozik. Ha a PC-be dugom, akkor az prüszköl, hogy javítást igényel. Ha engedem neki, akkor utána a táblagép nem hajlandó felcsatolni, csak miután formáztam vele, viszont ezután a PC megint prüszköl. Csak az a megoldás, hogy a PC hisztijét figyelmen kívül hagyom, mert azon tovább lép és tudok is a pendrive-ra írni és olvasni róla.
Egyébként próbáltam már a PC-n is formázni, más particiót beállítani de ugyanazt csinálja és csak ezzel az egy Kingstone pendrive-al.

(#5239) ΞΔGLΞ válasza Petester (#5235) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Mindenképp a wdrt, mert már régóta csak ez a megoldás, ami rendbe is rakja a rendszert. : )

(#5240) bnoe válasza ΞΔGLΞ (#5239) üzenetére


bnoe
tag

Figyelj csak Eagle, akkor ha kiveszem a kártyát és gyári visszaállítást csinálok, újra instalálok mindent majd visszateszem a microsd kártyát teli képekkel akkor megszűnik a probléma?

(#5241) ΞΔGLΞ válasza bnoe (#5240) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Amit én elsőre megpróbálnék:
Vedd ki a kártyát és ments le először pc-re a dolgokat róla, majd tett vissza és formázd meg készüléken, utána pedig másolj vissza mindent. Így kellene tesztelni, mert, ha nem javul meg, akkor HR helyett a WDRT ajánlott mindenképp.

(#5242) bnoe válasza bnoe (#5240) üzenetére


bnoe
tag

Vagy ki tudja????fontos nekem, hogy az sd kártyán velem legyenek a képek.....na de ez egy kompromisszum telo csak az a baj, hogy mindig én kötöm a kompromisszumot....

(#5243) bnoe válasza ΞΔGLΞ (#5241) üzenetére


bnoe
tag

Köszi, I give a try.

(#5244) ΞΔGLΞ válasza bnoe (#5242) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Sajnos elég nagyot fordult a kocka. A droidot csak használni kell, felesleges root-olni meg ilyenek már régóta, ezt a szart (rendszert) meg állandóan hekkelgetni, meg trükköket kitalálni, hogy normálisan működjön ez a kiváló telefon.

(#5245) bnoe válasza ΞΔGLΞ (#5244) üzenetére


bnoe
tag

Váltás lesz nálam is....megvárom mit hoz a febr 26 ...lesz nokia carl zeiss optikával? Ha nem akkor sima s7 lesz a nyerő sztem...
Annyira rapszodikusan működik ez a rendszer, tiszta happy voltam egy hónapot, aztán vibert megnyitom újraindul a telefon, emailt írok és nincs megint hosszú í stb...

(#5246) turbulencia8 válasza bnoe (#5237) üzenetére


turbulencia8
őstag

Nekem anno par het alatt tonkrement egy frissen vasarolt 64 gigas micro sd-kartyam a 950-ben.

(#5247) bnoe válasza turbulencia8 (#5246) üzenetére


bnoe
tag

Huuh, akkor ma este gyorsan lementem a képeket.

(#5248) Palko11


Palko11
újonc

Üdv Mindenkinek!

Régóta olvasom eme fórumot és régóta gondolkodok egy Lumia 950 beszerzésén. A negatív kritikák ellenére még is úgy döntöttem, hogy megveszem. :) A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e megvásárolni egy EU-s tagállamban lévő Media Markt-ból? Érvényes-e így is a 2 éves garancia hazánkban? Adott esetben tudom-e garanciálisan javíttatni itthon? Vagy esetleg járhat-e ez más egyéb hátránnyal? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

[ Szerkesztve ]

(#5249) bnoe válasza turbulencia8 (#5246) üzenetére


bnoe
tag

Összekötöttem a pc és a lumiát, nem ismeri fel a telot egyáltalán, mi lett volna ha nem sd van az a sok kép...😣

(#5250) ΞΔGLΞ válasza bnoe (#5249) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Igen, röhej. Két azonos platform nem képes (együtt)működni. Nekem felismeri, de azonnal meghülyül a destop os, ha ide-oda másolni szeretnék. Pl képeket. .

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.