Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5051) gg72 válasza ΞΔGLΞ (#5049) üzenetére


gg72
veterán

OK ;)

(#5052) Petester


Petester
senior tag

Outlookban be lehet állítani valahogy, hogy a kijelző elforgatása után teljes kijelzőn jelenjen meg a levél? Nem találtam rá semmit, hogy volt e róla szó.
Szóval fektetett módban el szeretném tüntetni a levelek listáját bal oldalról, hogy csak az olvasott levél látszódjon. Lehetséges?

(ó\_!_/ó)

(#5053) csucsu54 válasza ΞΔGLΞ (#5040) üzenetére


csucsu54
tag

Igen,én ezt nem tudtam!Kérdés,Te akkor biztosan használtad a 1020-t is,szerinted a képek minősége minden szerkesztgetés nélkül jobb,mint a 950-nél?

(#5054) bnoe válasza csucsu54 (#5053) üzenetére


bnoe
tag

Igen, 1020 jobb a kamerája, a páromnak olyan van, minden körülmények között jobb mint a lumia 950, nem sárgít...

(#5055) ΞΔGLΞ válasza csucsu54 (#5053) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nekem 1520 volt 2015-ig. Majd, 640LTE 2 hónapig, utána 950 XL, meg 650 is, aztán mind a kettőt elnyomtam és lett ez a mostani sima 950. De az tény, hogy az 1520 sem erőltetne meg magát, ha frankó képeket kellett lőni hirtelen...

(#5056) csucsu54 válasza ΞΔGLΞ (#5055) üzenetére


csucsu54
tag

Olvasgattam és olvasok is rendszeresen teszteket,a 1520 elvérzett a 1020-al szemben!

(#5057) Francia91 válasza csucsu54 (#5056) üzenetére


Francia91
veterán

Az 1020-as Lumia a mai napig az egyik legjobb fényképeket készítő telefon. Én 1020-asról váltottam Lumia 950-esre, azt kell mondjam, hogy a 950-es láthatóan le van maradva az 1020-ashoz képest. Sajnálom, hogy eladtam az 1020-ast, talán egyszer lesz még egy, de most pl fényképezőgépet vettem, lassan rájöttem, hogy nekem ez kell, egy komolyabb fényképezőgép. Ettől függetlenül az 1020-as képminősége a mai napig etalon számomra.
Az 1520-as meg persze, hogy elvérzett, a fizikát nem lehet megerőszakolni a XI. században sem :)
Az 1/1,5"-os böszme nagy szenzor még sok fényképezőgépben sincs (ott 1/2,0 - 1/2,3" az átlagos), nem hogy egy telefonban :D

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5058) ΞΔGLΞ válasza Francia91 (#5057) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Amíg az 1520 volt nekem, meg előtte is, engem nem érdekel a képminőség a mobiloknál, mert hordozgattam magammal azt a szörny Canon-t, amit egy adósság fejében kaptam, mert egyébként a tkm aki vett volna milliókért fényképezőgépet. Ma már nem hordozgatom, de szeretem azt a gépet és mivel az ára inkább csak felfelé megy, ezért nem is adom el már. Meg aztán jól bevásároltam hozzá már szinte mindent.
Nekem a 950 arra pont jó volt, hogy előkapom, fénykép és küldöm teljesen jó (mobil)minőségben, na ezt is elvették tolunk...

(#5059) Francia91 válasza ΞΔGLΞ (#5058) üzenetére


Francia91
veterán

Mivel nem sokszor küldök képet telefonról, annyira nem zavar engem. Meg most egy hónapja a ProShot Classic az alapértelmezett kameraalkalmazás nálam, az nem fossa el a képeket :) (még qnno az 1020-as Lumiához vettem meg)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5060) csucsu54 válasza Francia91 (#5057) üzenetére


csucsu54
tag

Köszi,valószínű benevezek egyre!

(#5061) hroberto


hroberto
veterán

Mostanában napi szinten csinál olyat a telefon, hogy csak a feloldó gomb többszöri megnyomására éled fel a kijelző. Másnál is ilyen?

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5062) Francia91 válasza hroberto (#5061) üzenetére


Francia91
veterán

Szintén zenész

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5063) hroberto válasza Francia91 (#5062) üzenetére


hroberto
veterán

Akkor valószínűleg ezt a legújabb update hozta. Mert én régebben nem igazán tapasztaltam ilyesmit.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5064) ZavaBalazs válasza hroberto (#5063) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

én inkább régebben tapasztaltam, mostanság nem fordult elő.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5065) hroberto válasza ZavaBalazs (#5064) üzenetére


hroberto
veterán

Akkor nem tudom... :W

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5066) ΞΔGLΞ válasza hroberto (#5065) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nálam, meg soha nem is volt ilyen. Pedig én biztosan leírnám.

(#5067) sum-blink válasza hroberto (#5061) üzenetére


sum-blink
aktív tag

Igen, nekem is.

[ Szerkesztve ]

(#5068) sum-blink


sum-blink
aktív tag

Kezdek úgy lenni a dologgal, mint ΞΔGLΞ. Nem vagyok egy telefonb*zi, az applet meg egyenesen rühelltem, de sajnálom, hogy nem cseréltem el a telefont egy 5s-re mikor itt rám írtak. Engem a sárgaság annyira nem zavar, de az apphiány és a bugok, meg ez a belesz*rom hozzáállás nagyon.

(#5069) bisza


bisza
tag

Sziasztok! Akinek problémája adódott az új frissítés után, annak ajánlom az insidert. Pontosabban be kell jelentkezni insidernek. Amikor belépünk be tesz valamilyen "körbe", de nem a slow és nem a fast-ra, hanem egy harmadikra. Ott telepít valamit ( sajnos nem figyeltem pontosan, hogy mit mert szentül meg voltam győződve, hogy a 15.... teszi fel), de nem, valamit a legutóbb kiadott frissítéshez tesz fel. Onnatol, nekem beton stabil volt a rendszer. A rendes kiadott frissítés nekem a kameragombot rontotta el, pontosabban nem tudtam a gombal fókuszálni, csak ha megérintettem a kijelzőt. Aztán ha vissza akartam nézni a készített képet, akkor előfordult, hogy csak egy nagy fekete képernyő fogadott. No, nekem ezeket megoldotta és sokkal stabilabbnak és gyorsabbnak éreztem az egész rendszert! Aztán én feltettem utána a 15...1000-et, de nem kellett volna. Van egy garmin órám, amiatt akartam kipróbálni, de sajnos a blutooth még itt sem az igazi.
Szóval az egészből a lényeg, hogy akinek van valamiféle problémája az új hivatalosan kiadott rendszerrel, annak érdemes ezt meglépni! Ja még annyi, hogy én utánna le is lőttem az insiderezést rögtön szóval nem kell telepíteni semmi mást! De ügye, én kíváncsibb voltam. Felelősséget nem tudok vállani ezért de érdemes annyit kipróbálni, mert nekem nagyon bejött! Gondoltam megosztom, hátha más is kipróbálja. Gyakorlatilag én is véletlenül jöttem rá.
Bocs a hosszú szövegért.
Üdv

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza

(#5070) bnoe válasza bisza (#5069) üzenetére


bnoe
tag

Én is az insider preview használom, és azóta nincs random újraindítás, lefagyás, időnként a skype vacakol videohívás közben lefagy majd kiírja hoppá, hiba történt a rendszerben 😛, de fél évi státuszához képest ez jóval jobb... Én is váltanék de 100 alatti versenykategóriába ez eddig a legjobb fényképezővel rendelkező telefon. Többet meg nem akarok áldozni egy telóra...és az elmúlt egy hétben kifehéredtek a gyermekeim is a képeken...én nokia n8 ról váltottam szegényem hat évesen ehhez képest alulteljesített. Lehet ha iphonom lett volna előtte sikítanék mérgemben a wp rendszerre...de így nálam is marad a 950 vagy két évet még...

(#5071) sum-blink válasza bisza (#5069) üzenetére


sum-blink
aktív tag

Köszi. A képvisszanézős hibát én is tapasztalom, viszont én mindig érintéssel fotózom így ez nem zavar. A sárgaság sem. bnoe: Nekem sose volt szifonom, ha nem törik be a win8-as lumiám lcd-je most is azt használom, de a T-mobile igencsak bepalizott egy éve. Jó telefon ez, semmi kétség, de ár érték arányban pofátlanul lusták a fejlesztők. A szifont csak a stabilitás miatt írtam, mert többen esküdöznek rá. Androidot nem tudom mennyire stabil.

(#5072) bisza válasza bnoe (#5070) üzenetére


bisza
tag

Azt én is észre vettem, hogy már nem sárgulnak a képek! Ami érdekes volt még nekem, hogy mielőtt feltettem volna a fast körön lévő buildet, előtte a képek majd 9 megabite körül voltak, a most készítetteknek meg mind 3,4 megabite a mérete. A váltással úgy vagyok, hogy gondolkodtam rajta, de nem fogok. A környezetemben mindenkinek droid van, de amikor ránézek egyre, mindig olyan sivár a kijelző. Volt droidos tabletem, de ezeket a widgeteket sosem szerettem, mindig kipakoltam az appot amit használtam, aztán ennyi. Nem tettem fel lunchereket sem. Szóval nem tetszik. Tagadhatatlan az app kínálat mennyisége, de én itt is megtalálom ami nekem kell. Van ami hiányzik, de egyik sem életbe vágó. Szóval én is maradok win 10-en amíg lehet, ezzel a telefonnal (igaz cégesnek a régi 1020-asom használom, szóval van más is! ;] ), aztán majd meglátjuk mit hoznak össze az MS-nél. Abban az esetben ha semmit, akkor váltás lesz, majd meglátjuk milyen telefonra (iphonra nem, az biztos! Sokat használok pendriveot otg-vel), ha meg összehoznak valamit ami jó és megfizethető, akkor maradok itt.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza

(#5073) meszipeti válasza bisza (#5069) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Karácsony után én csináltam egy wdrt-t, mert nem voltak e-mail értesíts hangok, a januári frissítés óta viszont többször volt nekem is, hogy nem akart a kijelző feléledni, néha akadozik az appokból való kilépés, a fényképezés közben, volt, hogy hiába nyomtam, nem csinált képet, ill. szöveg írás közben kitöröl néhány karaktert, amit már beírtam ( most is csinálta, amikor ezt írtam, beírtam, hogy nem, nyomtam egy szóközt, és egy n betű maradt a nemből). Nem gyakori problémák, de a frissítés előtt nem volt ilyen. Valamelyik insider szerintetek segít ezen?

"A játék az nem játék"

(#5074) ZavaBalazs válasza ZavaBalazs (#5012) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

most beszéltem a váci úti care-rel, 2000 forintért lehet náluk qi matricát venni. további 3 dollár a színes hátlap + nfc. :DDD

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5075) sum-blink


sum-blink
aktív tag

Nem mintha nagyon hiányozna de windows phoneon a Messengerben valakinek működik a hanghívás funkció?

(#5076) turbulencia8 válasza ZavaBalazs (#5074) üzenetére


turbulencia8
őstag

Ez jo hir, jovo heten elnezek arrafele.

(#5077) ZavaBalazs válasza turbulencia8 (#5076) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

az mondjuk nem volt világos (bár a pénznemből sejthető) a hátlapot nem ők adják, hanem az aliexpress. gondoltam biztos ami biztos leírom. :)

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5078) golya85


golya85
csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni okosóra/karkötő témában. Van olyan, ami működik a telefonunkkal? Olvastam a Band-ről (szép ára van :D ). Fitbit, ha már fenn van a program a telefonon gyárilag? Az óra funkciók jobban érdekelnének, mint a fitnesz.

Előre is köszönöm!

(#5079) bisza válasza meszipeti (#5073) üzenetére


bisza
tag

Szia!
Igen, a release preview orvosolhatja ezeket a problémákat! Nekem az bevált! A fast-ot én nem ajánlom, nekem az nem volt az igazi.
bnoe említette a skype-t, én nem használom, úgyhogy abban az ő tapasztalata a mérvadó!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza

(#5080) Sztyepadzso válasza sum-blink (#5075) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Nekem se hiányzik, de nem is találok ikont hozzá.

Mellesleg most látom, hogy elrepedt a hátlapom a jack mellett, azt hiszem,valamire be kell neveznem.

[ Szerkesztve ]

(#5081) zsoltzsolt válasza golya85 (#5078) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Ez megy w10m-mel
Sőt ha beszélsz épp, akkor a másik bejövő hívást is jelzi az óra.
Hívásfogadás is működik, akár az órán keresztül beszélhetsz, mert kihangosítja.

(#5082) meszipeti válasza bisza (#5079) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Köszi, felraktam, majd meglátjuk!

"A játék az nem játék"

(#5083) bcl válasza zsoltzsolt (#5081) üzenetére


bcl
senior tag

No, ez érdekesnek tűnik :)

Valami ilyesmit keresek; fitness nem kell, viszont üzenetek, értesítések, hívás jelzés jó lenne. Volt Band 2-m olyan 4 hónapig, az alatt rommá ment a szíj, a csat... hát... elég gáz volt... még jó, hogy használni kaptam, és azóta megjavították, de nem kértem vissza.
Ráadásul: ugyan futok + biciklizek, de igazából idegesített, hogy - ha már tudja - az órán is indítsam el a megfelelő programot, meg a telefonon is... szóval rájöttem, hogy a tudás azon része nem hiányzik.

Ami miatt írok, az az, hogy milyen értesítések mennek át a mail, naptár, hívás, Viber közül, illetve meddig bírja egy töltéssel?
Azért is lenne érdekes, mert, ahogy nézem, a linkelt cucc androidos, és ha legalább a fentiek mennének vele, akkor van esély arra, hogy valami más, hasonló óra is működne.
Vízállót keresnék, és van is sok, de nyilván a neten senkinek sincs halvány lila f...ogalma sem arról, megy-e Windowssal :)
Hátha közelebb kerülnék a megoldáshoz... :)

Köszi!

(#5084) laccy88


laccy88
senior tag

sziasztok! a Pro Shot Classic app-al próbaképp készítettem négy fényképet. De nem bírom őket örölni :W sem a galériából, sem fájlkezelőből, sem pc-re dugva nem engedi :( az alkalmazás viszont nem is látja.
bármi ötlet? :U

(#5085) N€T0X|N válasza laccy88 (#5084) üzenetére


N€T0X|N
őstag

Az elég bugos, amit művel sokszor, én emiatt vettem meg az újat (mondjuk szvsz nem érte meg). Egy idő után sikerült kitörölni a telefonon, talán újraindítás kellett vagy nem is tudom. :((

Sent from my keyBoard

(#5086) zsoltzsolt válasza bcl (#5083) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

No, ez csak hívást tud jelezni, de az órán keresztül akár beszélni is tudsz :) van beépített hangszóró, mikrofon. Lépésszámláló beépített az is megy.
Ez nem is vízálló. Egyszóval azt gondolom, hogy ez valami egyszer használatos cucc. Jól néz ki, de nem tudom meddig fog tartani.
Szerintem ennek lesz windosos appja:
Misfit Vapor

Nekem Misfit Shine 2 -m van, az tökéletesen együttműködik a w10m- telefonnal, külön dedikált app is van rá.
Ez vízálló, mármint a Misfit Shine2 kettő, de csak aktivitást és alvásidőt mér, valamint mutatja az időt.
Mellesleg, ha ez a Misfit Vapor kapható lennék elgondolkodnék rajta. Baromi jól néz ki, vízálló, gps, pulzusmérés, minden egyéb nagyon jó funkció.

[ Szerkesztve ]

(#5087) laccy88 válasza N€T0X|N (#5085) üzenetére


laccy88
senior tag

Metro file manager app-al sikerült végre :)

(#5088) scbb


scbb
tag

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy semelyik google weblap nem töltődik be az edgeben. Google, youtube, de meg az adsenses reklámok se... Valami ötlet? ( a kiguglizas praktikus okokból nem lehetséges 😀)

nincsbéhúsz és szarazakksi

(#5089) Francia91


Francia91
veterán

Üdv!
Következő a problémám:
A Lumia 950-esról nem tudom elérni a DNG képeimet. a JPG képeket rámásoltam a laptopra, akkor még ott csücsültek mellette a DNG ikonjai is, viszont azóta nem látja a fájlkezelő, csak a videofájlokat. Laptopot és a telefont már újraindítottam, újra összedugtam, de még mindig ugyanaz...
Hogy lehet ezt orvosolni?

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5090) bluemirage válasza scbb (#5088) üzenetére


bluemirage
őstag

A W10M topikban is írtak róla. Általános hiba lehet.

Nekem nincs W10M
- Lehet kísérletezni a telefonon a böngésző asztali nézetre való átállítással. Az asztalin W10-en nincs ilyen gond, mert akkor már tüntetnének az emberek... :D De ez is csak egy tipp.
- Routeren átírni a DNS-t 8.8.8.8 és 8.8.4.4 -re (Sokak eleve így neteznek és nem a szolgáltatói DNS-el)
egyébként passz.

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#5091) sum-blink


sum-blink
aktív tag

Újabb remek bug: Outlookban de néha Messengerben is random nem jön elő a billentyűzet. Ja és ha Úgy van kedve a helyesen leírt szavakat hosszú ékezetes hibás szavakra javítja... Csak így tovább.

(#5092) tothjozsi96


tothjozsi96
addikt

Mikor jött ki utoljára Messenger update?

(#5093) N€T0X|N válasza sum-blink (#5091) üzenetére


N€T0X|N
őstag

ha Úgy van kedve a helyesen leírt szavakat hosszú ékezetes hibás szavakra javítja

Nálam ez mindig is így volt. :D

Sent from my keyBoard

(#5094) Amiens válasza tothjozsi96 (#5092) üzenetére


Amiens
tag

:DD Bocs... :DD

iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72

(#5095) sum-blink válasza sum-blink (#5091) üzenetére


sum-blink
aktív tag

Ja és tálcára tett messenger gyakran csak tölt és annyi, míg nem lépsz ki-be.

[ Szerkesztve ]

(#5096) bcl válasza zsoltzsolt (#5086) üzenetére


bcl
senior tag

Aha, köszi.
Igazából valami budget megoldást keresek, részben mert sok feature-ra nincs szükségem, részben mert kb annyit szánnék rá...
A Band 2 jó tanulópénz volt, szerencsére nem a sajátom... :)

No, majd hátha a RS2-ben megjelenő GATT meg egyéb bluetooth okosságok segítenek a helyzeten.
Gondolok itt arra, hogy pár cucc OOB működne...

(#5097) meszipeti válasza bisza (#5079) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Hát, nem igazán segített, most kb. 3x kell megnyomni a feloldó gombot, mire magához tér a telefon. Ez elég gáz.

[ Szerkesztve ]

"A játék az nem játék"

(#5098) ZavaBalazs válasza scbb (#5088) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

írtam ezzel kapcsolatban a közös topicba, hátha neked is segít.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5099) bisza válasza meszipeti (#5097) üzenetére


bisza
tag

No, akkor neked nem vált be. Sajnálom, mert nekem hibátlan most a telefon! Igaz, eddig sem volt sok problémám, de ami volt, azt orvosolta.
Már nem merem ajánlani a wdrt-t, mert nagy szo...s újra belakni a telót. Azt még megróbálhatnád és úgy feltenni a preview buildet. Persze csak félve mondom. :B
Semmi javulást nem hozott neked egyébként?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza

(#5100) meszipeti válasza bisza (#5099) üzenetére


meszipeti
aktív tag

A szövegírós visszatörlést nem tapasztalom, amúgy mintha gyorsabb lenne, de az, hogy hívás végén nem tudom egyszerre letenni a telefont, mert a kijelző nem akar feléledni, csak ha háromszor megnyomom a feloldót, néha arra is alig reagál, elég idegesítő. Amit a legutóbbi hivatalos frissítés óta még észrevettem, hogy sokkal többet ütök mellé betűknek, lehet a billentyű pozícionáláson is elcsesztek valamit, vagy keveset iszom😃

"A játék az nem játék"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.