Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5901) turbulencia8 válasza MercedesAMG (#5900) üzenetére


turbulencia8
őstag

Sajnos majdnem minden app ilyen a legutolso CU frissites ota. Nem tudok jobbat tanacsolni, mint megvarni a hibajavitasokat.

(#5902) #09819904 válasza MercedesAMG (#5900) üzenetére


#09819904
törölt tag

Ahogy a fórumtárs is írta, a CU frissítés egy rakás! Insider vonalon nincsenek azok a hibák amiket most a hivatalosok én is érzek nagyon csúnyán!
Viszont az Insiderből is most érdemes várni! Állítólag teljesen átdizájnolt verzió dög most kijönni. Desktopon tuti lesz erősen újítás, így szerintem mobilon is lesz ebből valami érezhető.

(#5903) univerzita válasza #09819904 (#5902) üzenetére


univerzita
addikt

Nekem fent van a Insider Program de nem telepítettem, próbáltam de lehet azért nem ment fel mert nem volt US régióra állítva? De tegnap kaptam emailt Microsoft -tól hogy jó hírük van a Insider Program használóknak hogy jönnek valami újítások.

(#5904) #09819904 válasza univerzita (#5903) üzenetére


#09819904
törölt tag

Nekem csak a nyelvet átállítani, aztán restart és ment fel. :)
Szerintem már nem lesz olyan hiba, mint a múltkori, mivel ez akkora port kavart, hogy egyszerűen nem lehet megengedni az ilyen gyors kikerülést.

(#5905) bnoe


bnoe
tag

Hát ritkán kell, de ma jól esett volna ha működött volna a gps, a gyári van rajta ....Mátészalka, Nyíregyháza egyiket se tudta, na de ez semmi otthon wifit be, és képzeld úgy sem ismeri fel...vmi ingyenes használható gps nem tudnátok ajánlani, ami persze nem net függő. Köszi.
Ha jól értettem a sygic az fizetős nem?

[ Szerkesztve ]

(#5906) bnoe


bnoe
tag

(#5907) turbulencia8 válasza bnoe (#5906) üzenetére


turbulencia8
őstag

Elobb megneztem, nalam rendben mukodik ekezet nelkul is. Elso korben en azt ellenoriznem, hogy le volt-e toltve MO terkep, ill. a Terkepek helyzetedhez valo hozzafereset engedelyezted-e? A Sygic Europa-csomagja akciosan 6500 Ft volt, a forgalmi adatok egy evre meg kb. 4000 Ft, utobbi inkabb csak autopalyakhoz es Budapesthez hasznos. Amugy a gyari Terkepek sem rossz, de a Sygic adatbazisa profibb, es kevesebb helyet foglal.

(#5908) ΞΔGLΞ válasza bnoe (#5905) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szörnyű ez az egész már...
A helyedben, 1 forintot nem fizetnék már erre az el....ott rendszerre, inkább telefont cserélnék és play-ből a sok "millió" ingyenes és jól működő gps programok közül leszedném a HERE-t, ami talán az egyik legjobb és a végletekig kinyalja a felhasználó hátsóját.
Én a 950-et szervizbe dobtam mindenféle hibával, 1 hét után hívtak, hogy mehetek érte, másnap már vittem is vissza, mert még hazudoznom sem kellett, ugyanaz a bugok, hibák megmaradtak és persze mitől is tűnnének el. szóval eldöntöttem, hogy addig "játszom ezt a játékot", amíg a kezemben nem lesz a telefon 200 ezres ára. Nekem ebből az egészből elég volt, illetve a MS-ból, 2010 óta egy rakás pénzt dobtam az MS asztalára, most szépen köhögjék vissza, legalább ennek a tetves készüléknek a teljes vételárát.

(#5909) bnoe válasza turbulencia8 (#5907) üzenetére


bnoe
tag

Üdv. Be van mindkettő kapcsolva hely és térkép is, naprakészre frissítve a telón, nem is az sd kártyán. A tetejében külföldön vagyok roaming bekapcsolva és nincs jelem, de a páromnak.igen ....arra gondoltam még, hogy térképet letörlöm és újrateszem, az appot meg a térképeket is. Here mapset is megpróbálom, na de a roamingos gondra ötletem sincs.

(#5910) #09819904


#09819904
törölt tag

Strapabíró faszi vagyok lelkileg (is), de ez a CU kiadás fél nap alatt gyilkolta le a még épp barna hajszálaimat őszre! :U
Az, hogy a hívásfogadásnál kékből vált szürkére és ahogy esik úgy puffan alapon fogad hívást az egy dolog!
Viszont amikor frissen újraindított telefon akadozva nyomja a Groove-on a zenét, az már kezdet neurológiai tüneteket produkálni... :U
Az pedig végképp betette a kaput, hogy míg az Insider kiadáson a lassított mobilnettel bőven tudtam netezni relatíve normális betöltési idővel, addig ezen a szarrakáson az örökkévalóság a purgatóriummal együtt is egy enyhe fogalom!
A Térképek alkalmazás konkrétan hol tudta a helyet, hol nem. Ilyen se volt eddig Insideren! :U
Az Edge konkrétan több lapfület tudott megnyitni a CU-n, mint az Insideren, de minden lapot frissíteni kellett vagy újra megnyitni, hogy jó legyen.
Úgyhogy inkább ne induljon valami elsőre, csak másodjára, de 95 %-osan legyen használható a rendszer! Ez így katasztrófa!

(#5911) turbulencia8 válasza bnoe (#5909) üzenetére


turbulencia8
őstag

Egyiptomban nekem anno 15 perc is volt, mire jelet talalt leszallas utan.

(#5912) bnoe válasza ΞΔGLΞ (#5908) üzenetére


bnoe
tag

Nagyon érik a teló csere már, nálam a gari nem játszik egy évre volt és az lejárt már ☹

(#5913) bnoe válasza turbulencia8 (#5911) üzenetére


bnoe
tag

☹ Én kb 10 óránál tartok két ki be kapcs, roaming ki be, és automatikus ill kézi hálózat keresés....semmi. Pedihg a hatarnál jört sms, hogy üdv...a másik országba. Na mindegy van net...csak idegesít egy kicsit.

(#5914) turbulencia8 válasza ΞΔGLΞ (#5908) üzenetére


turbulencia8
őstag

Az en husegidom bo egy ev mulva jar le, addig varhatoan megmarad a 950. Utana ezt csaladon belul eljandekozom (ha meg hasznalhato lesz egyaltalan), es nezek uj telot. Ha nem lesz normalis WP, akkor BlackBerry-t veszek.
Erdekes hireket olvasni a WC-n: pl. az MS eltorli a silverlight alapu appok tamogatasat... A cikknel pont egy whatsapp-os screenshot van. Ha az nem fog mukodni az FCU update-tel akkor azonnal valtok. (BB10-rol is a whatsapp tamogatas megszunese miatt leptem le).

(#5915) ΞΔGLΞ válasza bnoe (#5912) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

iPhone 5s-t csak azért nem cseréltem le és tartottam meg, mert egyrészt olyan patika állapotban van, mintha most jött volna ki a gyárból, másrészt az egyik legszebb telefon az apple-től, harmadrészt hamarosan odaadom az egyik kislányomnak. De tegnap előkapartam és akármennyire hihetetlen, de ez a telefon még mindig úgy pörög rendszerileg, hogy egyszerűen élvezet használni.

A hifi részét élvezet hallgatni, mondjuk az apple mindig frankó minőségű dac-ot pakolt a készülékeibe, a fényképezőgépe is a kora ellenére alig marad el, pl az s7 edge telefonomtól, de az iphone 7 már ráver.
Ennél jobb csak a 950 (XL) volt, amióta elcseszték azt is US nevű csodával többek között.

Pl ez a kép azért még mindig ott van a legjobbak között:

Nekem, mint írtam ebből az egész MS faszságból elegem lett, amit évek óta leműveltek itt velünk felhasználókkal, az már nonszensz kategória. Pedig a legjobbak is lehettek volna...

------------------

(#5914) turbulencia8

Nem tudom mi lesz ebből az egészből, de a sok fikázásom ellenére, én tényleg sajnálom, hogy (tudatosan) kinyírták az egészet!

[ Szerkesztve ]

(#5916) bnoe válasza ΞΔGLΞ (#5915) üzenetére


bnoe
tag

Köszi az 5s tényleg szép és elérhető áron is van. A galaxy s7 is gondolkodtam még....
A térképeket letöröltem és újra instaláltam és azóta működik jól nettel és anélkül is....csak azért írom le ha valakinek hasonló gondja lenne esetleg, nekem a fenti megoldás segített.

[ Szerkesztve ]

(#5917) Gymnova81


Gymnova81
tag

Komolyan nem értem, miért nem tesznek egy bejelentést, hogy a mobil platformot nem támogatják többet, fél évig még használhatja az a kis tábor akik még kitartottak mellette, aztán lekapcs.
Ezt így ebben a formában elég veszélyes folytatni, mivel kihatással lehet a többi MS szolgáltatásra is, ami pedig alapjaiban rombolhatja szét a MS részvényeket a piacon.
Eddig bíztam benne, hogy lesz talán egy új felület, amit hamarosan ki is dobnak, de már úgy vagyok vele minek? Ha eddig nem sikerült nekik, akkor ez után sem fog, ha lesz, majd azzal is eljátszák a szokásos játékaikat, meg ígérgetésiket. Telnek a hónapok, és semmi pozitív változás, csak a visszafejlődés.

(#5918) sum-blink


sum-blink
aktív tag

Én sajna mióta megvettem árulom... Az is sokat elárul, hogy egy freemium játékban (Star Wars Commander) egy ablak fogadott, hogy júniustól pápá...

(#5919) pontyos


pontyos
senior tag

Érdekes, hogy kb két hónapja a nem gyári appokhoz szinte nem is jön frissítés. Keveset használok, de ami van az nuku... két foto progi, viber, sofascore pl. Ennyire lemondtak az egészről?? :F

(#5920) hroberto válasza pontyos (#5919) üzenetére


hroberto
veterán

Ne nagyon várj frissítéseket.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5921) univerzita válasza pontyos (#5919) üzenetére


univerzita
addikt

Nekem (930) jönnek frissítések. Két hete a Térképekre ( most már jó) Excel,Word,Skype,Outlook Posta és Naptár, Ébresztő stb.

(#5922) hroberto válasza univerzita (#5921) üzenetére


hroberto
veterán

Pont ezt nehezményezte, hogy a rendszerappokon kívül nem jön semmire frissítés. Amiket felsoroltál pont rendszer alkalmazások. :U

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5923) univerzita válasza hroberto (#5922) üzenetére


univerzita
addikt

Igen,rosszul értelmeztem. A Groove kapott frissítés, MiBand .

(#5924) janeszgol válasza turbulencia8 (#5914) üzenetére


janeszgol
félisten

"Ez viszont azt jelenti hogy az azóta újabb fejlesztési platformra át nem álló alkalmazásoktól el kell majd búcsúzni a legújabb platformon, mint amilyen például a WhatsApp is - hacsak nem adnak ki ebből az alkalmazásból addig egy újabb, például mobil mellett PC-n és XBox-on is futni képes UWP kiadást.
A változás ugyanakkor a várakozások szerint nem fogja érinteni a Windows Phone 8.1-et futtató telefonokat."

link

Viszont azt is olvastam, hogy ez nem a mostani W10M-re vonatkozik, hanem az új szoftverre, ami talán jövőre jöhet ki az új eszközökkel.

[ Szerkesztve ]

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#5925) turbulencia8 válasza janeszgol (#5924) üzenetére


turbulencia8
őstag

En is ezt olvastam, azert irtam a whatsapp vs. fall creators update-rol, bennem amugy kisse keverednek a mobil/asztali W10 kiadasok fantazianevei.

(#5926) meszipeti válasza bnoe (#5916) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Én pénteken vettem egy s7 edge-t. Ha valaki, akkor én útáltam a droidot, de 5 év windows után erőt vettem magamon, és kipróbáltam. Most még ismerkedem vele (bár van egy samu tabletem itthon, de az az idegeimre szokott menni, innen a droidok ellenszenvem). Hát a 950-hez képest hasít rajt minden. A 950 is marad, tartaléknak.

[ Szerkesztve ]

"A játék az nem játék"

(#5927) bnoe válasza meszipeti (#5926) üzenetére


bnoe
tag

Köszi, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra majd, jó lenne ez a telo( mármint a 950) csak a rendszer gáz, az s7 be a bővíthetőség tetszik, a camera se rossz, iphone 6s se lenne rossz opció...

[ Szerkesztve ]

(#5928) hroberto válasza meszipeti (#5926) üzenetére


hroberto
veterán

Hasonló cipőben jártam én is. De egy pár nap elteltével már azt mondtam, hogy semmi pénzért nem használnék Windows telefont a jelenlegi szinten.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5929) pontyos válasza hroberto (#5920) üzenetére


pontyos
senior tag

Hmmm, nagyon sajnálom a rendszer döglődését! Nem szeretnék váltani, de....

(#5930) hroberto válasza pontyos (#5929) üzenetére


hroberto
veterán

Rákényszerül az ember sajnos.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#5931) #09819904 válasza bnoe (#5927) üzenetére


#09819904
törölt tag

Azért, ha nagyon választani kellene, akkor S7! :)
A droid még mindig szabadabb rendszer, mint az iOS.

(#5932) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

nem tudom van-e már megoldás az email értesítők visszahozására, nekem csak csempén él, szalagértesítő meg action center nincs. valaki, aki szintén belefutott, megoldotta ezt?

tudom tudom, WDRT miközben fejen állok, és hármat köpök kelet felé egy barna kavicsra, aztán ha megvagyok vele akkor kukába a 950-nel és vegyek egy rendes telefont.

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5933) Sztyepadzso válasza meszipeti (#5926) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Sony-val van valakinek tapasztalata? A dedikált kameragombon lovaglok, mert én az nélkül nem bírok élni :)/OFF]

(#5934) #09819904 válasza ZavaBalazs (#5932) üzenetére


#09819904
törölt tag

Az alkalmazásoknak van értesítési beállítása! Azt megkeresed aztán csókolom!

(#5935) ZavaBalazs válasza #09819904 (#5934) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

nahát, ez tök új infó volt.

szerinted tényleg megkérdezek egy ilyet azelőtt, hogy az appon belül és a beállítások menüben is beállítom, hogy értesítsen?

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5936) zsoltzsolt válasza Sztyepadzso (#5933) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Moto Z plusz Hasselblad 😁

(#5937) Sztyepadzso válasza zsoltzsolt (#5936) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

:DD

(#5938) bnoe válasza ZavaBalazs (#5935) üzenetére


bnoe
tag

😀 ezen a hozzászóláson jót nevettem, különben nálam is hasonló mailt csak élő csempe mutatja, szalagsáv nem, hiába van beállítva ...pár hete nem megy

(#5939) janeszgol válasza Sztyepadzso (#5933) üzenetére


janeszgol
félisten

Erre már több módszer is van. Home gomb dupla, hangerő dupla nyomás például.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#5940) Sztyepadzso válasza janeszgol (#5939) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Ezzel az a baj, hogy nem lesz kétnyomáspontos(vagy hogy a bánatba hívják).

(#5941) pontyos


pontyos
senior tag

Srácok, valaki tud nekem segíteni bluetooth kihangosító ügyben?! Természetesen nem tudja normálisan kezelni az új kocsim a gyári bt rádióval. Felvenni lehet, hívást indítani lehet, aztán megszakad, és nincs hang. Kb tízből két esetben működik normálisan. Köszi ha van jól működő típusra ötlet!

[ Szerkesztve ]

(#5942) #09819904 válasza ZavaBalazs (#5935) üzenetére


#09819904
törölt tag

Belőled kinézem... :U
Viccet félretéve build hiba lesz akkor. Repack vagy upgrade!

(#5943) ZavaBalazs válasza #09819904 (#5942) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

na, oszt mit tettem, hogy belőlem kinézed? :U szerintem még nem is címeztünk egymásnak eddig semmit, de te belőlem kinézed.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5944) turbulencia8


turbulencia8
őstag

Ma elesben vizsgazott turazasnal a 950. Akkut meglepoen kimeletesen kezelte, a dedikalt kameragomb kivalo tovabbra is, es nappal a digitalis zoom is egesz jo. A VectorialMap pedig hiba nelkul merte a hatterben a megtett tavot es mutatta a terkepet. Nem szamitottam ilyen problemamentes uzemre.

[ Szerkesztve ]

(#5945) Gymnova81


Gymnova81
tag

Hát mégis lesz élet a windows 10 mobile után...
WIndows CShell

(#5946) Drag77 válasza turbulencia8 (#5944) üzenetére


Drag77
senior tag

Én a maaloo-t használom túrázáshoz: link
turistautak.hu is megy vele.

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#5947) ZavaBalazs válasza Gymnova81 (#5945) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

mondjuk nem hiszem, hogy minket, 950 tulajokat ez közvetlenül érint (értsd: erre a telefonra nem fog úgysem kijönni), mindenesetre jó látni, hogy létezik, és csinál ezt-azt.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#5948) Zoliee válasza Gymnova81 (#5945) üzenetére


Zoliee
senior tag

Bírom ezeket a techdemokat, amikor a jelenlegi os-t sem tudják gatyába rázni. Más: amikor a linkelt videón ugrik a kép, akkor restartolták a telót a fagyások miatt? 😈

(#5949) bnoe


bnoe
tag

Skype is beint 😁 https://m.windowscentral.com/skype-windows-phone-rt-and-tv-be-retired-july-1

(#5950) turbulencia8 válasza bnoe (#5949) üzenetére


turbulencia8
őstag

Csak WP8-nak, RT-nek stb. int be, WP10-en csak az sms (Messaging) integralas nem lesz elerheto, ha jol vettem ki a szovegbol, az meg nem is erdekel, sose hasznaltam sms-kezelesre a skype-ot.
Az eddigi beta felirat mindenhol eltunt vegre a skype-bol, es szerencsere nagyon jol mukodik kulfoldi szamok hivasara.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.