Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5220) ΞΔGLΞ válasza ZavaBalazs (#5217) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha ennyire nem megy a szövegértelmezés(e), át kell ugrani a hsz-t, vagy többször elolvasni, ha már mindenképp valamit írni, válaszolni akarsz rá, függetlenül attól, hogy van-e értelme, vagy nincs.
Akkor még egyszer és utoljára, aztán többet nem is érdekel ez a része...

A telefont szinte nem is használom, kb 2 hét, vagy több után arra vetemedtem (én marha), hogy telefonálok róla egy gyorsat. A tárcsázót megnyitva (most figyelj és értelmezd) ezt azigen fontost kérdést nyomta képembe még mielőtt bármit csináltam volna, kápis? Ha már kíváncsiak rá, akkor telefonálás, használat után tegye, ne előtte!
Ha nem érted, az sem baj, de hülyeségeket ne hozz már fel, ráadásul félkövéres írás nem is volt, a dőlt betűs részek meg macskakaparás jelleggel bírnak nálam.
Még annyit, hogy én, mint (volt) igazi wp/vérfanja ennek a rendszernek, aki állandóan küldte a feedback-ek sokaságát, amit a sok többivel együtt leszartak és a mai napig leszarnak, vagy diktatórikus módon átírtak, (mert erre is volt példa), szóval meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kikapcsoljam. Nem ezzel volt/van a bajom, nagyon sok sebből vérzik már ez a rendszer, jobb is lenne ha kivennék ezt az egész semmit nem érő feedback részt, egy tárcsázóban meg ott sem lenne, főleg úgy (és most már sokadjára írom), hogy használat nélkül tette fel a kérdést.

Persze ez nem a telefonnak szól, mert ez egy nagyon frankón összerakott minőségi készülék, arról nem tehet, hogy egyre hígabb fost tolnak az ereibe.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.