Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4551) Lauda


Lauda
félisten

Skacok, lehet hulyeseget kerdezek es vallalom is erte a dorgalast :B , nezegetem a telokat es tetszik kulsore a huawei p9 lite, 80 ezer forint. Szerintetek egy 950-hez kepest milyen az a telo? 8 magos procival es 2 gb rammal szerelt, nem cserelheto az akku es persze android, ettol felek a legjobban. ;) ;)

(#4552) turbulencia8 válasza Lauda (#4551) üzenetére


turbulencia8
őstag

Eloben nem nagy szam, tobb ismerosom azt hasznalja. A femes kulso serulekeny, a fenykepezoje a 950-hez kepest pedig bena.

(#4553) laccy88


laccy88
senior tag

Sziasztok! Adott egy készülék, törött(megfolyt) kijelzővel. Szeretném kicserélni. Mennyire megbízhatóak az utángyártott(microsoft felirat nélküliek) alkatrészek ebben a témában? Valamint valakinek van tapasztalata, hogy mennyire macerás kicserélni?

(#4554) Sjkolrd válasza Lauda (#4551) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Nah ezért nem fogok droidra váltani inkább lenyelem az iPhone árát

60 sec Google Pixel -

[link]

(#4555) Lauda válasza turbulencia8 (#4552) üzenetére


Lauda
félisten

Ertem, koszi szepen! :R

Sjkolrd Ez most komoly, hogy emiatt, mert hackerek feltortek? Mit nem tudnak hackerek feltorni? :DDD Es ha feltorik mi van? Megszerzi tesom telefonszamat? Sokra megy vele. ;]

Amugy irtam privatot par napja, latom el sem olvastad, sebaj. :F :F

[ Szerkesztve ]

(#4556) Sjkolrd válasza Lauda (#4555) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Nem csak ezért más egyéb okai is vannak. rendszer támogatottság, stabilitás, minőség ( s most haddjuk ezt a hátlapos témát, igen ez xar lett de alapvetően meg jó.L950). Mivel jobb esetben ha kap 1-2 fő verziót egy kínai vagy milyen telefon, mert a telefon gyártója nem foglalkozik vele...többek között ezért is van kint annyi szemét a piacon...nah mind1...használtam droidot 4.4-ig meg most anyám Huawei P8-val megismerkedtem. Haddjuk......a véleményem még mindig ugyan az : kicsi droid alma akar lenne csak nem jön össze neki... A másik főbb bajom meg igen a sérülékenysége. Nem mondom azt, nem lehet feltörni készülékeket, mert meglehet csinálni, de ha kicsit is bankolsz, telefonon már nem mind1...

-Privátra válaszoltam, s bocs a késői válaszadást.

[ Szerkesztve ]

(#4557) Lauda válasza Sjkolrd (#4556) üzenetére


Lauda
félisten

Ertem.

Telefonon pedig nem bankolok, soha.

(#4558) Ance válasza Lauda (#4549) üzenetére


Ance
őstag

Nagyon drága az az üveg. Bármelyik normálisabb mobilboltban 2.000 körül feltesznek neked üveget, ebben már benne van a feltétel ára, azaz ha rosszul rakja fel, akkor bont egy újat. Annyival nem tudhat ez többet, hogy ilyen drága legyen. Szerintem.

Én nem használok vezeték nélküli töltőt, mert a töltője kb. 1 óra alatt feltölti. A gyorsaság nekem fontosabb.

Wifi hálózaton adatátvitelre a telefon és a gép között több program is van. pl. Easy Transfer Pro

(#4559) Ste válasza ZavaBalazs (#4477) üzenetére


Ste
addikt

Nekem most is egy Mozo fekete bőr hátlap van rajta, fantasztikus! (a gyárihoz képest fényévekkel jobb).
Fa (light oak) hátlap engem jobban érdekelne. Eldőlt már, hogy rendeltek-e?

(#4560) turbulencia8 válasza Ance (#4558) üzenetére


turbulencia8
őstag

Azoknak az uvegeknek nagyon bena a feluleti minosege es a tapintasa a gyari gorilla glasshoz kepest. Raadasul ronda is, en fel nap utan leszedtem es kidobtam.

(#4561) ZavaBalazs válasza Ste (#4559) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

rendelni rendelünk, de szerintem a light oak hátlapot megkapod máshonnan olcsóbban. itt 47 euró + kb 4 euró a posta rád eső része, ennél láttam olcsóbbakat ebayen.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#4562) gyurica úr


gyurica úr
tag

Sziasztok,

nagyon elgondolkoztam egy 950-es vásárlásán, ebben kérnék segítséget.

1. Melyik boltot tudnátok ajánlani ahol érdemes megvenni a telefont. Inkább fizetek 10 eft-tal többet, csak biztosan garanciás legyen. Mi az az ár amire már azt mondjátok, hogy jó ár. (A cégünk Vodafonos, de azok az árak még mindig igen magasak.)
2. Mire kell figyelni vásárláskor? Milyen azonosítót kell ellenőriztetni és hol?
3. Miért van az, hogy a sok hozzászólás amit elolvastam, számomra azt mutatja, hogy különböző problémák merülnek fel nálatok használat közben. Miért nem egyforma hibák vannak mindenkinél, hiszen egy telefon egy rendszerrel működik mindenkinél?
4. Egyértelműen ajánljátok a 950-est?

Jelenleg egy 820-ast használok már több mint 3 éve, és nagyon meg vagyok elégedve vele,akárcsak a 8.1-es verzióval, így ha lehetne maradnék a Windws rendszer mellett, és ha már nincs is Nokia amit meg lehetne venni, akkor legalább legyen Lumia.

Alapvetően nem vagyok nagy telefonos, én telefonálásra, navigálásra, néha zene és videólejátszásra használnám, illetve internetezésre. A 820-as is kihúzza még 1,5 napig most is nálam, tehát nincs agyonhasználva, és ez se lenne. (Viszont egyszer futás közben beázott, és bár gariban megoldották a javítást, de a kártya olvasója nem működik, amit akkor nem vettem észre, és jelenleg igen szűkös a hely.)

Előre is köszönöm a segítséget.

(#4563) Ance válasza turbulencia8 (#4560) üzenetére


Ance
őstag

Olyanom van fent. Semmi bajom vele. Sajnos a márkát nem tudom, mert nem figyeltem.

(#4564) Lauda válasza Ance (#4558) üzenetére


Lauda
félisten

En nem ismerem ezeket az uvegeket, koszi az infot rola!

Nekem is fontos a gyorsasag, ezert is idegesit a 650 lassu toltese es fokepp, hogy ilyen uti xart adtak a 950-hez a turbadosok, becsuletukre valjon, hogy ma amint megerkezett hozzajuk a telefon, egybol visszautaltak a penzt a szamlamra.

Koszi, ezt elmentem magamnak!

Amugy atkacsintottam a masik oldalra es el is varazsolt egybol a huawei honor 8-a, rendeltem egy keket 120-ert. ;] :DDD

(#4565) N€T0X|N válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


N€T0X|N
őstag

4. Én tudom ajánlani, főleg a 820 után nem lesz ismeretlen nagyon a rendszer. Nálam a feloldási mizéria megszűnt az elmúlt napokban (nem tudom mennyire véglegesen - zavaró volt egy ilyen árú telefonnál, bár a használhatóságot nem befolyásolta), az áruház wifis frissítési hülyeségét meg úgy tűnik rendberakták. Saját részről különösebben nagy gondot nem tudnék most mondani a telefonról.
Ha kicsit jobban meghajtod, akkor eléggé tud melegedni. Szerkesztgettem vele mostanában raw képeket és már az első után éreztem, hogy nem unatkozik a telefon. :D

Sent from my keyBoard

(#4566) hroberto válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


hroberto
veterán

Ha meg voltál elégedve a 820-al, akkor a 950-et szeretni fogod. :B
Igazából mindegy, hogy hol veszed. Lényeg, hogy gyári garanciával vedd! Erre kérdezz rá, ha esetleg nincs feltüntetve és nem lehet baj.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#4567) Francia91 válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


Francia91
veterán

"3. Miért van az, hogy a sok hozzászólás amit elolvastam, számomra azt mutatja, hogy különböző problémák merülnek fel nálatok használat közben. Miért nem egyforma hibák vannak mindenkinél, hiszen egy telefon egy rendszerrel működik mindenkinél?"

Mert Windows Phone... :D . Erre nem tudok használható választ. Ami számomra furcsa, hogy amiket olvasok a topikokban, nekem nem volt még olyan problémám, csak a legapróbbak. Én pl nem találkoztam egy nagyobb buggal sem

4. Egyértelműen ajánljátok a 950-est?

Én igen! Kamerában a jelenlegi mezőnyben az élen áll (bár az 1020-ast, ami volt nekem, nem éri be), ha azt nem vesszük, hogy a gyári kameraalkalmazás elég szépen eltolja a színeket a jpg képeken, cserébe a DNG-ből nyert kép remek (viszont WP topikban most volt róla szó, hogy a Lumia Camera Beta-t feltelepítve megszűnik ez a színelfosás dolog, nekem pl be is vált szépen) Rendszersebesség remek, nálam nem melegszik hosszasabb navi után sem, valamint a kijelzője nagyon jó. egyedül a gyári hátlap/oldalsó gomb páros kelt olcsó/gagyi hatást, de ez orvosolható később Mozo hátlapokkal.

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#4568) graffin válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


graffin
csendes tag

szia!

Én 625-ről váltottam, eddig nem bántam meg.
sajnálom a 625-öt, szivemhez nőtt, jó kis telefon, és a 950 ugyanezt hozza eddig, csak gyorsabban nyilván.

amihez még szoknom kell, kicsit gyorsabban merül, de vettem két vezeték nélküli töltőt, melóba és az éjjeliszekrényre és igy egy átlag nap nem fog zavarni.

Nincs semmi furcsa bug, vagy bénaság, egy-két apróság kimaradt/változott wp10-ből, ami zavar, de ez megszokás kérdése.
Rádiót is pikk pakk lehet aktiválni, ha kell.

Kicsit különcnek érzem magam ezzel a telefonnal, de ez is volt a cél: iphone-t nem veszek, "mindenki másnak" samsungja van, huawei elvből kiesik... úgyhogy egy szép mozo-s 950-el próbálok kitűnni, bár még a boltban is kétszer kérdezték meg, hogy tényleg ez a telefon érdekel e. :)

amúgy én 120k-ért vettem, 2 év garanciával és mivel volt 0%-os hitelük, 10 hó hitelre.

Vettünk páromnak egy 650-et is, ezt 45ért meg lehet kapni pl. MM-ban, szerintem ennyiért az egy elég jó vétel, nagyon szép az a telefon.

Azt hozzáteszem, kell egy olyan lelkület, hogy ha valami furcsaságot csinál, akkor az ember legyint egyet ,hogy "ja, windows phone". :)

Üdv
g

(#4569) Sjkolrd válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Szia,

Szolgáltatók porgetik ki a készleteket, szerintem e-digital, vagy mm. De lehet szép állapotban lévő használatatt is venni, de ha használtat veszel érdemes imei számot lekerdezni nincs-e letiltva, stb stb. Nekem ilyennel nincs tapasztalatom,mert nem szoktam használt telefnokat vásárolni. Ha új nincs mit kérdezni, ha használt akkor, számla a vásárlásról, nincs-e letiltva a telefon,garancia papír. Eleinte lehettek bugok a rendszerrel, de en fel évvel megjelenés után megvéve a 950-t nem bántam meg stabil, s gyors teszi a dolgát. Kisebb bugok vannak, de azzal együtt lehet élni. Ajánlani tudom a készüléket,de azt vedd figyelembe, hogy nincs annyi app, s a meglévő social app is jelenleg elmarad a másik kettőhoz képest. Ha ez téged nem zavar akkor csak bátran.

(#4570) Tomy Yayo válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


Tomy Yayo
senior tag

3-asra a válaszom: mert akinek tökéletesen működik, az sokkal kisebb (vagy nulla) valószínűséggel fog beírni a fórumba, csak hogy közölje, "az enyém egyébként tökéletesen működik", mint akinek nem, és segítségért fordul a fórumozókhoz. De bármelyik termék fórumát megnézed, ott a panaszok lesznek túlsúlyban, ebben biztos vagyok, ugyanezen jelenség miatt. Az enyém pl. tökéletesen működött, csak nagyon elvétve voltak apró bosszankodnivalók, de semmi amit egy újraindítás vagy legrosszabb esetben a következő frissítés ne oldott volna meg. Hogy miért nem egyformák a hibák? Mert többféle build is használatban van, és mert mindenki máshogy használja a telefonját, más appokkal, más beállításokkal. Ki tudja, kinél mi akasztja be a kampót? :)

Egyébként én csak ajánlani tudom, nagyon szerettem. De augusztusban lejárt a hűségem, és szeptemberben vettem egy iphone7-et, amíg még értelmes áron el tudtam adni a 950-et, mert enyhén szólva jobban tartja az árát az alma. Nem akartam, hogy a kezemben értéktelenedjen el, mert én fél évente-évente szinte biztos cserélem a telefonomat, így ezt is nézem.

[ Szerkesztve ]

Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#4571) ΞΔGLΞ válasza Lauda (#4564) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

És ezt most, hogy sikerült így izé... váltani? :DDD
Mondjuk, én p9 plus-t vettem volna, volt olyan telefonom a nyáron, talán az még néha a nyomába loholt még egy l950 kamera képességének, ha ezt a részét figyelembe vesszük, aztán váltottam s7e-re, főként a brutálisat javuló akkuidő miatt, ami a p9p-nak nagyon nem ment, nálam már du-án megdöglött, az s7e meg bírja nagyon...

(#4572) Petester válasza gyurica úr (#4562) üzenetére


Petester
senior tag

Nekem az üzemidő a gyenge láncszem, minden mással meg vagyok elégedve. Sőt! :)
Arra kíváncsi lennék, hogy mennyit változna a készenléti idő alacsonyabb felbontáson. Borzasztóan szívja az akkut a kijelző. Nekem 24 óra üzemidő jön ki max.
Amúgy 830-ról váltottam, w10 volt már azon is, de ég és föld a két telefonon. Több ram miatt a facebook alkalmazás se omlik össze állandóan. Bár itt is sokat tölt indításkor, de már nem iszom meg a kávémat, mire betölti... :)
Kb. 1 hete van meg, edigitalnál vettem, nem mertem olcsóbban megvenni máshol, inkább biztosra mentem, na meg ez útba is esett, személyesen vettem át. Bontatlan volt a doboz.

[ Szerkesztve ]

(ó\_!_/ó)

(#4573) Pikkolo^^ válasza Petester (#4572) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Nekem telefonálgatással kb. 1 napot bír DS-es készülék BT headsettel. Kb 1 óra hívás, de ez sok hívásból jön össze. Ezen kívül nem nyomogatom. Az üresjárati fogyasztás kb 1%.

(#4574) Lauda válasza ΞΔGLΞ (#4571) üzenetére


Lauda
félisten

Fogalmam sincs. :DDD gondoltam azert atnezek android reszlegre is, ez hogy csak egyfele modellbol valaszthatok idegesitett kicsit, androidos modell meg millioszam van amit csak akarsz. Megtalaltam ennek a telonak a tesztjet es kozben ajanlottak is, vegem is lett tole egybol. :D

(#4575) ody7707 válasza mistvan68 (#4541) üzenetére


ody7707
újonc

Szia István! Köszönöm szépen a segítséged, és Tyibur-nak is, ha meglesz a telom ezek szerint rakom fel az FM-et! :)

(#4576) gyurica úr


gyurica úr
tag

Köszönöm a véleményeket.

Nekem az appok relatív hiánya nem zavar, egyrészt nem élek különösebb közösségi életet a telefonomon keresztül, abból a korosztályból már kinőttem jó néhány éve :K , másrészt inkább jó ha van érzést részesítem előnyben, tehát lehet, hogy a telefonálás, üzenetküldés, böngészésen kívül másra hetekig nem is használnám a telefont, de jó a tudat, hogy megtehetem... :)

Csak és kizárólag úja telefon megvételében gondolkozom.
A kérdésem az, hogy ha mondjuk a VIP phone-nál (vagy hasonló kategóriájú boltban) veszem meg VAGY edigitalnál (esetleg MM) akkor az új készülékeket ugyanolyan feltétellel árulják mindkét helyen (VIP vs edigital), vagy eltérő feltételekkel árusítják. Ha igen kell e valahol valamit pluszban megnézni. A VIP hírdetésben nem írják, hogy gyári garancia van rá vagy sem.

(#4577) hroberto válasza gyurica úr (#4576) üzenetére


hroberto
veterán

A VIP Phone-nál és hasonló GSM boltoknál szinte biztos, hogy nem gyári a garancia. Ez látszik az áron is. Az Edigital, MM és hasonló üzletekben nyugodtan megveheted. Persze drágábban, de normális garanciával.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#4578) Lauda válasza gyurica úr (#4576) üzenetére


Lauda
félisten

Edigitalnal olcsobban nem tudod megvenni gyari garanciaval. A 650 is magyar piacra keszult raadasul, szoval semmi susmus nincs benne, ehhez kepest az ara abszolut barati.

[ Szerkesztve ]

(#4579) Zoliee válasza hroberto (#4577) üzenetére


Zoliee
senior tag

Azért nem semmi az a 40ezres árkülönbség. Szerintem is perpill annyinak kellene lennie az árának. Tuti jobban vinnék

(#4580) turbulencia8 válasza hroberto (#4577) üzenetére


turbulencia8
őstag

En az iponnal vettem egy 650-et, csak par ezer forinttal volt dragabb, mint egy sufni gsm-nel, viszont garancialis ugyekben az teljesen megbizhato ceg. Amugy nagyon szep a 650, a szebb mint a 950, baratnomnek nagyon tetszik, es a fenykepezojet is nagyon szereti (szerintem jobb az uzemideje is).
Ezek utan veszek magamnak egy Mozo hatlapot.

[ Szerkesztve ]

(#4581) ZavaBalazs


ZavaBalazs
őstag

expansys is jó gari szempontból, nem? ha igen, akkor ott a legolcsóbb.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#4582) hroberto válasza ZavaBalazs (#4581) üzenetére


hroberto
veterán

Igen, az is jó.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#4583) Lauda válasza ZavaBalazs (#4581) üzenetére


Lauda
félisten

Olvasd el a garis reszt az aszf-ben, en a felenel mar azt sem tudtam, hogy fiu vagyok-e vagy lany akkor kesze-kusza mese az egesz.

(#4584) sohi83


sohi83
tag

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szolgáltató és telefoncsere előtt állok és megrögzött WP fan lévén eddig csak a Lumia 950 jött szóba, viszont most egy ismerős által egy korlátlan csomag mellé 60 ezerért megkapnék egy Huawei P9-et.
Ti mit tennétek a helyemben?
Rettentően félek az androidtól, de ez az ár nagyon-nagyon jó. Lumia 950 meg sajna nincs még mindig 110 alatt :(

(#4585) ZavaBalazs válasza sohi83 (#4584) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

szerintem vedd meg a P9-et, maximum ha nem tetszik, elpasszolod drágábban, és veszel helyette egy 950-et máshonnan.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#4586) T0rnad0 válasza sohi83 (#4584) üzenetére


T0rnad0
addikt

P9-re +1

Z Fold 4

(#4587) Sjkolrd válasza gyurica úr (#4576) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Szia, ha még nem vetted meg a 950 telefont, akkor érdekes lehet körül nézni az amazonon is, mert ingyen szállítanak kicsiny hazánkba most már 39 EUR vásárlás felett., s itt jelenleg 285 EUR között mozog az ár

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4588) turbulencia8 válasza sohi83 (#4584) üzenetére


turbulencia8
őstag

En biztos nem valtanek droidra. Hasznaltan, de garanciaval lehet kapni 950-et 60 korul.

Sjkolrd: ezt nem is tudtam. Karacsony elott ez hasznos info.

[ Szerkesztve ]

(#4589) Sjkolrd válasza sohi83 (#4584) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Szia,

Én nem vennék droidot, s nap mint nap megerősödik bennem az, hogy ha váltani fogok biztos nem droid lesz.

Amazon

950 kb 80-90-e
650 kb 40-50e

Azért ez elég kemény, ha szinte minden droidos telefonban megvan ez a kiskapu.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#4590) turbulencia8


turbulencia8
őstag

A Mozo hatlapoknak mennyire kopik a femes oldalso resze?

(#4591) nikkor válasza Francia91 (#4567) üzenetére


nikkor
aktív tag

"a gyári kameraalkalmazás elég szépen eltolja a színeket a jpg képeken" - nem lehet, hogy ez a probléma csak a te készülékeden jelentkezik? Emlékeim szerint a fórumban más nem írt hasonlót, a MA-nál is valósághűek a színek és külföldi teszteken sem olvastam ilyet.

[ Szerkesztve ]

(#4592) ZavaBalazs válasza nikkor (#4591) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

ha bekapcsolod a fénykép előtti rövid mozgókép funkciót, akkor láthatod magad is. a videóban még színhelyes a kép, aztán ahogy kimerevedik, besárgul kicsit.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#4593) ΞΔGLΞ válasza nikkor (#4591) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Már sok hete mindenki erre panaszkodik.

(#4594) Francia91 válasza nikkor (#4591) üzenetére


Francia91
veterán

Olvass vissza, vagy menj át WP topikba... Ott megmondják Neked ;)
Nem egyedi probléma, szoftveres hiba, ami mindenkinél jelen van

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#4595) Sjkolrd


Sjkolrd
aktív tag

Aki szeretne most 950-t Telekomnál megkapja 30.e

(#4596) Ance válasza Sjkolrd (#4589) üzenetére


Ance
őstag

Azért érdemes végigvinni a rendelést, mert elvileg a német helyett a magyar Áfát fogja rátenni. Az meg ugye...

(#4597) gg72 válasza Sjkolrd (#4595) üzenetére


gg72
veterán

Sajnos nekem van élő előfizetésem, így habár szívesen váltanék készüléket, de így nem fog össze összejönni...

(#4598) Sjkolrd válasza gg72 (#4597) üzenetére


Sjkolrd
aktív tag

Igen sajnos ez egy kritérium, ha van ra lehetőség meglehet oldani szigorúan családon belül.

(#4599) Sorge


Sorge
csendes tag

Sziasztok! Néztem a Telekom akcióját nagyon jó árban lenne, de csak fehér színű készülék van. Ez mennyire hátrány/kényes ebben a színben a telefon?

(#4600) Lauda válasza Sorge (#4599) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Csak a hatlap szine kulonbozik, ezert ha nagyon jo arban van a telefon, meg azt is csinalhatod, hogy lecsereled a hatlapot kesobb, vagy rendelsz egy mozo hatlapot es akkor csucs lesz a kinezete a telonak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.