Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30253) #90933760 válasza snecy20 (#30252) üzenetére


#90933760
törölt tag

Pár napja láttam, hogy az a Pumped csávó is már TV-ben szerepel saját műsorral a retek klubon aminek fő témája mennyire hangosan basznak és hasonló. Mondom gyönyörű, pár éve egy simán parton táncitánci videóból ide fel(le)jutott. Ami érdekes is, szinte biztos hogy volt valami előélete ezen kívül a médiában vagy csak nekem nehéz elhinni, hogy egy Youtube videóval ide lehet jutni. Sok ilyen videó van, belőlük mégse lett -szerencsére- TV-s celeb. Akkor ennyi erővel ő miért.
És egyből Molnár Krisztián ugrott be, hogy ő is mekkora "karriert" ért el azzal amit csinál. Paradoxon.
Az embereknek erre van szüksége, ez van, visszasírják még páran a Mónika show időket azt hiszem, azok kultúrműsorok voltak ezekhez képest. Most meg ez a fos van, Éjjel-nappal Budapest meg Gyanú árnyékában, Pumpedék meg ilyen lepratelep szarok.
Emlékszem az öregem hogy szidta a Big Brother 1-et annak idején sok éve, én azt néztem, pedig akkor még azon kívül nem sok moslék ment a TV-ben és az is viszonylag nézhető volt a maiakkal ellentétben.
Na most kéne bekapcsolnia a TV-t ezekre a csatornákra így 15 év elteltével. Valószínű a kötelet fonná a nyaka köré. Mondjuk ezekre már én is. És akkor még olvasom is pár helyen, hogy van egy csomó agyhalott fasz aki ezeket a műsorokat annyira nézi, szereti, annyira létfontosságúnak tartja, hogy vérig sérted, megbántod, besérted vele ha meg mered mondani, hogy mi ez a szar. Sőt még el is hiszi ami megy benne. Káprázatosan hulladék agykapacitással rendelkeznek sokan komolyan mondom. Ezekről csinálhatna Radics még videót, bőven lenne benne téma.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.