Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Néha komolyan letagadnám,hogy én is ebben a városban élek
:[link]
-
Donald rágógumi original bontatlan!
Kihagyhatatlan ajánlat! -
törölt tag
válasz
bitpork #29991 üzenetére
Igazat adok neked tesvírem, a devlá szól belőled, nekermáncá prálá mó dikhó tesókám, én igazat adok neked mindig, adok a szavadra pro málá szoszi testvér, dikházom a böcsületes mondataid. Tudoménaz, dicsak mindig is jó voltál velem testvírem, adok a mo dikházó szavaidra, többet érnek a csillagoknál a devla szóljon.
-
-
dugo_
veterán
-
törölt tag
[link]
Ennek a mémnek mi a neve amúgy? -
SUPREME7
őstag
Helyi HIBÁS D-Link DNS320L
Hibajelenség: egy áramszünet után, nem tudom semmilyen módon újraindítani a NAS-t.
Volt a hűtőben, fagyasztóban, utána nyomtam a reset gombot akár percekig, de csak a kék led villogott az elején, semmire sem reagált.Az micsoda szervizmódszer
-
Muerte
addikt
Megérett a világ a pusztulásra
okostégla
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt láttam is. Amit nem értettem, hogy miért lepődik meg a kommentelő idiótákon, mikor kommentelő idiótákról készít videót... Egyébként meg ha tetszik neki ha nem, a Facebook idiótákon kívül a többi videója szintekkel lejjebb van, teljesen mindegy hogy akkor is megvolt már 200ezer feliratokozója. És az erőltetett Ricardoval a Facebook idiótás videót is süllyeszti le szépen, ez meg tipikus YT betegség. Pihentetni kellene Ricardot és inkább real random Face idiótákat mutogatni. Poénos Ricardo, de már előre tudod kb. a szövegét minden videóban. Vagy ja persze, igen, 10 évesek nézik. Nekik jó az is.
Meg nem tudom, van egy kis zavar az erőben nála, kb. 3 videóban van megemlítve a születendő lánya sőt még a mostani Minecraftos videóban is utal rá, okééééééé..... Csak kit érdekel ennyire?Az a másik csatornája az Idióták címmel amúgy micsoda? Mert átmásolja oda a videókat és nemsokára meg is lesz vele a 100ezer, jön a play button megint, ugynazokra a videókra. lol
-
törölt tag
Jujj, ezen akkorát röhögtem, hogy kifröccsent a taknyom.
-
törölt tag
válasz
bitpork #29966 üzenetére
Nem a kifejezés gusztustalan, hanem a nép egy része akiktől ered. De ezért picsán fog rúgni egy moderátor, úgyhogy nem is írom tovább.
Csaj, csávó, kaja azt használom, mást én se. Mondjuk az én nyelvezetemben nem ezek lesznek a gusztustalanok, hanem egy kibaszott ruszki hármas eke áll ki a számból. Nemhogy kapa. -
-
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #29955 üzenetére
Kár volt rákérdeznem. Nem hiányzott ez az info.
A devla vigyen el mindőtöket.
-
djculture
félisten
válasz
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Tudod tezsvirem raulsz beindittod oszt dzallsz mer tu szan raj pujaro shavo gigolo taves bakhtallo tezsvirem
-
Vakegérke
félisten
válasz
dzsal: megy
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest