- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flowtation #31296 üzenetére
Vedd ki az összes módosítást a config.txt -ből, és úgy dugd közvetlen a TV-re. Ugy is villog? A TV másik HDMI bemenetére dugva változik valami?
-
sztanozs
veterán
válasz
Flowtation #31293 üzenetére
Próbáld meg másik kábellel, hátha.
-
Flowtation
őstag
Szia!
Beállítottam, nem is volt benne a config fájban, uh beírtam. Egyébként nem segített, utána nem bírtam működésre a cuccot megint. Kivettem, csak ez a kettő van bent:config_hdmi_boost=7
hdmi_force_hotplug=1Ezzel most elvileg jó, de ma reggelre meg meghülyült az STB, elkezdett villogni a kép kb másodpercenként, átraktam direktbe a tv-re és ott is...kicsit kezd tele lenni a hócipőm a technikával...pénteken hozták az új dobozt
Az nem lehet egyébként, hogy "elöregedett" a pi? Esetleg próbáljak meg egy csont új kártyával, új rendszerrel mókolni?
-
dew28
aktív tag
válasz
Flowtation #31286 üzenetére
a masodik az csak hogy a hdmi-n tolja a hangot is defaultba
be van allitva? nincs elotte # jel igaz?
-
epy
csendes tag
A GPIO port nem igazán jöhet szóba mert foglalt, ez a 1541-es drive emulátor fut az Pi-n: https://cbm-pi1541.firebaseapp.com/ . Az USB-s tápkapcsoló nem okoz gondot a Pi-nek? Mármint ha gyakran kapcsolgatom, meg mondjuk gondolom kicsit várni kell a visszakapcsolás előtt. 2-es Pi-re forrasztottam tüskéket a resetnek, ott frankón működik.
-
epy
csendes tag
Sziasztok! Rákerestem, de nem találtam ilyen hozzászólást. RPi 3 B+ -ra szeretnék reset gombot. A RUN és a föld közé kell tegyek egy kapcsolót?
-
Nagytoll
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy rpi 3 b+ modelt, de szükségem lenne némi megerősítésre, hogy megfelelő lesz-e a célra.
Egy Ubuntu virtualis gépet váltana le. Kísérletezni szeretnék rajta networking és nagyrészt bash terminalban dolgozva.
Mennyire kompatibilis az arm architectúrával a Kali linuxban lévő programok nagyrésze?
Egyenlőre ami fontos számomra az a netkit és Wireshark.Lenne mellette egy erősebb gépem amivel minden mast csinálok. Itt tényleg csak a Linux környezet és a sok program érdekel, hogy jobban futnak-e mint egy virtuális gépben
-
dew28
aktív tag
válasz
Flowtation #31283 üzenetére
hdmi_force_hotplug=1
hdmi_drive=2inkabb ez lesz ami segit neked..
-
.wantííd
tag
Sziasztok! Előfordulhat hogy a pi-re kötött külső hdd fagyásokat okoz? Értem ezalatt hogy az ssh session megszakad és percek múlva áll csak vissza.
Rpi 3B+, eredeti 5.1v táppal, 2.5' laptop (250gb) winchester -
válasz
Flowtation #31281 üzenetére
Időnként? Esetleg kapcsold ki a kodi "képernyővédőt", ill. a config.txt-ben beírhatod, hogy
config_hdmi_boost=7Ez megemeli kimenet jelszíntjét, hátha éppen határeset, és ezért nem érzékeli az erősítő.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Okozhat-e problémát a cec működése házimozis rendszerben? Ugyanis mióta megvan ez erősítőm, időnként olyan gondom van, hogy nem ad képet a pi (? vagy az avr, még nem tudom), ha váltok egyik forrásról a másikra. Egyszerűen azt mutatja a tv, hogy nincs jel. Nem igazán segít semmi, csak a kábel kihúzás és nem tudom mi lehet a baj. Erősítő és tv reset már megvolt, hdmi kábel csere szintén (igaz csak v1.4-es kábelre, de újra.), próbáltam a tv-n kikapcsolni a simplinket (lg) de nem segített, rpi-n bekapcsoltam a hdmi force_force_hotplug=1 kapcsolót, de ez se, bár ennek nem biztos, hogy köze van hozzá. Még ezért gondoltam, hogy a libreelec-ben is kikapcsolom a cec-et, hátha az kavar be. Elég ha a kodi felületén keresztül kapcsolom ki vagy inkább konkrétan a config.txt-ben csináljam, biztos ami biztos?
előre is köszi a válaszokat!
-
válasz
bally4 #31277 üzenetére
Terminálban. ssh-val bejelentkezel egy másik gépről. Ill. számítógpen. Windows alatt a komolyabb lemezkezelő programok is képesek ext4-re formázni.
-
bally4
tag
Hali.
Libreelec alatt külső hdd-t hogy a leegyszerűbb ext4-re formázni? Próbálom guglival de nem igazán sikerül. -
válasz
PunkZoli #31274 üzenetére
Nem a feszkóját, mert az fix 5V, hanem a terhelhetőségét (mekkora áramerősséget tud kiadni magából).
Ha már egynél is meg kellett emelni a kiadható maximumot, a dupla terhelést túlzásnak érzem, de ki kell próbálni.
Vagy külső tápos merevlemezt kell venni, vagy egy külső tápos USB HUB-ra kötni őket. pl. [link] -
PunkZoli
aktív tag
Lehet amatőr kérdés (mert egyértelmű szerintem, hogy nem
), de szerintetek két külső winyót elbír a pi2-őm úgy, hogy egynél is meg kellett emelni az usb feszkóját? Maxtor egy terrásam van és mellé szeretnék egy 2terrásat is.
-
válasz
kovbandi82 #31272 üzenetére
Jogos, régen, még a systemd korszak elött volt kodi user, most pi. Persze simán lehetne bármelyik user, ami tagja az audio,video,input,dialout,plugdev,netdev,users,cdrom,tty csoportoknak. Ami biztonsági szempontból azért lenne praktikus, mert nem egy emelt szintű jogosultsággal rendelkező felhasználó nevében futna. Na majd a következő frissítéskor, ha eszembe jut...
Biztos okos dolog 1.0-ás SMB-t használni?
A /media/hdd3 mappára milyen jogosultságok vannak beállítva?
-
kovbandi82
őstag
Szerintem nincs kodi user. Én is gondoltam rá:
chown: invalid user: ‘kodi’A /etc/fstab fileban ezzel a parancsal csatoltam fel a samba sharet:
//192.168.0.103/SMBshare /media/hdd3 cifs username=ftp,password=****,vers=1.0 0 0Maga a samba "szerveren" is megadtam az ftp usernek a jogot írásra a mappákra, sőt mint írtam is, a felírat fájlt elkészíti, csak üres marad.
Tud is írni a pi user minden meghajtóra/mappára. Legalábbis idáig mindenhová tudott, ahová kellett, csak ez a Kodi téma nem megy. -
válasz
kovbandi82 #31270 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy te hova csatoltad, és azon milyen jogosultságokat adtál meg. Ha jól rémlik a Kodi készít magának egy kodi user-t, és annak a nevében fut. Vajon az a könyvtár és a kodi user milyen viszonyban vannak?
-
kovbandi82
őstag
válasz
cinemazealot #31268 üzenetére
Megkérdezhetem pontosan milyen parancsal csatoltál?
-
kovbandi82
őstag
válasz
cinemazealot #31268 üzenetére
A raspbianra csatoltam fel a megosztásokat, onnan közvetlen tallóztam be a Kodiba. Akkor megpróbálom így csatolni közvetlen a Kodin. Köszi
-
cinemazealot
addikt
válasz
kovbandi82 #31265 üzenetére
Ez nálam is gond volt. A megoldás az lett, hogy a Kodiban a Samba megosztás URL-jébe belevéstem a(z írásra jogosult) Samba felhasználó felhasználónevét és jelszavát. Onnantól kezdve ragyogóan menti a feliratokat a NAS-ra.
-
rosejbli
senior tag
Valaki használ itt hgst z5k 500gb hdd-t?
Olyan kérdésem lenne tőle, hogy elég-e a sima y kábel hozzá mert meg tudja hajtani a pi vagy kell mindenképp egy külön táp? -
kovbandi82
őstag
Raspberry Strecht Liten használok Kodit. Szerettem volna, ha Samba megosztásra -ext4 - szeretném menteni a felírat filet, de akárhogy próbálom, nem történik meg. Az írási jogot a fentebb írt módon megadtam, pl. mentést kiírja arra a meghajtóra, de a felíratot nem. A fájlt sokszor létrehozza, de üres. Lokális meghajtóra, pl pendrivera, viszont elmenti.
-
-
sztanozs
veterán
Ha lesz rá driver (és ki lehet kerülni az UEFI követelményt), akkor majd lesz raspira is rendes Win 10.
Addig felejtős a dolog; de tény, hogy már itt van a kanyarban.rosejbli - azok Win 10 Mobile OS-sel szereltek (és zárt bootloaderesek, szóval raspire nem fogják felrakni). De ahogy nézem ezzel az őszi frissítéssel lassan megszabadul a MS a Mobile vonaltól és lesz egy általános ARM-os vonala.
-
válasz
sztanozs #31260 üzenetére
Pedig nem egy ilyen videó van fent. Ugye az MS most ősszel(?) akar előrukkolni az ARM-os W10-el, ill. mutatóba már van is: [link]
Gondolom ezt hackolják meg, hogy rPi-n is fusson.
-
-
twingo16v
tag
Sziasztok!
Egy irodába szeretnék egy Raspberry pi3 ast betenni Eset remote administrátor-ral.
Na most az eset remote administratorhoz windows kell.
Láttam, hogy megcsinálható a win10 Pi3-ra [link]Valaki megcsinálta már ezt, és működik neki, mert ez nekem kínai?
Ha van valakinek működő windowsa Pi3-ra, vagy Pi2-re,(NEM IoT !) és az SD kártyájáról csinálna egy imaget, feltenné valahová, és megosztaná velem, azt megköszönném.
Jó XP, Win7, vagy Win10 is.
Előre is köszönöm.
-
-
ludarazs
csendes tag
pontosítanék :
ugye ha a Hdd nevű meghajtó a /media/Hdd helyre van mountolva akkor ezek a parancsok így kell kinézzenek:
sudo chown -R pi:users /media/Hdd
sudo chmod -R 775 /media/Hdd
mert ha igen akkor valami nem jó sajnos megint. az eredmény változatlan
drwxrwx--- 1 pi pi 4096 szept 27 17:09 .
drwxr-xr-x 4 root root 4096 szept 27 17:14 ..
drwxrwx--- 1 pi pi 0 szept 27 17:09 System Volume Information -
-
ludarazs
csendes tag
Sziasztok !
Hogyan is tudnám elérni azt, hogy a WDMyBook-hoz hasonló jogokat kapjon a HDD is?
drwxr-xr-x 4 root root 4096 szept 27 17:14 .
drwxr-xr-x 22 root root 4096 jún 27 03:09 ..
drwxrwx--- 1 pi pi 4096 szept 27 17:09 Hdd
drwxrwxr-x 5 pi users 4096 szept 6 16:57 WDMyBook -
apezka
aktív tag
válasz
lord.lakli #31252 üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek: "Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan itt aki WinIoT-al használja a Pi-t? Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, mert ahogy nézem bőven van gond vele, (pl.: az eredeti Windows Remote Client a tavaly októberi frissítés óta nem működik, pedig azóta már jött ki frissítés... ).
Megírtam WinIoT-ra az app-t VS-ben, Pi3-ra, gondoltam tök jó, majd telepítem a rendszert és az app-ot Zero W-re, ha végre megtalálom, hova tettem, erre kiderült, hogy azt nem is támogatja az IoT...
Pedig akár még jól is megcsinálhatták volna ezt Mikroszofték, de nem sikerült... -
válasz
wassermann #31228 üzenetére
Nagyon sok akár hetente is ismétlődő kérdés van, onnantól, hogy "Vennék egy ...-t, szeretnék belőle egy ...-t építeni, bírni fogja?" egész addig, hogy "hogy kell felcsatolni/nem olvasható/nem írható/miért áll le/miért nem áll le" stb. Az összefoglaló elvileg ilyen GYIK/FAQ tartalmú kéne legyen. De én például múltkor éppen vásárlás előtt álltam, és tűvé tettem a netet, hogy pontosan milyen különbség van a pi2, pi3 és pi3+ SoC közt, és meglepően kevés infót találtam, azt is több különböző helyen. Emlékszem, hogy itt szó volt róla, használom is a keresőt, de jó lett volna egy link, vagy valami.
-
bally4
tag
válasz
wassermann #31248 üzenetére
Az jó, akkor biztos elég az amper
Attól tartottam ennél a verziónál, hogy a különböző töltők más feszkót adnak le és bekavarhat esetleg..
Illetve ez azért is jó, mert ha újra indul a Pi (volt rá pár péda sajnos), akkor a HDD kap továbbra is áramot és nem lesz a fejnek problémája. -
bally4
tag
Hali!
RPi3/libreelec van fent.
Külső (M3 1 Tb 2,5) HDD -hez vettem Y kábelt, kérdésem, hogy hogy kössem be? A Pi 2 db USB portjára, VAGY az adatos kábelt a Pi USB portjára és az Y másik ágát egy másik USB töltőre?
Köszi előre is! -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
A helyzet a következő:
RPI3 + Remote PI Board ([link]).
Eddig Librelec-nek a 17.6 volt fent és rendben müködött a kikapcsolás. Feltettem a Libreelec18-t és azóta a kikapcsolás 10-ből 2-szer nem sikerül. Képernyőn a jel megszünik, de nem kapcsol le a RPI3. Vajon hol vannak a leállításhoz kapcsolodó logok?Üdv,
James -
Flowtation
őstag
válasz
kovbandi82 #31244 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Dobnál egy kontaktot, akár priviben is?
Köszönöm! -
kovbandi82
őstag
válasz
Flowtation #31242 üzenetére
Sandisk Ultrát használok. Tökéletes. HA-n van egy úriember, aki egy webshopon keresztül árulja nagyon jó áron. Éppen nemrég rendeltem 2 db.-ot, 16 gigásak, adapterrel. Szállítással összesen alig volt több 5000 Ft-nál.
Mondjuk egyik Rpi-ben Kingston Class10-es van az is jól szuperál. -
Keef_Lee
senior tag
válasz
Flowtation #31242 üzenetére
Szerintem a legideálisabb a Sandisk 8 Giga.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Van valahol egy lista az ajánlott sd kártyákról? Összefoglalóban nem láttam, de szeretnék venni egyet, amihez van adapter is. 8 Gb elég ugye?Köszi!
-
kovbandi82
őstag
Sziasztok. RPi3-on Raspbian Strechtre telepítve használom a Kodit. Egyes kiegészítők - Retro TV, CartoonShark nem mennek, hibával lépnek ki. Az a kérdésem, hogy ez általános, vagy a rendszer miatt van? Az megoldaná, ha kimondottan csak erre használnám a PI-t? Gondolok itt LE-re vagy OSMC-re.
-
Flowtation
őstag
Oh, bocs, ez lemaradt. Libreelec egy rpi1-en, de közben helyrejött. Az egész onnan indult, hogy az új hm erősítő van, de valamiért ha elkapcsolok egy másik forrásra, majd vissza, akkor nem lesz kép. Eddig nem jöttem rá miért, most a málnával próbálkoztam, de nem segített. Valami nem kerek most itt...
-
válasz
Flowtation #31238 üzenetére
Milyen rendszeren, hogyan?
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Állítgatás közben véletlenül átállítottam a képfrissítési frekit 59.94 ről 60 hz-re és most nem ad képet a málna. Vissza tudom csinálni valahogy? Vagy más baja lehet esetleg? 10 perce még jó volt, most meg nem bírom életre kelteni... -
Kenderice
senior tag
Üdv
Raspberryhez szeretnék távirányítót.
A kérdésem az, hogy csak a TSOP 38238 jó hozzá, vagy más típus is lehet? -
-
-
ludarazs
csendes tag
A munint is úgy tutdom elindítani hogy beírom a pi ip címét ?
-
wassermann
Topikgazda
Az összefoglalót igazán egy rövid kedvcsinálónak tartom. Aki venni készül, legtöbbször a legújabbat veszi (ha meg nem, csak utánajár miért ad ki pénzt). Mivel a jövőben még ki tudja hány változat jön ki, nem akarom a különböző PI-ket részletesen végigvenni, mert feleslegesen hosszú lenne tőlük az összefoglaló.
-
válasz
ludarazs #31225 üzenetére
Az ékezetekkel problémája van, mert nincs megadva neki, hogy milyen karakterkódolást használjon.
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>magic-pi.local</title>
</head>
<body>
<h1>Üdvözöllek a szerveremen!</h1>
</body>
</html>Ha jól tippelek ezzel a kis módosítással már jók lesznek az ékezetes betűk. Hogy mi nem megy azt te látod, te tudod meddig jutottál mit hova írtál. Ha részletesen leírod ezeket, talán kitudjuk okoskodni mi a gond. (Most nincs is fent nekem a munin, nem tudom megnézni, de amikor írtam / frissítettem, mindég onnan másoltam a kódot, parancsot, hogy stimmeljen másnál is.)
UberMutant
Sose csináltam ilyent. Melyik fájlt kell szerkeszteni, hogy automatice csatlakozzon a helyi wifi-re? -
UberMutant
őstag
szia, a kezdeményezés jó.
szerintem a billentyű/monitor/ egér nélküli beüzemelést külön is megírhatnád. ez hasznos lehet, ha valakinek tényleg csak pi-ja van meg egy sd kártya.láttam, hogy az SSH bekapcsolása megvan, még kéne hozzá a wifi-re kapcsolódás és aztán a raspi config bealááítása vnc szerverhez. és kész is
-
ludarazs
csendes tag
Sziasztok !
Cigam cikkének mérjünk meg mindent részét próbáltam beállítani, elvileg minden jó de:
A web szerver karakterei hát nem is tudom
ĂdvĂśzĂśllek a szerveremen!
valahogy nem jó. Illetve ennél többet nem is tudtam kihozni belőle.A munin az nem jön össze. Biztosan nem ok valami de a cikkben leírtakhoz képest nem látok hibát. Ötletek?
-
válasz
wassermann #31221 üzenetére
Ha már így belejöttünk az összefoglaló frissítésébe, a hardver információs részt is lehetne frissíteni, mert 2011-es a legfrissebb információ.
-
válasz
wassermann #31221 üzenetére
-
cinemazealot
addikt
válasz
ludarazs #31218 üzenetére
Most, hogy visszaidézem, a kis csippanás inkább a HDD leállásakor szokott előfordulni, amikor lefékezi a lemezt és parkolóba helyezi a fejeket. Esetleg amikor meghallod, fogd meg, hogy rezeg-e. Ha nem, viszont amikor elkezdesz valamit matatni rajta, és erre felpörög, akkor biztos ez a helyzet.
Akárhogy is, max. valamilyen hangszigetelő dobozolással tudnád elnémítani, hogy asszonyod elviselje.
Vagy kikapcsolod a HDD alvó üzemmódba pakolását.
-
ludarazs
csendes tag
válasz
cinemazealot #31217 üzenetére
elképzelhető az is majd figyelem. Általában mindig olyankor csinálja amikor messzebb vagyok tőle.
-
ludarazs
csendes tag
válasz
cinemazealot #31215 üzenetére
1 db hdd van rákötve semmi más. Rövid sípoló hang. nem tudom jobban leírni. Minden frankón megy tehát szerintem nem működési hiba lesz. Szabálytalan időközönként. De nem sűrűn. Pl. egy órája semmi.
3B+ modell
Olyasmi hang mint újrainduláskor. -
ludarazs
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy raspberry pi-t és Cigamnak hála minden tök jól megy. Torrent, Samba, Mini dlna.
Amit kb. két három hetes üzem után észrevettem, hogy néha pittyen egyett. Nem tudom miért. Viszont a kérdésem nem e lehetne ezt megszűntetni, mert az asszony kiidegel, hogy "nem bír aludni"
Tehát várom lehet e ez ügyben tenni valamit.
Köszi előre is. -
kovbandi82
őstag
A leírás tényleg jó, le is mentettem biztos ami biztos.
Nekem Raspbian Strecht lite-ra van rakva a Kodi, ez alapján telepítettem:
https://linuxsuperuser.com/install-latest-version-kodi-on-raspbian-stretch/
Boot után egyből elindul.
Zenelejátszónak a Volumio-t használom, igaz külön eszközön. A Moode telepíthető Raspbianra is, mondjuk nem tudom a Kodival együtt egy eszközön hogy viselkedne. -
válasz
rosejbli #31210 üzenetére
A raspbian egy általános (univerzális) linux operációs rendszer raspberry-re. Elérhető egy könnyített karakteres felületű, és egy teljes, grafikus felülettel rendelkező verzió. Erre mint egy önálló programot tudod telepíteni a kodi-t is. Természetesen megoldható az is, hogy minden induláskor a kodi automatikusan elinduljon, és egyből a jól ismert(?) felülettel találkozzál.
A libreelec pedig egy végletekig lecsupaszított linux, aminek csak egy feladata van: a kodi futtatása. Mivel kulcsrakész rendszer, vagyis kiírod az image-et beakod a kártyát a pi-be, és már indul is a kodi, az összes többi feladat(program) telepítése használata körülményes. Erre a rendszerre nem telepíthetsz mást a szó hagyományos értelmében, csak kiegészítőket adhatsz hozzá. Ezek lehetnek programok is, pl. transmission.
-
-
rosejbli
senior tag
Sziasztok!
Adott egy pi 3, amin hdmi-n keresztül szeretnék filmeket nézni tv-n, illetve emellett transmissiont futtatni. Egy hdd lesz még rákötve, amit csak a pi-hez használnék.
Ehhez melyik operációs rendszer lenne a legmegfelelőbb?
Egyáltalán nem használtam még linuxot, így jó lenne valami olyan, amit vagy nagyon könnyű beállítani vagy van hozzá egy olyan leírás, ami lépésről lépésre leír mindent.
Köszi előre is a segítséget! -
dancsuri
veterán
-
Kenderice
senior tag
válasz
kovbandi82 #31205 üzenetére
Köszi.
Bár én valami komolyabbra gondoltam amin vannak számgombok meg lejátszás vezérlő gombok is. Olyan TV táv-félére... -
gazso75
aktív tag
Sonarr/Radarr + Jacket már volt használatban régebben, de mióta stream-en nézzük a dolgokat, okafogyottá vált a dolog.
Néha kellene csak ez a megoldás, így valószínüleg az 1.-es megoldás lesz.Köszi, hogy foglalkoztatok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged