Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
A helyzet a következő:
RPI3 + Remote PI Board ([link]).
Eddig Librelec-nek a 17.6 volt fent és rendben müködött a kikapcsolás. Feltettem a Libreelec18-t és azóta a kikapcsolás 10-ből 2-szer nem sikerül. Képernyőn a jel megszünik, de nem kapcsol le a RPI3. Vajon hol vannak a leállításhoz kapcsolodó logok?Üdv,
James -
Sirjames73
csendes tag
válasz
pchris
üzenetére
Közvetlenül tőlük jött, vámra nem került. Egy sima bélelt borítékban volt, mert a ház lapra szerelt.
Kb. 1,5 hét alatt itt volt. A küldemény útját simán nyomkövetéssel látod. (Svájcig, mert a magyar posta már nem jelez vissza. :-( )
A nyákon van egy rendes bekapcsológomb is, és a hozzá való ház ennek megfelelően van kialakítva.
Nekem nagyon bejött, korrekt munka. -
Sirjames73
csendes tag
válasz
Sirjames73
üzenetére
Erre a kérdésre esetleg valaki?
[link] -
Sirjames73
csendes tag
Kikapcsoláshoz és bekapcsoláshoz távolról távirányítóval:
[link]
Tökéletesen működik szinte minden infrás távirányítóval, de az említett oldalon is lehet venni távot.
Nekem 10 nap alatt itt volt Thaiföldről, de van Németországban is Hollandiában is viszonteladójuk. (kicsit drágábban).
A x.v.Color kérdésemre esetleg valaki? -
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Új Pi3 felhasználóként egy gyors kérdésem lenne. A PI3-t Libreelec-kel médialejászónak használom. Az eddigi lejátszóim a TV-vel karöltve ismertek egy olyan beállítási profilt(színt), hogy x.v.Color (xvYCC).
Sajna több napi olvasgatás után sem tudok rájönni, hogy ezt a profilt valahogy tudja-e kezelni a PI3.
Amit találtam az a hdmi_pixel_encoding, de sajna ezzel nem jártam sikerrel. Valami ötlet esetleg, hogy merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3700X/3070/512Gb SSD/16Gb RAM/750W GOLD
- Eladó felújított DeepCool / Ryzen 5 5600 / 3060-Ti / 16gb ram / számítógép
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann