Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13838) olbaidhun


olbaidhun
őstag

"Sajna nem látom azt a nagy kraft-tartalékot, amit a PS3-nál úgy beharangoztak. Ha annyi tartalék van, akkor miért nem tud minden 1080p-ben futni, minden látványelemmel, fizikával, akár DX11-módban?"

Azért teljesen nem értek veled egyet, vannak itt elrettentő kivételek. Nem tudom mivel játszol többet, ps-sel vagy PC-vel, én egyiket sem hasonlítanám a másikhoz, de ha már itt tartunk, mindig irigyeltem a menyasszonyom unokatestvérét a szobája miatt: már korábban is hatalmas TV és ps1-2 rengeteg lemezzel.. pár éve mikor megkezdődött az őrület beruházott és megvette elsők között a fullHD sony tv-t, bedobta alá a ps3-at (a játékokból mai napig2-3darabot tart és ezeket cseréli kétheti/havi rendszerrel, így nem bukik sokat az áron és mindig van valami friss) és az állam igencsak leesett, mert az akkori izmosnak nevezhető 2magos konfigomat mondjuk reggelire ette meg egy heavenly sword, vagy pl motorstorm, vagy lair.. (nem is beszélve az Xbox szintén zenész, további játékairól) addig nem látott grafikai részletesség mellett monumentális játékok születtek, melyek pc-n kiadva max egy devil may cry 4 szinten lehetnek.. jó, jó de valahogy nem az igazi, pedig én próbáltam joy-yal is, és pcn is arcade, csak nem annyira, de nem úgy jön át.. gondoltam akkoriban!

Évek teltek el. A jó kis gépem már elavult, "uncsitesó" vett egy bazinagy erősítőt 7.1 hanggal oltári nagy mélyládával, ha arra járunk, látom a remegő kutyákat.. de a konzol és a TV páros még mindig elég ütős.. igaz közben már én is el kezdtem követni az árakat, és talán azt lehet mondani: mostmár megéri azt az 50 körüli árat a konzol..(persze más kérdés, h sok embernek a szalonautó jön be, de én egy opelból is bevállaltam egy 1éveset 6000km-rel.. vehettem volna zsírúj fullosabb szutyukit is, de kinek mi a jó, döntse el maga) valaki írta is nemrég: ennyiből max egy tűrhető VGA-t vesz az ember.. én meg már nem fogok erölködni a pc-men. Tettem bele egy vízhűtést.. lehalkult, vga passzívom is lekerült így a csupasz 8600gts-re is víz csordogál.. ami a lényeg: szépen elrötyög a crysis, az újabb játékok (batman, shift, most pl a bioshock2) 1680x1050 ben is, de ha a jövőben izmosodnak is a játékok, nem leszek megzakkanva (kivétel lehet talán a diablo3 és persze az sc2 megjelenés) és max lejjebb veszem a felbontást. Mi bajom eshet 3éven belül? Jön a RAGE? Lesz konzolon is.. igaz nem szebb mint a pc-s, de mégis ki a fene bírja ezt fizetni? Mert oké, h qvajó a FullHD, de én eleve távolra szarul látok :D meg mi értelme a blueray filmeknek is addig, amíg elérhetem a jó minőségű 720p-t ingyen? Mondhatjátok, h vérbeli PC-s vagyok, de a legjobb stuff a gépemen ma is 2 játék: warcraft 3 a dota miatt és a pcsx2 - god of war 1-2-t emulálva! Nincs akkora élmény, mint ps gameket nagy felbontásra húzva újra találkozni a régi kedvencekkel. Ilyen volt Crash Bandicoot (1-2 főleg!) is. Szóba hozható még az fps műfaj; alien vs predator, meg a team fortress a multi miatt, sőt a multi mókás c&c és sok más kategória is, amit csak felteszek, de nem játszom (legutóbb az X-Men Origins - Wolverine is így járt). Egy kezemen meg tudom számolni amit magammal vinnék egy újabb 4magos gépre, ezek miatt nem kell újabb config, mert nem a "krafton" múlik az élmény faktor, hanem jelenleg épp a Santa Monica Studio-n!

Ha az ember elfogadja a helyzetet, akkor könyebben talál jobb lehetőségeket is! Azért nem fut minden 1080p-ben amiért félévente hardvereket kell cserélni a pc-n: gyengék a programozók (és túl vannak fizetve, nem kínozzák meg őket naponta, h többet sajtoljanak ki belőlük. Fene a lusta disznókat :p )! Tutira nincs kihasználva a jelenlegi hardverállomány. A ps2ben olyan bazi nagy teljesítmény volt, h még 2007ben is megrengette a világot! A legnagyobb forradalmat nem más csinálja, mint az a néhány emberke, akik még mindig meg tudják fogni a hardvert és elmebomlást okoznak a játékaikkal. Mert ők, ha a grafikát be is szúrják első helyre, rögtön második helyen az "élmény" landol.. Ilyen John Carmack is, aki éppen lek@kkantja a directX11-et.. És én is mellé állok. Lesz egy elfogadható pc-m egy ps3 gépem switcherrel ua. a monitoron és ha a címek úgy hozzák, bármelyiket eladom egy 3. versenyzőért, mert a tárgyakhoz ragaszkodni teljesen felesleges! És én nem is vagyok 24/7 játékos, csak a kedvencek motiválnak.

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.