Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8201) Jenne


Jenne
senior tag

Akit érdekel. Az EMAG-nál most pár napig készletkisöprési akció van. Van BRAUN borotva is.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8202) Chris82 válasza Napfénysüti (#8200) üzenetére


Chris82
senior tag

Tudom, de 80.000 Ft különbségnél már lehet megér egy túrát :)

(#8203) atua válasza klepto (#8191) üzenetére


atua
aktív tag

Valahogy a te hozzászólásaid hitelesebbnek tűnnek... :R

(#8204) Jenne


Jenne
senior tag

[link]

Szombathelytől kábé 20 km a határ, onnan újabb cirka 20 km Oberwart. A városba nem kell bemenni, a szélén az elkerülő útról a körforgalomból van egy bejáró egy nagy bevásárlóközpontba - EO - ott azon belül van MM is és ott biztosan kapható ezen az áron. Északnyugati országrészen lakók előnyben,

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8205) Chris82 válasza Jenne (#8204) üzenetére


Chris82
senior tag

Én is ott vettem :D

(#8206) Jenne válasza Chris82 (#8205) üzenetére


Jenne
senior tag

Szép üzlet központ ugye?
Én 2014-ben voltam ott kétszer is abban az évben.
Minden boltban ahová bementünk, a legnagyobb meglepetésemre már előre magyarul köszöntek, de azonnal jött utánunk egy eladó. Eléggé zavaró volt, nem tudtuk mire vélni ezt a feleségemmel. Aztán kiderült miért ez a követés, mert egyik helyen rákérdeztem az eladónál aki magyar volt és Szombathelyről járt ki dolgozni. Éberen figyelnek a magyarokra mert lopnak! Ne lopj magyar felírat volt sok helyen kitéve a boltok ajtaja előtt és bent az üzletekben is több helyen, jól láthatóan.
Szégyelltem is magunkat ez miatt, de sajnos általánosítanak, ami valahol sajnálatos módon, de érthető.
Az ottani MM-ban volt egy csomó olyan dolog amit itthon nem is láttam még addig a hazai kínálatban.
Cipőt is vettem, az EO-ban, sajnos nagy láb méretem van és itthon nehezen kapni 45 feletti méretet. Ott válogathattam a kollekciókból melyik tetszik jobban, ami eléggé szokatlan számomra volt mert idehaza örülök ha nagy nehezen hosszas utánjárással kapok a méretemre cipőt, mindegy hogyan néz ki, tetszik-vagy nem csak végre jó legyen. Ott meg akkora volt a választék, hogy alig tudtam választani, rögtön kettő párat is vettem magamnak.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8207) Chris82 válasza Jenne (#8206) üzenetére


Chris82
senior tag

Mi tavasszal voltunk kint párommal és kislányommal. Sárváron voltunk wellness-ben, onnan mentünk át Oberwartra. Ne lopj feliratokkal nem találkoztam, de rengeteg magyar vásárolt. A kinti MM prémium termékekkel várja a vásárlókat, ezt én is tapasztaltam.

Cipőt én és a feleségem is vettünk (neki 2 párat, nem akart dönteni :) ).
Ha az ember Szombathely környékén jár, onnan már tényleg nincs messze (határtól fél óra)

[ Szerkesztve ]

(#8208) Jenne válasza Chris82 (#8207) üzenetére


Jenne
senior tag

2014-ben mi is Sárváron nyaraltunk és onnan ugrottunk át Oberwartba meg ebbe az EO-ba. Úgy látszik két év alatt változott a világ arra felé is, mert két éve még a földszinti élelmiszer részlegnél is, az összes pénztárnál ott voltak magasan a pénztár felett feltéve a 'Ne lopj magyar' táblák. Mondhatom rohadt jó érzés volt akkor így magyarként beállni a sorba a pénztárhoz.
Az emeleti boltokról már nem is beszélve.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8209) klepto válasza Chris82 (#8199) üzenetére


klepto
addikt

Talán ezzel a mondatommal: "Ami a vágás közelségét illeti, ... a Philips Norleco 1145-ös borotvával is sikerült hasonló alaposságot elérnem, ... borotvahab használata mellett."
A többit jól értetted, a száraz irritáció a Norleconál egy kínzás volt, míg a Braunnál az irritáció 1-2% körül mozog, de borotvahabbal a Norleco sem irritált igazán, főleg miután megszokta a bőröm.

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#8210) Chris82 válasza klepto (#8209) üzenetére


Chris82
senior tag

Én egyszer kísérleteztem Philips-el, 50.000Ft-ot dobtam ki. Maradok a Braunnál :)

(#8211) klepto válasza Chris82 (#8210) üzenetére


klepto
addikt

Kinek a pap, kinek a lánya :)
Egyébként most már én is maradok, mert a Braun sok szempontból jobb; de a simaságban a drasztikus árkülönbség ellenére nincs akkora érdemi különbség, és ez negatív meglepetésként ért... :U

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#8212) Stimpy válasza zsoltzsolt (#8122) üzenetére


Stimpy
aktív tag

Én is bekerültem a 9-es széria tesztelői közé :-)

Régóta kíváncsi voltam rá, hogy mennyivel tudhat többet egy felső kategóriás, ezáltal drága borotva, mint egy 10-20E Ft-os, de sosem volt lehetőségem megvenni..ezért is örülök, hogy bekerültem.

Erős, össze-vissza növő szőrzetem van és baromi érzékeny bőröm, úgyhogy volt mivel megküzdenie :-) :-) :-)
De eddig elég jól veszi az akadályt, nagyon meglepődtem az eredményen, főleg azon, hogy semmi, de semmi irritáció, kipattogás meg viszketés nincs utána...ezt még meg kell szoknom.
Összességében nézve nagyon jó kis borotva, kényelmes,van hozzá mosó-töltő állomás, gyors és nagyon kézre áll.
Ajánlom mindenkinek, aki ki tudja / akarja fizetni a kényelmet és a minőséget.

Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!

(#8213) Jenne


Jenne
senior tag

Egy borotválkozás erejéig mondjuk én is tennék egy próbát. De én úgy gondolom, hogy a mostani hetesemhez képest már nem igazán vennék észre különbséget. Az én gépemen ráadásul három vágási fokozat is van. Sensitive (fehér led fény)/Normál(kék led fény/ és Intensive(okker sárga led fény) Én a Sensitive állásban használom, mert ez is elég, kitapasztaltam. Pedig (hasonlattal élve) drótkefe sűrűségű és erősségű a borosta az arcomon és naponta kell borotválkoznom. Az Intensive állásban csak egyszer próbáltam, de az brutálisan vág. Gyorsabban is és ekkor megemelkedik a fordulat száma is a lineáris motornak. Mikroprocesszor... :)
Azt viszont észrevettem, hogy minden esetbe amikor a tisztító állomás használata után először borotválkozok, az elején amikor az arcomhoz érintem a hetest(a jobb oldalon a pajeszom alatt szoktam mindig kezdeni a borotválkozást) az induló rezgés szám néhány másodperc múlva kicsit csökken, az arcomhoz való érintés után ahogyan érzékeli a borosták ellenállását...A benne lévő intelligencs mikroprocesszor beállítja az arc borostához az optimális rezgés számot egy tól-ig határon belül. A tisztító állomásba téve meg gondolom törli a beállítást a következő első borotválkozásig.
Gondolom ez a vezérlési mód a series kilenceseknél is ilyen lehet.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8214) zsoltzsolt válasza Jenne (#8213) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Igen, ott a vezérlés már teljesen automatikus.

(#8215) Jenne válasza zsoltzsolt (#8214) üzenetére


Jenne
senior tag

Ahogy tapasztalom, a másodborotvámnak használt Philips RQ1280 is valami processzor vezérlésű lehet mert hasonlóan viselkedik bekapcsolásokkor. Viszont egy tulajdonságát leteszteltem, mert erről csak a kezelési könyvében olvastam és eddig azt hittem csak kamu. Miszerint ha egy bizonyos szintet elérve telítődik a körkéseknél a 3D-s fej a levágott szőrszálakkal, akkor nem kapcsol be a borotva és a nyélen a multifunkcionális kijelzőn villog kezd a 'csap' szimbólum (mosás/tisztítás szükséges) és a 'körkés' szimbólum is(tisztítás szükséges). És Pirossal egy felkiáltó jel is! Amíg nem tisztítom ki addig be sem lehet indítani. Ezt írja a kezelési könyve. Nos kipróbáltam. Valóban így van. :K
Háromszor megborotválkoztam úgy, hogy nem tisztítottam ki közben. A negyedik előtt be sem lehetett már kapcsolni és villogott az a három, előbb már említett szimbólum. Azt nem tudom hogy mi érzékelheti azt, hogy tele van a fej, de valami biztosan ....mert a processzor vezérlés nem engedte a bekapcsolást. Miután csap víz alatt szépen kitisztítottam utána azonnal újra használhatóvá vált. Azt is próbáltam, be akarván csapni a processzort, hogy csak leveszem a telítődött fejet majd visszateszem, hogy azt higgye ki lett tisztítva. De nem vette az átverést és nem indult csak miután ki lett tisztítva a feje.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8216) zsoltzsolt válasza Jenne (#8215) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Na a Series 9 9290cc szerintem nem tud ilyet. De már egy két perces borotválkozás után jelzi, hogy tisztítsam :)

(#8217) Intel fan11


Intel fan11
őstag

Üdv! Nem tudom jó helyen járok-e, de kézi borotvát szeretnék! Ezt néztem ki

Gillette Fusion ProGlide Flexball Borotva

Mi erről a vélemény? Esetleg gépiben van olyan borotva ami olyan alaposan borotvál mint a borotvahab kézi borotvával?

Battletag: hojszi#2983

(#8218) saintendru válasza atua (#8189) üzenetére


saintendru
újonc

atua: Fikázhatjuk, sőt elvárás az őszinte vélemény. Azok a cégek, akik termékeket adnak tesztelésre, elsősorban arra kíváncsiak van- e hiba, amit javítaniuk kell. Tőlünk várják a "fikázást", mert nem az a cél, hogy legyártottam a terméket, a kutya nem viszi és nem tudom miért. A tesztcsapat belső oldalára azt írtam, hogy az ezüst szín a kínai készülékek műanyag burkolatára hajaz. Ide finomítva be van írva, hogy nekem a szín nem jön be, feketét vegyél.
De látod az sem titok, hogy a belső oldalon erősebben "fikáztam", ha már ennyire szereted ezt a szót használni. Ha úgy gondolod a leírás nem hiteles, akkor cáfold meg!
Ha nem vetted volna észre ez egy borotva, szakállnyíró,szakállvágó topic.
Talán rossz helyre írtam? Vagy kereskedő lennék, aki el akarja adni?
Talán nem írtam ki korrekten, hogy kitől, mit kaptam és miért?
Ha neked ez marketing "bullsh*t" akkor mondok neked én is egy közhelyet csak, hogy jól érezd magad. Az pedig úgy szól, hogy: Nagy az Isten állatkertje . . .
:DD

(#8219) jeni


jeni
félisten

Hello!
Akit érdekel egy Braun Serie 3 - 390 CC komplett gép+dobozában+4 bontatlan folyadéktartállyal, keressen megy privátban.

[ Szerkesztve ]

(#8220) saintendru válasza Jenne (#8184) üzenetére


saintendru
újonc

Jenne: Én a hetes szériáról írtam, annak a cseréje már 6.000 Ft-tól megoldható.
Braun CombiPack 70S amit keresni kell. ( árukeresőn most néztem meg )
A Braun csak javasolja a 18 havonta történő cserét. Szerintem bőven elmegy 2 évet.
Ha valaki nem minden nap borotválkozik, akkor akár több is.
De legyen 2 év csak, akkor 5 csere azaz 30.000 Ft.
Braun 740s-7 Wet&Dry 70.000 Ft
Braun Braun 720s-7 65.000 Ft
Tehát az én számításom szerint 70.000 + 30.000 = 100.000 Ft
Tehát 10 évre lebontva ez havi 830 Ft szemben a 1300-1500 Ft -al.
Viszont a készülék árát nem szabad belevenni az üzemelési költségbe.
Ha nélküle nézzük a valós " ráköltés " havi szinten 250 Ft.

[ Szerkesztve ]

(#8221) Jenne válasza saintendru (#8220) üzenetére


Jenne
senior tag

"... 6.000 Ft-tól megoldható. Braun CombiPack 70S amit keresni kell. ( árukeresőn most néztem meg )..."

Rosszul van írva és Te is elnézted. Az a hatezer forint az a 30B-re vonatkozik. [link]

Viszont a kilences sorozathoz való Braun 92S most viszonylag elfogadható áron kapható itt. Amúgy 19-20 ezer körüli áron vannak máshol.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8222) saintendru válasza Jenne (#8221) üzenetére


saintendru
újonc

Igazad van, rosszul írták ki, én meg nem ellenőriztem:-)
Tehát a havi költség akkor 458 Ft

(#8223) Jenne válasza saintendru (#8222) üzenetére


Jenne
senior tag

""...Viszont a készülék árát nem szabad belevenni az üzemelési költségbe..."
Szerintem meg igen, mert egy borotvának 10 év múlva már semmi értéke sem lesz. Már ha működik annyi ideig, ezzel a mostani gyártási szemlélettel. Értem ez alatt, hogy egy ideje az a trendi a gyártóknál, és főleg ez a műszaki vonalra értendő (TV, számítógép, okos telefon...stb) hogy vagy nem javíthatóak egyáltalán vagy olyan drágán hogy inkább megéri egy újat venni a régi helyett.
Ha beleszámítjuk a készülék árát és lebontjuk egy évre, meg hozzá adjuk a borotva amortizációját akkor az már nagyjából és éves szinten a szitával együtt valahol 7-8 ezer forint között mozog. Egy közelítőleg 70 ezres borotvával számolva.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8224) saintendru válasza Jenne (#8223) üzenetére


saintendru
újonc

Mondjuk az üzemelési költséget helytelenül írtam, mert az maga az áram használat.

Van egy beruházási költség, akkor amikor megveszed.
És van a javítási költség, a mi a szita és egyéb cseréjekor jön létre.
Ezen kívül van az amortizáció, ami szintén költségként elszámolható.
Egy magán használatra szánt villanyborotvánál gazdaságossági számítást végezni elég nehéz, mivel nem hoz bevételt.
Amúgy semmi értelme így kiszámolni dolgokat, egy fogyasztói társadalomra épített gazdaságban.
Minden amit megveszel egyszer tönkre megy vagy veszel egy modernebbet, akkor meg minek számolgatni?
Ha olcsót veszel, nem kapod meg azt a tudást, ami pl. a tökéletes borotválkozást jelent ebben az esetben. Legfeljebb adott idő alatt veszel hármat és mind a kukába végzi és nem vagy elégedett egyikkel sem.
Alternatíva az lenne, ha lenne egy olyan gyártó aki 20.000 Ft-ért adja ugyanazt a tudást.

(#8225) Jenne válasza saintendru (#8224) üzenetére


Jenne
senior tag

Osztom a nézetedet.

Ha most összeszámolnám, hogy eddig hány olyan alsóbb vagy közép kategóriás Philipszem volt amit rövid időn belül mégis csak eladtam mert nem hozta az általam elvártakat... Amennyit elbuktam azokon a borotvákon az eladásoknál, azon az összegen vehettem volna bőven egy második RQ1280-ast is. Így részemre valóban igaz az az állítás, hogy elsőre is a drágább és ha lehet akkor a prémium minőséget kell venni, ha kell spórolni inkább rá, azzal nem igen lehet mellé nyúlni. Az olcsóbbakkal, legalább is nekem mindig volt valamilyen hiány érzetem, ami miatt nem azt hozta amit elvártam volna egy borotvától. A drágábbak elsőre tényleg soknak tűnhetnek árban, de hosszú távon (5-8 évre) garantáltan nem okoznak csalódást. Persze ha elromlanak az más történet. De az olcsóbbak is elromolhatnak...

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8226) saintendru válasza Jenne (#8225) üzenetére


saintendru
újonc

Na igen és itt jön képbe, hogy zorbánc mesterségesen alacsonyan tartatja a fizetéseket és ezért fáj egy jobb borotva ára. Amikor Németországban 2.000 euró felett kerestem, egész más szemmel néztem az árakat.

(#8227) Intel fan11 válasza Intel fan11 (#8217) üzenetére


Intel fan11
őstag

Erre tud vki vmit?

Battletag: hojszi#2983

(#8228) Jenne válasza saintendru (#8226) üzenetére


Jenne
senior tag

Egy osztrák havi minimál bérből a pár hsz.-el fentebb emlegetett Braun kilencesből kábé öt és felet lehetne venni. Itthon max. másfelet. :DDD Vagy tankolni benzinből 850 litert, itthon meg 220 litert.
Két éve vettem kint 55 €-ért egy pár cipőt, minimálbérből ott vehettem volna abból 20 párat, azt a cipőt itthon is meg tudtam volna venni, mert volt az a márka, de az itteni minimál bérhez viszonyítva csak max. négy és fél párat tudnék venni.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8229) saintendru válasza Jenne (#8228) üzenetére


saintendru
újonc

Teljesen így van. Amikor Németországba kezdtem el járni dolgozni, mindent itthonról vittem, mert azt gondoltam, hogy olcsóbb. Rövid időn belül mindent Németországból hoztam, mert jóval olcsóbb és a minőség is egészen más.: DD

(#8230) Chaser


Chaser
titán

Panasonic ES-LT71 Borotva
van már ennél jobb hasonló árfekvésben ami közel olyan simára borotvál mint egy hagyományos penge?

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#8231) szivgy válasza Chaser (#8230) üzenetére


szivgy
csendes tag

Szia!

Nekem Philips RQ1250 van, én teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. :)

(#8232) Chaser válasza szivgy (#8231) üzenetére


Chaser
titán

köszönöm, ez pontosan mit takar?
ez már azért nem egy árkat., a pana 37k, a másik 55

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#8233) leslien


leslien
nagyúr

üdv urak, kérdésem lenne ajándékba kéne vennem Vill.Borotvát az összeg kb 10-15k lenne .. melyiket vegyem ? a választ előre is köszönöm :R

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8234) Chris82 válasza leslien (#8233) üzenetére


Chris82
senior tag

Ennyiért inkább ne vegyél szerintem

(#8235) leslien válasza Chris82 (#8234) üzenetére


leslien
nagyúr

most akkor te azt mondod pl ezt ne vegyem meg?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8236) Nagya21 válasza leslien (#8235) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!!
NE vedd meg.....
Szar lesz az ajándékozottnak (persze ha direkt ki akarsz vele cseszni......), és szar lesz neked is ha érdeklődsz arról, hogy az ajándék hogy váltt be, és azt mondják sehogy.
RQ11, de inkább a 12-es fejtől van jó borotvája a Philippsnek, de az 30k.
Üdv Nagya

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#8237) Nagya21 válasza leslien (#8235) üzenetére


Nagya21
addikt

Hali!
[1]
2
3
4
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#8238) leslien válasza Nagya21 (#8236) üzenetére


leslien
nagyúr

köszi,de most egy olyan emberről beszélünk aki kb 10 éves Braun borotvát használ amit akkor vett kb 10000- ft ért .. nem hiszem h amit kinéztem az nem vágja le vagy (tépi ki :DDD ) a szört!? 65 éves az illető .. ja és azért veszünk neki újat mert már életveszélyes ugyanis kábel gondok vannak.. de ezt
is néztem...

[ Szerkesztve ]

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8239) Chris82 válasza leslien (#8238) üzenetére


Chris82
senior tag

Az a régi Braun még mindig jobb, mint amit megvennél a mostaniak közül 10-15 ezerért szerintem.

(#8240) leslien válasza Chris82 (#8239) üzenetére


leslien
nagyúr

lesz 3 nap amíg megmondja a frankót h tetszik neki vagy sem .. ha nem akkor viszem vissza mert online rendeltem..

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8241) Chris82 válasza leslien (#8240) üzenetére


Chris82
senior tag

Nekem is volt egy békebeli 5414-es Braun, 10 évet biztos használtam, meg voltam vele elégedve.
Utánna próbáltam Panasonic-ot, Philips-et (60.000 Ft volt), nem hozta egyik se a Braun minőségét. Most újra Braun van, nekem ez vált be.
Szerintem Series 3 alatt mindegyik csalódás lesz.

(#8242) leslien válasza Chris82 (#8241) üzenetére


leslien
nagyúr

ha jól emlékszem vmi Braun Sixtant ezt láttam ...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8243) Jenne válasza leslien (#8233) üzenetére


Jenne
senior tag

Sajnos ennyiért nehéz lesz. Azokat olcsó Philipszeket meg felejtsd el. Nekem voltak ilyen borotváim éppen ezért nem javaslom. Ha Philips akkor minimum HQ9-es fejekkel szereltet nézz, de azok is 30 ezres áron vannak.
Ha ajándéknak lesz és Braun akkor érdemesebb egy series hármas sorozatban gondolkoznod. Bár azok 25 ezres áron indulnak már.
Találtam egy borotvát ami az általad leírt költségbe beleférne, ezt nézd meg bár én nem ismerem és ne vedd tőlem ajánlatnak. Viszont a szállítási költséggel meg már 14 ezer felé közelít és kérdés, hogy a garanciát ha szükség lenne rá akkor hogyan lehetne érvényesíteni.[link]
Ha Braun series 1 sorozatból akarsz akkor meg minimum ez. [link]
Vagy még esetleg a Remington borotvák között is keresgélhetsz, de ha lehet akkor olyat aminek 1-2 óra a töltési ideje. Többnyire az olcsóbbak között inkább a 8-16 órás töltési idejűek vannak.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8244) leslien válasza Jenne (#8243) üzenetére


leslien
nagyúr

köszönöm,de már úton a amit fentebb linkeltem ... ha még sem lesz jó akkor vissza a feladónak... :R

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8245) Napfénysüti válasza Jenne (#8243) üzenetére

Pont ezen mentem én is keresztül: eddig egy olcsó Philipset használtam most vettem egy Braun Series 3 3050cc-t. Ég és föld a kettő. Mondjuk árban is volt köztük kb háromszoros diffi de nem bántam emg hogy végre beruháztam egy normálisabb borotvába.

Més que un club!

(#8246) Jenne válasza leslien (#8244) üzenetére


Jenne
senior tag

Nem kellett volna azt a borotvát megvenned. Tudom mert végig jártam a lépcsőfokokat és volt ilyenem is. Ilyenekkel kezdtem. Nagyon alap kések/sziták vannak hozzá, amik gyakorlatilag alig használhatóak és gyenge vágási végeredményt adnak. Nálam legalább is nem váltak be, és nagyon gyorsan túl is adtam rajtuk. Utána jött a PT860 HQ8-as fejjel, majd a PT920 HQ9-es fejjel, na ez utóbbi már többé- kevésbé használható volt, majd most az RQ1280-as RQ12 fejjel ami végre hozza az elvárásaimat.
Ha onnan vetted arról a linkről amit betettél, majd kíváncsi leszek (és remélem beírod ide), hogy hogyan sikerült a vissza áru, ha visszaküldöd, mert ezzel a céggel nagyon nyögvenyelősen megy a garancia érvényesítés is például. Sok és komoly gond van velük ezen a téren. Maga a megrendelés meg a szállítás az tip-top megy, de utána már nem akarnak válaszolni a reklamálásos emailekre, a telefonba kitérő vagy mindent megígérő válaszokat adnak, ha egyáltalán felveszik, aztán meg semmi nem történik. Újabb telefonok ...stb. Nem akarlak elkeseríteni csak jelzem előre a relációkat.
Szerk.: még annyi, hogy 8 órás töltés kell, és csak akkuról működik!!! (több ilyen típus akkuól is és hálózatról is működik) és nincs pajeszvágója sem!
------------
(#8245) Napfénysüti
Én is végig jártam az elektromos borotvákkal a legalsóbbtól a prémium kategóriáig. Mos vélhetőn véglegesen megálltam a Braun hetesnél, mert ezzel vagyok úgy, hogy ez a szint az ami már megfelelő számomra. Igaz nem olcsó de sajnos ha minőséget akarunk és lehetőleg kompromisszumok nélkül akkor ez a kategória az ami ...
Philips-nél is az RQ12-es fej az ami már hozza az elvárhatót. Tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8247) leslien válasza Jenne (#8246) üzenetére


leslien
nagyúr

várj várj én ezt rendeltem...
a simlis Román emagról inkább semmit..

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#8248) Jenne válasza leslien (#8247) üzenetére


Jenne
senior tag

Bocs akkor elnézést.

Viszont ebben az árban, már lett volna Panasonic is, billenő fejes, két késes/szitás.[link]
Csak mondom.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8249) Pacino68


Pacino68
tag

Sziasztok!
A Braun Waterflex még mindig ajánlott darab? Köszönöm!

"A 22-es csapdája"

(#8250) mike1334 válasza leslien (#8244) üzenetére


mike1334
veterán

A borotvákra nem vonatkozik az online vásárlás esetén fennálló elállási lehetőség, mivel higiéniai termék. A 3 napos elállás meg, ha jól emlékszem csak hibás termék esetén van....

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.