Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPF
senior tag
Remington mb4560 szakallvagot hasznal valaki? Erdekelne a velemenye.
-
Jenne
őstag
Ebből a Wateflexből van kék is meg fekete színű is
Egy hátrány van ha azt annak lehet nevezni, hogy ezeken (ha jól tudom) nincs akku töltöttségi kijelzés. De itt a fórumozók között van aki használ ilyen Waterflex borotvát, majd megerősíti vagy cáfolja ezt. De csak szigorúan akkuról működik!!! Érintésvédelmi szempontok miatt!(#8339) Zoona
Szerintem inkább a Wateflex mint a hármas sorozatok valamelyike. -
Bennyboy
őstag
Üdv!
Milyen szakállvágót ajánlanátok mondjuk max 35-ért? Ami kritérium, h legyen hálózati és akkus is.köszi -
Zoona
aktív tag
válasz
Takika14 #8337 üzenetére
Én is ebbe a kategóriában nézelődök.
Amit én kinéztem az a 3045wd, 3050cc és ajánlották még a waterflex 2s-t. Ezek közül fogok venni valamit. Azt mondták, hogy a wf2s-nek már 5-ös höz való szitája van.
Azt megkérdezném megint, hátha most tud rá válaszolni, hogy most Joy napok ideje alatt akció lesz a mediamarktban 20%. Mi érné meg jobban, egy 3050cc ugy kb 25-30ba vagy a wf2s megéri azt a felárat amivel többe kerül és jobb vétel lehet 35-ér?
-
Takika14
aktív tag
30-40k között maximalizálnám a rá szánt összeget.
Azért lassan csak össze áll az elképzelés.
-
Takika14
aktív tag
válasz
mike1334 #8334 üzenetére
Igen erre a szöveg utólagos olvasásakor én is gondoltam, de mondom hátha.
Kinéztem egy Braun 3-3045WD készüléket, itt azt írja hogy egy töltéssel egy hétig használható, bár gondolom ez relatív, hogy ki milyen hosszan használja egy-egy borotválkozásnál de ilyen üzemidővel megbarátkoznék.
-
Takika14
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Borotva vásárlás előtt állok. Olyan Braun borotvát keresnék ami vízálló/mosható, száraz és habos/géles vágás is lehetséges vele és halózatról illetve akksiról is használható.
Aki hasonlót használ, tőle egy kis véleményt is szívesen fogadok.
Köszöntem!
OFF: Az oldal még mindig nem támogatja a tapatalk alkalmazást?
-
zsoltzsolt
addikt
Bemásolok név nélkül egy véleményt, leírást, hátha segít:
"Szeretnék veletek megosztani egy rövid összehasonlítást egy barátom segítségével, tapasztalatával a tulajdonában lévő Braun Series 7 790cc (ez egy régebbi gép, három éve vásárolta)és a tesztelésemre kapott BRAUN 9-9290CC WD között.
A barátom mindig áradozott a tulajdonában lévő borotváról, sok praktikus tulajdonságáról, gyorsaságáról. Amikor megtudtam, hogy bekerültem a tesztelők közé, azonnal kerestem és megbeszéltem vele, hogy cserélni fogunk pár napra és akkor véleményt tudok küldeni egy olyan embertől, aki már tapasztalt ebben a márkában.
Amikor átvittem hozzá feltöltve a gépet és kicsomagoltuk együtt, azonnal kézbe vette, forgatta, levette a szita részt, majd csinált egy gyors tesztet, kipróbálta. Csak száraz módban próbálta ki egyébként, amíg nála volt a gép. Amit azonnal megjegyzett, hogy mennyire letisztult és divatosabb lett a Design, ezt a dokkolóra is értette, hiszen kicsit laposabb, egyszerűbb és mintha stabilabb is lenne.
Egy hétre rá beszéltünk egy találkozót nálam, hogy jobban kivesézzük a gépet.
A legfontosabb dolog, amit megjegyzett azonnal, hogy pár napra rá elment és vett egy új szitát a saját gépéhez, mert azt hitte, hogy már nem vág rendesen, nem akarta elhinni azt a vágási időt, amivel most le tudta borotválni az arcát és még simább is lett.
A gyorsaságát és a simább arcbőrt Én is megerősíthetem összevetve a két gépet, tapasztaltam, de a feleségem is megjegyezte ugyanezt, amikor teszteltem a 9-es gépet.
A mostani gépét elajándékozta az öccsének és rendelt egyet az interneten keresztül
Természetesen a csere előtt és után használtuk az alkoholos tisztító és fertőtlenítő dokkolót!
További szép, szőrtelen napot nektek!"Vagy:
Korábban - több Braun típus után - kb. 6 éve Braun 7-es borotvát használok. Tesztelőként most a 9-es Sériát próbálhattam ki, nagy örömömre. Nagyon elégedett vagyok, és azt hiszem a 7-est most egy kicsit nyugdíjazom.
-
Jenne
őstag
Egy mondat még ehhez a Braun teszthez.
Ha van itt a fórumozók között olyan, aki most a kilencest teszteli, de a teszt előtt Braun hetest használt, ahhoz lenne egy kérésem. A heteshez képest mennyivel jobb a kilences? Itt nem a dizájnra gondolok főleg! Gondolom aki a hetest hosszabb ideig használta, már van tapasztalata arról, hogy mennyire alaposan borotvált az, ahhoz képest jobban siklik-e az arcon ez az újabb, alaposabban borotvál...stb. Bár a hetes széria is nagyon jó már de hátha még van valamennyi különbség hozzá képest a kilences javára. Ilyenekre lennék kíváncsi, ha valaki lesz majd aki megosztja itt a tapasztalatát.
Előre is köszönöm ha valaki/valakik beírnák ide. -
zsoltzsolt
addikt
Teljesen igazad van. Én sem örültem, mikor megláttam az első hirdetéseket nov. 3-a után, hiszen akkor járt le a projekt időszak. Nem is értem mondjuk, 160 db borotvát dobtak így szét tesztelésre, azért az nem kevés pénz, mert ha kiszámoljuk a 80 db hetes és ugyanennyi 9-es széria árát, az már 7 számjegyes összeg (közel 20 milló).
Én meg mondjuk örülök nagyon neki, mert most épp nem erre szánok ennyi pénzt. -
Jenne
őstag
válasz
Napfénysüti #8328 üzenetére
Pontosan ezért kérdeztem pár hsz.-el korábban, hogy ez a borotva teszt nem csak egy adott idő intervallumra szól, és utána vissza kell adni?
Köztünk szólva, így most hogy már tudni ezeknek az eladó "nyereményjátékon nyert" borotváknak az előéletét, már a bolti ár feléért sem venném meg. Egyébként sem vennék, mert tökéletesen megfelel nekem az/azok amiket most használok.
Minden esetre szomorú, hogy a tesztre jelentkezők közül jó néhányan erre utaztak, hogy ingyen megkapják a csúcskategóriás készüléket, tisztító állomással, meg minden tartozékával és utána azonnal eladják, pénzt keresve belőle. A hardveraprón is volt több is a napokban, de már azt hiszem csak egy vagy kettő hetes szériás maradt amit még hirdetnek, a többi hetes meg kilences az már elkelt.
Szomorú. -
Jenne
őstag
Hát uraim ez a trnd-s teszt ez néhány a braun tesztre jelentkezett és kiválasztott emberkének jó hasznot fog hozni. Sajnálatos, hogy egyesek így gondolkoznak és vissza élnek ezzel. Vagy csak éppen élnek a lehetőséggel és a maguk hasznára fordítják.
Két órával ezelőtt próba képpen feltettem egy hirdetést azonos szöveggel két ismert hirdető portálra, hogy keresek Braun 9-es borotvát, újat, bontatlan csomagolásban. Azóta (alig telt el 2 óra) már négy ajánlat jött be, 70 ezer és 99 ezer közötti eladási áron. Mind a négy eladó aki jelentkezett, és eladná, azt írta, hogy nyereményjátékon nyerte...bla-bla-bla -
törölt tag
százezreket én sem adnék egy borotváért (az más, ha olcsón hozzájutsz 9-es Braunhoz, Philipshez)
akinek nem jó a közép (3-as Braun, 3000 philips), vagy felső-közép kategória (5-ös, 7-es Braun, 5000-7000 philips),
annak nem is ajánlott a villanyborotva, de szerintem akkor lehet a borotválkozás sem, vagy elkényeztetett rinyálós,hiszen úgy is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy a 9-es Braun sem jó, mert "nem annyira sima, mint a pengés" és különben is "irritál"
az biztos, hogy ezek fényévekkel jobbak az 1-es Brauntól, vagy a korai smirglis érzetet keltő Remingtonokhoz képest, és hosszú évtizedekig csak ilyen villanyborotvák voltak Amerikában is,
vagy maradt a körkéses,
és ennyi (illetve az igazi Gillette borotvák állítható dőlésszöggel)bár vannak olyanok, akiknek a hagyományos penge jön be csak
-
törölt tag
Pedig ez a fórum szinte azzal kezdődik, a hozzászólások elején, hogy Pana és Remington harmadannyi ár ua. szintű borotváért:
"
(#21) Den válasza Versus123 (#18) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2005-01-17 14:12:54egyikse. drága szar mind. vegyél panasonic vagy remington borotvát, semmivel nem rosszabbak viszot olcsóbbak, többet nem érnek ezek a fröccsöntött vackok."
"
(#80) Den válasza Digital (#79) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2005-11-30 18:29:49remingtont vegyél. olcsóbb és jobb mint a phillips. braunom nem volt azt nem tudom, de szvsz nem lehet annyival jobb amennyivel drágáb, mert a remington is majdnem tökéletes"
én még anno olvastam ezeket és bizony emlékszem rá, és a net sem felejt.
-
Jenne
őstag
válasz
Chris82 #8322 üzenetére
Nem tudom milyen lehet a kék bevonattal, mert az én 70S-em az originált csomagból kibontva is "csak" kályhaezüst színű ott középen.
Vagy lehet, hogy az edigitalban bóvli kínai utángyártottat adtak el nekem?
Most, hogy mondod, hogy más fíling egy ilyen arany színűvel a borotválkozás, hát belém költözött és nem hagy nyugodni azóta a gondolat, hogy lecserélem a hetest. Rámegyek a hirdető portálokra és gőzerővel kezdek keresni ezekből az új, bontatlan, garancia nélküli és nyeremény játékon nyert (így hirdetik) kilencesekből. Hátha lesz jó áron... -
Jenne
őstag
válasz
Chris82 #8320 üzenetére
A 9290-nél meg arany színű...
Mert titanium bevonatú az része, azért arany színű, az enyém meg csak sima ezüst színű, mert csak acél a titan helyett.
Kezdek gondolkozni, hogy kell egy 9209-es a mostani hetesem helyett, mert jobban szeretem az arany színt mint a kályha ezüstöt. -
Jenne
őstag
-
zsoltzsolt
addikt
Nem tudok róla, hogy vissza kéne adni, nem olvastam és írtak ilyet.
Elolvastam gyorsan a projekt elírást, nem említenek sehol ilyen információt, hogy vissza kéne juttatni, vagyis megkapjuk örökös használatra.A hirdetésben lévőről csak sejtem, hogy ez is egy Trnd készülék, és persze nem biztos.
-
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #8311 üzenetére
De ezeket nem csak egy 6 hónapos tesztelésre adták ki? Fél év múlva meg vissza kell adni nem?
Akkor ezt hogyan adhatta el? -
zsoltzsolt
addikt
A hirdetésben szereplő borotva nem munkahelyi ajándék, hanem szintén Trnd-es. Nem véletlenül nem írták, hogy se számla, se garipaípr, mert azt ugye a tesztelők nem kapnak. 55-ért volt a 7-es szintén a Jófogáson, de nem tudom, hogy megéri-e számla és garancia nélkül. Bár nem tudom mennyire hajlamosak elromlani, nekem még sose volt szervízelési gondom a körkésesekkel, két Philips és egy Remington.
Nagya 21 igen ez még jobb befektetés így
-
Zoona
aktív tag
Van most akció a Euronicsnál 3045WD borotva + 1 penge 27.990 ér. Ez jó vétel vagy megéri a +7ezer felárat a waterflex2s 35ér az edigitalnal? Megéri a felárat az 5ös szita?
Néhol panaszkodtak, hogy a wf2s-el az áll környékéről nehezebben szedi le a szőrt. Ezt esetleg tapasztalta más is? vagy egyikkel sem könnyebb?
-
Nagya21
addikt
válasz
zsoltzsolt #8306 üzenetére
HAli!!
Én a Braun 9585-öst a jófogáson vettem tisztítóállomással együtt 7000+posta, akksi bele 5000+posta, a fej jó, de ha leárazva lesz 9k környékén akkor még az befigyel, így sztem 12k-t ezidáig megért nem?
Üdv Nagya -
Jenne
őstag
Kicsit lefoglalom a vendégségben a számítógépet, mert amúgy is nagy ebédfőzés van én meg a konyhában csak útban lennék.
Most volt egy eladó vadi új, csak kibontott Seris 9-es a jófogáson igen jó áron. Egy napot nem volt fent a hirdetés, már el is kelt.[link](#8302) bigrock
Ha az ára másodlagos szempont akkor minden képpen a Philips. Én egy hasonlót használok, RQ1280-as és nagyon ott van vágási minőségben a Braun hetesem mellett. A 3D-s fej már nagyon jó. -
zsoltzsolt
addikt
Igen, én is emiatt nem vettem sose Braunt. ELég túlárazottnak gondoltam mindig. A mostani (Braun Series 9 9290cc), ami a Trnd és a Braun jóvoltából került hozzám, nagyon jó, ennél jobbat sose használtam, de igencsak túlárazott, ennyiért sose venném meg. Bár most már beszerezhető118.980 Ft-ért is
, de ennyit se adnék érte.
De a teljesítménye ettől függetlenül tökéletes(nek tűnik). -
Sajnos Pana borotvát nagyon kevesen használnak, legalább is itt nem ír senki róla,csak nagy ritkán, pedig nem rosszak. Főleg azok után, amiket most megtapasztaltál - sajnos a meglévő 760-as mellet értelmetlen lenne beújítani egy Panát, de ha esetleg a Braun megkotlik, akkor erősen elgondolkodom egy új Panasonicon.
-
Jenne
őstag
Ma reggel kissé megingott a Braunba vetett hitem, hogy borotvák közül ez a csúcs kategória. A reklámok szerint legalább is. Kezdem azt vallani (én is), hogy eléggé túl van árazva a braun mint márka.
- Vendégségben vagyunk a lányoméknál és onnan írom ezeket. Otthon felejtettem a borotvámat, így a vőm felajánlotta a készülékét a ma reggeli borotválkozáshoz és azt használtam. Ez egy középkategóriás Panasonic ES-LT71-es borotva. Egy éves, a kései is ennyi idősek.
Nos hát igen nagyot csodálkoztam, mert az én braun borotválkozási időmhöz képest, ami nálam általában 8-9 perc, kevesebb kellett most (5 perc) és legnagyobb csodálkozásomra nagyon szépen leszedte. Pedig azt gondoltam volna, hogy nem lesz braun minőségű símaság. Még ott is könnyedén megoldotta a Pana, ahol nálam a braunnal kicsit többet kell csuszigatni a borotvát, hogy leszedje. Ez a rész nálam az ádámcsutka és környéke. Itt kicsit többet szoktam időzni.
Teljességgel állíthatom, hogy legalább olyan lett a végeredmény (feleségem szerint is) mint a kétszer olyan drága braunommal. Ez a Pana olyan 36-37 ezer körüli áron van.
Ennek a borotvának magasabb a rezgés száma (13000) mint az én braunomé (10000) , de valahogyan mégis csendesebbnek vagy kevésbé hangosnak/zavarónak tűnt nekem a már megszokott braun hanghoz képest. (feleségem szerint is aki nap mint nap reggelente hallja a braunt)
Ezek után lehet, hogy át kell értékelnem kissé a braunt? Mert van fele annyiért legalább olyan tudású borotva?
Ja és a végén a legjobb dolog, hogy ebben a panában van ultrahangos tisztító mód is. A bekapcsoló gombot 4 másodpercig kell folyamatosan nyomni, ekkor bekapcsol az ultrahang és 20 másodpercig működik és kirezegteti az apró pici szőrszálakat. Így szárazon is közel teljesen kitisztult a fej. Mosdó fölé tartva szépen láttam is amint szóródnak kifelé. Utána már csak egy meleg vizes laza öblítés és ragyogó tiszták lettek a kések és a szita is. -
bigrock
addikt
Üdv!
Két borotva között hezitálok:
1. Remigton XR1330 HyperFlex: 18K újonnan
2. PHILIPS RQ 1250 3D: 40K: kibontott, de nem használt (németországi garanciával)
Ti melyiket javasoljátok? (alap, 2-3 naponta történő borotválkozás, töltési idő, akku kapacitás nem számít)
Köszi! -
Hello!
Borotva vásárláshoz szeretnék segítséget kérni.
Jelenleg egy ősöreg philips körkéseset haszálok és szeretnék nagyjából ezen a vonalon maradni az új borotvával is. (Esetleg remington ha az megbizható márka)
A keret 25-30ezer forint. Eddig edigitalon nézegettem de elég sok esik ebbe az árkategóriába és nem tudom mit érdemes nézni. (Black friday-en hátha belefér valamivel drágább darab is)
Köszönöm előre is a segìtséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Lightyear - befektetési app
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eFootball
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest