Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8051) Jenne válasza adrian87 (#8050) üzenetére


Jenne
senior tag

Sikerült a beállítás? :)

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8052) Ezekiel Ston


Ezekiel Ston
senior tag

Sziasztok!

Kb két éve vásároltam ezt a típust a filipsztől és az lenne a kérdésem, hogy a fej része alkalmas-e egy komolyabb fej cserére? Gondolok itt a philips rq12/60-asra. A gyárilag hozzá kapott fejhez képest nagy előrelépés lenne minőségében? Hiába használom lassan két éve hozzátok képest én kezdő vagyok a témában. :DDD

(#8053) adrian87 válasza Jenne (#8051) üzenetére


adrian87
tag

Persze sikerült! :R Bár eléggé ledöbbentő, hogy akkor csak egy plusz led van benne ami zabálja az áramot. Meg ugye ha 3 évig használtam a gépet, hogy jelezze a 2 éves ciklust akkor talán túlságosan gyorsan kopnak a sziták. Kb. 8 hónap, 10 hónap hq8-al most meg a hq9-el talán 12-15 hónap. Húsvétkor van az évforduló.

Ja, szitából vettem egy körkéses rész - 1DB - utángyártottban 300 ft-ért. Még nem bontottam ki, de szerintem csak olyat fogok így használni... aztán majd kiderül.
Eladó még mindig egy PT920-as töltővel (és ami hozzá kell) ha valaki gondolja 1500-ért is viheti. Bár idáig csak Brazilok hívtak és úgy gondolták a szita, kés kombó is új. Miközben az új borotva talán 30 vagy 40.000ft.
Biztos én vagyok a hülye. :K :B

Ezékiel! Szerintem amit belinkeltél borotvát series 5000. Hát jól néz ki és nem csak hasonlít a 8000 és 9000-hez. Hanem talán több kiegészítője is van, de én inkább PT borotvákat néznék a helyedben akár akkor is ha csak új kell neked.
:)

[ Szerkesztve ]

Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg

(#8054) adrian87 válasza Ezekiel Ston (#8052) üzenetére


adrian87
tag

juj bocs, benéztem és már nem módosíthatok... a teljes fejcsere szerintem lehetséges. Csak akkor a rápattintható fejrészek már nem lesznek használhatóak.

Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg

(#8055) Ezekiel Ston válasza adrian87 (#8054) üzenetére


Ezekiel Ston
senior tag

Hát gondoltam kompletten cserélem az egész fejrészt és csak az alsó rész marad meg...Szóval akkor jó hozzá?

(#8056) Dejdő


Dejdő
csendes tag

Sziasztok!

Tudja valaki hol lehet venni szitafejet BG2024-es készülékhez? Elvileg Philips Norelco BG2000 a típus, de itthon nem találtam meg egy boltnál se.

Köszi :R

(#8057) Jenne válasza Dejdő (#8056) üzenetére


Jenne
senior tag

Itt találsz hozzá. >> [link]
Kicsit görgess lejjebb az oldalon.
A kereső szó vagy készülék típusa ablakba írd be BG2024 majd katt a küldés fülre, utána a Gyártó neve ablakba írd be PHILIPS és katt a keresést indítani fülre. Feljön az alkatrész lista(nem sok lesz), ekkor ott kattints a jobb oldalon az alkatrészek megtekintésére
Ott felsorolja a lehetséges elérhető tartozékokat, és hogy van-e hozzá. Megnéztem, és jelzi, hogy van raktáron/elérhető a Tiedhez való szita.TT2000/43 vágófej+fólia. Kettő munkanapon belül szállítható.
7807 HUF plusz a szállítási költség 1290HUF.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8058) Dejdő válasza Jenne (#8057) üzenetére


Dejdő
csendes tag

Köszi, de a tt sorozat nem BG. Szerintem más a fej, más a sorozat is. Azért se stimmel, mert a készülék is 8.000 Ft-ba kerül, így a szita vásárlásnak nem lenne értelme...
Még mindig ott vagyok, hogy nincs BG sorozathoz szita Mo-n. Philips Norelo BG 2000 keresésre csak külföldi oldalra van találat, ott pedig 15 USD körül van az ár, szerintem ez a reális.

(#8059) Zola007


Zola007
veterán

nem borotva, de tesóm megkért, hogy vegyek már neki valami jó ár/érték arányú epilátort.
Arukereso.hu-s vélemények alapján annyit szűrtem le, hogy van olcsó, ami tép és fáj, meg a qrva drága, ami kevésbé :D

Valakinek használ olyat az asszony, ami kibírható és nem egy vagyon?

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#8060) Dejdő válasza Dejdő (#8058) üzenetére


Dejdő
csendes tag

Philips BG2024 bodygroom testszőrnyíróhoz ha valaki keresne szitát, akkor a következőt kell tennie.
Ezen a listán szereplő szervizek tudnak rendelni a központból. Tehát őket keressétek :K A Pécsit nem ajánlom, nem túl vásárlóbarát (én is inkább Bonyhádiaktól rendeltem meg).

(#8061) bigrock


bigrock
addikt

Üdv, mindenkinek!
Sokáig használtam olcsó Philips körkéses borotvákat, aztán gondoltam, kipróbálom a rezgőkéses platformot.
1,5 éve vettem egy Braun Series 3 340s cuccot, de sajnos hosszú távon nem vagyok vele megelégedve. Általában 3 naponta borotválkozom, nem is erős a szakállam, de főleg a nyaki részen és az ádámcsutkánál kínszenvedés a borotválkozás, tologatni kell le/fel vadul, hogy leszedje a szőrt.
Most volna lehetőségem 20K-ért venni egy bontatlan Philips RQ1160-at (garancia nélkül, persze)
Szerintetek érdemes belenyúlni, vagy inkább gyűjtsek még és vegyek garanciálisat?
(gyakran szoktam a pajeszvágót is tologatni, 1 mm-es borostát hagyva, ezt tudja a Philips? )
Köszi a válaszokat!

(#8062) oszy


oszy
veterán

Sziasztok!

Philips S728/17 Click & Style
Egy ilyet érdemes megvenni 20.000-ért?
Leginkább én a szakállvágót szoktam használni, mert borostát hagyok.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8063) JasL


JasL
senior tag

[link]

Ennek az előző generációját használom, ami csontra így néz ki. Erősen ajánlott, nagyon jó készülék! 3. éve teljesít szolgálatot, még fejcserére sem szorult eddig.

(#8064) Buccer


Buccer
tag

Sziasztok!
Van egy Braun cruZer6 borotvám, már az elődje is megvolt és meg voltam vele elégedve. (3-as széria)
Viszont.... a szakáll vágó rész ment azon is tönkre sok év után (+ az akku) és most, hogy hosszabb szőrt vágok vele, mert ritkábban borotválkozom azt látom, hogy eltömődik a kés belül és néha elakad (nem mozog egymáson a két kés). A széleset használom és az lenne a kérdésem, van-e valakinek módszere vagy tippje, hogy a túróba lehet ezt kitisztítani? Vízzel próbáltam, de nem hozza ki.

Pécs City

(#8065) Jenne válasza JasL (#8063) üzenetére


Jenne
senior tag

A két értékelés közül aki az elsőt írta és öt csillagot adott, az tutira biztos, hogy sosem használt ilyen borotvát. Csak kamu értékelés volt. (sokszor és sok helyen élnek ezzel a csaló "értékeléssel", hogy beetessék a leendő vásárlókat. Sajnos.
Ezt a borotvát csak és kizárólag akkuról lehet használni. A töltőállványba helyezve lehet tölteni, a borotván nincsen külön csatlakozási lehetőség a töltőjének (teljesen zárt a nyele). Ha meg a töltőállványon van töltésen, akkor be sem lehet kapcsolni addig. Csak ha kiveszem az állványból.
Egyébként ez a borotva tényleg jó. Próbáltam már sok fajta Philipszet, alsóbb és középkategóriát is, pl. PT920-ast HQ9-es fejjel, de ez az RQ12xx sorozat a 3D-s fejjel már valóban jó is a többihez képest és hozza az elvárható eredményt. Nekem egy RQ1280-as van, igaz "csak" másod borotvának a Braun hetes mellé, de ez a Philips és az RQ12-es 3D-s fej nagyon megközelíti a Braun hetesem vágási minőségét és vágási végeredményét.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8066) oszy


oszy
veterán

Remongton borotvából 20-25.000ft körül melyik az ajánlott?

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8067) oszy válasza oszy (#8066) üzenetére


oszy
veterán

Maximum 20-25.000ft :) Így akartam írni.

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8068) Eastman


Eastman
őstag

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#8069) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Kb 1-2 éve vettem ezt:
http://braun.braun.com/hu/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-face.html
csak szólnék, h senkinek sem ajánlom. Egyrészt az állítható feje kikopott vagy mi. Újjal kell tartanom a fejet, h milyen méretben vágjon, pedig nincs eltörve csak a lemezke elfáradt ami tartaná. A másik dolog, az akku. Kb 10 percig sem bírja teljes töltéssel. Töltés közben kialszik a led, leveszem, felrakom újra és megint tölti..Nem tudom eldönteni, h vegyek csak egy fejet rá és szenvedjek újra vele vagy vegyek egy normális szakálvágót. Max 40-ért ti milyet vennétek? Nekem semmi extra nem kell csak vágjon megbízhatóan.

Ezt használja vki esetleg? BT7085/15

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#8070) RAiN91


RAiN91
őstag

Sziasztok
Elsősorban borosta kialakításra kellene, melyiket ajánljátok? Nem értek hozzá sajnos, csak arra figyeltem, hogy a minimális vágási hossz alacsony legyen (0,4-0,5 mm). Erre a legolcsóbb is megfelel, vagy mivel tud többet a többi?

Remington MB4120 - 5.790 Ft

Remington MB4125 - 8.290 Ft

Philips QT4005/15 - 9.490 Ft

Köszi.

(#8071) Buccer válasza Bennyboy (#8069) üzenetére


Buccer
tag

Ilyesmim van nekem is, de Cruzer6 néven.
Nálam is mozog az állítható hosszúságú vágó rész, de nálam a kis lemezkének az egyik műanyag "stiftje" letört és azért nem fixálja a helyén a fejet.
A nagyobb gondom, hogy annak a szakállvágónak (a szélesebbnek) a belseje tele megy szőrszálakkal és eltömődik. Múltkor nem mozogott már a két kés egymáson. De nem tudom hogy lehet takarítani, a réginek is ez a része tört el belül.
Az akku szerintem is gyengébb mint a régiben (cruzer 3), de lehet csak ritkábban használom és azért döglött meg. Azzal naponta borotválkoztam ezzel meg jó ha hetente és a kettő között van hogy lemerül az állásban is.

Pécs City

(#8072) oszy válasza RAiN91 (#8070) üzenetére


oszy
veterán

Az elsőt tuti nem választanám. Nem beépített az akksija és a vágási hossz sem elég rövid.

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8073) Chris82 válasza bigrock (#8061) üzenetére


Chris82
senior tag

Szia! Rq1160 volt az előző borotvám, nekem nagyon nem jött be. A végén már pengével borotvákoztam. Ha jót akarsz magadnak, akkor vegyél egy jobb Braunt. Minimum series 5.

Philips-et én soha többet nem fogok használni

(#8074) oszy válasza Chris82 (#8073) üzenetére


oszy
veterán

Mi az, amiért miatt nem jött be?

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8075) Jenne válasza oszy (#8074) üzenetére


Jenne
senior tag

Szerintem/talán azért mert ezekben az RQ11xx szériában lapvetően HQ8-as mintázatú szita/kés van(RQ11 fej-2D) csak kicsit módosított fej illesztéssel a borotvához. Az RQ12-es fej (3D) már egy magasabb kategória. De nem az utóbbival adják a boltban.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8076) Chris82 válasza oszy (#8074) üzenetére


Chris82
senior tag

Nem voltam megelégedve a kapott minőséggel, valószínű hogy az RQ12-es sorozat jobb, mert ez a HQ8-as fej egy rakás.....
Szárazon borotválkozva, tiszta véres lett tőle a nyakam, vizesen meg gyorsabban tart pengével mint ezzel a játékszerrel.
A motor benne nekem nagyon halovány a Braunhoz képest, nem ad semmilyen minőség érzetet.

Ez az új Braun amit használok teljesen más kategória, igaz árban is.

(#8077) oszy válasza Chris82 (#8076) üzenetére


oszy
veterán

Nem tudom, de én 25-nél többet már nem adnék egy borotváért. Nekem most egy Braun Series 3 390cc-4 ment tönkre. A szakállvágónál széttört. Persze nem találok sehol egy ilyen darabot hozzá, csak késeket meg kiegészítőket.
Ezt 34 körül vettem, de többet nem kell Braun. Most a Remingtonokat néztem. Elsősorban kerülöm a körkéseseket, mert úgy tudom, érzékenyebb bőrre a rezgőkéses jobb. Bár én legtöbbször úgyis csak a szakállvágót használnám, és ritkán a késes részét.

[ Szerkesztve ]

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8078) Chris82 válasza oszy (#8077) üzenetére


Chris82
senior tag

Hát nemtudom, vagy vegyél kint az osztrákoknál series 5-öst 3-as árában de az is több mint 25 ezer

[ Szerkesztve ]

(#8079) oszy válasza Chris82 (#8078) üzenetére


oszy
veterán

Tudnék hozatni, de honnan? A Remington nem jobb?

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8080) Chris82 válasza oszy (#8079) üzenetére


Chris82
senior tag

Én a Media Markt-ban vettem kint

(#8081) oszy


oszy
veterán

Ja és hozzáteszem a Braunhoz, hogy kb. 6 éves lett idén, de már aszakállvágóját kb. négyszer kellett visszapattitanom.

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8082) bogabi válasza oszy (#8081) üzenetére


bogabi
senior tag

Nekem idén lesz 3 éves a 760, de eddig semmi baja. Mondjuk el is várom egy ilyen készüléktől, hogy legalább 6-7 évig húzza hiba nélkül.

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#8083) oszy válasza bogabi (#8082) üzenetére


oszy
veterán

70.000ft-ért bírja is. De szerintem az már irreálisan magas ár egy borotváért. :) Egy több, mint 30.000ft-os gépnek sem 6 évet kellene bírnia... szerintem.

[ Szerkesztve ]

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8084) bogabi válasza oszy (#8083) üzenetére


bogabi
senior tag

Hát igen, de ebben a korban, amikor egy 100 feletti gép (mosó, szárító, mosogató, stb.) ha kihúz 6 évet, már kereteztetjük, akkor talán nem elrugaszkodott a fenti gondolat. Amúgy én még valami 60 körül vettem - persze ez nem azt jelenti, hogy annyiért tönkremehet 5 évesen...

A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.

(#8085) Nagya21


Nagya21
addikt

HAli!!
Tegnap a Szfvári kisteszkóban a braun borotva mosófolyadék leárazva 1600/doboz(2db folyadéktartály)
Üdv Nagya
UI: rögtön 2 dobozzal vettem is, cca 3 évre levan a gondom :C :C :C

[ Szerkesztve ]

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#8086) jeni válasza oszy (#8083) üzenetére


jeni
félisten

Mennyit kellene?

(#8087) Jenne válasza Nagya21 (#8085) üzenetére


Jenne
senior tag

Addigra elmegy a benne lévő folyadék hatása... :DDD :DDD :DDD

Tegnap én is jártam az egyik itteni Tescoban, bár ritkán járok ebbe az áruházba, és én is vettem rögtön kettő dobozzal. (véletlenül vettem észre hogy van, a TV-ket mentem megnézni)
Jó hogy egy hónapja az edigitalban vettem egy dobozzal, akkor akciósan 2990 Ft-ért. Most van három dobozzal. :DDD
Azon gondolkodom, hogy veszek egy kisebb képernyős LED TV-t, mivel azoknak borotva éles a képük, így nem kell külön borotvát tartanom... :DDD

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8088) oszy válasza jeni (#8086) üzenetére


oszy
veterán

Szerintem 6 évet ki kellene bírni hiba nélkül. Nekem ez a szakállvágó hiba nem most kezdődött. Először csak elkezdett lejárni az egész kitolható rész. Mondom mindegy, ez legyen a legnagyobb gond hogy néha vissza kell pattintani.

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8089) D4v3


D4v3
őstag

Hello!
Heti egyszeri borostavágáshoz milyen nagyon alap gépet érdemes venni? Se a bőröm nem érzékeny, se az arcszőröm nem túl erős.

(#8090) MCGaiwer


MCGaiwer
addikt

Helló,

[Philips Beardtrimmer series 9000]

most akciósan 70 fontért tudom megvenni. Szerintetek megéri így az árát? A lézerfény nem igazán érdekel, egy jó borotvát keresek, elsősorban borosta vágására. Az sem lenne baj ha habbal/krémmel is lehetne használni. kb 40 ezret szánok rá maximum.

Másik opció a szintén Philips Norelco BeardTrimmer 7300 kb ugyan annyiért.

[ Szerkesztve ]

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#8091) RAiN91


RAiN91
őstag

Philips QT4005-t sikerült megvenni, lenne egy kérdésem:

A vezető fésű levételével, és vezetőfésűvel a 0,5-mm-es legkisebb fokozaton ugyan azt tudja? Mert videókon fésű nélkül is használják. (egyenlőre én is úgy használom, de így könnyen véres lett a szerkezet..

(#8092) Breki válasza MCGaiwer (#8090) üzenetére


Breki
veterán

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#8093) debianfan válasza Breki (#8092) üzenetére


debianfan
csendes tag

Sziasztok,

Van egy 15 percet használt 2 év garanciás Philips S5510 es borotvám eladó.Túl érzékeny a bőröm ezért adom el.Egyszerű a tiszítása,jól vág a pengéje is.Akinek nem érzékeny a bőre annak 10/10 ez a borotva.Akkuról és hálózatról is müködik.Postával együtt 35k ért vihető.Akit érdekel írjon privátot.

Üdv,debianfan

(#8094) oszy válasza debianfan (#8093) üzenetére


oszy
veterán

Szerintem itt nem szabad hirdetned! Arra van az apró! És ettől már olcsóbban kapható webshopban!

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8095) jeni


jeni
félisten

Hello!
A Braun géphez való Series CC02 folyadék patron ügyben aki tud keressen meg.

[ Szerkesztve ]

(#8096) Jenne válasza debianfan (#8093) üzenetére


Jenne
senior tag

Nem bántásként, de ennél picivel többért már egy 3D-s fejjel adott borotvát is vehettél volna. Ebben az általad nevezett borotvában ráadásul csak egy mezei, egyszerű HQ8-as kés van, még csak nem is a valamivel jobb tulajdonságokkal rendelkező HQ9-es szita/kés. Ilyen HQ8-as késekkel szerelt borotvákat simán 20 ezer alatt kapni a PT sorozatból. Annál többet nem is érnek.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8097) oszy válasza jeni (#8095) üzenetére


oszy
veterán

Nekem van egy bontatlan talán. :)

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#8098) Chris82 válasza Jenne (#8096) üzenetére


Chris82
senior tag

Erre a pengére írtam nemrég, hogy nem ér semmit sem.
Nekem is érzékeny a bőröm

(#8099) Jenne válasza Chris82 (#8098) üzenetére


Jenne
senior tag

Mármint a HQ8 vagy a HQ9? Mindkettőt használtam.
De azt biztosra állíthatom, hogy a 3D-s RQ12-es fej nagyon jó. Az előző kettő az a nyomába sem ér. Nem is értem, hogy miért erőlteti azokat a Philips, amikor van egy ilyen igen jó 3D-s feje. Lerontják vele a márka megítélését. Szerintem.
Én egy ilyen RQ12-es fejes Philipszet használok másodborotvaként a Braun hetesem mellett. Ki merem jelenteni a tapasztalataim alapján, hogy ez az RQ12-es már majdnem hozza azt a vágási minőséget és végeredményt mint a Braun hetes 70S feje. Alig valamivel marad csak el.
Viszont a Philips az roppantul csendes működésű a Braun ellenében.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8100) Chris82 válasza Jenne (#8099) üzenetére


Chris82
senior tag

HQ8 volt nekem
Series 9 lett helyette

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.