Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8851) borix válasza Jhonny06 (#8844) üzenetére


borix
őstag

Nem nagyon lesz olyan ha a szakállvágó rész sem jött be akkor az marad,hogy pl este borotválkozol és akkor reggelre már látszani fog belőle.

utóirat.
Később mikor őszülni fog akkor meg arra fogsz rámenni,hogy minél jobban le legyen vágva. ;]

[ Szerkesztve ]

(#8852) albiosz válasza borix (#8851) üzenetére


albiosz
őstag

Szerintem arra gondol, hogy a borotvájához tartozó szakállnyíró fej sokat meghagy. Nekem is volt körkéses Philipshez külön szakállvágó fej, de az sokkal többet hagyott, mint egy szakállvágó legkisebb fokozata.

(#8844) Jhonny06:Erre a célra szakállvágót javaslok, a legkisebb fokozat kb. 3 napos borostát eredményez. Nemrég vettem én is hasonló okból. Ez kb. a tükörsima és a borotva szakállvágó fejével végzett vágás között van. Én egy Philipset vettem, nem rossz, de szerintem lehetne jobb is.

(#8853) Jhonny06 válasza albiosz (#8852) üzenetére


Jhonny06
veterán

Köszi, azóta én is a szakállvágókat nézegetem. Remington-ból van a 10k körüli kategóriában olyan, amiről jókat írnak és állítható a fokozat elég szabadon. Bepróbálkozom eggyel, más választás tényleg nincs. Kérdés, hogy ezeket vissza lehet küldeni 14 napig, vagy mivel higiéniai termék, nem vonatkozik rá?

(#8854) batagy válasza Jhonny06 (#8844) üzenetére


batagy
őstag

Én is ugyanezt akartam elérni.

Én Philips QT4015-öst vettem a topikbeli vélemények alapján. Nem rossz kütyü, de én is csalódtam ugyanezen vonatkozásból. Hiába fél milliméteres a legkisebb fokozat, de még az is hosszabbat hagy, mint gondoltam volna.

(#8855) csucsotke válasza Jhonny06 (#8853) üzenetére


csucsotke
aktív tag

Pont erre a célra vettem egy Remington 4130-at. 12 000 körüli az ára de a tecsóban 9000-re le volt árazva. LIon akkumulátora van, egy philips 4015 is szóba került, de kiesett mert annak nimh-akkuja van. Egyébként nem tudom melyik a jobb. Őszintén szólva az volt a jövőképem vele kapcsolatban, hogy magasfrekvencián sivítva szeli majd a szőrt és a tenyeremmel kell árnyékolnom hogy ne darálja tele vele a fürdőszobát. Na, nem ez lett,de de fésű nélkül tűrhetően vitte, egész jó ütemben megborotválkoztam vele. Legkisebb fésű fokozaton nem volt elég hosszú a borostám arra az 1,5 mm-re amit értenek ez alatt, így azt nem jól vitte, Olyan 3 napos borostát csinál asszem. Elfogadható, rendben érzem vele az arcom, és nem olyan mint a villanyborotva, nem kell dörzsölni vele, kevesebb az irritáció. De lehetne még picit rövidebb. Írta itt valaki a kínai Kemeit körkéses villanyborotvát, ami nem visz le tök simára, most azon gondolkodom. Mondjuk nekem meg arra kell hogy ne irritáljon, de azért minél rövidebb legyen.

(#8856) Tompie


Tompie
őstag

Sziasztok!

Olyan szakállvágót keresek amivel szépen egyenletes min. 2 napos borostát lehet vágni.
Ezeket néztem ki:

Philips QT4005
Philips QT4015
Remington 4130

Mibe különbözik a Philips QT4005 és QT4015 illetve árát tekintve Philips QT4015 vagy Remington 4130?
Mindegyikről végül is csak jókat olvastam, itt is megerősítetek ebben?! :)
Minden tapasztalatok szívesen meghallgatok :)

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#8857) bajaki


bajaki
őstag

Sziasztok!

Sok év Gillette Mach 3 használat után úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy elektromos borotvát. Ki is néztem a Braun Waterflex WF2S-t az Extreme Digital-nál. 34990 Ft lenne, de van egy 5%-os kuponom, így 33250 Ft-ért tudnám onnan megvenni.
Előtte azért gondoltam kinézek a Tesco-ba is, mert oda is van kedvezményem. WF2S-t nem találtam, viszont akciós volt a Braun CoolTec CT2S. 33748 Ft-ért volt kirakva, OTP-s kedvezményemmel ez 27748 Ft lenne.

A CoolTec technológián kívül miben különböznek? Van esetleg valakinek tapasztalata mindkettővel? Mert ha hatékonyabb a WF2S, akkor inkább azt veszem, annak ellenére is, hogy drágább kicsit. Mondjuk edigital-nál jelentősen drágább a CT2S.

:R

(#8858) Jenne válasza bajaki (#8857) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

Hétfőn egy telefont az Ügyfélszolgálat felé megérne, mielőtt máshol megvennéd >>>[link]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8859) korn válasza Jenne (#8858) üzenetére


korn
aktív tag

(#8860) Jenne válasza korn (#8859) üzenetére


Jenne
senior tag

Láttam ezt is.
Azért javasoltam, hogy előtte érdemes telefonon rákérdezni ezekre, a gyanúsan olcsó áraik miatt.
Bár ki tudja...? Hátha igaz, nincs kizárva, hogy tényleg akciós kiárusításról van szó.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#8861) mike1334 válasza korn (#8859) üzenetére


mike1334
veterán

Az igen...ennyiért lehet meg is rendelném, alig drágább, mint a fólia+kés :D Mondjuk utánvétnél nem látok nagy kockázatot...ha nem az van benne, akkor nem veszem át és annyi...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#8862) olizatriznyá válasza korn (#8859) üzenetére


olizatriznyá
tag

Ez mekkora kamu lehet! " A kiválasztott méret jelenleg nincs raktáron. Válassz másik méretet!
"

olizatriznyák

(#8863) jeni válasza mike1334 (#8861) üzenetére


jeni
félisten

ezt hogyan lehet utánvételnél megtudni,hogy ha előre ki kell fizetned a pénzt a Postánál vagy a futárnál,ha csak a fizetés után kapod meg a csomagot? :Y

[ Szerkesztve ]

(#8864) gagyilovag válasza jeni (#8863) üzenetére


gagyilovag
aktív tag

Ha nem az van benne,akkor jegyzőkönyvezni kell,stb.
Ezért kell megkérni a futárt,hogy maradjon amíg felbontod :) A további eljárást ő tudja(jó esetben) ;]
Már szívtam egyszer egy nagyot.
Annál,rendőrségi feljelentést kellett volna tennem,és utána pefáradni a postára,náluk is panaszt tenni,stb.

(#8865) mike1334 válasza jeni (#8863) üzenetére


mike1334
veterán

Felbontom míg ott van, majd közlöm, hogy én nem ezt rendeltem, pénz vissza, csomag vissza.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#8866) csucsotke válasza Tompie (#8856) üzenetére


csucsotke
aktív tag

A megvetelnel a R4130 at hasonlitottam ossze a R4125 ill. a Philips Q4015 el. A philips viz alatt moshato, a remington nem. LIon akkuja csak a 4130nak van, a tobbi Nimh. A 4130 nal a 0.4mm borosta kamu, mert csak ha merolegesen hasznalva, ugy meg nem lehet borotvalkozni csak igazitani. Egyebkent 1mm-t ir, ki igy ki ugy taktikazik a mm-el. A Q4015 nel 0.5mm-t ir, de az is lehet hogy hasonlo trukkozes. Egyebkent a R4130 el mar 3szor borotvalkozok, egyre hasznalhatobbnak latom, a 7 napos szort egez jol vitte,( persze fesu nelkul, a fesut ezekben a tartomanyokban elfeljtheted) , nem tatrott tovabb mint egy sima borotvalkozas. A hoszabb borostat hatekonyabban viszik mint a rovidet. A Q4005 es 4015 kozott lehet erdekes hogy mi a kulonbseg, az akkumulatort gondolom, lehet hogy az olcsobbikban AAA nimh, mig a dragabbikat AA meretu hajtja meg. Ennek kene utananezni, mer nem nagyon dicsekednek vele. Az AAA meret gazdasagtalan a teljesitmeny szempontjabol, az ereje keves lehet. De a 2 napos borostat elerni, ketlem hogy valamelyik is jo lenne. Nekem a 4130, a babatol szamitott 3-4 napot hozza. Utana meg 4-6 napig kenyelmes nekem, aztan mar jobb ha vagom mert viszketni szokott. Ha ujra valasztanek inkabb valami minosegibb kinai hajvagot vennek, 15-20$-ert lehet hogy hoznak ugyanezt, mint a 4130, es megiscsak feelaar. Mondjuk a Garanciaaban nem hiszek, azt azert hozza kell tennem.

[ Szerkesztve ]

(#8867) Tompie válasza csucsotke (#8866) üzenetére


Tompie
őstag

Köszönöm a tapasztalataidat :)
De alapjában véve akkor meg vagy vele elégedve?

Én mm-ben nem tudom mennyit akarok csak azt tudom, hogy ha sima hagyományos (nem elektromossal) borotvál megborotválkozok babafenék simára :D utána a 3. napi borostát szeretem aztán az ezután következő borostát vágnám le újra ilyen 3 napos hosszúságúra kb. 5-6. napon.

Nem tudom az mennyire előny ha víz alatt mosható, a Remingtonnak is lepattintható a feje tudtommal és mosható víz alatt. De majd te kijavítasz ha nem így van.
A Li-ion akksi miatt is Remington felé hajlok. 3 év gari sem utolsó szempont.

De hátha majd még írnak tapasztalatot a Philips tulajok :)

[ Szerkesztve ]

(#8868) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Ezekre amúgy vonatkozik a 14 napos visszaküldés, vagy mivel higiéniai termék, nem lehet? Így azért sokkal könnyebben kísérleteznék, ha vissza lehet küldeni, nem egy nagy kaland, ha gagyit veszel.

(#8869) Tompie válasza Jhonny06 (#8868) üzenetére


Tompie
őstag

Most a hónap végééig van ilyen akció a Philipsnél.
"Menj biztosra, válassz Philips terméket!
Ha nem vagy elégedett, a Philips 90 napon belül visszatéríti a termék vásárlási árát!"

(#8870) csucsotke válasza Tompie (#8867) üzenetére


csucsotke
aktív tag

A kés mosható,de még nem pattintottam le róla. Mivel főként az irritációtól akartam megmenekülni, így ezzel a részel elégedett vagyok, mert gyakorlatilag még piros csík sincs utána, akár csukott szemmel is használhatom bármilyen irányba. Másik dolog a hosszúság, amit pont úgy szerettem volna, ahogy leírtad, de annál hoszabb lesz. Ahogy fenteb batagy topiktárs írta, a philips is szerintem hasonló hosszra vághat. Ezek a szakállvágók mind ilyen rövidet tudnak szerintem, mert volt a tecsóban egy drágább Braun is leakciózva, arra is 1mm volt írva. Ha kibékülsz a 4 nappal, akkor jó lehet. Utána nemtom még hogy változik a vágás a napok függvényében, most 7 nappal az előző nyírás után vágtam, szépen vitte, egyenletes az eredmény nálam. Az 5-6 nap is belefér simán szerintem, csak ha 2-3 nappal az előző vágás után akarod újból használni, akkor lehet többet kell gyalulni, ezzel még nincs nagyon tapasztalatom. Örülök ha segíthettem, én is keresgéltem vásárlás előtt, de kevés az információ ezek működéséről.

[ Szerkesztve ]

(#8871) Tompie válasza csucsotke (#8870) üzenetére


Tompie
őstag

Egyelőre nálam ez a Remington a befutó, még várok hátha valaki ír saját tapasztalatot Philipsről pl batagy topiktárs :)
Végül is még tudok várni a vásárlással nem sürgős :)

(#8872) Anubis_9


Anubis_9
őstag

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy kb. két évente valóban ajánlatos cserélni a vágófejet egy Philips 9000-es borotva esetében? Tényleg elkopik ennyi idő után átlagos használat mellett?

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8873) gagyilovag válasza Anubis_9 (#8872) üzenetére


gagyilovag
aktív tag

Azt ajánlják,de nagyon anatómia függő,milyen erős a szőrzet,minden hányszor használod,stb.
Van egy kollégám neki nagyon sokáig bírta.Ő amikor már húzott akkor kivette a körkést,és polirpapirt ráfektetve az asztallapra,megfente rajta,és állítása szerint ezért bírta nagyon ideig.(10év)
Azt állítja,hogy a szita nem lyukadt ki.

(#8874) Anubis_9 válasza gagyilovag (#8873) üzenetére


Anubis_9
őstag

Azért a 10 év nem semmi. :DD Azért lenne jobb, ha nem csak két évet bírna, mert 17-18.000 egy új fej. :Y Egy olcsóbb borotva ára.

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8875) gagyilovag válasza Anubis_9 (#8874) üzenetére


gagyilovag
aktív tag

Az enyém akciósan 7006ft volt,kíváncsiságból rákérdeztem a fej árára, ;]
(8000ft) :Y

(#8876) Anubis_9 válasza gagyilovag (#8875) üzenetére


Anubis_9
őstag

Azért ez nem semmi. Ha elkopik a fej, inkább kidobod az egészet és újat veszel, mert nem éri meg új fejet rendelni. :Y

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8877) Atlantis válasza Tompie (#8871) üzenetére


Atlantis
veterán

Nekem QT4015 van kb. másfél éve, teljesen elégedett vagyok vele, tudja, amit vártam tőle.

Annyit azért hozzá kell tenni, hogy egyénileg mások lehetnek a preferenciák és szokások, jómagam, mivel nem vagyok különösebben bundás típus, hetente egyszer használom, így ritkán kell töltenem, számomra nem érdekes, hogy milyen típusú az akku. Eddig mivel borostás voltam, legkisebb hosszon használtam, ami papíron 0,5-ös. Nem végeztem mérésellenőrzést, hogy ez tényleg így van-e, mindenesetre egyenletesre vág, de két-háromszor át kell vinnem a felületeken, hogy a renitens bundákat is biztosan lekaszálja, ennek ellenére pár perc alatt megvagyok vele.
Mostanában váltottam körszakállra, így azt a célterületet hosszabbra hagyom, körülötte marad a 0,5-es beállítás...itt már örülnék neki, ha rövidebbre levinné, de ez vásárláskor még nem volt szempont, nem rovom fel a gép hibájának. Most kell találnom egy normális borotvát, amivel szárazon tudom a körszakáll melletti területeket és a nyakat takarítani...ez ügyben szívesen veszek javaslatokat. Rezgő-vagy körkés nekem mindegy, megérzésem alapján a rezgő lenne jobb.

Maga a gép egyébként szerintem nem tisztítható vízzel, én legalábbis nem mertem még alátenni, pontosan nem emlékszem, de mintha ez lett volna a használatiban. Csak a fésűt szoktam vízzel lemosni, a többit simán letörlöm. Halk, a bundát nem teríti szét az egész helyiségben, könnyen tisztítható, minőségi, mint az elején írtam, nekem hozta, amit vártam tőle.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#8878) batagy válasza Tompie (#8871) üzenetére


batagy
őstag

Hello!

Én a Philips QT4005 és QT4015-öt hasonlítottam össze (netes speckók alapján) mikor venni készültem.

A különbségek:
QT4005:
1 db AAA NiMH akksi van benne.
10 órás feltöltés után 45 percet bír (az útmutató viszont 35 percet ír).
Rozsdamentes acélból készült vágópengék.
A LED nem jelzi ha lemerül, vagy ha feltöltődött.

QT4015
2 db AAA NiMH akksi van benne.
1 óra feltöltés után 90 percet bír (az útmutató viszont 60 percet ír).
Rozsdamentes acélból készült vágópengék, és Titánbevonatú.
A LED jelzi a teljes feltöltöttséget és a lemerüléshez közeli állapotot is.

Tehát, a két Philips közül mindenképpen a QT4015-öt érdemes venni. Én a narancs színű netes áruházból rendeltem 12500 Ft-ért.

A Remington-ról nem tudtam, illetve annyira nem néztem szét, nem tudom hogy Lítium ion akksi mennyivel jelent plusz előnyt. Ahogy tudom, a lítium előnye, hogy nincs memória effektus. Lítium akksinál arra kell figyelni, hogy mindig fel legyen töltve, míg NiMH akksinál, hogy mindig teljesen lemerüljön. (?) De javítsatok ki ha nem stimmel. Megmondom őszintén, mikor rendeltem, én erre nem figyeltem.

Amúgy én másféle hete használom a QT4015-et, elégedett vagyok vele végülis. Másikkal saját összehasonlítási alapom nincs, ez az első szakállvágóm. Én azelőtt egész életemben kézi eldobható borotvát használtam (kétpengéseket), mindig simára vágtam. A szakállvágóval nagyon gyorsan végezni lehet vele, kb 2 perc. A kütyü egyáltalán nem irritál, nagyon könnyű használni, csakugyan csukott szemmel is használhatod. Jó érzés! :)

A 0.5mm-es beállítás szerintem is kamu, a vezetőfésűvel együtt kb 1mm-es vagy max 1.5mm-es szőrt hagy, azaz 2-3 napos borostát hagy. De mivel pont ilyet akarsz, az ilyen pont jó lesz neked! ;)

Ahogy csucsotke írja, a kés része elvileg valahogy kipattintható, de még én sem pattintottam ki. Maga készülék így közvetlenül víz alatt nem mosható!
Adnak hozzá egy mini kefét/seprűt, amivel lesöpörheted a levágott szőrt róla.

Ami szokatlan vagy furcsaság, nem a készülékben, hanem általánosságban a módszerben, hogy menet közben persze lehullik egy kevés levágott cucc, rá a pólódra vagy a mellkasodra, ha nem hajolsz nagyon előre, szóval azt le kell söpörni.

Amúgy még annyi észrevételem van, hogy kicsit hangos a készülék. Most itt neten nem találtam a zaj specifikációt, de úgy emlékszek a papírja 71 dB-t írt (?) de lehet, hogy rosszul emlékszek. Viszont, mivel rövid ideig tart a borotválkozás, nem tartom problémának. Otthon majd megnézem, mennyi decibelt ír.

Akár a Remingtont, akár a Philipset választod, naponta reggel legyalulod a legkisebb fokozaton és jó lesz. A Remington 4130 viszont , vezetőfésűvel együtt legkisebb 1.5mm-t ír. Nem tudni ez mennyire igaz, illetve csak csucsotke tapasztalatára hagyatkozhatunk. Vezetőfésű nélkül talán jobban kell figyelni.

(#8879) csucsotke


csucsotke
aktív tag

Igen vezetőfésűvel a 4130 1,5mm-ír. Anélkül ír 1mm-et, én úgy használom, de nem kell vigyázni vele. A LIon-nak nagyobb a feszültsége 3-4.2 V, míg az nimh 1.2Vx2 a 4015 esetében, így az akku talán nagyobb áramleadásra képes, de ez nem biztos. Más kérdés hogy kihasználták-e, vagy csak beletették a 4125-be az nimh helyére, szóval a megnövekedett teljesítmény az kérdéses, nem beszélve arról hogy mekkora akkut tehettek végülis bele. Elképzelhető még hogy a philips rövidebbre vág. A 4005 szerintem felejtős, az az 1AAA, az elég kevés, nekem volt wilkinson borotvának a nyelében ilyen kis szőrvágó, abba kellett 1 AAA elem, de csak szenvedett.

(#8883) peti85 válasza Anubis_9 (#8872) üzenetére


peti85
senior tag

Nekem az előző gagyi Philips borotvám (HQ5812) 10 évig volt használatban az eredeti "pengékkel". Tény hogy már nem pont úgy vitt a végén mint új korában, de még mindig jó volt. Pedig nem éleztem soha. Csak néha szétszedtem és kitisztítottam. Könyve szerint szintén 2 évente javasolt a fej (HQ4) cseréje. Majdnem minden nap használtam, bár nincs erős szőrzetem.
Ezek után mertem befektetni drágább borotvába és én is a 9000-es sorozatból vettem az S9031-et tisztítóállomással. Ha a felét elmegy a gyári fej mint a réginek, már megérte. Élezni ezt úgy tudom már nem lehet házilag a V-pengék miatt, de ez a kérdés egyelőre nem foglalkoztat.

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#8884) Anubis_9 válasza peti85 (#8883) üzenetére


Anubis_9
őstag

Jó hír, hogy átlagos használat mellett nem törvényszerű, hogy elkopjanak a kések 2 év alatt...
Ma jött meg a 9031-es Philips-em, a tisztítóállomás nélküli változatban. Most van töltés alatt a készülék. Addig is beregisztráltam a Philips weboldalán, amiért kaptam +1 év garanciát rá, így összesen 3 év van most. :U

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8885) Anubis_9


Anubis_9
őstag

Túl vagyok az első borotválkozáson a 9031/12-es Philips-emmel. :DDD Az elmúlt kb. 20 évben 3 pengés Gillette-et használtam.
A tapasztalataim:
- a vártnál rövidebbre vitte le, kb. mintha fél napos lenne pengés borotválkozás után a borostám. Ha lefelé simítom az arcbőröm, tökéletes simaságot érzek. Száliránnyal ellentétesen tapasztalok egy minimális sercegést. Szerintem olyan 1/4 mm lehet a szőrhossz.
- a legvégére hagytam az állam alatti részt. Hát itt megszenvedtem, mert nem akarta levinni a szőrt. Ekkor szétszedtem a fejet és kimostam. Valószínű már annyira tele volt, hogy nem tudtak jól dolgozni a kések. Ezen a részen nem lett olyan tökéletes az eredmény, mint az arcom többi felén, de így is bőven elfogadható.
- vajon az normális lehet, hogy minden bekapcsoláskor egy pillanatra súgó hangot hallat a készülék, majd után beáll a normál fordulatra?

Azt megemlítem, hogy 5 napos volt a borostám, ez kb. 2,5-3 mm. Barbon Pre Shave-et használtam, mielőtt nekifogtam volna. Nem tudom, hogy kell-e várni egy kicsit pre-shave-ezés után, de én nem vártam szinte semmit. Néha megvizeztem a bőröm, amikor úgy éreztem, nem jól viszi. Legközelebb lehet megpróbálkozom borotvahabbal is.
A kézikönyv szerint akár 3 hét is eltelhet (heti 3x-os használatot feltételezve), mire a bőr és a szőr hozzászokik az új borotvákozási módszerhez. Mindenesetre eddig pozitívak a tapasztalatok.

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8886) batagy válasza batagy (#8878) üzenetére


batagy
őstag

Megnéztem a Philips QT4015 papírját, 75 dB(A) van írva zajszintnek.

(#8887) Atlantis válasza batagy (#8886) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez papíron nem kevés...valójában mégsem tűnik hangosnak.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#8888) peti85 válasza Anubis_9 (#8885) üzenetére


peti85
senior tag

Én is hasonlóan tapasztaltam, szálirányban simítva mint a babapopsi olyan az arcom borotválkozás után, szálirányba hallani egy kis sercegést és érezni is, de nagyon minimális. Nekem a nyak környéke is elég jó, tényleg minden hajlatot fel tud venni a 8 irányba mozgó fej (pedig azt hittem ez csak marketing, hogy ki tud nagyobb számot mondani). A legjobban az állon teljesít, ott száliránnyal szemben is tökéletesen sima lesz.

Na most kíváncsi lettem és meghallgattam az S9031-et induláskor. Kb. negyed-fél másodpercig van egy kicsit más hangja, amíg eléri az üzemi fordulatot a motor. Érezni is ha megnyomom a gombot, hogy egy kicsit "megrántja" az egész borotvát. De ha nem írod le soha észre nem vettem volna.

Én a Barbon után nem szoktam várni.

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#8889) Anubis_9 válasza peti85 (#8888) üzenetére


Anubis_9
őstag

Pontosan, ahogy mondod, bekapcsolás pillanatában nekem is megrántja a borotvát az induló villanymotor. De akkor ha mindkettőnké ilyen, akkor valószínűleg ez normális jelenség.

"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"

(#8890) peti85 válasza Anubis_9 (#8889) üzenetére


peti85
senior tag

Persze, ez természetes, a fejek megmozdításához kell a legtöbb energia. Az autóval is 1-es sebességi fokozatból indulsz, mert az autó nyugalmi helyzetből való kimozdításához kell a legtöbb erő, utána már egy meredek hegyi szerpentinen sem kapcsolsz 2-3-asnál lejjebb (persze vannak ritka kivételek).

HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

(#8891) gagyilovag


gagyilovag
aktív tag

Megérkezett az újabb Kínai csoda
Kemei-890
Beépített akku,Pájesz vágó.
tartalék kés szett.
cca.3000ft postával együtt.
Kolléga 3 napos erős sörtéjét full simára vitte,mindenféle húzás nélkül.

Lehet rendelek egyet :DD
Ennyiért :C

(#8892) jeni válasza gagyilovag (#8891) üzenetére


jeni
félisten

(#8893) Nagya21 válasza jeni (#8892) üzenetére


Nagya21
addikt

HAli!!
Vazz a boholytalanítómban van ilyen kés :DD :DD :DDD
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#8894) Tompie


Tompie
őstag

Nagyon köszönöm a tapasztalatok megosztását batagy, Atlantis és csucsotke fórumtársnak. :)
A választásom mindenképp Remington 4130 vagy Philips QT4015 lesz de még mindig nem tudom melyik legyen :)
Amelyikkel kivitelezhető lenne, gondolom vezetőfésű nélkül használva, 2-3 napos borostát hagyjon kb 2-3 naponkénti vágással :) Azaz szerintem melyik tudja rövidebbre vágni fésű nélkül? :)
Vagy gyári adatok szerint a Remingtonnál 0.4mm a Philipsnél 0.5mm, akkor ne azon a 0.1mm-en vaciláljak? :D
és akkor egyértelmű, hogy Remington :)
Majd elmegyek MediaMarktba hátha ki vannak téve és akkor majd dönt még a szimpátia :D
De köszönök mindent :)

ui: csak hangosan gondolkodtam :)

[ Szerkesztve ]

(#8895) Jhonny06 válasza Tompie (#8894) üzenetére


Jhonny06
veterán

Én ma veszek QT4015-öt, az értékelések alapján meggyőző. Szopó, hogy pont lejárt a Philips 90 napos visszaküldési akciója, úgyhogy remélem nem lövök mellé nagyon. Szintén 2-3 napos borosta kreálására veszem. Estig kipróbálom és írok mindenképp. :))

(#8896) Tompie válasza Jhonny06 (#8895) üzenetére


Tompie
őstag

:R

(#8898) csucsotke válasza Tompie (#8894) üzenetére


csucsotke
aktív tag

Leírtam fentebb hogy a 0,4mm az kamu marketing, merőleges vágásnál, de úgy nem vág, valójában 1mm a legkisebb, vezetőfésű nélkül. Olvasgatva a hozzászólásokat nekem az az érzésem hogy a philips lehet rövidebb lesz.

(#8899) Tompie válasza csucsotke (#8898) üzenetére


Tompie
őstag

Igen, írtad, de abból indultam ki ha a Remingtonnál a megadott 0.4mm az valójában 1mm akkor a Philips se hiszem, hogy hozza a megadott 0.5mm-t és akkor annál a valóság lehet 1mm-nél is több mivel a megadott legkisebb vágás is nagyobb 0.1mm-rel :) De lehet Philipsék tudják a tutit és ott a 0.5 az 0.5 :D

(#8900) batagy válasza Tompie (#8899) üzenetére


batagy
őstag

Hát nehéz így lemérni, meg összehasonlítani, úgy, hogy egy embernek nincs mind a kettő, na.
A Philips a fésűvel , sacc per kb 1 mm.
Kb 2 napos.
Garanciát nem vállalok a kijelentésre. :D

Fésű nélkül még nem próbáltam!

Nem könnyítjük meg a dolgodat. ;)

Még érdemes megvárni Jhonny06 tapasztalatát!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.