- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Philips borotvába hol és mennyiért lehet/érdemes körkéseket venni? A 13K-s Speed-XL késeken túl persze (azok egyébként tudnak valami extrát? Mert nekem az egész borotva került kb annyiba
-
azazell0
csendes tag
válasz
HajtanyMiki #1048 üzenetére
Én azért nem vettem arcitecet, mert hálózatról nem használható. Magyarul addig megy, amíg az akku el nem fárad (néhány év). Ráadásul a Li-ion cellák fel/letöltés nélkül, tisztán az idő múlásától is amortizálódnak.
-
HajtanyMiki
újonc
válasz
Bluegene #1047 üzenetére
Nos, hogy a blog eredeti céljának megfeleően a hasznosak táborához tartozzak ma megvettem a Philips arcitec 1095 -öt.!
Történt ugyanis, hogy nem voltam biztos ugysem benne, hogy melyiket a két rendszer közül bár az igaz, hogy a Philips jobban tetszett eredetileg. (már a látvány miatt) És hiába olvastam végig ezt az egész fórumot mindenki mást beszél. Nekem már volt korábban egy Philishave 890-em amit még vagy 10 éve vettem, ami bár nem nyírt úgy mint a jó minőségű pengés megoldások, azért viszonylag jól tette a dolgát. Úgyhogy legalább a Philipssel volt valami alapom, hogy mégis milyen lehet. Ahhoz képest meg a 1095 ugye kb. NASA technika. Hát a Design az mindenesetre beszarás.
Szóval bent jártam ma az Elektro World-ben és éppen Valentin alkalmából -30%-al olcsóbban megkaptam 62.900.-ért. Meg hát a garanciális szarságokra amik az internetes megrendelésekből adódhatnak azokra nem vagyok kíváncsi. Az eladó egyébként rossz véleménnyel volt a Braun-ról. A Philips mellett döntöttem. Majd valamelyik nap kipróbálom és az üzemeltetéssel járó tapasztalataimról beszámolok. Most már nem érdekel a 9595.
-
Bluegene
addikt
válasz
HajtanyMiki #1046 üzenetére
szuper vagy, küldök majd róla fotót az aktuális cuccról
pü ment
-
HajtanyMiki
újonc
-
Bluegene
addikt
-
azazell0
csendes tag
Eladó a Braun (Pulsonic 9595/790cc). Kipróbáltam egy jobb (HQ szériás) Philipset, és a körkés jobban megfelel a puha szőrzetemnek. (A topikbeli tanács hatására kipróbáltam Mach3-mal is, jó, de rendszeresen nem tudnám használni.)
-
vadasz03
csendes tag
udv
Nemrég vettem 1 Braun 3 series 360-as gépet, és azt szeretném megtudni hogy a kést belőle hogyan kell pontosan kivenni, mert az utasítás szerint (amit csak 2 kép mutat, de semmi írás) csak el kell fordítani és valahogy úgy kellene kivenni ill.kihúzni??? csak mert így eléggé nehezen jön !!
És még 1 kérdés, lehet vele habbal is borotválkozni? vagy csak szárazon? esetleg valakinek ilyen készülékkel tapasztalata?!thx
-
törölt tag
Ilyen borotvám volt: http://www.service.braun.com/line/SH/S5683/S5683_vb.jpg (SERIES-1)
MIÉRT ÉGETHETTE AZ ARCOMAT BROTVÁLKOZÁS UTÁN??????????
Aztán vettem egy ilyet, és ez már nem éget (pedig ez is Series-1):
http://ecx.images-amazon.com/images/I/410-lYf8hhL._SL500_AA280_.jpg
Mind a kettő borotva 1-es szériás BRAUN. Mi lehetett az elsővel a gond???
Series 3-tól már tényleg nagyon jók a BRAUN-ok???
-
törölt tag
Hello mindenkinek!
Figyeljetek már:
-volt egy régebbi philpsem (5820), és égette az arcom,de nem volt rossz.Több,mint 1,5 évig használtam-aztán volt egy alap Braun Series-1 130. Na ez marhára égette az arcom,de mondjuk ez sem volt rossz,de nem bírtam elviselni,ahogy éget (még a jegelés sem használt, csak kb 1,5 nap után) 1,5 hétig használtam, és a tokámon nem vitte le a szőrt.Egyébként egyszeri húzásra simára borotvált,csak utánna majd megőrültem az égő érzéstől. SOHA NEM FELEJTEM EL!!!
-most megint van egy philips 6695, és itt is kell jegelni,meg krémezni az arcom,mert éget,de nem annyira,mint a Braun,annak ellenére,hogy többször kell áthúzni az arcomon
Na most a helyzet az, hogy az eredmény nem volt rossz egyiknél sem ( nem pattogtam ki), meg egyszerűbb is, mint a habos pepecselés. Nem beszélve arról, hogy a minőségi a Gill. m3 pengék,habok,zselék milyen drágák...
Szerintetek mit csinálok rosszul? Egyáltalán megéri nekem a villanyborotva? (a habbal működő készülékek nem igazán érdekelnek,mert pont azért szeretnék villanyt használni, hogy a pepecselést elkerüljem,meg akkor már használhatnék Gill. pengét is, amit szintén nem akarok)
-
Steve66
csendes tag
válasz
azazell0 #1037 üzenetére
Szerintem a villanyborotvák a rövid és erős szőrrel boldogulnak legkönnyebben. A lágyabb és hosszabb szőr elhajlik, ráfekszik a bőrre, ezért nem tudja levágni a gép. Én szívem szerint lágyszőrzetű férfiaknak akik nem is naponta borotválkoznak nem ajánlanék semmilyen villanyborotvát. Pláne az olyan ifjaknak akiknek még az erősebb huzat is lefújja a képükről a szőrt
A hagyományos 2-3 pengés borotvák + zselé sokkal megfelelőbb nekik.
Egyébként a legszuperebb villanyborotvával is többször kell sikálni ugyanazt a területet az alapos borotválkozáshoz, lehetőleg a szőr növekedésével szemben. A kerekképűeknek könnyebb mint a szögletes, csontos arcúaknak. Nekem 10-12 perc minden reggel, ami a kések kopása miatt lassan növekszik. Ha eléri a 20 percet, akkor megérett a késcserére a gép, kb kétévente.
Hangsúlyozom, hogy az én tapasztalataim philipsre vonatkoznak. De szívesen bevállalnék egy próbahónapot braunból is, az összehasonlítás végett. Most úgy gondolom hogy az sem rosszabb borotva mint a philips, de feltehetően nem is jobb nála. De egy braunos próbahónap után elfogultságmentesen tudnám összehasonlítani a két különböző rendszert. -
azazell0
csendes tag
válasz
Steve66 #1036 üzenetére
A Braunnal további gond, hogy nem szimmetrikus, vagyis ha nem jön le egy szőr, az lehet, hogy csak a nem megfelelő tartási szögből adódik, így aztán többször kell próbálkozni. De gyakran nem jön le sehogy sem, és hiába próbálkoztam.
Írtad, hogy az arcbőr érzékenysége, a szőr erőssége és hossza fontos. De pontosan hogyan szabáják meg ezek a paraméterek az alkalmazandó borotvatípust?
-
Steve66
csendes tag
válasz
azazell0 #1035 üzenetére
Én nem kardoskodom egyik borotva mellett sem, mert úgy gondolom, emberfüggő kinek melyik a megfelelőbb. Volt alkalmam kipróbálni középkategóriás Braunt is. Nem csábított el a philipstől, de egy-két borotválkozás után nem szabad ítélkezni. Az, hogy kinek melyik jön be, az arcbőr érzékenységétől és a szőr erősségétől függ leginkább. No meg a hosszától.
Érdekes az eseted. Egy fapados philipsel kezdted. A fapados szinvonaltól nem kell nagy csodát várnod. Aztán váltottál csúcs Braunra, mégsem érzed hogy a braun annyival jobb lenne. Kicsit feljebb írtam, hogy a borotvagépben a penge a lényeg, mert az vágja a szőrt. Azoknak a minőségén múlik 95 %-ban a borotválkozás eredménye. A többi csak parasztvakítás. Az én 22 éves philipsem a legújabb csúcs körkésekkel ugyanazt az eredményt produkálja, mint a legújabb 60-80 ezres csúcsmodell. Az is igaz, hogy nem mutat olyan jól a fürdőszobában. -
azazell0
csendes tag
Néhány napja vettem egy Braun 9595-öst (790cc, a csúcsmodell). Korábban egy alap Philipsem volt.
Párszor használtam, de a visszaadásán gondolkozom. Nagyon jól vág (és a Philipssel ellentétben soha sem ráncigál), de nekem úgy tűnik, hogy kevés szerepe van benne a Pulsonic izének, ami inkább zavaró egy kicsit (vibrál az egész borotva feje, masszírozva a bőrt, nem kellemetetlen, de nem is kellemes érzés). Továbbá ennyi pénzért tökélyt és babapopsit szeretnék, ehhez képest a nyakamon azért maradnak rövidebb szőrök. Jó borotva, csak nem ennyiért. Gyanítom, hogy egy olcsóbb Braun (S5, S3) ugyanezt tudja...
Azon gondolkoztam el az előbb, hogy a körkéses és rezgőkéses borotva annyira különböző technikára épülnek, a két dolog annyira más, hogy egyszerűen elképzelhetetlen, hogy az egyik ne legyen egyértelműen jobb. Vagyis a legjobb Braun mindig jobb, mint a legjobb Philips (vagy pont fordítva). Akkor miért van még mindig kétféle? A szőr egyéni jellege is számít? Esetleg szabadalmi okai vannak a dolognak? (pl hogy a Philips találta fel a körkést, vagy a Braun a rezgőt, vagy akármi)
-
nVIPER
senior tag
Kinek a pap kinek a kaplan. Amúgy az akkura visszatérve, a Li-ion akkut úgy fél évente, évente le lehet meríteni, de többször nem, igazánból nem igényel ápolást, a korábbi nikkel akkukat viszont ha nem is mindig, de havonta ajánlatos a memória effektus miatt
-
Stefi66
újonc
Én Philipset használok. Egyetértek azzal, hogy a borotvák legtöbbje lényegtelen dolgok miatt kerül sok pénzbe. Miközben ugyanazok a kések vannak a 15 ezres alap és a 35 ezres fullos készülékben, de nem nyírnak jobban a drágább borotvában (kipróbáltam).
Huszonegykét évvel ezelőtt vettem első Philips háromkörkéses borotvámat 705-ös modell, akkoriban erős középkategória volt, egyhavi fizetésem ment rá. Párnapos megszokás után naponta használom azóta is. Egy hátránya van, picit hangosabb mint a mai borotvák, viszont nem erőtlenedik el, mint a mai masinák legtöbbje. Közben vettem újabb gépet is (HQ6842), de az alig több mint egy évig bírta, alaplap és motorhiba miatt dobtam a kukába.
Van egy jó tulajdonsága a Philipseknek: a mai körkések beleillenek a 22 éves borotvába, max 5 perc ügyeskedés kell hozzá. Ezért nem veszek új gépet, ilyen-olyan akkuval hókuszpókusszal. Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem nem kell LCD, akku, automatamosoda, kenőcsnyomó rendszer stb. Csak a körkéseket cserélem az öreg masinában. Most a legújabb HQ9-es (Speed-XL) körkésekkel írtom a szőrt magamon. Ha géppel együtt veszem, legalább 30 ezerbe kerül. Helyette a 22 éves géppel ugyanolyan szuper módon tudok borotválkozni, a kések 13 ezerbe kerültek, és nem kellett kifizetni 30-40 ezret egy új borotváért. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Aki esetleg szeretne egy új Philips borotvát féláron,kattintson ide.
Üdv.M -
Francool
csendes tag
Szia !
A lírásból nekem csak az jött le hogy 1/2 évente egyszer merítsem le, de az akku típusát elnézve (Ni-Mh) az a tuti - szerintem - ha mindig lemeríted, legalább is ez a hosszú élet titka.
Nekem villanyról nem működött, legalább is mikor először lemerült egy borotválkozás közben akkor rádugva nem nagyon akarta folyattatni.
-
Francool
csendes tag
Szia !
Jómagam is csak pár hónapja használok villanyt (Braun Z60) és nekem is meg kellett tanulnom, elmondom én mit tapasztaltam;
1. fázis (Lazán)
A borotvát először csak lazán (nem erősen neki nyomva) kell végig húzni, igy a 3 napos borotva és a kóbor hosszú szálak is lekerülnek (az elején többször borotválkoztam erősen oda szorítva - az "alaposság" véget - de így elég gyakran előfordult hogy több szőr szál ami az első borotválkozást már túl élte vígan nőt tovább mert oda szorítva már nem bírkozott meg vala borotva, a rekord 1 cm volt)2. fázis (Szorosan)
Oda nyomva a feszes helyeken egyből simára nyír de a kényesebbek nyak-áll-or környéke- száj ott mindig meg kell feszíteni egy kicsit a bőrt (A braun leírásába -és mintha Panáéban is- külön ábra mutatja) Álltól felfele felfele húzod egy kicsit 2-3 ujjad oda tapasztva az arcodra, álltól lefel meg lefele húzva feszíted meg a bőrt. Igy általában eltűnik az említett 1-2 mmIgy nekem sikerül pengés minőséget produkálnom
Üdv -
swoody
senior tag
Sziasztok.
Braun z-60 cruezer borotvám van és azt írja,hogy "mindig használjuk teljes lemerülésig".Aztán pedig a kiegészítésnél pedig"fél évente teljesen lemerülésig használjuk és tölsük fel teljesen".
Akkor most mi ?
Nem kell mindig teljes lemeriteni?Egyéb: Konektorrol lehet használni?
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Észrevettem a topicot, gondoltam beleírok, mivel nekem is vannak releváns tapasztalataim.:
Használtam már:
Gilette Excellt, Mach 3-t, eldobható vackokat, Braun 5414 (ezt évekig használtam)-et.
Philips típusú elektromos borotvákat még nem volt alkalmam próbálni.
Erős kemény borostám van és gyorsan nő.Mivel körkésest még nem próbáltam, ezért a hagyományos, szitás rendszerű Braun vásárlásához szeretnék gyakorlati tanácsot adni.:
Nagyon sokféle Braun borotvát árulnak sokféle funkcióval és nagyon különböző árakon,
tizenezertől az ötvenezres kategóriáig.Az én szubjektív meglátásaim.:
-A borotva egy használati eszköz, egy igásló, minden nap, vagy minden másnap fogod használni, jól és megbízhatóan kell működjön.-Hagyd a fölösleges funkciókat és csicsát, olyan borotvát vegyél, amilyet használni tudsz, a kinézet nem számít. Ez nem divateszköz.
-Ne úgy válasz két borotva között, hogy az egyik borotva csak kicsit kerül többe, de tud valamilyen menő funkciót (pl.: digitális töltéskijelzés) amit persze nem fogsz használni, és emiatt kiadod azt a kicsit több pénzt. Csak azokat a funkciókat fizesd meg amit használsz, amit TÉNYLEG használsz.
Minden egyes fölös funkció csak plussz kockázat, hogy elöbb tönkremegy a borotvád, ha tönkrement a borotvád, akkor a szakszervíz NAGYON DRÁGA. Ha az aksi ment tönkre, akkor az gazdasági totálkár.-Ami mindenképpen kell:
-legyen hosszúszőrnyíró a szita közepén
-legyen pajesznyíró
-nem árt, ha a fej billen előre hátraA többi az én véleményem szerint csak mese.
Szinte alig van aksi nélkül Braun borotva. Az enyém is aksis volt. Nos ha aksisat veszel, akkor készülj fel rá, hogy az aksi élettartama fogja meghatározni, hogy mikor kukázod a borotvát. Nagyon drága benne aksit cserélni, illetve ha tönkre megy az aksi, akkor néhány modell már hálózatrol sem üzemel.
-Ne feledjátek, ez csak egy fogyasztási cikk, amely a következő pár évben működni fog, utánna tönkremegy és meg kell venned a következőt. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb...
Reméle tudtam hasznos tanácsokkal szolgálni.
J. -
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.Vennék egy Braun borotvát,találtam egy 550-est újat,de tavaly karácsonyi ill. egy új 390cc-t, ami meg már 2009-es modell. Vacilálok,hogy melyik lenne jobb,az árat most nem tekintve?!
Válasz sürgősen kellene,mert nem sokáig lesznek meg már.
Üdv! -
zsid
senior tag
Én is villanyborotva utána kutatok, mert mocskosul utálok borotválkozni ( nem is nagyon eröltetem és ilyenkor chuck norris feeling van ). Valami olyasmi jó lenne amit lehet használni 12/24Voltról is , ilyet még nem igazán találtam ( a Euronics és az Auchan kínálatában ). Valami tippe nincs valakinek?
-
cirok2
újonc
Helló Mindenki!
BRAUN 3710 - es villanyborotváról szeretnék infót kérni.Használhatósága működése érdekel elsősorban. Köszi. -
nVIPER
senior tag
shouryuken
Braun 5 ös de inkább 7-es sorozata: 760-as nagyon jó és abban nincs csicsás kijelző se.
-
KMan
őstag
udv!
kaptam (magamtol) egy remington rezgokeses borotvat. teljesen tapasztalatlan vagyok mert eddig egy mach3turbo volt (mivel alig vagyok szoros aminek orulok) de valahogy nem sikerult vele simara borotvalkoznom, mit csinalhatok rosszul?egy kb 1-2 mm-es borosta az arconom marad, akarmit csinalok...
thx
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Eddig 2 naponta borotválkoztam mach3-al, fusiont is próbáltam, a "simasággal" elégedett vagyok, de sajnos irritálja az arcbőröm, begyullad egy két szőrtüsző, +benő egy két szőr.
Úgy döntöttem veszek egy villanyborotvát, hátha pihentebb lesz tőle a bőröm, és megszűnik az irritáció okozta kellemetlenség.Mit javasoltok?
Ahogy olvastam, a minőség 30k~ körül kezdődik, úgyhogy ezen ár körül várnám az ajánlatokat, maximum 50k-ig
Ami fontos: lehető legsimább eredmény irritáció nélkül(akksi, lcd kijelző stb. nem érdekel)
-
Bluegene
addikt
válasz
intim76 #1015 üzenetére
A bőröm tényleg érzékeny, az egyszer fix. A másik viszont az, h. kiadni 40-50e-et életem első villanyborotvájáért... Nem tudom. Ha beválik, akkor megérte, ha nem... én 2006-ban vettem kábé 22K-ért egy egész jó braun-t, nem érte meg
pénzkidobás
szerintem először érdemes egy olcsóbb cuccal próbálkozni, aztán rájössz hogy hiányzik-e neked a reggeli zümmögés, most ha veszel 50-ért egy felsőkjategóriás villanyborotvát, és nem jön be az egész, valszeg bebukod, eladni nehéz
de hidd el egy Mach 3 vagy Fusion a leghiperebb villanyborotvánál is jobb, az tuti, nem hinném hogy bármely felsőkategóriás villanyborotva babapopsivá változtatná bárki arcát, nem is beszélve a borotvazselé bőrápoló hatásától, villanyborotvával mindíg olyan borostás kocsmatölteléknek néztem ki
, Mach 3-mal meg mint egy ifjú szerető kábé, ég és föld
-
Nimrod
addikt
Kis idő elteltével íme a véleményem a készülékről.
Összességében meg vagyok vele elégedve, körülbelül 10 perc a borotválkozás, tisztítással és mindennel együtt. A nyakam eléggé szőrösre hagyja, de nekem jó így.
Az eleinte tapasztalt égető bőr nem jött többet elő és az sem baj, ha sebes valahol az arcom borotválkozáskor, nem fogom tőle szisszenve elkapni a borotvát.
Eleinte sokszor rányomtam a kikapcsoló gombra használat közben, erről is végre leszoktam.
Szakállnyíró is tökéletesen működik, szóval nem bántam meg ezt a vételt. -
intim76
újonc
OK, jönnek a kérdések
A bőröm tényleg érzékeny, az egyszer fix. A másik viszont az, h. kiadni 40-50e-et életem első villanyborotvájáért... Nem tudom. Ha beválik, akkor megérte, ha nem...
Jó, tegyük fel, h. rászánom. Mi a különbség az 5-ös és a 3-as sorozat között. Leírás tekintetében nem sok:
Braun Series-5 560 akkumulátoros férfi borotva leírás
2 irányban mozgó fej, Smart Foil szita: új szita különböző alakú lyukakkal, melyek képesek elkapni a különböző irányba növekvő szőrszálakat, Power comb: segít elkapni az elfekvő problémás szőrszálakat, Precision Comfort borotvakés: egyetlen könnyed mozdulattal levágja a szőrszálakat anélkül, hogy húzná azokat, Comfort Setting gomb: amellyel a borotvafej billenésének mértékét lehet beállítani, Kontúrkövető fej, háromszoros nyírórendszer, magasan kiemelkedő pajeszvágó, hálózati és vezeték nélküli használat, Clean&Renew automatikus tisztító és töltőegység: tisztít, ken, szárít és tölt, 1 órás teljes feltöltési idő, 45 perc zsinór nélküli használat, automatikusan tölt ha a borotva a töltőegységbe van állítva, LED panel (4 zöld LED, 1 alacsony töltöttségi szintet jelző, 1 tisztítást jelző, folyadékszintet jelző ablak, kék LED fénnyel), folyóvíz alatt mosható, ha a Clean&Renew rendszer nem áll rendelkezésre.Braun Series-3 340 akkumulátoros férfi borotva leírás
Háromszoros nyírórendszer (dupla szita + beépített penge), mely a szőrszálakat még precízebben nyírja, Tartós, rögzített borotvafej, Smart Foil szita: új szita különböző alakú lyukakkal, melyek képesek elkapni a különböző irányba növekvő szőrszálakat, magasan kiemelkedő pajeszvágó, teljesen mosható, akkumulátoros és hálózati működés, SmartPlug feltöltőrendszerrel 60 perces teljes feltöltési idő, 5 perces gyorstöltés, kb. 40 perces zsinór nélküli borotválkozás, többszörös töltésrendszer, töltéskijelző, ergonómikus kézreálló forma, kemény tartótok, tisztítókefe és műszerolaj.Talán a legszembeötlőbb, h. az 5-ös feje mozgatható? Az mire jó a gyakorlatban?
A 3-ashoz is van Clean&Renew? Gondolom abba is kell valami spéci löttyNem elég csak kimosni a fejet forró víz alatt minden alkalommal és esetleg alkoholban néha?
Meg aztán pl. 3-asból is van egy rakat
Braun Series 3-300 borotva 13 990 Ft
Braun Series 3-330 borotva 15 990 Ft
Braun Series 3-340 borotva 19 990 Ft
Braun Series 3-370 Borotva 24 990 Ft5-ös-ből csak egy:
Braun Series 5-560 borotva 39 990 FtVan egy ilyen is (7-es):
Braun 9595CC/ 7-es sorozat borotva 68 990 Ft
Az árából ítélve ez a legjobb. Ez már gondolom ráugrik az arcodra és automatikusan szőrtelenítLehet, h. úgy kéne hozzáállnom, hogy a maximumot választom, bármennyibe is kerül. Legfeljebb ha nem válik be, akkor visszaküldöm
Alkatrészekkel mi a helyzet? Késeket, fóliát kell időnként cserélni? Ezek milyen árban vannak?
Neked milyen típusú az a szuper 5-ös? 560-as? Lehet, hogy írtad már, de mióta használod? Tényleg simára vágja az arcod? ///Nekem az számít simának ha a feleségem arcát nem radírozza le
Ezt a simaságot tudja vajh?///
-
vadasz03
csendes tag
üdv
Arra lennék kíváncsi hogy Braun Series 560 hoz vagy az 550-hez adnak-e már Clean & renew tisztítórendszert?
Mert van ahol irják mindkettőhöz, de van ahol egyikhez sem!
Ha adnak valamelyikhez légyszi írjátok meg hogy melyikhez.Köszi mindenkinek
-
Integra
titán
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
intim76 #1008 üzenetére
Nekem egy ehhez hasonló régebbi Braunom van (5875). Ezen már 3X-os nyíró rendszer van és sokkal jobb mint az alaptípusok. Az ára pedig még elfogadható kezdő borotvának.
-
copperhead
aktív tag
Köszi mindenkinek! Braun visszavásárlási garancia,
"2. A terméket legkésőbb a vásárlás napjától számított 30. napig kell eljuttatni postai úton a megadott címre." -
nVIPER
senior tag
Amúgy, ha valakinek tudok segíteni arcápolás terén, vagy borotválkozási tippeket/tanácsokat szeretne, keressen fel nyugodtan. Tudok ajánlani Termékeket, kinek mi a jó stb. v-zsolti@hotmail.com címre írhattok bátran, de itt is szívesen látom a kérdéseket!
-
nVIPER
senior tag
válasz
intim76 #1008 üzenetére
Intim76: Annyira érzékeny a bőröd mint nekem, nem lesz jó a cruzer. Inkább dobjál hozzá egy kis pénzt és vedd meg az 5-ös sorozatát ha nem akarsz 50 ezret kiadni azért, hogy ne menjen tönkre a bőröd az arcodon!
Vagy a 3 as sorozat( én megvárnám az új 3-as sorozatot mindenképpen, forumon fentebb említettük):
[link]De mondom, én kiadtam 55 ezret a szuper Braunért, és k..va jó!
Körkéses Philipset felejtsd el!
-
intim76
újonc
Urak!
Utálok borotválkozni! 16 éves szülinapomra kaptam le a bajszom először és nagyon cool dolognak tűnt, de mára elmúlt a varázs
Legszívesebben szőrteleníteném az arcom véglegesen. Tényleg, lehet ilyet egyáltalán?
Szóval készülök áttérni a hagyományos 3 pengés borotváról villanyra. Érzékeny a bőröm, hetente max. 2-3x tudtam szőrteleníteni. Nem túl durva a szőrnövekedésem, és 3-4 napig nem zavaró a borostám sem, csak a nőm nem viseli el, ha nem vagyok sima.
Mit ajánlotok? Körkésesből a Philips 66-os vagy 70-es sorozattal barátkoztam (10-20e), rezgőben Braun Ser Z60-ast 2838 Cruzer-t ajánlottak többen. Erre hajlottam is, de most úgy látom, h. ez csak egy alap készülék? Lehet, h. elég nekem?
Prioritások:
- sima arc, nagyjából a pengéshez hasonló legyen legalább az szájkörnyék-arc-áll területen (ezt most pengével is csak visszafelé irányban húzva tudom elérni)
- irritáció-mentesség (ha az eredmény megköveteli hajlandó vagyok naponta borotválkozni, de ne bántsa a bőrömet, ami most pengével pattog, hámlik, vérzik)
- kedvező ár (lehet, h. egyáltalán nem válik be a villany, nem akarok 30-50e-et kitenni az ablakba)Nem érdekel:
- szakáll formázás, led, LCD és egyéb parasztvakító szarságokJa persze valamiféle pajeszvágó legyen azért benne lehetőleg.
Segíccsetek dönteni légyszi!
Örök hála!
-
Integra
titán
válasz
copperhead #1002 üzenetére
várd meg
innen látom mi a különbség a régi és az új között. megéri várni -
ricsik
őstag
Ma vettem egy Braun 760-ast az MM-be 47 ropi volt, szerintetek megérte ennyiért?
Ha jól látom a csúcs 790-nél annyival gyengébb, hogy ledekkel mutassa az akkut, és nem lcd-vel. Ill. nem mutatja a koszolódást. Jól láttam?
üdv -
nVIPER
senior tag
válasz
copperhead #1002 üzenetére
várd meg az újat!!
-
nVIPER
senior tag
Igen igazad is van, természetesen meg kell gondolni, hogy mit vesz az ember, ha egy kicsit komolyabbat akar az ember akkor 3 -as 5-ös sorozatból válogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest