Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
válasz
d@minator #7180 üzenetére
Hali!
Még nem vettem meg egyiket sem...
A gond az, hogy még nem is volt elektromos borotvám tehát nem tudom, hogy szárazon vagy nedvesen lesz jobb.
Én élőben úgy láttam, hogy a WF-nek egyenes a szitája nem mozog, hanem az egész "fej" része mozog. A 3 - asoknak mintha a 3 külön pengéje / szitája mozogna.Köszi!
-
törölt tag
válasz
#35104512 #7156 üzenetére
magamnak válaszolva, pár nap keresgélés után erre a kettőre jutottam:
Remington MB4030
Philips QT4015esetleg javaslat, ellenjavaslat egyik-másik ellen/mellett? árban gyakorlatilag ugyanaz, melyiket érdemesebb? köszönöm
-
törölt tag
Használ valaki idei Philips modellt? Vajon mennyi különbség lehet a korábbi RQ sorozatokhoz képest? Pl. ez S5600 a hülye azért nem vagyok webshopban 40 ezer. S5420 30 ezer. A Philips honlapján megnéztem az összehasonlítást, de nem lettem sokkal okosabb nekem egyforma mindkettő. És akkor ezek hogyan viszonyulnak a régi RQ sorozathoz? Ha jól értem az RQ1250 2013-ban felsőkategóriás Series 9 volt, most az S5600 a Series 5 középkategóriás. 40-50 ezer közt van pár S5XX és S7XX modell, nehéz kiigazodni. Számít még a kategória előny és a kifutó 2 éves modellt érdemes vagy inkább már az idén piacra dobott típust?
-
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #7194 üzenetére
Borotvát azt nem vettem mert az már megvan pár hónapja. Ahhoz vettem a tisztító patronokat és a tartalék szitát.
Egy szerencsétlen mozdulattal leamortizáltam(összetörtem) az előző Philips PT920-as borotvámat és egy ideig a tartalékot használtam helyette.( PT730-as). Ez továbbra is marad a tartaléknak.
Jó az ha van egy tartalék borotva, ha még alacsonyabb tudású is, de van amihez lehet nyúlni ha szükség lenne rá. Meg aztán alig négyezerért vettem újonnan, komplett csomagban minden tartozékával együtt a vaterkáról még anno. Ráadásul még személyes átvétel is volt, így még postaköltséget sem kellett fizetnem. -
Jenne
őstag
válasz
mickemoto #7191 üzenetére
Bocsi de én úgy gondolom, hogy aki venni akart/kar vagy ilyen szándéka volt/van az keresgél és figyeli az aktuális ajánlatokat. Meg egyébként is, még a TV-ből is a JOY napok reklámja folyt már egy hete.
#7192) zsoltzsolt
Látod ezt nem tudom, de mintha igen de nem mindenre. Volt olyan amit a feleségem az eredeti árához képest majdnem fele áron vett meg (gondolom ez lehetett a 40%-os), de volt amit csak a 20%-al sikerült megvenni. Most legalább bevásároltunk karácsonyra ajándékokból. Legalább is a drágábbakat megvettük most akciósan.
Én szombaton az edigitalban 40%-os engedménnyel vettem két csomag CCR2-es tisztítópatront, most a kettőt összesen (azaz négyet mert kettő patron van egy csomagban) potom 4788 Ft-ért, valamint egy Braun 70S combipackot szintén potom 4794 Ft-ért. De kint állt a sor a bolt előtt és közel egy óra várakozás volt amíg bejutottam. Majd ott bent még egy bő fél óra, de ráértem ...volt időm. A Samsung összes telefonja például 30 %-os akciós volt.Sokan ilyeneket vettek előttem meg LED TV-t és ezért is ment lassabban a sor mert kipróbálás, gar jegy kitöltés ...stb. Mondjuk egy Samsung LED TV amit éppen előttem vettek át, és ami egyébként akció nélküli áron 180.000 Ft annál a 30% kedvezmény már szép megtakarítás. -
Jenne
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Aki borotvát szeretett volna mostanában venni remélem élt a tegnapi lehetőséggel. Müller szombat a Müller drogériákban (20% kedvezmény minden ott kapható termékre). Mindenre! A múlt héten egész héten minden termékük alapból 5 % kedvezménnyel volt megvásárolható, így ez már 25 %. Nézegettem a Braunokat amelyek egyébként picivel olcsóbbak náluk még akciók nélkül is akár az Euronics vagy MM boltjaihoz képest. Egy braun series 7 760 CC az 5%-os akciós árával csak 54.990 Ft volt és erre jött a 20 % Müller szombati akció. Kiszámolható hogy mennyibe került. Na és a hab a tortán, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton JOY napok is voltak és a JOY kupon 20 % kedvezményre jogosít! Müllerben is érvényes volt, de például az edigitalban is beváltható volt vagy MM-ban is. Edigitalban volt ami alapból már 40 % kedvezményes volt. Volt is sorban állás. Müllerben a feleségem közel három órát töltött el, ebből bő másfél óra a pénztári sorban állás volt.
Vett valaki borotvát? -
mickemoto
őstag
válasz
egykori #7188 üzenetére
Igen, sokkal kényelmesebb a fogása mint a régi lapos borotvámnak.Ez és a sokkal erősebb akkumulátor ami mindenképpen indokolhatja a cserét egy régi gépről.A nyírórendszer tényleg nem sokat javult, de ha valami jól működik azon sokat nem kell variálni. A 15 éves konstrukció ellenére a régi Braun Flex-em ugyanolyan alaposan vág mint az új, csak legfeljebb nem öt perc vele a borotválkozás hanem hét.
Ugyanakkor cseppet sem bántam meg hogy újítottam. -
mike1334
veterán
válasz
d@minator #7184 üzenetére
Ezért van a 100 napos visszavételi lehetőség
Braun is, Philips is szokott ilyet csinálni. Amúgy érthető, hiszen Te sem szívesen használnád valaki után a borotvát...tehát minimum szita cserével lehetne újra árulni, de még a penge is kérdéses...már ha egyáltalán külön van, mint pl a wf-nél, Amúgy az csak arra van, hogy mivel nem a boltban veszed nincs lehetőséged megnézni, megnyomkodni (telefonból kiindulva), így otthon próbálod ki először, Persze ezt a szabályt itthon kicsit máshogy értelmezik, mint az eu többi országában, de én teljesen megértem, én se vonnám meg a vállam, hogy mindegy jó lesz ez, majd veszek pár hónap múlva másat..
-
d@minator
addikt
válasz
mickemoto #7182 üzenetére
Egyszerűbb de azért fura volt jó pár napig, hogy nem merőlegesen kell tartani és a fogása is más. A WF kerekdedebb (henger) míg a 340-es kétoldalt lapított henger.
(#7181) mike1334: Elég szomorú, mert pont ez a termék az amit kipróbálás útján lehetne eldönteni, hogy megfelelő e a specifikációk ismerete kevés. Na meg teljesen nem is alkalmasak arra amire kitalálták. 1938 óta ugyanaz a működési elv. Semmi forradalmi.
-
hape60
aktív tag
A 3-as sorozat WD-s tagjaihoz mit szólsz? Azok is tudják a nedves (habos) borotválást, a fejükön a szita jobbra-balra tud dülöngélni, és olcsóbb, mint a WF. Pl: 3045WD 26000Ft, WF 35000Ft Edigitalnál.
-
mickemoto
őstag
-
d@minator
addikt
válasz
ElGatto #7174 üzenetére
A videók és képek alapján a CoolTec ugyanaz a fejegység, mint a 3-mas széria. A Waterflec (WF )pedig régi 5-ös széria. A szitában a lyukak alakzata is más.
Ennek ellenére a WF sem vág jobban (szárazon sem), mint a 3-mas széria de nekem élvezetesebb a habos borotválkozás, mint szárazon tologatni.Aztán a WF-fel újra meg kellett tanulni borotválkozni, mert egyrészt a 3-mas borotvámnak egyenes a feje, a WF feje meg döntött. Másrészt a 3-massal szárazon nemegyszer bal kézzel is rásegítettem, kifeszítettem az arcbőrt. Nedves borotválkozásnál ez elég nehéz mivel csúszik a habtól a bőr.
Szóval azt sem tudom így ajánlani, hogy rendelj weben aztán élj az elállási joggal ha nem tetszik, mert sajnos tanulni kell.
Szerintem ha szárazon akarsz borotválkozni és fontos a hűsítő akkor Cooltec ha nedvesen akkor WF. De ha meg nem fontos a hűsítő és száraz borotválkozást akarsz akkor meg elég egy 3-mas széria, mert ugyanaz, mint a Cooltec (Bár a jófogáson annyiért új 5-ös széria is van.) -
zozor76
tag
Jó reggelt!
Mikor kezd haldokolni a lassan 9éves gép? HétvégénMár hálózatról is elég lassan forgna akések, meg-meg akadoznak üresjáratban is.
Pilips RQ1185
Ezzel a tisztítóval ellátott masina tartalmaz belevaló tisztító folyadékot, vagy azt még be kell szerezni hozzá? Valamint az S5130 és S5420 között van valami nagy különbség az árukon kívül? -
ElGatto
aktív tag
mickemoto, mike1334, Namelesske
Köszi ennyire egybehangzó vélemények után a Waterflexet választom.
-
mickemoto
őstag
válasz
BullZeye #7172 üzenetére
Jó vétel az is, pláne úgy hogy kapsz hozzá tartalék kazettát.A színben nem sok eltérés van viszont a zuhany alatti használatot nem tudom a 720-as miért nem tud, mivel mosni meg mosható.
ElGatto:
Én a waterfexet venném.A cool fejegysége az alap series borotvákra hasonlít, a water pedig a közép,felső kategóriás series-ekre.
-
ElGatto
aktív tag
Bakker most tanácstalan vagyok...
Ha 35 - ös keretből Waterflexet vagy cooltech2 közül kéne választanotok ti melyiket vennétek?
Mi a különbség a nyírófej között?
Valóban a W2F jobban vág mint a hűsítős?Az itteni hozzászólások és a websoposak között tényleg inkább reklám és promó szagúakat olvasok...
-
clava01
csendes tag
Sziasztok Braun 3 300 asrol velemyek?
Illetve erről Braun Series 3 380?Köszönöm a választ
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
5 éves Remington MB910-es borotvám akksija haldoklik, az elem cseréjével bajlódok jelenleg, de erősen gondolkodom hogy ennyi idő után beruházhatnék egy újra.
Hetente 1-2x letolom 6 mm-es hosszon az arcszőrőmet, a megbízható minőségen és a vállalható akkunk kívül más igényem nincs. Két típust néztem, az egyik a Remington MB4030, a másik a Philips QT4015. Vajon megéri a Philips a többletet, vajon hosszabb élettartamú lesz az akkuja? A Remington kuponnal nagyon baráti áron van a MM-ban...
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
mickemoto
őstag
válasz
d@minator #7165 üzenetére
Nem sok értelme van annak a videonak.Eleve akkora szakállt nem érdemes meghagyni mert azt már csak penge viszi rendesen.Elektromos borotvák sűrűbb borotválkozáshoz valók.
Amúgy szerintem is csak marketing ez a húsítő fricsőr, annak ellenére mondom egyébként hogy próbálni nem próbáltam. -
mike1334
veterán
válasz
ElGatto #7164 üzenetére
Itt a fórumon azt írták egy időben, hogy a cooltech technológia csak parasztvakítás...anno nagyon sok pozitív értékelés lepte el a netet, mert ezt is sok embernek odaadták ingyér', csak írni kellett róla pár szót fórumon, árukeresőn vagy boltok honlapján a hozzászólásoknál..de keress rá itt, biztos van objektívabb vélemény is
d@minator: hű az már veszélyes, ennyi idő alatt lefagy az ember arca...
-
tonyrulez
őstag
Braun 320-S4 és 3-3020 között van bármi különbség? Leírás alapján nem látok, és pontosan ugyanannyiba kerülnek.
-
-
BullZeye
veterán
Nem sok hasznos infó van Braun borotváknál a különbségekről.
Pl itt van 740WD és 740WD, az olcsóbbikhoz adnak egy szitát...akkor miben jobb a drágább?
740wd szitával kb 61k lenne kuponnal, na most árgépen 760cc amihez van tisztító 65k-tól indul, szóóval valaki tud valami érdemi információt, hogy melyik a jó?
Ahogy olvasom a 7-es szériánál nincs különbség, mindnél ugyanaz a szita van, de valami miatt van 2x annyiba kerülő termék is. Hülyeségre fölöslegesen pénzt nem dobálnék ki, szóval melyik a legjobb ezek közül, amiért még érdemes pénzt kiadni? Mindenképpen 7-es szériát szeretnék.
-
ViragL
tag
A MM webshopjában vasárnapig 20% kedvezmény van a Braun borotvákra, úgy láttam az általad keresett típusok egyike sincs, de lehet érdemes szétnézni.
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
Braun 760cc vagy 790cc borotvát szeretnék vásárolni, s elég vonzó árakat látni külföldi oldalakon. Tud valaki megbízható EU-s webshopot (vám miatt), amit érdemes számításba venni? -
törölt tag
sziasztok,
szakállnyírót szeretnék venni, semmi komoly kritérium nincs, hálózatról működő kellene (lehet mellette akksis de működjön 220 -ról is), és a cél a pár napos borosta szinten tartása
mit érdemes venni? köszönömüdv
-
Bali27
addikt
válasz
zsoltzsolt #7153 üzenetére
Szitással az orr alatt, és biz. helyeken hatékonyabban le lehet szedni..
IGaz most a 12-es fej van a Philipsembe és összehasonlithatatlanul jobb mint a 11-es, de az orr alatt akkor is necces maradt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest