Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8019) Jenne válasza Gergely0809 (#8016) üzenetére


Jenne
senior tag

Ma bementem a helyi MM-ba, hogy megnézzem ezeket a hármas braunokat. Ki volt állítva az összes belőlük. 3030/3040/3050/3080/3090. A 3050 és a 3090 az CC volt ha igaz, de csak a mellette lévő kis tájékoztató címkére tudtam hagyatkozni, arra voltak ráírva a tájékoztató adatok. Ezek már újabb sorozatúak, a három számjeggyel jelölt régebbi sorozatból (320/340/350/390) már nincsen de ezeknek az újabb series hármasoknak mindegyiknek az alján három tüskés volt a csatlakozó aljzata. A hátuljukon semmi eltérés nem volt egymáshoz képest, nem találtam egyiken sem csatlakozási pontot, mint például ami az enyémen van (hetes braun) vagy amilyen az ötösökön is van a borotva test hátlapján. (két kis tüske a tisztítóállomásnak)
Az általam említett tisztítóállomás és töltő csak valamikor a hét közepe/vége felé lesz nálam, majd akkor tudok arról bővebbet, hogy milyen/hány tüskés a csatlakozója a töltőnek és a tisztítóállomásnak.
A szerviz is érdekes dolgot mondott erre, mert ott is rákérdeztem ma. Szerintük elvileg csak a CC-vel jelölt borotvákat tudja kezelni a töltőállomás, mert a CC-vel jelölt borotváknak az alján azért van három tüskés csatlakozó, hogy a tisztítóállomás is tudja kezelni. Viszont a MM-ban én mindegyik borotvában három tüskés csatlakozót láttam, de nem mindegyik volt CC-nek jelölve.
Viszont nem mindegyikhez jár gyárilag a dobozban ilyen tisztítóállomás.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.