Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#82807) gorgo válasza Varoz (#82803) üzenetére


gorgo
őstag

részben igazad van. Egyfelől igen, van a mindenféle kockázat, másfelől lehetett is számítani rá. Inkább a mértéke az ami durva, konkrétan OTP-re vetítve csúcshoz képest az érték 40%-ra esett vissza. Na ez irreál. A háborúban ért valós vesztesség 15%, az összes többi 40% meg pusztán azért van mert feltörekvő fostalicska orbánisztánban vagyunk.

Eleve gusztustalan, hogy ilyen komcsi eszközzel élnek: vegyük el attól akinek jól megy. Miért? Miért ne, előnevetük a lakosságot, az elmúlt 50 évben ezt látták:
- "alanyi jogon jár" (na ezt azért mostanra kezdi vitya átértelmezni: a sleppnek jár már csak alanyi jogon, a többinek meg járni jár csak nem jut, vagy már nem is jár)
- mindenki lop, a kormány legitim módon teheti ezt.
- de a legszemetebb húzása mind közül piac szempontjából az, hogy mindezt tervezhetetlen módon: hétfőre összehívnak egy sajtótájékoztatót, és bejelentik hogy kitől mit lopnak el keddtől kezdve. Erre semmilyen üzleti vállalkozás nem tud tervezni. És mindent így csinálnak, az összes "intézkedést" így hozzák és jelentik be. Társadalmit, politikait, gazdaságit, mindent.

Nade sebaj megdícsért minket oroszország, mert megvédtük Kirill-t. Cserébe csak gondolatban köpi le egész eu, mivel ilyet ugye nem illik tenni (leköpni). Magam sem értem, hogy erre mi a büdös franc szükség volt. Attól félek, ez egy hosszú távú terv, az EU és hazánk teljes eltávolítása, viszony megrontása, majd egy huxit. Más értelme nincs.
Ok, van rá marginális esély, hogy hosszú távon majd Putyin elvtárs mindent visz, és majd egy új világrendben ismét nagyok leszünk. Más magyarázathoz elég élénk fantázia kell.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.