Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6419) Mercutio_ válasza Throme (#6416) üzenetére


Mercutio_
félisten

Argentína azért nagyon más - még egyelőre - mint itthon.
Ezek a mostani arcok ugyanúgy csak addig ilyen magabiztosak, míg a megfelelő székben ülnek, amint elvesztik a megkülönböztetett státuszt nagyon gyorsan össze tudnának menni, mint ahogy az előző brigád tagjai is hirtelen hogy eltűntek és alig hallani róluk :K de ehhez mentalitást kellene nagyon sok embernek váltani és ezzel párhuzamosan egy hiteles a megtisztulás szándékát és a gazdasági folyamatok és nagy ellátórendszerek rendbetételét felvállaló csapatnak kellene kiállni a porondra, de ez itt a "magyar ugaron" a "Rokonok" országában nem tudom megvalósul-e valamikor.
Tartok tőle, hogy az lesz mint a törököknél néhány évtizede, hogy lejönnek azok a generációk ahol a tehetséges/bevállalós réteg elhúz külföldre, a többiek meg otthon vegetálnak és várják a hazaküldött pénzt.

Valójában nem elég tökös és szervezett egyetlen olyan réteg sem, aki kicsit ráijeszthetne a kormányon lévő politikai erőre, és ezt az ijedtséget ki is tudná tartósan használni.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.