Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35197) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Látom jó témát dobtam fel ;)

Freddy, tényleg be kéne b@szni szkájpon. Vagy itt a PH!-n:) Testületileg leül mindenki a gépe előtt, tol 3-4 sört, bort, töményet, aztán milyen posztok születnének!

Amit már régebben is leírtam, ettől a pocaklakózástól meg az automatikus többesszámozástól agyfaszt kapok. Mi is vártunk gyereket (sőt várunk most is, de pssszt... ;)), meg ugye ebből következően tologattunk is kisgyereket babakocsiban (meg fogunk is nemsokára, de pssszt;) ), de ez a "mennyit híztatok, hány fogatok van" stb ez b+....

Lassú víz, hát igen, nem egyszerű ez sosem... Mi is "kivártunk", de azt mondom, a biológiai alkalmasság csökkenése mellett az ember türelme, állóképessége, terhelhetősége is eléggé csökken az idő előrehaladtával. Én úgy gondolom, így 37 évesen most a második még belefér, de harmadik már biztosan nem lesz. A szülői segítség is nehéz dolog. Anyu 24 évesen szült engem, nagyi ötvenpár évesen jött nyugdíjba. Móni 33 volt amikor Ábel született, anyu 60 évesen jött nyugdíjba, tehát ha nálunk 4-5 évvel nagyobb most a gyerek, nem igen lett volna kire hagyni... Dédi már nem győzte volna egyedül, anyunak meg anyóséknak meg ugyanúgy szabira kellett volna jönni... Persze fizikálisan nyilván jobban teljesít egy 50-55 éves nagyi mint egy 60-65 éves, ez egyértelmű!
És is azt látom/tudom, hogy sosem egyszerű. De az is igaz, hogy sosincs itt az "ideális" pillanat. Ha azt várjuk, sosem lesz gyerek sehol. Naki kell vágni, feladni pr évre a karriert, stb, nincs mese. Elég sok - bár más típusú - örömöt, pozitívumot, sikert hoz az ember életébe egy kis szaros, és ezek a munkahelyi sikerekkel ellentétben nehezebben reprodukálhatók;)

Holnap majd jól beletépünk...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.