Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
aleister #30674 üzenetére
"Ahogy én vettem észre az alfák abban különböznek a többi márkától, hogy nem jönnek zavarba a magas fordulatszámtól szépen lehet őket pörgetni. Sőt, kifejezetten jól érzik magukat ebben a tartományban."
Ez a turbós motorokig volt maximum igaz. Illetve régen, amíg nem fojtották meg az emissziós normákkal a motorokat, mindenki tudott lelkes, közvetlen, pörgős karakterű motorokat gyártani. A Fiat még erre abszolút alkalmatlan koncepciójú motorból is csinált zseniálisat. A nagy szó inkább az, hogy ha egy Euro4-5-6 motor tud pörgős, közvetlen és lelkes lenni. A Mazdának az új Skyactiv-val sikerült, de a BMW-Chrysler 1.6 116 lovasa is szeret pörögni. Igaz, ez csak euro4, a mazda meg már euro6. Pár évesen egy ilyen Mazda nagyon jó vétel lesz, de szerintem most tartani fogják az árukat a konkurenciához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest