Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29856) Freddy76 válasza Studi (#29851) üzenetére


Freddy76
addikt

Külön hozzászólásban írom, Crey-nek így egyszerűbb moderálni, meg így legalább tiszta, hogy miért kapok bant.

Szóval szarjanak sünt és hányjanak csigát. Internetadó, normális? Az ország fele digitális analfabéta, közelebb vagyunk Fehéroroszországhoz, mint Ausztriához ebben a tekintetben, és még mélyíteni akarják ezt a szakadékot. Nem hiszem el, hogy ez nem szándékos, nem hiszem el, hogy valóban az a pár milliárd kell, ami ebből befolyik. Nem, itt más volt a cél, butítani kell a népet. Internet pénzért, RTL pénzért, ATV pénzért, köztévé ingyen. Persze stadionokra megint jut húszmilliárd. 20 000 000 000. Érted? De netadó van. Mert állítólag emelni kell a rendőrök fizetését. Az ovónők, akik vigyáznak Julcsira, a számomra legdrágább valakire, meg keresik a minimálbért. Persze ők nem fognak gumibottal arcon verni, ha elegem lesz, és ezt az utcán is el akarom mondani.

Hát, basszák meg, emeljék a zsaruk fizetését, meg is találtam rá a forrást: ne építsenek több stadiont. Problem solved.

Azt már le sem írom, hogy anyám naponta öt órát ül az Országos Onkológiai Intézetben, mert a sugárkezeléshez használható gépek közül valamelyik rossz, meg nincs orvos sem, mert aki volt, az már kiment Norvégiába, vagy Angliába. Anyám öreg, érted, nem számít, nem hasznos, és persze, humánusabb így csinálni, hagyni, hogy megegye a rák, mintsem ledobni egy hegy tetejéről, ahogy Spártában tették. Ugyanez igaz arra a négy éves kiskölökre is, akinek a kopasz fejecskéjéből egy cső lógott ki, és akit tegnap anyám mondókákra tanított, miközben vártak a kezelésre.

Feleségemnek bármikor lenne jó állása Bécsben, de jól megélne bárhol, ahol bank van és németül vagy angolul beszélnek. Én elkúrtam, jogászként csak itthon vagyok jó, bár itt már inkább iparosmunka, amit csinálok. Elmegyek háztartásbelinek, vagy takarítani, az asszony eltart.

Rohadtul bizakodó voltam 2010-ben. Kurvára. Még Hassay Zófiára is szavaztam, legyen polgármester, pedig azt nehéz volt megtenni émelygés nélkül, de az egész garnitúrának megszavaztam a bizalmat. Engem átbasztak akkor, nagyon.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.