Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1801) akela91 válasza Real_Necro (#1800) üzenetére


akela91
addikt

Nos, én erre spórolok egész évben. 30-40K-t 2 fesztiválra félre szoktam rakni. Nyáron tudok dolgozni 1-2 hónapot részmunkaidőben. Voltam kollégista én is, részemről az alkohol nem volt gond, lévén borász családból származom, (bár én csak heti 1szer iszok, akkor is sört inkább :D), de a koliba adtam is el nem kevés bort, persze ez családi kasszába ment, vagy zsebpénz helyett. Kirándulni külföldre egyedül lehet meg tudnám oldani, fesztiválok helyett, de nekem az a mindenem, az év fénypontja, plusz a barátnőmet is vinni kéne, ami elég durva anyagi megterhelés lenne. (Főleg, hogy lenulláztam magam D5100-al novemberben)

(#1802) Real_Necro válasza akela91 (#1801) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ezért is írtam, hogy lényegében ha már melózik az ember és jól el tud helyezkedni, akkor több kapu nyílik majd. Nekem pl fősuli alatt biztosan nem jutott volna eszembe, hogy ilyen drága hobbim legyen. Anno kicsengettem 95eFt-ot a Sony DSC-H2-ért és boldog voltam, hogy saját fényképezőm van, nem a családit kell kölcsön kérnem. :)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1803) akela91 válasza Real_Necro (#1802) üzenetére


akela91
addikt

Anno 95E FT, nem sokkal ért kevesebbet mint most 175K a D5100+18-105 amennyibe került nekem novemberben (szürkén). Bár csak feltételezem, nem tudom hány éve voltál fősulis. :) Egyébként ennyi ösztöndíjat fizetett már az egyetem nekem. Nem segítettek be a szülők a hobbiba természetesen.

[ Szerkesztve ]

(#1804) spanyoll válasza Real_Necro (#1800) üzenetére


spanyoll
addikt

Fújfúj, ontopic :(
Ment vissza is privi és thx :C

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#1805) aleister válasza Real_Necro (#1800) üzenetére


aleister
veterán

Egyetértek a farkastestvérnek írtakkal. Egy hétvégi buliban simán el lehet tapsolni 2-3000 forintot. Aki cigizik, annak többet is. Namármost 52 héttel számolva simán kijön egy fullos nyaralás. :)

Egyébként az antinal egy óriási tévhit. Ráadásul egy mondatban kettőt is vétettél. :)
Ez kb olyan, mint taktikai atomot dobni egy nagyvárosra, amikor fel akarsz számolni egy 10 fős bűnszervezetet :). Az Antinal kinyír mindent. Konkrétan a bélflóráddal kezdi. Megelőzésre pedig teljesen alkalmatlan, hisz ilyenkor pont, hogy az elsődleges védelmi zónád pusztítod el már jóelőre.
A legutóbbi alkalommal egy baráti párral mentünk. Ők is hozták az Antinalt. Hiába mondta a telepített idegenvezető is, mi is hogy ne szedjék. Ők hallották, hogy ez a tuti, ránk sem hederítettek. A lány a 2., a fiú a 3. napon lett rosszul.
Az Antinalt akkor és csak akkor kell bevenned, ha érzed, hogy valami nem okés. Kis hasbugyogás, bekapsz egyet, és másnap még egyet. Ha megszűnik a tünet, rögtön hagyd abba, különben sterilizálod vele a jó bacikat is.

És hogy van-e tuti recept a fosóka-hányóka elkerülésére? Szerintem nincs. Az nem kérdéses, hogy védekezni ellene nem lehet (hacsak nem szeretnél szkafanderben, saját élelem és oxigénellátással eltölteni 1 hetet Egyiptomban). Tudni kell, hogy ez nem egy betegség. Ez a földrész természetes baktérium tenyészete, ami az európai ember szervezetének új. Egy egyiptomi ugyanúgy fosni fog itt, mint mi náluk.
Most hogy tudjuk, hogy mindenképp elkapod, már csak az a kérdés, hogy mennyire visel ez meg. No ez egyénenként változó. Van akinek semmi baja nem lesz, van aki kórházba kerül.

Nekem első évben volt egy kellemetlen délutánom. A barátnőmnek csak fura hasi történések. Második alkalommal nekem semmi, Ő a klinikán kötött ki egy fincsi infúzió erejéig. Harmadik alkalommal senkinek semmi problémája nem volt.

Én úgy látom, hogy idővel ezekre a bacikra is felkészül a szervezeted, ezért minél többször mész ki, annál kisebb az esélye a negatív reakciónak. Továbbá az a tapasztalatom, hogy az alkohol hatásos ellene. Azt javasolják, hogy minden étkezés előtt és után inni kell egy feles töményt (nagy buli ám ez éhgyomorra reggeli előtt :) ). Az esetemben egyértelmű egyenes arányosságot tudtam felmutatni az alkoholfogyasztás ás a betegség jelentkezése között. Amikor ketten voltunk először a párommal, akkor szinte nem is ittam, csak az "előírt" feleseket. Meg is lett az eredménye. A következő alkalmakkor spanokkal mentünk. Mondanom sem kell, hogy sosem feküdtem le szomjasan. Nem is kaptam el a fosóka-hányókát. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1806) Balinov válasza aleister (#1805) üzenetére


Balinov
félisten

szentabletta, oldschool, de hasznos. meg a tomeny, de nem ilyen felvizezett vodka, hanem valami frissen bontott nedu, amit meg nem volt a csaposnak sansza felvizezni

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1807) aleister válasza Balinov (#1806) üzenetére


aleister
veterán

Itt nem vizeznek semmit. Az egyiptomiak utálnak dolgozni. Ha vizeznék a piát, akkor többször kéne kiszolgálni ugyanazt a vendéget mielőtt berúg. :)
Leginkább oroszok és németek járnak ide. Mindkét náció tud inni, így erre van felkészülve a személyzet is.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1808) grabber


grabber
addikt

Igaz én csak Londonba utaztam,de a Ryanair-el nem volt semmi gondom egyszer sem.Jegyvásárlásnál neten először szokatlan,mert pár dolgot rád akarnak sózni,de utána már semmi extra nincs.
Nem kötekedtek semmivel sem velem, beszálláskor.Poggyászt sem méregették és nem szóltak 1 dkg plusszért sem :D Fedélzeten meg a személyzet elég rugalmas.

Wizzair nekem nem jött be.Már a szabványos kézipoggyászért is fizetni kell náluk.

(#1809) Larry303 válasza aleister (#1805) üzenetére


Larry303
addikt

ilyesmikről nekem is van 1-2 kalandom :)
egyptomban amúgy én 1x kaptam vmi keményebbet de azért, mert "bátrabb" voltam a kelleténél...egy srác meghívott magukhoz, családi vacsora stb...na ott gyorsan megindultak a dolgok khmm :DDD
másik balfaszságom ami tényleg az volt így utólag, még jordániban történt...sivatag beduinok stb, idegenvezető mutatja, hogy 1000 éves kút a sivatagban, beduinok mai napig hazsnálják...vizünk pont elfogoytt akkora és hát k meleg volt....én meg gondoltam, ha már thaiföldet, kínát kibírtam kisebb nagyobb hasmenésekkel akkor mit nekem egy 1000 éves kút, beduinoknak sem árt akkor nekem sem fog...
nos a pláne az volt, hogy 1-2 napig nem is volt semmi gond...pont amikor hazaértünk akkor kezdődött, na az nem volt egyszerű...3 napig csak kúszni tudtam kb úgy fájt, 4napon benéztünk korházba is, hogy vmi legyen, mert kezdett kicsit sok lenni a fájdalomból...
viszont ha vki nem ilyen balfa@sz mint én akkor nem hinném, hogy komolyabb baja lenne egy két fo...ástól eltekintve...mégha helyiekkel is egy helyen eszik stb akkor sem
amúgy meg ott a jó kis dobozos cola, meg alap, hogy viszem a jó kis házipálinkát fertőtleníteni :DDD

https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs

(#1810) aleister válasza Larry303 (#1809) üzenetére


aleister
veterán

:D

Nálunk az egyik haveromnak volt egy olyan elmélete, hogy ez az egész egyiptom-betegség csak pszichoszomatikus. Ő megmondta, hogy nem hisz benne, így szerinte nem is fogja elkapni. Nem is vett be semmit, nem ivott töményet, stb. Aztán amikor épp a Nilus közepén ültünk a csónakban, láttam, hogy már nem őszinte a mosolya :). Kért is az ideveztől gyógyszert, aki megkérdezte, hogy mégis milyen gyógyszert adjon? Erre csak annyit mondott, hogy bármilyet. :D

A másik span Tunéziában töltött el egy kellemes hetet a wc-n. Az első nap beszopta. Jó nyaralása volt. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1811) atok666


atok666
őstag

(Relatíve) olcsón, szépet.. Toscana, szerintem... :)

Atok

(#1812) Balinov válasza aleister (#1807) üzenetére


Balinov
félisten

nekem mondod, 2evig dolgoztam egyiptomi disztributorral, orommecsest gyujtottam az irodaban, mikor szetszortak a managerek a regiokat es mast kaptam Egyiptom helyett.

atok666: Toszkana, de egesz Eszakolasz +1 szavazat

grabber: hozzad hasonloan nekem is jok a tapasztalataim, bar Novemberben ramvagtak 20€-t 2,5kg tulsulyert. Crew fuggo is a dolog, azt is hozza kell tennem, de meg a kezipoggyaszt sosem merettek le velem sulyilag (pedig nemritkan 10-12kg-s, a feladott meg 15 vagy 20)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1813) Real_Necro válasza aleister (#1805) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ez jó infó, köszi. Sok helyen olvasni Antinalról, hogy milyen szuper dolog meg megelőzésre is ajánlott... de ezek után... :Y

Párom vágyik nagyon Egyiptomba, 2 éve majdnem be is fizettünk egy 14 napos körútra Alexandriától az Asszuáni gátig. Aztán mikor kitört a balhé lemondtuk a foglalást.
Olaszba meg szegény valamit összeszedett, neki az utolsó napokban nem volt jó a gyomra, meg utána 5 hétig még itthon.

Kollégám mesélte most, hogy ismerőse dengue lázzal jött haza Tájföldről nászútról. Úgy jöttek haza, hogy reptérről már kórházba vitték, életveszélyes állapotban volt.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1814) Balinov válasza Real_Necro (#1813) üzenetére


Balinov
félisten

Nemcsodalom, hogy az Antinal-tol ovnak, antikbiotikum, azt meg a nagy almostkonyv szerint sem preventive kell szedni, hatmeg az orvosok szerint. Ha baj van, akkor jo, de mint minden felirt antibiotikumnal, ha azt mondjak 1 hetig szedd, akkor vegig kell a kurat tolni, egyebkent arthat. Van EU-s a csaladban, tutitipp.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1815) aleister válasza Real_Necro (#1813) üzenetére


aleister
veterán

Szívesen!

Megvan egyébként az Antinal szerepe, de csak végső megoldásként. Szóval jó, ha van nálatok, de csak indokolt esetben szabad vele élni.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1816) spanyoll


spanyoll
addikt

Kinek mik az igényei. Én sem dolgozom folyamatosan (jó, most igen, de amire azzal végzek - 3 hónap, többet biztos nem maradok - ) , de ha dolgoznék is meglennének az igényeim. Utazás nekem fontos, ahogy a fesztivál is. Persze ennyi igénye ne legyen az embernek, de akkor is. Nekem továbbra is az utazás élvez prioritást ha anyagiakról van szó, csak utána jön a fotózás szerintem :)
Legalábbis amíg ily zsengekorú vagyok biztoskurvaélet elég valószínű, hogy beutazom a világot, ha kell egy sátorral és hálózsákkal (meg persze géppel :) )

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#1817) Freddy76


Freddy76
addikt

Hínnye, mennyire Egyiptom lett itt a téma... Nekem jópár éve közölte egy ügyfelem (weboldalakat fejlesztett), hogy nem tud kifizetni egy számlát, mert nincs pénze, meg inkasszó van, meg miegymás, tartozott 100e + ÁFA összeggel. De ha türelmes leszek, megadja, ígérte. Bizalmat szavaztam neki, és jó tett helyébe jót várj: egyszer csak felhívott, hogy barterezett egy utazási irodával egy utat, és ezt akkor nekem adja. Felhívtam az utazási irodánál a kapcsolattartóját, szó szót követett, átdolgoztam az általános szerződési feltételeiket, csináltam egy adatvédelmi szabályzatot a honlapjukra, és a korábbi ügyfél barterja, meg az én munkám "csereértéke" volt két hét Egyiptomban, ötcsillagos szállodában, all inclusive ellátással, két fő részére - annyi volt az egyetlen "probléma", hogy csak az indulás napján tudtuk meg, hogy melyik szállodába is megyünk, de ez már kit érdekelt.

Kint aztán az asszonnyal (akkor még "csak" barátnő) úgy voltunk vele, ha már ez bejött kvázi ingyen (azért kvázi, mert végül is dolgoztam érte), akkor csapjunk bele, és minden programra elmentünk - Kairóba két napra, mondván, messze van, és sok a látnivaló...

Nekem semmi bajom nem volt, Antinalt nem szedtem (ahogy írták, az kigyilkolja a bélflórát...). Inni ittam, de azt csak úgy, meg nem is annyira sokat...

Amúgy Tunézia jobban bejött. Egyrészt Egyiptomban két turistavárosban lehetsz (Hurghada, Sharm-el-Sheik), kint viszont ténylegesen ott vagy a városban (Sousse, Monastir, Hamamet), bemetsz az óvárosba, az arabok közé, autentikusabb élmény... Nem is beszélve a sivatagi túráról, két napos, óriási élmény - Star Wars fanoknak kötelező, megvannak a csillagok háborújából Mos Eisley díszletei, a Tatooine-i jeleneteket itt forgatták (még Luke nagybátyjáéknak a háza is megvan...).

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#1818) Darko válasza aleister (#1805) üzenetére


Darko
senior tag

Fosóka-hányóka elkerülésére van recept, amit ismertünk is mikor ott voltunk, de egy pillanatra elfeledkeztünk róla. Nem szabad semmi olyan zöldséget, gyümölcsöt enni aminek a héját nem tudod leszedni.

Párommal kettesben utazgattunk, nem csoporttal, Assuánból mentünk át Hurghadaba, fegyveres kisérettel a sivatagon keresztül, hajnalban érkezés, majd nem is tudom 4-5 csillagos szálloda éttermében már vártak kedvesen minket egy aperitif kajára, italra. ÉS ott azt az az egy szelet paradicsom amit véletlenül megettünk -mert utána már eszünkbe jutott hogy nem szabad - az betett nekünk. Előbb a párom, rá két nappal én estem ágynak 2-3 nap lábadozás, hasfájás.

Az orvosi vizsgálat is elég röhejesnek tűnt, páromhoz kihívtam az orvost és mint a lovaknál fogsor vizsgálat lehúzva a szája széleit,majd a szemhéját és megvolt a diagnózis. Kinyitotta az orvosi táskáját hát abban még csavarhúzó meg mi a franc is volt mint egy szerszámos táska. Mondjuk utána kairóban utcai árusoknál már ettem mindent, kivéve a zöldségeket és semmi bajom nem volt.

Otthon kb még 4 hónap múlva is éreztem olyan kis nyilallásokat.

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#1819) m3ss


m3ss
veterán

na mindenki volt egyiptomban, csak en nem? :DDD
kosz a sok infot. azert a fejenkent 300e amit mondtok eleg huzos, bar ha ebbe belefer szinte minden nap vmi program, akkor nem biztos hogy rossz...nyilvan rengeteg mindent meg akarna nezni az ember eloszor, nem csak a hotelben tespedni, bar allinclusiveban azt is el tudnam kepzelni egyszer...
ez a fosas engem hidegen hagy, bar majd ott kiderulne. fenykoromban amikor edzettem, beledobaltam a turmixba amit talaltam, nyerstojast, turot, majkremet stb :DDD
nem ulhetek be egy rendes egyiptomi etterembe? mert az ok, hogy mondjuk csak palackozott piat innek, de kaja is para? azert en szeretem vegigkostolni az ottani konyhakat, amikor kulfoldon jarok...

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#1820) Darko válasza m3ss (#1819) üzenetére


Darko
senior tag

Nem tudom most hogy van, de amikor pár éve mi voltunk, állítólag a gyümölcsöket, zöldségeket emberi ürülékkel is trágyázták, na az gáz! Dinnyét meg fán termő cuccost lehetett enni, de földközelben termőket nem. Szerintem a konyhákkal nincs gond amúgy, bármit lehet enni, én úgy csináltam és nem csak egyiptomban, hogy ebédidőben, vacsoraidőben mentünk a tömeg után, és ahová jó sokan mentek be, na oda mi is bementünk és ott kajáltunk, és hát azok nem voltak túristás csili-csillagos helyek, de mind tiszták voltak, minden plafonig kicsempézve.

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#1821) aleister válasza Darko (#1818) üzenetére


aleister
veterán

Igen, szoktak ilyet javasolni, hogy semmi gyümölcs, zöldség, jégkocka (mert ugye az is helyi vízből készül), de nem attól lettél beteg. Egyszerűen a levegőben is ott vannak ezek a bacik, ott vannak a kilincsen, a zuhanyzó vízében. Az összes ételben is ott lesz. Esélytelen, hogy elkerüld. Ez tök természetes. Hozzátenném oltári nagy mák, hogy így van, mert csak így tudták Tom Cruise-ék legyőzni az ufókat a Világok harcában. :)

Jah, ami kimaradt és állati fontos. Kóla! Na az ugyanúgy szétcsap mindent odabent, mint a tömény szesz. Az étkezéseknél mindig érdemes kólát inni! Én még leóztam is (természetesen csakis a prevenció miatt :) ) az olasz étteremben, mert ott jobbféle vörösbor is volt.

m3ss:
Kicsit túl van ám ez a fosókázás misztifikálva. Ha rendjén kezeled a dolgokat, nem lesz belőle nagy baj. Még a barinőm is megúszta fél nap kieséssel, pedig szegény tényleg elég ramatyul nézett ki. Annyi kellemetlenség van benne, hogy sokaknak azután is háborog a hasa miután már hazajöttek. De leginkább csak a nehéz, zsíros-fűszeres ételeknél jön ez elő. Szóval, ha valakinek nem jó a hasa, akkor ésszel kell utána táplálkozni.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1822) Darko válasza aleister (#1821) üzenetére


Darko
senior tag

Voltunk gázabb helyen is, de ott már mindent betartottunk, és semmi bajunk nem volt. Lehet hogy benne van a levegőben, de attól bajod még nem lesz. És nyugodtan pacsizhatsz, bratyizhatsz, is bárkivel, teszik is előszeretettel, attól még semmit nem kapsz el, már ha van megfelelő immunrendszered.

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#1823) TayRol válasza m3ss (#1819) üzenetére


TayRol
veterán

én sem. de nem is vágyódom.

(#1824) Real_Necro válasza m3ss (#1819) üzenetére


Real_Necro
veterán

Mi sem voltunk még, csak terveztük. Egyébként ez lett volna a programunk: [link]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1825) madgie válasza aleister (#1821) üzenetére


madgie
titán

Én már a szlovákoknál összefosom magam, nemhogy délen :D Görögországban kétszer voltam, mindkettő örök élmény a bélrendszeremnek :))

(#1826) t_a_m_a_s válasza TayRol (#1823) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

+1 :))

Nekem valahogy az európai kultúrákra van ráállva a szervezetem;)

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#1827) grabber


grabber
addikt

Én Bulgáriában voltam.Kicsit fájt a hasam,erre lementem a dokihoz,mielőtt elmennék búvárkodni
Nővér készíti elő az infúziót,én meg mondtam a nővérnek rossz pácienshez jött,mert nekem nincs semmi komoly bajom.Aztán jött a doki és megnyugtatott minden rendben,tényleg nekem lesz :Y
Tűt nem vette ki,délután mentem még egy adagra.Tengerparton feküdtem egész nap emiatt.

(#1828) aleister válasza madgie (#1825) üzenetére


aleister
veterán

Akkor egy élmény lehet számodra minden utazás. :D

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1829) Freddy76 válasza madgie (#1825) üzenetére


Freddy76
addikt

Pfff, én eddig akárhányszor voltam Kisvárdán, mindig hánytam. Problem? Ha hívnának, visszamennék.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#1830) Real_Necro válasza Freddy76 (#1829) üzenetére


Real_Necro
veterán

Anno kollégiumi szobatársammal sokat buliztunk együtt, végig is próbáltunk nagyon sokféle vodkát. A Kalinka vodkától elég durva fejfájós másnapunk lett, sőt, neki a hasát is hazavágta, így elég sok időt töltött aznap wc-n.

Következő alkalommal mikor mentünk bevásárolni, megkérdeztem tőle, milyen vodkát vegyünk bulira?

Ő csak ennyit mondott:

"-Kalinkát ne, attól fáj a seggem..." :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1831) Balinov válasza Real_Necro (#1830) üzenetére


Balinov
félisten

huh, az a Kalinka igen karcos volt...azzal kezdtuk haveri korben mi is a majzsugor palyafutasunkat..

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1832) madgie válasza Freddy76 (#1829) üzenetére


madgie
titán

Hát gyere :D

Úgyis most vezetékelünk, kőműves-melózunk, elkél egy dolgos kéz :))

(#1833) Larry303 válasza madgie (#1832) üzenetére


Larry303
addikt

félre értetted, ő hányni menne, nem dolgozni :)

https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs

(#1834) madgie válasza Larry303 (#1833) üzenetére


madgie
titán

az is együtt jár az ilyen munkával :D

(#1835) spanyoll


spanyoll
addikt

Most tapizgattam ossze egy 500d-t es hu ... nem akarok senki megserteni, de ennyire muanyag valamit en meg eletemben nem lattam :D foleg a 18-55ami rajta van. Aztarohadt... :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#1836) L4mie válasza spanyoll (#1835) üzenetére


L4mie
veterán

na ezért mondom mindig, hogy miért vettem anno Nikont.
Volt 140k-m tudtam milyen kategóriát kapok ezért, ez megtette, de amikor elmentem és megtapiztam a Canonokat amik belefértek meg a Nikont akkor már nem volt kérdéses.

QQ ON: Mennyire rühellem, hogy most bent kell ülni az irodában, pedig nagyon mennék fotózni főleg, hogy nézem a jobbnál jobb képeket...
és tudom mire hazaérek már nem lesz se kedvem, se időm se erőm :S QQ

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1837) Real_Necro válasza L4mie (#1836) üzenetére


Real_Necro
veterán

Igen, én is mennék valamerre, de itt rohadok egy kilométeres excel mellett, amit tegnap óta rakok össze. Van még ~5 percem megformázni, aztán 1 óra múlva megbeszélésen előadni... És minden hetem így indul, már eléggé unom... :(((

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1838) aleister válasza Real_Necro (#1837) üzenetére


aleister
veterán

Miért nem húzol rá valami style-t. Az megvan egy kattintás alatt, és garantáltan ugyanúgy fog kinézni minden héten. ;)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#1839) Mr.Csizmás válasza Real_Necro (#1837) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

nekem is rohad egy arasznyi koteg papir a gepem mellett, de shit in this, inkabb trollkodok a neten

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#1840) Real_Necro válasza aleister (#1838) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ez mindig frissül adatokkal, és mostani állapotokat nézve csak növekszik az állomány. Aztán ha helyben átbeszéltük, akkor kap még egy kis fazonigazítást és megy az anyavállalat vezetőségének, akik holnap kiértékelik és vagy seggbe billentenek, vagy nem szólnak semmit. Általában utóbbi szokott lenni, mert azért elég sok követ megmozgatok 2 nap alatt, hogy a folyó a medrében legyen tartva.
Amúgy vicces, 24"-os monitorom van, főként excelben meg vállalatirányítási rendszerrel dolgozom és kevés. Nem férnek ki a táblázataim, csak kicsinyítve, de úgy meg nehezebb átlátni is. Mondjuk kollégáim nagy részének ez is kínai. :D

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1841) spanyoll válasza L4mie (#1836) üzenetére


spanyoll
addikt

Tudok azonosulni ezzel. Iroda, üvegfalakkal, látom a sok napozó emberkét, mindenki hepi, stb stb, én meg bent rohadok. No de nem baj, még 2 és fél hónap és otthagyom :DD

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#1842) Balinov


Balinov
félisten

:W bocs,de...normalis az a fajbarom, aki egyenes uton, 60-as tablanal meg 40-el sem megy egy 2013-as Maseratiban? Radasul ramhuz, mikor a buszsavban le akarnam tolni? Ekkora satufeket meg az A4-en eletemben nem nyomtam. :W

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1843) *Ropi* válasza Balinov (#1842) üzenetére


*Ropi*
félisten

A lényeg, hogy ép bőrrel megúsztad. ;)

Én csak a(z info)sztrádán tolom a (Nokia) Roverrel... ;) :DDD

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#1844) Balinov válasza *Ropi* (#1843) üzenetére


Balinov
félisten

volt anyazas, de igen. Ma nem tudom mi volt delutan az emberekkel, M1 bevezeton ahogy jottem az alagutig 3 torott kocsi szinte kilometerenkent a leallosavba, este ahogy meg vittem a Vera-t lattam vagy 5 majdnem balesetet a 25-30km alatt..piroson at, kikanyarodik az emeletesbusz ele, taxis a parkolobol index nelkul 3savon keresztul fordul meg, dudalt vagy 5 kocsi..pedig se nem havazik (akkor megbolondul itt minden) se nem fagy, se nem extrem eso..

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1845) Balinov válasza Balinov (#1844) üzenetére


Balinov
félisten

huh, N900... sokaig szemeztem egy ilyennel, de aztan gyozott a droid

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1846) *Ropi* válasza Balinov (#1845) üzenetére


*Ropi*
félisten

Van most ez a káosz, hogy egy ideje nem működnek a repok az n900-hoz (a Nokia befejezte a hivatalos támogatását: magánkézbe kerültek át a terméktámogatást adó szerverek), aztán pont akkor borult meg a telefon, amikor nem tudtam újratelepíteni emiatt, így vettem röptében egy SGS3-at. :U

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#1847) Balinov válasza *Ropi* (#1846) üzenetére


Balinov
félisten

meg vagy az SGS3-al elegedve? Vera azt kapott tavaly osszel, jo kis cucc, de nekem valamiert a Sense utan furcsa az egesz felepitesse az UI-nak.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1848) Real_Necro válasza Balinov (#1844) üzenetére


Real_Necro
veterán

Hasonló volt ma reggel velem. Meg voltak bolondulva emberek. mögöttem jött fickó, átsorolt Árpád hídon jobb szélső sávba, majd megelőzött pár kocsit, majd a jobb szélsőből átnavigált a balba, majdnem borultunk páran, én húztam egy pár méteres csíkot az aszfalton.
Alig ment el, József Attila színház mellé érve egy másik barom ugyanígy, csak balról jobbra, aztán Domus-nál újra... Nem tudom mi volt ma levegőbe, de tele volt őrültekkel a város reggel.

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#1849) Balinov válasza Real_Necro (#1848) üzenetére


Balinov
félisten

ajjaj, azt hittem, csak ezek vannak megkergulve, de latom, globalis. MIre hazaertem, mar azon voltam, holnap busszal megyek, de az sem garancia, mint a mellekelt abra mutatja :DDD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1850) *Ropi* válasza Balinov (#1847) üzenetére


*Ropi*
félisten

Igen, bejövős. :K Akku 3 napot bír, ami nálam nagy szó. :D A Nokiát naponta 2x etettem. :Y

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.