Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-09 12:29:47

LOGOUT.hu

"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56201) Bandus99 válasza rnrn (#56200) üzenetére


Bandus99
őstag

Feleslegesen idegesited magad, baj nem tortent szoval semmi gond- kb ez a reakcio a tuloldalrol.

Hasonlo hozzaallast a tuloldalrol en is kaptam tegnap.
Delutan a gyerekkel elmentunk kicsit kerekparozni. Szepen a kijelolt felfestesen a Maria utcaban tekerunk a Szechenyi ter fele. ( kb 22es szamu haz elott) En elol, gyerek hatul. Hallom szembol vmi irtozatos hangu auto kozelit, mivel enyhe kanyar volt elottunk igy nem lattam csak hallom. Hat megalltam. Hamaropsan a kanyarbol egy szep nagy BMW erkezik, ugy sacra 70el. En szetteszem a kezem, hogy hello ember mi ez? Fiatal gyerek lefekez mellettem, En kerdem 30 as tablanal miert 70el nyomja? A valasz kb miert van nalad trafipax, ha nincs akkor mi kozod hozza. Kb az jott le, hogy nem utottelek el ugye, akkor egy szavad se legyen.
Szoval en kerek elnezest hogy amig nincs tragedia addig is szova teszem, ha vmi nem stimmel. Pedig ugye "semmi kozom" nincs addig hozza, mig nem repulok.

[ Szerkesztve ]

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#56202) Ance válasza rnrn (#56200) üzenetére


Ance
őstag

Csak arra figyelj, hogy azt fújd le, aki tényleg tehet róla. Azaz ne a kutya kapjon, mert ő szegény nem tehet róla, hogy nem szokott ilyet csinálni :D Egyébként meg ne tedd, mert úgyis te leszel a bűnöző és kutyák/kutyások életének megkeserítője, tán még valami cikk is készül rólad, hogy milyen gonosz vagy, hiszen a harapást könnyű gyógyítani, te meg így reagálsz.

(#56203) #16729600


#16729600
törölt tag

Én kutya buzi vagyok ( pici Beagle,előbb harapná meg a postás mint ő valakit ),de megértem a hülye gazdákkal kapcsolatos aggályokat.Itt Ausztriában evidens,hogy összeszedik a gazdák a kutyaszart,pórázon sétáltatnak,nagytestű kutyákat szájkosárral.Faluban is így van,ha meglát a rendőr hogy nem szeded össze a kutyaszart vagy nincs póráz kapásból 100 euró a bírság.Holnap megyek haza Pécsre a szokásos havi látogatásra és járok a Szaturnusz utcai nagy futtatóra a blökivel.Tiszta vadnyugat,van aki a harci ebeivel meditál és a közelébe se lehet menni,van aki direkt kiengedi a más kutyáját a kapun,hogy elvesszen.Agyrém.Az otthoni egy idegroncs,agresszív társadalom tele konfliktus kereséssel.Kutyás rühelli a kutyátlant.balos átvágná a torkát a jobbosnak.Sétálni meg RPG vel és paprika spray birtokában tervezik egyesek :) Valami végletesen elcsesződött otthon nem gondoljátok ? :)

[ Szerkesztve ]

(#56204) nbl2 válasza rnrn (#56200) üzenetére


nbl2
senior tag

Engem egyszer támadott meg egy kuvasz, sikerült iszonyat erővel mellbe rúnom.
Azóta nem félek a kutyáktól, mert ha nekem rontana nagyon megrúgnám, és folytatnám addig amíg mozog!!!

Never give up!

(#56205) #16729600


#16729600
törölt tag

Arról meg el is feledkeztem,hogy minden évben van pár mérgezéses eset Pécsett.Egyes elmeroggyant barmok,pénzt,fáradságot,időt,energiát nem sajnálva,csontokat és húsokat preparálgatnak a szabadidejükben amit settenkedve kihelyeznek a közterületekre,hogy elpusztuljanak a kutyák.Szóval azért van bőven a másik oldalnak is számon kérni valója a kutya ellenes helyi lakosságtól.

[ Szerkesztve ]

(#56206) a2d2


a2d2
addikt

Keresek új, minimum 120-as SSD-t!

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#56207) eastsider


eastsider
nagyúr

Sziasztok!

valakit érdekel egy 120W-os középső érintkezős (új fajta) eredeti HP töltő?
6910p-től felfele jó majdnem mindenhova szerintem

(#56208) hoax válasza eastsider (#56207) üzenetére


hoax
aktív tag

Érdekelne...
Mi lenne az ára?

Don't panic!

(#56209) gergobaby


gergobaby
aktív tag

Van egy eladó Stagg elektromos gitárom, és egy KORG AX300 multieffekt pedálom, ha valakit érdekelne.
Basszusgitár/basszuskombó csere érdekel.

(#56210) blaca83


blaca83
őstag

TITANFALL játékkulcs kell valakinek???
[link]

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#56211) Hunter2 válasza blaca83 (#56210) üzenetére


Hunter2
addikt

ára?

(#56212) blaca83 válasza Hunter2 (#56211) üzenetére


blaca83
őstag

Ment PÜ!

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#56213) Palafi


Palafi
tag

Sziasztok!

Kedves ismerősöm kért segítséget, de én ezen a téren szerencsére tapasztalatlan vagyok. Van egy Mazda 323f autója, aminek sérült a jobb hátulja. Az lenne a kérdés, hogy miként lehetne normális minőségben legolcsóbban megjavítani (elem csere, ív csere, sima javítás)? Ha kell hozzá alkatrész, azt hol lenne érdemes megvenni, illetve lakatoshoz kihez érdemes vinni? Nagypeterdi az ismerős, ezért ahhoz képest kéne elérhető távolságba lenni a lehetőségeknek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

A dzsungelben minden ehető. Te is.

(#56214) eastsider


eastsider
nagyúr

Sziasztok! Galambokat hogy lehetne elüldözni panel ablakból? (nem erkély) valamiért pont ide szoktak.. Persze budget módon... Lehet ronda megoldás is. Holt mindegy egy panelon Sztem

(#56215) Exian válasza eastsider (#56214) üzenetére


Exian
őstag

Az én veteményesemet is mindig megtámadják nyáron az erkélyen, bele akarnak fészkelni :D Én nemes egyszerűséggel madárhálót raktam ki az egész erkélyre! Fillérekbe kerül, és nem is ronda, messziről szinte nem is látszik. Ilyen vékony zöld műanyag hálót kell elképzelni.

A másik: szoktak kirakni nagy madár (sas, keselyű, ilyesmi) "makettot", állítólag az is távol tartja őket, de szerintem inkább csak a kisebb madarakat. De meglehet azt is próbálni.

[ Szerkesztve ]

(#56216) Exian válasza Palafi (#56213) üzenetére


Exian
őstag

Az én Asztrámat egy görcsönyi lakatos rakta rendbe, nagyon durván. Ő ha kell, saját maga csinál íveket, elemeket, bármit. Ő konkrétan veterán autó renováló-építő. Igazi mesterember. Egy a gond vele: nyugdíjas, így ráérősen csinálja. Viszont amit az én autómmal csinált, arra szakszerviz 2-3szoros árat mondott, de be sem vállalták, mondván, hogy az egész autó nem ér annyit (igazuk is volt).

Nekem teljesen szét volt rohadva mindenhol a kaszni, teljes íveket kellett cserélni, meg hátul a rugó felett az alvázba is bele kellett nyúlni. Íme pár kép :) Itt látszik is a szétrohadt tányértartó, ahelyett csinált a gyárihoz képest dupla olyan vastag és erős anyagból újat.

Na szóval, ő talán tud mondani valamit, hogy mit, hogyan lenne érdemes és hogyan a legolcsóbb.

Annyi, hogy ő "művész", ennek megfelelő a stílusa is... :DDD

(#56217) eastsider válasza Exian (#56215) üzenetére


eastsider
nagyúr

Ez sima ablak a badogra költöztek oda a dögök. Ami a szigetelésen van. Úgy tele fosták, hogy elkezdett rohadni.... De azt le us szarom, de minden reggel erre ébredek... Szerintem galamb tuske lesz... Az ablakba nem tudom hogy tudnám felrakni a hálót :/

[ Szerkesztve ]

(#56218) Exian válasza eastsider (#56217) üzenetére


Exian
őstag

Ja bocs, totál félreolvastam, azt hittem erkély. Ablakhoz valóban tüske lenne talán a célravezető.

(#56219) Palafi válasza Exian (#56216) üzenetére


Palafi
tag

Köszönöm a választ! :R

A dzsungelben minden ehető. Te is.

(#56220) freaghill


freaghill
őstag

Mohács és környékén vennék egy öreg de jó állapotú nokia telefont.

Pl.: 1280,2330,stb

(#56221) HoldChore


HoldChore
tag

Laptopot vennék, 150k HUF környékén számlásan. Olyan ajánlat érdekel, ami jobban megéri, mintha boltból venném :)

Továbbra is keresek weblapépítőt.
Atab5 telefon eladó.
Minden priviben.

"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

(#56222) rnrn


rnrn
tag

Sziasztok, a Polgárszőlő utca milyen környék? Lakik arra felé v.ki közületek (Rózsadomb).
Priviben is jöhet a válasz, de itt is...
Köszi!

(#56223) blaca83


blaca83
őstag

Van valakinek olyan ismerőse aki társasházakat épít? Vagy esetleg tippje valakinek, hogy kit érdemes ilyen dologgal megkeresni? :F

Van egy komolyabb telkünk a "Makárban" és kezdenénk vele valamit. :K

Aki tud segíteni, vagy érdekli a telek az keressen privátban.... :R ;)

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#56224) Exian válasza blaca83 (#56223) üzenetére


Exian
őstag

Húha, hát nem egyszerű mutatvány manapság társasházat építeni, de főleg eladni a lakásokat :)

Nálunk - igaz ez kertváros, nem a makár - itt állnak hó't üresen a lakások, lépcsőházszámra. Amelyikben apámék laknak, 7 éve állnak teljesen üresen komplett lépcsőházak (ők akkor költöztek be, amikor megépült). Pedig a cég épített volna még egy lépcsőházat, már rég meg kellett volna építeniük, de egyelőre nem fog összejönni nekik, pedig csak így kapták meg az építési engedélyt és addig nem is nyithatják meg az egyik utat, ami miatt kerülni kell egy jó nagyot. Le van zárva eldöntött betonoszlopokkal, pedig maga az út 8 éve kész, teljesen használható (lenne)... de nem, amíg nem épül meg az utolsó háztömb, nem lehet használni. Ész, hová mész?!

Szóval szerintem nehéz lesz manapság építtetőt találni :( De az ottani igényeket nem ismerem, lehet, hogy ott pikk-pakk eladható minden, de sajnos az a helyzet, hogy rengeteg új építésű üres lakás van Pécsen.

[ Szerkesztve ]

(#56225) blaca83 válasza Exian (#56224) üzenetére


blaca83
őstag

Sokat számít, hogy hol van...(szerintem)

Ahogy a halom és tapasztalom, kertiből inkább szabadulnak az emberek. Uránváros és a Mecsekoldal alsóbb még megfizethető része sokkal felkapottabb lett.

Egyébként véleményem szerint, ha jó helyen van és nem földtől-elrugaszkodott az ár sem akkor a "válság ellenére" még mindig sok lakást vesznek az emberek. :K

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#56226) Sir Riccio


Sir Riccio
addikt

Sziasztok!
Electrolux EWT105510W mosógéphez keresünk carborán üstöt + dobot, hátha van valakinek.Köszi!:)

Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

(#56227) zsolt19900 válasza blaca83 (#56225) üzenetére


zsolt19900
őstag

én nem bizti, hogy lakásban gondolkoznék inkább egy wellness jeligére hallgató valamire.... az mostanában nagyon megy :)

igen tudom, hogy van egy hasonló hotel odafent, de hát ha lesz még egy, az sem baj szerintem

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#56228) blaca83 válasza zsolt19900 (#56227) üzenetére


blaca83
őstag

Durván 3.000 négyzetméterről van szó, a wellness-hez lehet, hogy kevés lenne. Egyenlőre tájékozódom, minden megoldás érdekelne, csak legyen egy megfelelően komoly és megbízható partner.

A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

(#56229) NGA válasza blaca83 (#56225) üzenetére


NGA
addikt

Mi uránból mentünk kertibe. Nem bántuk meg. Sokkal jobban ellátott, nem megy csődbe hetente minden bolt, mint uránban, szebb a környezet, jobb a közbiztonság!!!, és nem nyuggertelep. Jó a közvilágítás, van parkoló a ház előtt. Igaz mi a Viktória utcában lakunk.

Uránban sokkal régebbi, elavultabb lakások vannak, csak a diákok miatt drágább, mert közelebb van az egyetemekhez.

[ Szerkesztve ]

(#56230) Exian válasza blaca83 (#56228) üzenetére


Exian
őstag

Ha nem találsz semmit-senkit, én bevállalom, csinálok rajta szőlőültetvényt, a sorok között meg káposztát termesztek :DDD :))

(#56231) air válasza NGA (#56229) üzenetére


air
nagyúr

Tapasztalataim szerint pont az ellenkezője igaz. :D

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#56232) Exian válasza air (#56231) üzenetére


Exian
őstag

Kár ezen vitázni. Aki itt él, annak ez a jó, aki ott, annak az :) Intel vagy AMD? :DDD

(#56233) NGA válasza air (#56231) üzenetére


NGA
addikt

Uránvárosban a Körösi Cs. S. utcában kilopták az első lámpát a kocsimból, a házban több lakásba is betörtek. Sokszor volt kint a rendőrség az utcában is rendzavarás miatt. Éjjel az egyetemisták részegen ordibáltak, ahogy mentek. Focimeccs után mindig tele volt a környék részeg kötekedő idiótákkal. Minden éjjel motorosok száguldoztak végig az utcában, hangosan bőgetve a motorokat. A Radnótiban feltörték a kocsimat, kilopták a rádiót, a másik kocsinknak szintén ellopták az első lámpáját, majd késöbb lelopták a ködlámpát. Éjjel késsel hadonászva jött velem szemben egy pasi. Egy normális fagyizó nincs, minden bolt csak pár hónapig élt meg, mert nincs kereslet semmire. A közvilágítás sokszor volt szar, éjjel nem volt biztonságos végigmenni. 14 évig éltem uránvárosban. 4 éve élek kertvárosban, és sokkal jobb ezen a területen élni. A gyereket leengedhetem a Berek sétányra bringázni, nem gázolják el, a környékünkön mindenre van bolt, és éjjel csönd van.

(#56234) Silencer83


Silencer83
addikt

vadiuj, megmaradt cuccok !

500 GB Western Digital Caviar AV Green HDD (3,5", SATA3, 5400RPM, 32MB Cache)

500W Chieftec GPA-500 S8

2x2 GB Kingmax DDR3 , 1600mhz

ha cakkpakk viszed, bolti ár - 50% :Y

(#56235) Exian válasza Silencer83 (#56234) üzenetére


Exian
őstag

Bakter :( Ha hétfőn láttam volna ezeket :( Megszabadítottalak volna tőlük egyben :) Bár, gondolom számla nem ment volna, viszont nekem meg csak úgy lett volna jó. Kár.

(#56236) Silencer83 válasza Exian (#56235) üzenetére


Silencer83
addikt

bolti ar -50%. szamla? ugyanmár :C

amugy minden 0kmes, garancias

[ Szerkesztve ]

(#56237) air válasza Exian (#56235) üzenetére


air
nagyúr

Dettó. Bár nekem számla nem kellett volna, csak garancia.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#56238) Exian válasza air (#56237) üzenetére


Exian
őstag

Jó, mondjuk igaz, ennyiért elment volna számla nélkül is :) De most már mindegy, meg lettek véve az új cuccok.

(#56239) krizmo_ válasza NGA (#56233) üzenetére


krizmo_
addikt

Kinek mi a fontos és a szempont, pl engem nem érdekel, hogy van e fagyizó, az viszont már igen, hogy egy köpésre van az Aldi, Lidl, és Tesco is, bár az utóbbiba nem sűrűn járunk. Aztán van Praktiker és Kika is.
Valamint, itt van mellettünk az erdő, nekünk ez is fontos, mert szoktunk járni túrázni.
Innen jobban megközelíthető a belváros, hozzáteszem hogy gyalog járunk minden hova.
Engem akkor érnek kellemetlenségek, ha a belvárosban vagyok, legalábbis ilyen támadásszerű dolgok.
Azért itt is vannak játszóterek, ahova le lehet engedni a gyereket. És nagyon szép helyek, sok fa, sok növény van, nincs zsúfoltság.
A fűtés szempontjából, nekünk a gáz fűtés volt fontos, mert olcsóbban jövünk ki vele, mint a távfűtéssel, sokkal olcsóbban, és ez Kertibe meg nem igazán jellemző.
Az meg hogy lopkodnak ezt azt, nem feltétlen Urán bűne, csak mert szoktam látni ezeket a dzsángókat puttonnyal a hátunkon, nagykocsikkal a kezűben, mindig lefoglalják a kukákat, nem vagyok benne biztos, hogy ők itt laknak Uránba.....és abban sem, hogy nem veszik el más tulajdonát....
Azért hozzáteszem, vannak dolgok, amik engem is zavarnak, de azt hiszem, ezek bárhol megtörténhetnek....

[ Szerkesztve ]

(#56240) air válasza NGA (#56233) üzenetére


air
nagyúr

Én hasonló történeteket hallottam a Rózsadombról és a Diána tér környékéről.
Ellenben a Magyar Lajos - Ajtósi - Jedlik rész, amerre én lakom, teljesen nyugis és jól ellátott. Aldi - Lidl.
Bár a közeli kisbolt több mint 10 év után nemrég bezárt, de ott családi dolgok voltak a háttérben.
Garázdák nincsenek, a pálya elég messze van. :D

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#56241) Sir Riccio válasza air (#56240) üzenetére


Sir Riccio
addikt

Újabban (november óta) én is az Ajtósi Dürer utcában lakom, a költözés környékén többször is napokra ottfelejtettem az autót tökig leengedett ablakkal és nem piszkálta senki sem, csend van (max. az alsó szomszéd hangos, de azt meg úgysem tudod kivédeni), ötpercre van a Spar, az Aldi, tízre a Lidl. Én szeretek itt. :)

Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

(#56242) NGA válasza krizmo_ (#56239) üzenetére


NGA
addikt

Aldi, Lidl, és Tesco:
Közvetlen közelben van 2 lidl, 2 tesco, müller, 2 penny stb.

A fűtés szempontjából, nekünk a gáz fűtés volt fontos, mert olcsóbban jövünk ki vele, mint a távfűtéssel, sokkal olcsóbban, és ez Kertibe meg nem igazán jellemző.

Mi is ezt hittük. Aztán amikor folyamatosan 20e Ft-ra jött ki a havi gáz, hogy meleg is legyen a lakásban, akkor már nem volt olyan jó. Jelenleg távfűtéses lakásban 17e Ft-ot fizetünk melegvízzel havonta.

Belváros: Széchenyi tér 600 m-el van gyalog nagyobb távolságra kertiből, mint uránból.

"Valamint, itt van mellettünk az erdő, nekünk ez is fontos, mert szoktunk járni túrázni." lásd: Malomvölgyi tó.

Tényleg nem akartam flémelni, de sok az előitélet.

Múltkor megjelent az utcánkban egy rendőrautó, és nagyon nézegette a házban lakó audiját. Kiderült, hogy le volt húzva az ablaka, és úgy hagyta, és bejelentették. Én sokszor hagytam nyitva a kocsit, soha semmi nem tűnt el. A Diana tér közelében lakom 4 éve. Én nem hallomásból írok, hanem személyes tapasztalat. Azért kerinek is vannak szarabb részei, mint ahogy uránnak is.

[ Szerkesztve ]

(#56243) hcl válasza Sir Riccio (#56241) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Én is Urán, de a kocsihoz nem nyúltak. Mondjuk olyan is a kocsi, hogy nem érdemes hozzányúlni :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#56244) krizmo_ válasza NGA (#56242) üzenetére


krizmo_
addikt

Aldi, Lidl, és Tesco: ezeket azért említettem meg, mert állításod szerint itt nem maradnak meg az üzletek, csak leírtam, hogy vannak....

Mi nem csak hisszük, hanem tudjuk is, hogy drágább, mert ez előtt távfűtésesben laktunk....jelenleg gázfűtésre, gázbojlerre, és főzésre konkrétan fele annyit fizetünk, a legrosszabb esetben, azaz télen, mint anno amennyibe a távfűtés került havonta. Jól átlátjuk ezeket a dolgokat, mivel már jó ideje vezetjük a kiadásainkat, így megfelelő képet kapunk ezekről a dogokról is....

Azért a Malomvölgyi tó mégsem a Mecsek....nekünk nem az....nem egy kimondott túra útvonal de, mindenkinek más az igénye.

(#56245) Silencer83 válasza Silencer83 (#56234) üzenetére


Silencer83
addikt

Bla82 kollegaé :R

elkeltek

(#56246) NGA válasza krizmo_ (#56244) üzenetére


NGA
addikt

Nem tudom ti hogy fűtötök, de havi 8e Ft elég lenne főzésre, fűtésre, melegvizre vizdijjal együtt télen -10 fokban?

Boltok: Én nem a multikról beszélek. Én a kis boltokról. A körösiben van 6 bolt hely, azaz 3 épület. Itt 2 évnél tovább senki nem húzta ki, mind bezárt. Sajnos a többi kisbolt, szolgáltató is bezárt, pedig volt jó szabó, stb. Az a helyzet, hogy 14 év alatt elég sok mindent láttam uránban. (Sőt 16, mivel 2 évig laktunk a Radnótiban)

Malomvölgyi tó: Azért igen remek hely, bringával pár perc, és a hátsó részén fantasztikus hangulat szokott mindig lenni, egy élmény kimenni. Én nem szeretek a mecsekbe menni, mi ide megyünk ki.

[ Szerkesztve ]

(#56247) air válasza NGA (#56246) üzenetére


air
nagyúr

Én arra a 17eFt-os Pétáv számlára lennék kíváncsi. :B Meg arra, hogy ha ez havi átlagszámla, vagyis átalány, akkor elszámolás után mennyit fizetsz még rá a fűtésre és a meleg vízre?

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#56248) NGA válasza air (#56247) üzenetére


NGA
addikt

Mivel nekünk központi hőmennyiségmérőnk van a házban, igy csak az elfogyasztott mennyiséget fizetjük. A ház teljes hőszigetelést kapott egyébként.

Most megnéztem, a januári fűtés+melegvíz (3 m3)+melegviz felmelegítés volt 18.428 Ft volt. A lakásban 24 fok volt végig. A lakás 47 m2-es panel. Nem átlagszámla, mivel nem fizetünk utólag semmit, a melegvizet meg belőttük ennyire, arra sem fizetünk. Már egy ideje itt lakunk, így ez van.

[ Szerkesztve ]

(#56249) krizmo_ válasza NGA (#56246) üzenetére


krizmo_
addikt

Nem tudom miből következtettél erre a számításra, de nem jó a következtetésed.....Korábban 22ezert fizettünk havonta a távfűtésre, és itt a legdurvább esetbe fizetünk 12ezret télen, és ebben benne van minden amit korábban felsoroltam.....Egyébként nem fűtünk sokat, az igaz. De, ezért is mondom, hogy mindenki az igényeinek megfelelőt válasszon, mert nem mindegy hogy olyanért fizetsz, amire nincs szükséged....ezért, nekünk ez éri meg jobban.

Tudom, hogy sokáig laktál itt, mi lassan 8 éve élünk Uránban, és 3 utcában laktunk ez idő alatt. Szóval, nekünk is van pár évünk itt.... Nem biztos, hogy az lát többet aki több ideje él egy adott helyen, vagy aki több évet élt meg bárhogy is....bár, valamiért egyesek, főleg az idősebbek mindig ezt hiszik.....

A kisboltok meg minket nem érdekelnek, mert nem vagyunk hajlandóak dupla annyit kifizetni semmiért, amit olcsóbban is megkaphatunk, kenyérfélét meg itthon sütünk, szóval amiatt sem kell lemennünk a kisboltba, hogy legyen friss....

Mint, mondtam mi szeretünk túrázni, nekünk ezért fontos az erdő, voltunk a Malomvölgyi tónál is már pár alkalommal, de nem tetszik az a zsúfoltság, ami ott van....
Örülj neki, hogy megtaláltad a helyet, ahol jó számodra az élet, de mások az igényeink.
Csak azt mondom, hogy azért Urán nem egy rossz hely, és közel sem olyan amilyennek lefested....

(#56250) NGA válasza air (#56247) üzenetére


NGA
addikt

Egyébként úgy jön ki a 17e Ft-os pétáv számla, hogy levonom az 1400 Ft vizdijat belőle, igy a melegviz felmelegitési dija és a fűtés (egész nap fűtenek) jön ki télen a legnagyobb hidegben 17e Ft-ra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.